TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
-
arslanbey
#2901 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Znate sta JEBE se meni za ovo,,,meni da su oca ubili ne znam dal bi i ja bio slican ,ja zalim majku koja je sad ostala bez igdje ikoga.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2902 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Razumjeti nije = odobravatiDrinski wrote:A kako je Kato tebi zao onih sto su palili zgrade i njih razumijes a ovog tipa ne razumijes? Kada ces poceti misliti svojom glavom?
-
Drinski
#2903 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
A policija RS nije simbol genocida? U redu je._BataZiv_0809 wrote:Nije isto zapaliti zgradu simbol korumpiranog sistema i ubiti covjeka.
Hint: Bastilja.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2904 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ne treba ti ova provokacija.Lincoln-Burrows wrote:Oćeli Nerdin biti posthumno odlikovan?
- Freamon Lester
#2905 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Herr Flick wrote: Da se ovo desilo u Federaciji da li bi bio dan zalosti u RS-u??? Ne sjecam se jel u RS-u bio dan zalosti kad ubise onog policajca u Bugojnu

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2906 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Zgrada policije je nesto drugo. Sa tim bi se mogao usporediti 7.februar.Drinski wrote: A policija RS nije simbol genocida? U redu je.
-
Drinski
#2907 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ja. I kako one pravdas a ovog tipa ne pravdas? A tu pricu o poklonu pricaj nekom drugom, ako Bakir ne zna da igra ne treba ici u kolo.KatarinaKosaca wrote:Razumjeti nije = odobravatiDrinski wrote:A kako je Kato tebi zao onih sto su palili zgrade i njih razumijes a ovog tipa ne razumijes? Kada ces poceti misliti svojom glavom?Ili, isto onoliko koliko je on imao razumjevanja prema svojim sunarodnjacima kad je to napravio. Ponavljam, najveći poklon Dodiku poslije nakaradne objave o referendumu na stranačkoj konvenciji.
- Lincoln-Burrows
#2908 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Na žalost treba jer se počeo veličati terorizam._BataZiv_0809 wrote:Ne treba ti ova provokacija.Lincoln-Burrows wrote:Oćeli Nerdin biti posthumno odlikovan?
-
mirza_15
#2909 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ni meni nije jasno po cemu je ovaj dogadjaj zasluzio dan zalosti? Po cemu je ovo ubistvo "vaznije" od drugih? Je li ubijeni neka moralna vertikala? Je li veliki broj ljudi poginuo? Sta je to toliko bitno? A sta ce biti 11.jula? Hoce li iz RS isto odgovoriti? Hoce li prestati negirati genocid? Ovaj dan zalosti je samo uvlacenje u supak onima kojima smo se uvlacili i do 92. Tada nam nije pomoglo, nece ni sada. Samo ce nam se smijati jer smo obicne pi.ke i beskicmenjaci. Fuj!
- Herr Flick
#2910 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Pridruzujem se pišanjuRipicipi wrote:Popisam ti se na bracu.batara wrote:Biće Bosna naša cijela ako Bog da, ishaAllahPodrška za našu braću selefije!!!
A ovi multi-kulti što su se ufoteljili po šeheru nećete zadugo mučka đubradi, probajte sa tom istom spikom malo po šumskoj ili po hercegovini gdje je adeze u većini...pa onda palamudite nama Bošnjacima.
- Freamon Lester
#2911 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Bato trolaj mani se pozivanja na zdrav razum. Trolanje je u modi._BataZiv_0809 wrote:Ne treba ti ova provokacija.Lincoln-Burrows wrote:Oćeli Nerdin biti posthumno odlikovan?
-
johnlock071
#2912 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Zasad mu je samo posthumno dodjeljenja brada. Da bi Kurir mogao pričati o eventualnim napadima IDIŠa na srbiju haha.Lincoln-Burrows wrote:Oćeli Nerdin biti posthumno odlikovan?
- Freamon Lester
#2913 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Bitno je da smo kao drzava jednistveni. U jedinstvu je snaga.mirza_15 wrote:Ni meni nije jasno po cemu je ovaj dogadjaj zasluzio dan zalosti? Po cemu je ovo ubistvo "vaznije" od drugih? Je li ubijeni neka moralna vertikala? Je li veliki broj ljudi poginuo? Sta je to toliko bitno? A sta ce biti 11.jula? Hoce li iz RS isto odgovoriti? Hoce li prestati negirati genocid? Ovaj dan zalosti je samo uvlacenje u supak onima kojima smo se uvlacili i do 92. Tada nam nije pomoglo, nece ni sada. Samo ce nam se smijati jer smo obicne pi.ke i beskicmenjaci. Fuj!
-
Ripicipi
#2914 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Jeste, i onaj iz Bugojna, a i Mevlid je zbog Dodika. I oni sto idu u Siriju, idu zbog Dodika.palermo wrote:Najbolji način da se boriš protiv radikalizacije Bošnjaka je borba protiv secesionističkih snaga oličenih u liku Milorada Dodika.....bez toga, sve je samo pišanje uz vjetar...Duka Dizel wrote:
Znači, ne treba napadati radikalizaciju Bošnjaka, već je treba pozdraviti i razumeti?
Izvini, ali to nije menjanje pameti, već zbogom pameti.
Daj ba druze, zabijas glavu u pijesak.
Bosnjacima ce se nazalost kao bumerang vratiti ovo zatvaranje ociju.
-
Drinski
#2915 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
pa i tada su pozivali na ubijanje, na Poljine i sl., pa nije daleko, moze se naci na forumu. Nije zgrada simbol genocida, nego onaj ubijeni._BataZiv_0809 wrote:Zgrada policije je nesto drugo. Sa tim bi se mogao usporediti 7.februar.Drinski wrote: A policija RS nije simbol genocida? U redu je.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2916 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Budala nikad nije manjkalo. Ne ucestvuj u ludilu, regularan si lik.Lincoln-Burrows wrote:
Na žalost treba jer se počeo veličati terorizam.
- Stjui
#2917 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
ma hajd ovo i nekako.al' gdje su dani žalosti za hiljade i hiljade nedužnih ljudi koje su krmad,kao ovo što su danas zatrpali,nedužne ubijali?zato me interesuje,koji ljigo ljigavi ili više njih odredi da se ja danas osjetim ožalošćeno?niđe vezeHerr Flick wrote: Da se ovo desilo u Federaciji da li bi bio dan zalosti u RS-u??? Ne sjecam se jel u RS-u bio dan zalosti kad ubise onog policajca u Bugojnu
- Freamon Lester
#2918 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Pusti. Kad krenu negdje preko granice bice im jasno.Lincoln-Burrows wrote: Na žalost treba jer se počeo veličati terorizam.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2919 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ne podrzavam ubojstva. Govorio sam o zapaljenim zgradama. Francuzi paljenje jedne slave kao nacionalni praznik.Drinski wrote: pa i tada su pozivali na ubijanje, na Poljine i sl., pa nije daleko, moze se naci na forumu. Nije zgrada simbol genocida, nego onaj ubijeni.
-
Margita81
#2920 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Joj jesu se misevi okupili..
Svjesni ste da razlike izmedju vas i cetnickih aminovaca nema? Ista govna.
Svjesni ste da razlike izmedju vas i cetnickih aminovaca nema? Ista govna.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2921 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kao prvo Bakira nisam glasala ja, nego ti i takvi koji plaču nad nekim zgradama u kojima sjedi Bakirova familija i poslušnici, nas siromaše i na grbači nam jašu i povrh svega smiju. Dalje, i de nije Bakira, i da smo mi jednonacionalna zemlja, opet bi bio jednak pritisak jer je histerija antiterorizma globalni fenomen. Još dalje, nije mi žao zgrade u kojoj sjede uhljupi koji potkradaju svoje građane i ne daju im jednaku šansu, ali mi jeste žao dede iz Zvornika koji u svojoj kući danas ne čuje ezan i drhti po noći hoće li neka pijanica doći da mnu puca u kuću i ukućane. E, to je napravio ovaj Nerdin. Sasvim neovisno o policajcu. Samo posmatrano šta je napravio svojim sunarodnjacima.Drinski wrote:Ja. I kako one pravdas a ovog tipa ne pravdas? A tu pricu o poklonu pricaj nekom drugom, ako Bakir ne zna da igra ne treba ici u kolo.
-
155_mm
#2922 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
ne zna se jos. jos nije zavrsena istraga o ovom slucaju. sto pitas?Lincoln-Burrows wrote:Oćeli Nerdin biti posthumno odlikovan?
-
Drinski
#2923 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Slazem se, ratni zlocinci slobodno secu.Ripicipi wrote:
Bosnjacima ce se nazalost kao bumerang vratiti ovo zatvaranje ociju.
- Herr Flick
#2924 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Gledajte kad Nerdinu sutra na dzenazu dođe 2-3 hiljade ljudi

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2925 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Bravo KatarinaKatarinaKosaca wrote:Kao prvo Bakira nisam glasala ja, nego ti i takvi koji plaču nad nekim zgradama u kojima sjedi Bakirova familija i poslušnici, nas siromaše i na grbači nam jašu i povrh svega smiju. Dalje, i de nije Bakira, i da smo mi jednonacionalna zemlja, opet bi bio jednak pritisak jer je histerija antiterorizma globalni fenomen. Još dalje, nije mi žao zgrade u kojoj sjede uhljupi koji potkradaju svoje građane i ne daju im jednaku šansu, ali mi jeste žao dede iz Zvornika koji u svojoj kući danas ne čuje ezan i drhti po noći hoće li neka pijanica doći da mnu puca u kuću i ukućane. E, to je napravio ovaj Nerdin. Sasvim neovisno o policajcu. Samo posmatrano šta je napravio svojim sunarodnjacima.Drinski wrote:Ja. I kako one pravdas a ovog tipa ne pravdas? A tu pricu o poklonu pricaj nekom drugom, ako Bakir ne zna da igra ne treba ici u kolo.