Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

Tomahawk11
Globalni moderator

#2901 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

jazzer wrote:
ultima_palabra wrote:Sretno u čemu? Ovo mu je kraj karijere.
Neki to ocito ne kontaju. Odes sa reprezentacijom na SP i nakon toga te zaposli
drugolisas. Cak ni grcki, bugarski, ceski, madjarski prvoligas nego francuski drugoligas.
Budes pola sezone i ispale te. I sad mu kao treba sreca u buducem radu?

Ja mu zelim sve najbaolje ali bojim se da neke njegove buduce trenerske bravure nece biti
prenosene ni putem streama.
Nista onda, hajmo plakati sto je Pape uzeo nekih 250 000 eura za ovo sto je radio u Evianu i jos toliko bar otpremnine.
Situacija je za sikiracije, biro, valja gladna usta kuci nahraniti.... :skoljka:
Milion KM zaraditi....ma moze, zovite i mene levatom, moze za pola te cifre.
Crvena Tifoza

#2902 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Crvena Tifoza »

jazzer wrote:
drugolisas. Cak ni grcki, bugarski, ceski, madjarski prvoligas nego francuski drugoligas.

Ja mu zelim sve najbaolje ali bojim se da neke njegove buduce trenerske bravure nece biti

Za ove što ne kontaju možeš li pojasniti jačinu druge grčke lige, bugarske, češke u odnosu na francusku? Ili čak nabrojati tri tima iz spomenutih.

Šta tek onda reći o izvikanom treneru koji nije uspio odvesti reprezentaciju, koja je bila na svjetskom prvenstvu, kroz baraž na EP?
Last edited by Crvena Tifoza on 11/01/2016 16:02, edited 1 time in total.
omega369

#2903 Re: Safet Sušić - Pape

Post by omega369 »

Fudo387 wrote:Koja erupcija odusevljenja kod renomiranih fudbalskih strucnjaka. :lol:
Otkaz k'o otkaz, frcaju na sve strane, Murinjo, Benitez...nista novo u tom poslu.
Safete sretno.
prije bi se reklo erupcija kompleksa. ali, nista novo... siguran sam da ce pape ako nista naci barem prosesionalnu ekipu negdje u arapskom svijetu :P
jazzer

#2904 Re: Safet Sušić - Pape

Post by jazzer »

Crvena Tifoza wrote:
jazzer wrote:

Za ove što ne kontaju možeš li pojasniti jačinu druge grčke lige, bigarske, češke u odnosu na francusku? Ili čak nabrojati tri tima iz spomenutih.

Šta tek onda reći o izvikanom treneru koji nije uspio odvesti reprezentaciju, koja je bila na svjetskom prvenstvu, kroz baraž na EP?
Govorio sam o prvoligasima tih zemalja, ne drugoligasima. Hajd' procitaj opet pa cemo ispocetka.
ultima_palabra

#2905 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

Fudo387 wrote:
ultima_palabra wrote: Davno sam ja još rekao da Safet Sušić i Bakir Izetbegović imaju istu bazu fanova :mrgreen:
Imali smo sansu vidjeti i tvoje ljubimce na djelu.
Djeca nam se smiju Reufe. :D
Ista je i priča: "jesmo govna, ali i drugi su" :mrgreen:
SA 071

#2906 Re: Safet Sušić - Pape

Post by SA 071 »

pedeset wrote:
Fudo387 wrote:Koja erupcija odusevljenja kod renomiranih fudbalskih strucnjaka. :lol:
Otkaz k'o otkaz, frcaju na sve strane, Murinjo, Benitez...nista novo u tom poslu.
Safete sretno.
Baš tako. Otkaza ne manjka u cijelom svijetu samo kod nas ko da je mrtva glava pala. Sušiću sretno bilo i da nas opet povede na neko prvenstvo.
Jest', jest'... Eno i Benitez i Murinjo dobiše otkaze u Realu i Čelziju... :lol: :lol: :lol:

Ali problem je gdje dobiješ i od koga otkaz. Ako si veličina veća od kluba kao što je Ivica Osim bio veći od Šturma, onda navijači i igrači pišu peticije da ostaneš voditi klub, ali kada je klub veći od tebe kao trenera onda te šutne ko Evian našeg Papeta... :-) :roll:
jazzer

#2907 Re: Safet Sušić - Pape

Post by jazzer »

SA 071 wrote:Jest', jest'... Eno i Benitez i Murinjo dobiše otkaze u Realu i Čelziju... :lol: :lol: :lol:

Ali problem je gdje dobiješ i od koga otkaz. Ako si veličina veća od kluba kao što je Ivica Osim bio veći od Šturma, onda navijači i igrači pišu peticije da ostaneš voditi klub, ali kada je klub veći od tebe kao trenera onda te šutne ko Evian našeg Papeta... :-) :roll:
Izvinuces ti, nije niko sutnuo Papeta..oni su se, naime, sporazumno razisli :)
luckylaka

#2908 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Crvena Tifoza wrote:
jazzer wrote:I ova Papetova avantura u Evianu ide u prilog tezi da smo mi na SP otisli uprkos
a ne zahvaljujuic PapetU.

Jok, eto otišli smo na SP zahvaljući tebi. :roll:
:lol: :thumbup:
Fudo387

#2909 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Fudo387 »

SA 071 wrote:
pedeset wrote:
Safete sretno.
Baš tako. Otkaza ne manjka u cijelom svijetu samo kod nas ko da je mrtva glava pala. Sušiću sretno bilo i da nas opet povede na neko prvenstvo.
Jest', jest'... Eno i Benitez i Murinjo dobiše otkaze u Realu i Čelziju... :lol: :lol: :lol:

Da, stvarno kakav peh moras biti pa od milijarde eura napraviti ekipu u kojoj Bournemouth ubije hljeb u gostima. :D
Fudo387

#2910 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Fudo387 »

ultima_palabra wrote:
Fudo387 wrote:
ultima_palabra wrote: Davno sam ja još rekao da Safet Sušić i Bakir Izetbegović imaju istu bazu fanova :mrgreen:
Imali smo sansu vidjeti i tvoje ljubimce na djelu.
Djeca nam se smiju Reufe. :D
Ista je i priča: "jesmo govna, ali i drugi su" :mrgreen:
Da ista znate o loptanju molili bi Safeta da se vrati u reprezentaciju.
Ovaj novi zna se samo zakocenit na pres konferenciji i ajjjjj, ujjjjj, et, ne znam,,,,ja bih dao otkaz. :D :lol:
AmiĐa_Idriz

#2911 Re: Safet Sušić - Pape

Post by AmiĐa_Idriz »

E jest onaj hajvan Perez glup, umjesto da sačeka par dana da uprati dešavanja, on odma isti dan Zidana zaposli..levat :skoljka:
Ali nema veze, sad kad je Pape slobodan očekujem da će Van Gal dobiti otkaz, nisu Glazeri ko Perez oni su strpljivo čekali...jedino da Abramovič na ljeto ne ponudi masnu platu...a vala i Bavarci onog đuturuma već rezervisali...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2912 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

Fudo387 wrote: Da ista znate o loptanju molili bi Safeta da se vrati u reprezentaciju.
Ovaj novi zna se samo zakocenit na pres konferenciji i ajjjjj, ujjjjj, et, ne znam,,,,ja bih dao otkaz. :D :lol:
e ova ti je Dofu zlatna :thumbup:

Sajo nas je uvijek zabavit znao...i kad je najteže bilo pape je znao prave rići...a ovaj dok mu neko prne pod nos odvali plakat i lametira o patrijotizmu ko Don Neonko
luckylaka

#2913 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Kad se sjetim kakve smo do sada sve selektore imali(sve gori od goreg) mi smo svjetski prvaci u fudbalu.Koje su sve karikature od selektora prosle kroz ovu reprezentaciju jadna nam majka.Safet ni bolji ni gori od ostalih.Moze li me neko podsjetiti je li i jedan nas bivsi selektor vodio ikoga od nekih jacih klubova da ne trazim.Da krenem unazad Mesha,Sajo,Ciro,Baka...
Last edited by luckylaka on 11/01/2016 16:30, edited 1 time in total.
BlueBlood

#2914 Re: Safet Sušić - Pape

Post by BlueBlood »

Nek vrati suskavac !
Fudo387

#2915 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Fudo387 »

JoseMujica wrote:
Fudo387 wrote: Da ista znate o loptanju molili bi Safeta da se vrati u reprezentaciju.
e ova ti je Dofu zlatna :thumbup:

Sajo nas je uvijek zabavit znao...i kad je najteže bilo pape je znao prave rići...a ovaj dok mu neko prne pod nos odvali plakat i lametira o patrijotizmu ko Don Neonko
Safet je prije svega veliki gospodin i ljudina. Meni je Mesa drag lik jos od vremena dok je igrao lopte, al' Sajo je za njega druga dimenzija.
Sto je Pele za Brazil, Platini za Francusku, Rumenige za Svabe...to je Safet za prostor od Vardara do Triglava.
Al' haj' ti to nasem lokalnom uzbrdicu objasni kad je to na krivo nasadjeno, daj ti njemu da on laprda, hrace...ma bizi, goni.
Last edited by Fudo387 on 11/01/2016 16:33, edited 1 time in total.
Crvena Tifoza

#2916 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Crvena Tifoza »

BlueBlood wrote:Nek vrati suskavac !

Šuškavac direktno vodi na SP, a odijela koprcanja po baražu. :wink:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2917 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

nismo se ni koprcali vego širom noge digli
ultima_palabra

#2918 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

Fudo387 wrote:
ultima_palabra wrote: Ista je i priča: "jesmo govna, ali i drugi su" :mrgreen:
Ti bas navalio da potvrdis ono sto rekoh... da ne govorimo da obojica uvaljuju rodbinu na pozicije :oops:
Fudo387

#2919 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Fudo387 »

ultima_palabra wrote:
Fudo387 wrote:
ultima_palabra wrote: Ista je i priča: "jesmo govna, ali i drugi su" :mrgreen:
Ti bas navalio da potvrdis ono sto rekoh... da ne govorimo da obojica uvaljuju rodbinu na pozicije :oops:
Aha, samo ti...

Gledaj i podsjeti se gdje si bio sa Safetom.
ja71

#2920 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ja71 »

Paul F. wrote:I Vahu turci ispalili pa on ošo u Japan.
ali veliku ulogu igra pod kojim uslovima si ispaljen
dezurni_ucenik

#2921 Re: Safet Sušić - Pape

Post by dezurni_ucenik »

Fudo387 wrote:
ultima_palabra wrote:
Fudo387 wrote:
Aha, samo ti...

Gledaj i podsjeti se gdje si bio sa Safetom.
Postavljas utakmicu koju smo izgubili. Sta tu ima znacajno?

I bez te price kako smo igrali odlicno, jer je jedan Iran vise napatio Argentinu na tom svjetskom.
Fudo387

#2922 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Fudo387 »

dezurni_ucenik wrote:Postavljas utakmicu koju smo izgubili. Sta tu ima znacajno?
Ma nista, pogotovo za zemlju koja je prije toga imala sjajne sportske rezultate.
Cuj nema nista znacajno u izlasku na Marakanu, na SP, protiv Argentine?
Jebo te zivot, kod nas bas moras svakom dilberu i najmanju sitnicu nacrtati.
cvrčak_na_hedonizmu

#2923 Re: Safet Sušić - Pape

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Čuj Safet otjeran iz francuske druge lige. Nevjerica. Šok.

Šalu na stranu, Al Ahli mu je domet, možda. Nema on šta da traži u Europi kao trener.

Davno je sve napisano kakav je ko stručnjak. Poklopile mu se zvijezde, najbolja generacija BiH fudbalera ikada, haman svi u ligama petice. Doduše, on je sve uradio da zajebe stvar, al mu nije prošlo :D

Safete sretno uz Aziji ili Africi, možda ima još budala da te angažuju.
dezurni_ucenik

#2924 Re: Safet Sušić - Pape

Post by dezurni_ucenik »

Fudo387 wrote:
dezurni_ucenik wrote:Postavljas utakmicu koju smo izgubili. Sta tu ima znacajno?
Ma nista, pogotovo za zemlju koja je prije toga imala sjajne sportske rezultate.
Cuj nema nista znacajno u izlasku na Marakanu, na SP, protiv Argentine?
Jebo te zivot, kod nas bas moras svakom dilberu i najmanju sitnicu nacrtati.

Ne znam kako bih ti drugacije rekao ali bicu direktan - svjetsko je bilo prije dvije godine (sto bi se reklo u narodu bilo-proslo) :oops:
karanana

#2925 Re: Safet Sušić - Pape

Post by karanana »

ciro nas ne bi odveo?
mesha nas ne bi odveo?
u onakvoj grupi i solidnoj formi igraca.

da bi on ustvari na kraju to sve usro i da sno zbog njeg pali da se vise za 20 godina necemo nigdje kvalifikovat.
Locked