Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2901 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
znači zadnji post prije 10 dana
turci zavrnuli pipu i nema više izbjeglica
a kad kažeš da je ovo sve uzročno povezano i da ima veze s politikom onda si nacikomunist islamoBOB
i onda vidim ovo
http://nypost.com/2016/05/04/refugees-g ... d-italian/
nemam namjere ni mikrosekund dalje gubiti čitajući mimo naslova
ali
je li to neki vic ili skrivena kamera?
a kad kažeš da je ovo sve uzročno povezano i da ima veze s politikom onda si nacikomunist islamoBOB
i onda vidim ovo
ali
- Kombat
#2902 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
pa natjeralo ih jebat... #SexualEmergency a nigdje koze nije bilo na vidiku, prema tome - the next best thing...animals wrote:Tri Afganistanca silovali mladu Turkinju..
jos jedno u nizu silovanja od strane azilanata..
U biti svi ti veci gradovi koji su magnet za invazione horde bi trebali da u parkovima u centru i oko centra postave torove / katune u kojima bi drzali odredjen broj koza / ovaca / magaraca (izmiksati ih tako da odrazavaju etnicku sliku migranata) gdje bi se oni koje natjera jebat mogli u svakom trenutku posluziti i zadovoljiti svoje osnovne ljudske potrebe na nacin koji ne ugrozava njihova prava. Jel' tako?! TAKO JE!
Last edited by Kombat on 06/05/2016 12:23, edited 1 time in total.
- Kombat
#2903 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
drugovi, jel se to mozda snima neki film?!Black swan wrote:znači zadnji post prije 10 dana
i onda vidim ovo
ali
Ne, ne snima se film. Erotska Unija si dozvoljava da je siluju barbarske horde na 101 nacin...i neka - drugo i ne zasluzuju. Prema tome, kikiriki, kokice, daljinski... SVJETLA - KAMERA - AKCIJA
-
broj dva
#2904 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
----SEYOboy wrote:sve neradnike deportirati.
U Jasenovac ili neki drugi logor ?
- Truba
#2905 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
što deportirati???
dati im pravo prve bračne noći ali s kondomom
dati im pravo prve bračne noći ali s kondomom
-
broj dva
#2906 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
--------Black swan wrote:znači zadnji post prije 10 dana
i onda vidim ovo
ali
Jesi jeo kad u izbjeglickom kampu ? Je li mislis da ova "italijanska hrana" sto se servira izbjeglicama ima kalve veze sa pravom italijananskom hranom ? Italija je poznata kao drzava koja se relatvno lose stara o izbjeglicama. Shvatam ja to jer im stvarno nije lako jer ih puno dolazi u italiju ali ovo sve spominjem radi konteksta.Inace radim sa sistemom izbjeglicki kampova u Norveskoj, koja je poznata kao relativno dobra drzava za izbjeglice i tvrdim da im mi serviramo jeftine splacine u vrjedosti od 12-3 maraka dnevno, sto je mizerija u odnosu ma cjene hrane u norveskoj. E oa onda zamisli koliko na njih potrose u italiji...
- Truba
#2907 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
ne znam šta da ti kažem
živio sam nekoliko dana u 2 talijanske obitelji
šokirao sam se kad sam vidio da talijani ne jedu kruv
i da prave pice s paradajzom
i da doručkuju lupam čips
a đe lebac? a đe meso?
a đe lebac? a đe meso?
- animals
#2908 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Pa ko jede kruv sa tjesteninom josBlack swan wrote:ne znam šta da ti kažem
a đe lebac? a đe meso?
- animals
#2909 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Pa nisu turisti, da im se servira, po zeljama..broj dva wrote: --------
Jesi jeo kad u izbjeglickom kampu ? Je li mislis da ova "italijanska hrana" sto se servira izbjeglicama ima kalve veze sa pravom italijananskom hranom ? Italija je poznata kao drzava koja se relatvno lose stara o izbjeglicama. Shvatam ja to jer im stvarno nije lako jer ih puno dolazi u italiju ali ovo sve spominjem radi konteksta.Inace radim sa sistemom izbjeglicki kampova u Norveskoj, koja je poznata kao relativno dobra drzava za izbjeglice i tvrdim da im mi serviramo jeftine splacine u vrjedosti od 12-3 maraka dnevno, sto je mizerija u odnosu ma cjene hrane u norveskoj. E oa onda zamisli koliko na njih potrose u italiji...
plati,pa ces dobiti..
ni meni niko ne servira djabe..
- Truba
#2910 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
ja jedem kruv sa svime... pa čak i sa kruvom, bananom, vegetom, biberom, supom...
jedino s picom ne jedem kruv
kruh je osnovna namirnica
i sol
i sol
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2911 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
hvjebote...
- Xray
#2912 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ne znam sta ce nam ljudi poput ovih u video ispod.
- animals
#2913 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Kad sam bio dijete i ja sam jeo kruv,sa svacim,jer se drugacije nisi mogao najesti..Black swan wrote:ja jedem kruv sa svime... pa čak i sa kruvom, bananom, vegetom, biberom, supom...
i sol
grah rijedak, corba rijedka, nisi imao izbora..
a sa tjesteninom,ne ide..udavices se
a u Italiji ima kruha razni vrsta..
za dorucak u hotelima serviraju, ima ga po zeljama..
jedino ga ni ja ne jedem sa tjesteninom..
naucis se,ako ima drugog dovoljno, ne treba ti..
- Gojeni H
#2914 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
U duhu teme:
Vlada Norveske ulozila je zalbu na sudsku presudu koja je osudjuje zbog krsenja prava Andersa Breivika, ultradesnicarskog ekstremiste odgovornog za ubistvo 77 osoba 2011. godine.
Breivik kaznu sluzi u trosobnoj celiji sa prozorima, trakom za trcanje i TV-om.
The Economist
- SEYOboy
#2915 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
treba otici u norvesku na odmor 
-
broj dva
#2916 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Zali se sto je u izolatu (vladu strah da ga drugi osudjenici ne ubiju), da ga precesto pretrazuju i da ne moze neometano da salje i prima pisma.Gojeni H wrote:U duhu teme:
Vlada Norveske ulozila je zalbu na sudsku presudu koja je osudjuje zbog krsenja prava Andersa Breivika, ultradesnicarskog ekstremiste odgovornog za ubistvo 77 osoba 2011. godine.
The Economist
Inace se sjetim Dostojevskog koji je (mozda) rekao da se stepen covilizacionog razvoja drustva najbolje vidi u odnosu prema zatvorenicima...
- Gojeni H
#2917 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Dostojevski je trunio okusivsi carski ruski sistem. 'Ta ce Dostojevski o eri treadmilla i TV-a.broj dva wrote:Zali se sto je u izolatu (vladu strah da ga drugi osudjenici ne ubiju), da ga precesto pretrazuju i da ne moze neometano da salje i prima pisma.Gojeni H wrote:U duhu teme:
The Economist
Inace se sjetim Dostojevskog koji je (mozda) rekao da se stepen covilizacionog razvoja drustva najbolje vidi u odnosu prema zatvorenicima...
-
broj dva
#2918 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Upravo to ali gdje sve ima teadmill i tv ? Ruski zatvori su odprilike isti ko u vrjeme cara, pogledaj turske zatvore, ili americke ili indijske ili...vrlo malo drzava ima human kazneni sistem, ali odosmo daleko od teme...
- fazer
#2919 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ljevicari u grckoj organizirali paljenje njemackih zastava. Jos jedan dokaz da su ti ljudi umno bolesni.
- Truba
#2920 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/new-y ... /160520045
što se čemerika brine za europu... nakon što razjebu pola svijeta...
bio sam neki dan u austriji niko nas nije ni krivo pogledao... ali jesu 4 arapa razbacila fuce na glavnom trgu
jesam se ismijao majicama na dubok rez igraju fuce kraj fontane niko ih i ne gleda svak svoj poso
znači izbori su dobri dok pobjeđuju samo oni koji odgovaraju bjelosvjetskim moćnicima i vlasnicima medija
nije to pošteno
što se čemerika brine za europu... nakon što razjebu pola svijeta...
bio sam neki dan u austriji niko nas nije ni krivo pogledao... ali jesu 4 arapa razbacila fuce na glavnom trgu
znači izbori su dobri dok pobjeđuju samo oni koji odgovaraju bjelosvjetskim moćnicima i vlasnicima medija
nije to pošteno
- pirmin
#2921 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Niti sam bjelosvjetski mocnik niti posjedujem medije ali podrzavam i zelim zivjeti u otvorenom i progresivnom drustvu.
Ako pobjedi Hofer valja polako kontati gdje i sta dalje. (Btw. u prvom krugu izbora najtrazenija rijec na guglu u Austriji je bila "Auswandern"- Iseljenje)
Ako pobjedi Hofer valja polako kontati gdje i sta dalje. (Btw. u prvom krugu izbora najtrazenija rijec na guglu u Austriji je bila "Auswandern"- Iseljenje)
- Truba
#2922 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
ne znam što da ti kažem kome se ne sviđa nek ide
ali mi to liči na ono iseljavanje ako buš pobijedi.. pa na kraju 2 amerikanaca otišlo u kanadu... proše od tada 16 godina i opet sve isto možda su se i vratili ko zna
a nogometnim žargonom rečeno o izborima
liga je namještena ako slavija ispadne
a ako ne ispadne liga je normalna i ok
ali mi to liči na ono iseljavanje ako buš pobijedi.. pa na kraju 2 amerikanaca otišlo u kanadu... proše od tada 16 godina i opet sve isto možda su se i vratili ko zna
a nogometnim žargonom rečeno o izborima
liga je namještena ako slavija ispadne
a ako ne ispadne liga je normalna i ok
- BHCluster
#2923 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ovo u Austriji moze pod sljedeći naslovov "Hitler 2 in making"
-
dresdener78
#2924 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
E pročitao sam postove ovdje i nešto malo od mene kao osobe iz "ksenofobne" i "rasističke" istočne Evrope koja ne želi ovo ono da pomaže.
Dakle, prvo: Nemojte vjerovati medijima, pitajte uvijek ljude iz dotičnih zemalja. Jer mediji informišu na taj način da vi vjerujete tome što želi vlasnik tih medija.
Šta se tih takozvanih izbjeglica tiče, ovim putem kažem da se radi u nekih osamdeset-devedeset posto o migrantima koji nemaju nikakve veze sa ratom razaranih zemalja i imaju namjeru samo parazitovati na zapadnom socijalnom sistemu.
Naime, skoro NIKOME od ovih "ratnih izbjeglica" se ne sviđa Poljska, Slovačka, Mađarska, Hrvatska, Slovenija... svi direktno u Njemačku ili u Skandinaviju. Jer oni imaju navodno ono neko ljudsko PRAVO (a svaka obaveza je povreda tih prava).
U Češkoj i Poljskoj je glavonjama bilo glupo pa su dobacili par stotina ovih "ratnih izbjeglica". Posebnim letovima vladinih aviona. Dobar dio tih izbjeglica je preko noći pobjegao - kakvo iznenađenje, U NJEMAČKU! Jer nisu ovi glupi, logično je da ne žele biti u zemaljama gdje je prosječna plata ispod njemačkog praga siromaštva.
Dalje: Ako je čovjek stvarno ratna izbjeglica, zašto ne govori istinu? Osamdeset posto njih ima lažne ili nikakve dokumente, i moji drugovi policajci koji učestvuju na misijama u Makedoniji, u Sloveniji itd. kažu da većina laže na tako nevjerovatan način da valjda misle da smo mi ovdje u Evropi totalno imbecilni. Takotvani "maloljetni" su nastali tako da je ogroman broj momaka od očigledno 25 i više godina navodio kako su rođeni 1.1.2000. Oni su toliko dobronamjerni i imaju samo čisto srce, da naprimjer stavljaju fekalije na vrh stvari u svome ruksaku, tako da policajci kada kontrolišu ove imigrante, otvore ruksak i vide govno da bi se njima zgadilo i nebi nastavljali kontrolu šta se još u tome ruksaku nalazi. Isto kao kada su na granici u Sloveniji rekli "puštamo samo porodice sa djecom", nije bilo neobično da je momak uhvatio neko dijete, pa je kao prošao preko granice, pedeset metara iza granice je to dijete vrištajuće bacio pored puta u travu i išao je dalje...
Šta se "zlih okrutnih Mađara" tiče, ako je neko bio prošlo ljeto traumatizovan, onda su to bili Mađari. Vidio sam kod drugova tamo video snimke na smartphonima, imigranti demoliraju kioske gdje god prolaze, bacaju kamenje na automobile, usrijed Budimpešte su njima neke one aktivističke budale davale vodu i bagete dok su se čekali vozovi, oni su te bagete bacali na pod, nogama razudarali i vikali FAK HANGERY, WI WONT DŽERMENY! To što se dešavalo prije početka izgradnje one ograde od žice je opet bilo nevjerovatno, preko granice je u pravcu Segedin prelazio ogroman talas MLADIH AROGANTNIH I AGRESIVNIH MOMAKA, nula poštivanje prema lokalnim ljudima, dvadesetak ih je ušlo u supermarket i ponijeli su sve šta su željeli, ulazili u privatne kuće, pokušavali pokrasti automobile, koristili groblja umjesto toaleta. I još naravno kao znak snage uzvici ALAHU AKBAR. Policija je prvih dana totalno kolabirala, pa se morala uključiti vojska i jedino rješenje je bilo spasiti svoju mađarsku guzicu te zatvoriti granice. Prema riječima stanovnika iz te regije koji su to sve doživjeli, broj starih, djece ili žena nije premašivao 3-4 za svaku stotinu "izbjeglica".
Nikome kod nas nije jasno odakle te "izbjeglice" imaju hiljade EUR po džepovima, dok stvarne ratne izbjeglice koje ja lično poznajem npr. iz Bosne su završavale u izbjegličkim logorima ili u raznim ustanovama uključujući bivšu Čehoslovačku često jedva u papučama - kako su ih bivše komšije prognale iz kuće...
I još nešto malo oko navodne ISLAMOFOBIJE u istočnoj Evropi:
Vjerovatno niste čuli naprimjer o tome kako šire "mir, ljubav i toleranciju" predstavnici muslimana u Češkoj. Ako je ovo istinit islam onda sam i ja težak islamofob i spreman sam da se borim protiv toga i uz pomoć nasilja:
Konkretno:
Munib Hasan Alravi, porijeklom iz Iraka, živi decenijama u Češkoj, od 2009. godine šef Centrale muslimanskih udruženja u Češkoj.
Između ostalog je tvrdio kako je kod djece starost između 7 i 9 godina idealna za učenje ljubavi prema Islamu i mržnji prema svima koji ne vjeruju u Allaha, i djecu koja ne želi da se moli Allahu trebaju roditelji sa ljubavlju mlatiti.
Muhamed Abbas, šef Unije muslimana u Češkoj, je u TV emisiji govorio kako je prirodno da je žena biće manje vrijednosti i podržavao je kamenovanje - tvrdio je čak da je i Kristus podržavao kamenovanje (Kristove rijeći "Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen" jesu navodno direktan dokaz). Tražio je uvođenje posebnih zakona za muslimane ukoliko nisu zakoni republike u skladu sa šarijom, s time da mora imati svaki musliman pravo da koristi šariju i svi ostali imaju samo obavezu ovo poštivati.
Ovi se u medijima pojavljivaju rado i često.
Dakle, prvo: Nemojte vjerovati medijima, pitajte uvijek ljude iz dotičnih zemalja. Jer mediji informišu na taj način da vi vjerujete tome što želi vlasnik tih medija.
Šta se tih takozvanih izbjeglica tiče, ovim putem kažem da se radi u nekih osamdeset-devedeset posto o migrantima koji nemaju nikakve veze sa ratom razaranih zemalja i imaju namjeru samo parazitovati na zapadnom socijalnom sistemu.
Naime, skoro NIKOME od ovih "ratnih izbjeglica" se ne sviđa Poljska, Slovačka, Mađarska, Hrvatska, Slovenija... svi direktno u Njemačku ili u Skandinaviju. Jer oni imaju navodno ono neko ljudsko PRAVO (a svaka obaveza je povreda tih prava).
U Češkoj i Poljskoj je glavonjama bilo glupo pa su dobacili par stotina ovih "ratnih izbjeglica". Posebnim letovima vladinih aviona. Dobar dio tih izbjeglica je preko noći pobjegao - kakvo iznenađenje, U NJEMAČKU! Jer nisu ovi glupi, logično je da ne žele biti u zemaljama gdje je prosječna plata ispod njemačkog praga siromaštva.
Dalje: Ako je čovjek stvarno ratna izbjeglica, zašto ne govori istinu? Osamdeset posto njih ima lažne ili nikakve dokumente, i moji drugovi policajci koji učestvuju na misijama u Makedoniji, u Sloveniji itd. kažu da većina laže na tako nevjerovatan način da valjda misle da smo mi ovdje u Evropi totalno imbecilni. Takotvani "maloljetni" su nastali tako da je ogroman broj momaka od očigledno 25 i više godina navodio kako su rođeni 1.1.2000. Oni su toliko dobronamjerni i imaju samo čisto srce, da naprimjer stavljaju fekalije na vrh stvari u svome ruksaku, tako da policajci kada kontrolišu ove imigrante, otvore ruksak i vide govno da bi se njima zgadilo i nebi nastavljali kontrolu šta se još u tome ruksaku nalazi. Isto kao kada su na granici u Sloveniji rekli "puštamo samo porodice sa djecom", nije bilo neobično da je momak uhvatio neko dijete, pa je kao prošao preko granice, pedeset metara iza granice je to dijete vrištajuće bacio pored puta u travu i išao je dalje...
Šta se "zlih okrutnih Mađara" tiče, ako je neko bio prošlo ljeto traumatizovan, onda su to bili Mađari. Vidio sam kod drugova tamo video snimke na smartphonima, imigranti demoliraju kioske gdje god prolaze, bacaju kamenje na automobile, usrijed Budimpešte su njima neke one aktivističke budale davale vodu i bagete dok su se čekali vozovi, oni su te bagete bacali na pod, nogama razudarali i vikali FAK HANGERY, WI WONT DŽERMENY! To što se dešavalo prije početka izgradnje one ograde od žice je opet bilo nevjerovatno, preko granice je u pravcu Segedin prelazio ogroman talas MLADIH AROGANTNIH I AGRESIVNIH MOMAKA, nula poštivanje prema lokalnim ljudima, dvadesetak ih je ušlo u supermarket i ponijeli su sve šta su željeli, ulazili u privatne kuće, pokušavali pokrasti automobile, koristili groblja umjesto toaleta. I još naravno kao znak snage uzvici ALAHU AKBAR. Policija je prvih dana totalno kolabirala, pa se morala uključiti vojska i jedino rješenje je bilo spasiti svoju mađarsku guzicu te zatvoriti granice. Prema riječima stanovnika iz te regije koji su to sve doživjeli, broj starih, djece ili žena nije premašivao 3-4 za svaku stotinu "izbjeglica".
Nikome kod nas nije jasno odakle te "izbjeglice" imaju hiljade EUR po džepovima, dok stvarne ratne izbjeglice koje ja lično poznajem npr. iz Bosne su završavale u izbjegličkim logorima ili u raznim ustanovama uključujući bivšu Čehoslovačku često jedva u papučama - kako su ih bivše komšije prognale iz kuće...
I još nešto malo oko navodne ISLAMOFOBIJE u istočnoj Evropi:
Vjerovatno niste čuli naprimjer o tome kako šire "mir, ljubav i toleranciju" predstavnici muslimana u Češkoj. Ako je ovo istinit islam onda sam i ja težak islamofob i spreman sam da se borim protiv toga i uz pomoć nasilja:
Konkretno:
Munib Hasan Alravi, porijeklom iz Iraka, živi decenijama u Češkoj, od 2009. godine šef Centrale muslimanskih udruženja u Češkoj.
Između ostalog je tvrdio kako je kod djece starost između 7 i 9 godina idealna za učenje ljubavi prema Islamu i mržnji prema svima koji ne vjeruju u Allaha, i djecu koja ne želi da se moli Allahu trebaju roditelji sa ljubavlju mlatiti.
Muhamed Abbas, šef Unije muslimana u Češkoj, je u TV emisiji govorio kako je prirodno da je žena biće manje vrijednosti i podržavao je kamenovanje - tvrdio je čak da je i Kristus podržavao kamenovanje (Kristove rijeći "Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen" jesu navodno direktan dokaz). Tražio je uvođenje posebnih zakona za muslimane ukoliko nisu zakoni republike u skladu sa šarijom, s time da mora imati svaki musliman pravo da koristi šariju i svi ostali imaju samo obavezu ovo poštivati.
Ovi se u medijima pojavljivaju rado i često.
- tututuuuu
#2925 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Hja mislim da njima trebate za dorucak servirati kavijar, a ako zele nesto drugo da i to mogu, te po jedan aJfon, naravno.