Kifla
- Banksy
#2901 Re: Kifla
Još uvijek ne znamo ko stoji iza ove Kifline akcije. Razbistriće se, uskoro.
-
emmir1
#2902 Re: Kifla
Dino je samo ublehaš koji gdje je god bio se vrlo dobro snašao, dobar je samo za sebe.
Jebote bio je najslabiji igrač kada je Bosna bila jaka a nosio kapitensku traku.
I to nam govori kakav je.
Jebote bio je najslabiji igrač kada je Bosna bila jaka a nosio kapitensku traku.
-
putokaz1
#2903 Re: Kifla
-Pobjediše Slobodu uz pomoćemmir1 wrote:Dino je samo ublehaš koji gdje je god bio se vrlo dobro snašao, dobar je samo za sebe.
-Prekida u Tuzli Sloboda igrala s nekim trećim
-Sudija
-Pomalo sreće
-
megaman4
#2904 Re: Kifla
Cim je Bakir jucer djelovao onako nervozan, znaci da iza ovoga stoji neko vrlo mocan cije ime sigurno necemo saznati.Banksy wrote:Još uvijek ne znamo ko stoji iza ove Kifline akcije. Razbistriće se, uskoro.
Nikada ga nisam vidio onako nervoznog i preplasenog.
Ovome se nije niko nadao.
-
Obi Wan Bosnian
#2905 Re: Kifla
Naravno da je Bakir nervozan. Na klupi u KS nema igrača ni približne jačine i karizme. USK i TK je davno izgubio. A ne može se više ni kandidovati za predsjedništvo.
Realno, ovo su jako loše vijesti za sve nas. Jer nervozni Bakir će igrati na jedinu kartu koja mu preostaje. Zaoštravanje međunacionalnih tenzija.
Realno, ovo su jako loše vijesti za sve nas. Jer nervozni Bakir će igrati na jedinu kartu koja mu preostaje. Zaoštravanje međunacionalnih tenzija.
-
walk_M-A-N
#2906 Re: Kifla
Realno, smjena Kifle je jako loša vijest za sve Kifline botove kojih je pozapošljavao desetine na budžet i u javna preduzeća da ostalim ispiraju mozak.
Koliko se sjećam, Obi je mogao biti onaj idiot Tarik. Ili je možda ovaj savjetnik mu Mirza. Neko ko jede tuđi hljeb i još misli da smo svi glupi.
Kako bez problema daju neosnovane izjave i brojeve "u ovome trenutku bilježi 10.000 novouposlenih u realnom sektoru dok se broj uposlenih u javnoj upravi paralelno smanjuje". Neki njegov trenutak.
Iako brojevi kažu da je od 2011. do danas, dakle za sedam godina Kifline vladavine ukupan broj zaposlenih porastao za pet hiljada. Može Kifla pričati da je broj u upravi smanjen ali to je samo još jedna od laži. Sve se zasniva na tome da niko neće otvoriti statistiku ili nešto prebrojati.
Bio komentar koji pita za izvor i izražava sumnju, ali obrisan. Podmazao Kifla izgleda.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /180215063
Koliko se sjećam, Obi je mogao biti onaj idiot Tarik. Ili je možda ovaj savjetnik mu Mirza. Neko ko jede tuđi hljeb i još misli da smo svi glupi.
Kako bez problema daju neosnovane izjave i brojeve "u ovome trenutku bilježi 10.000 novouposlenih u realnom sektoru dok se broj uposlenih u javnoj upravi paralelno smanjuje". Neki njegov trenutak.
Iako brojevi kažu da je od 2011. do danas, dakle za sedam godina Kifline vladavine ukupan broj zaposlenih porastao za pet hiljada. Može Kifla pričati da je broj u upravi smanjen ali to je samo još jedna od laži. Sve se zasniva na tome da niko neće otvoriti statistiku ili nešto prebrojati.
Bio komentar koji pita za izvor i izražava sumnju, ali obrisan. Podmazao Kifla izgleda.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /180215063
- Dr. Kuca
#2908 Re: Kifla
Kifla evo 5 godina vrti istu pricu samo nekas brojrve promijeni.
-
salihh
#2909 Re: Kifla
Po kolicini zuci i broju postova fgr i "znalaca" je jasno da je dino uzburkao zabokrecinu i lijevo i desno... osjecaju opasno ljuljanje... ne talasaj dino poispadace svi... 
A i naslov teme je truba... covjek ima ime...
A i naslov teme je truba... covjek ima ime...
-
leo karan
#2910 Re: Kifla
Ma ovo sto se gradska raja, mahom ljevičari po opredjeljenju nervira zbog Kiflonija to mi je bezveze. Jebat ga ba, bez sekiracije samo
Al ovo sto partijski podanici i licemjerni vjernici kojim je SDA dala sve sad pizde to mi je nešto najdraže sto se desilo na političkoj sceni u posljednjih 10 god.
Al ovo sto partijski podanici i licemjerni vjernici kojim je SDA dala sve sad pizde to mi je nešto najdraže sto se desilo na političkoj sceni u posljednjih 10 god.
-
jefff
#2911 Re: Kifla
Kifla izgleda kao neko ko je u stanju uraditi svaku mogucu glupost koju mozete da zamislite. Isto tako Kifla izgleda kao neko ko je u stanju naraviti svaku mogucu glupost koju ne mozete ni zamisliti. Kako je onda Izetbegovic ostao u cudu skupa sa mnogim drugim zbog zadnjih desavanja. Jel to neko garantovao za njega?
-
putokaz1
#2912 Re: Kifla
Kako je ime Kifli
Dino
Juda
Elmedin
Konak
Fahro
ili
Dino
Juda
Elmedin
Konak
Fahro
ili
-
PeraDzetic
#2913 Re: Kifla
Kažu, u sda ide izjava jesi li uz kiflu ili izetbegovica. Ovo pokazuje ozbiljnoet situacije i da iza kugle neko stoji.
-
leo karan
#2914 Re: Kifla
Aha jes, ako si protiv Izetbegovića protiv si Bošnjaka, Bosne, islama...PeraDzetic wrote:Kažu, u sda ide izjava jesi li uz kiflu ili izetbegovica. Ovo pokazuje ozbiljnoet situacije i da iza kugle neko stoji.
Kifla je član Crne ruke, Apisov priručnik mu ispod jastuka.
Naručio puške za policiju u BL
-
svi u napad
#2915 Re: Kifla
Problem je sto Bake nema vise pravo da se kandiduje. Mislio je on zenu progurat al kad je vidio da su i svi uvlakaci osim Sarajlica protiv toga ne smije ici sa tim prijedlogom jer izgubi i stranku. Evropa hoce Zvizdica ugkadjenog supcica koji osim gledanje sebe u ogledalu ne zna i ne smije nista. Bake zna da mu se primicu zadnji dani jer kad Zvizdic postane clan Predsjednistva onda ce i za koju godinu oteti i partiju jer su oko Baketa njegovi ljudi. E sad se pojavljuje Dino i Bake dobiva neplanirano jos jedan novi problem. Treba sacekati sa njegovim izborom kojoh ce se stranci prikloniti. Ako krene sam onda neko iza njega stoji ili je to dogovor sa Baketom kako bi se neutralisali Hadzibajric (mocan u carsiji) i Sepic ( najveci govnar al imao dosta glasova i uticaja u Krajini). Cudno je i zato mi sve ovo smrdi da Dino nikog ne imenuje. To moze biti signal da je dogovor ili ga je neko nasavjetovao da ceka i zada udarac pred same izbore.
Zalosno je kako narod ima slabo pamcenje i sve zaboravlja sta je doticni ranije radio. Cak raja nece ni da procita sta sve zena doticnog ima registrovano na sebi. Da zivi 10 zivota i nista ne trosi ne stigla skupiti te pare al raja ne konta te prave stvari. Bosnjaci ce 2-3 mjeseca pred izbore biti totalno raspameceni. Ljevica u totalnom razguzu i ocekujem da se "slucajni prolaznik" pojavi na listi kao kandidat i potvrdi samo ono sto svi znamo a to je da je Trenirka samo tu da donosi vodu sefu. Nek nam je bog na pomoci jer kao sto je neko vec napisao Baketu je jos kao i ranije preostalo samo da dize tenzije medju narodima. Ovaj put ce to biti u puno vecem obimu i tu je velika opasnost jer lako moze doci do varnica a varnice mogu zapaliti (ne daj boze) raju. Ko prezivi pricace. Zivkeli.
Zalosno je kako narod ima slabo pamcenje i sve zaboravlja sta je doticni ranije radio. Cak raja nece ni da procita sta sve zena doticnog ima registrovano na sebi. Da zivi 10 zivota i nista ne trosi ne stigla skupiti te pare al raja ne konta te prave stvari. Bosnjaci ce 2-3 mjeseca pred izbore biti totalno raspameceni. Ljevica u totalnom razguzu i ocekujem da se "slucajni prolaznik" pojavi na listi kao kandidat i potvrdi samo ono sto svi znamo a to je da je Trenirka samo tu da donosi vodu sefu. Nek nam je bog na pomoci jer kao sto je neko vec napisao Baketu je jos kao i ranije preostalo samo da dize tenzije medju narodima. Ovaj put ce to biti u puno vecem obimu i tu je velika opasnost jer lako moze doci do varnica a varnice mogu zapaliti (ne daj boze) raju. Ko prezivi pricace. Zivkeli.
-
salihh
#2916 Re: Kifla
Koji si ti crnjak... ovakav mind set koci svaku promjenu i napredak. eto dino joj za dvije godine kupio sve nekretnine i prijavio ih u nadi da nece niko skontati... a hajmo, onako usput i u stilu prave ljevice i fgr, unaprijed abolirati i dodika i covketa za predizborba sranja... eto ne bi oni zakuhavali nego ih bake nagovara jer mu je ti jedini izlaz.... koji spin, braco dragasvi u napad wrote:Problem je sto Bake nema vise pravo da se kandiduje. Mislio je on zenu progurat al kad je vidio da su i svi uvlakaci osim Sarajlica protiv toga ne smije ici sa tim prijedlogom jer izgubi i stranku. Evropa hoce Zvizdica ugkadjenog supcica koji osim gledanje sebe u ogledalu ne zna i ne smije nista. Bake zna da mu se primicu zadnji dani jer kad Zvizdic postane clan Predsjednistva onda ce i za koju godinu oteti i partiju jer su oko Baketa njegovi ljudi. E sad se pojavljuje Dino i Bake dobiva neplanirano jos jedan novi problem. Treba sacekati sa njegovim izborom kojoh ce se stranci prikloniti. Ako krene sam onda neko iza njega stoji ili je to dogovor sa Baketom kako bi se neutralisali Hadzibajric (mocan u carsiji) i Sepic ( najveci govnar al imao dosta glasova i uticaja u Krajini). Cudno je i zato mi sve ovo smrdi da Dino nikog ne imenuje. To moze biti signal da je dogovor ili ga je neko nasavjetovao da ceka i zada udarac pred same izbore.
-
leo karan
#2917 Re: Kifla
Velike su pare u igri, nikad vece.
Nikad u istoriji nije bilo ovoliko akumuliranog privatnog kapitala u Bosni kao danas.
Nikad u istoriji nije bilo ovoliko akumuliranog privatnog kapitala u Bosni kao danas.
-
svi u napad
#2918 Re: Kifla
Dragi Salih nema nikakvog spina kod mene. Dvojica koju si ti spomenuo su jasna i davno procitana ko otvoreni i procitani bukvar. Treci ima jos dva asa u rukavu i vidjet cemo hoce li ih upotrijebiti i dokazati jos jednom da su svi u talu ili da ga Cirilicar ima u vezi necega. Sacekajmo mi sta ce biti sa izbornim zakonom moj junace pa onda cemo pricati o spinovima prijatelju moj. O drugom asu drugom prilikom da se ne bi previse oznojio i nasikirao (zbog toga te necu podsjecati na ustupke glavonji iz Laktasa i Cirilicaru jer ti i slicni brzo takve stvari zaboravljate). Zivio.
-
salihh
#2919 Re: Kifla
Ne sekiram se ja... nemoj se ni ti brinuti za mene... haj ti nama kazi sta predlazes, kako dalje i s kim? ima li ista i iko da valja... ili de se svi kolektivno iselimo u neku vec uredjenu zemlju i utopimo svi svoju glupost i neznanje u moru reda i rada...svi u napad wrote:Dragi Salih nema nikakvog spina kod mene. Dvojica koju si ti spomenuo su jasna i davno procitana ko otvoreni i procitani bukvar. Treci ima jos dva asa u rukavu i vidjet cemo hoce li ih upotrijebiti i dokazati jos jednom da su svi u talu ili da ga Cirilicar ima u vezi necega. Sacekajmo mi sta ce biti sa izbornim zakonom moj junace pa onda cemo pricati o spinovima prijatelju moj. O drugom asu drugom prilikom da se ne bi previse oznojio i nasikirao (zbog toga te necu podsjecati na ustupke glavonji iz Laktasa i Cirilicaru jer ti i slicni brzo takve stvari zaboravljate). Zivio.
- Control panel
#2920 Re: Kifla
Sto ce se “nezavisni” opariti.
-
svi u napad
#2921 Re: Kifla
Salih bit cu iskren i priznati da ne vidim nikakvo dobro rjesenje. Iskreno goovreci mi Bosnjaci i ovi drugi koji vole ovu zemlju nemaju nekog velikog izbora i to je najveca nasa tragedija. Ono malo pametnih i vidjenijih ljudi ne zeli stati na crtu i povesti tj. organizovati narod. Pored toga sastav stanovnistva je takav da ti vidjeniji nemaju sanse sa ovim mufljuzima (slicno je i kod komsija i susjeda). Iskreno ja za sada u ovom trenutku razmisljam izmedju Denisa Becirovica ako mu dozvole kanditaturu Trenirka i ostala bagra u SDP i mog bivseg sugradjanina sada Amerikanca Mirsada Hadzikadica. Sto se ostalog tice tu imam trilemu izmedju GS, Hadzibajrica i NS. Niko od njih nema snage na sirem nivou ali cu izbarati nekog od njih jer SDA i SDP su vladali i nista nisu uradili. Ipak mogu ti reci da je Radoncic najgori od svih i nadamse da ovaj put nece dobiti toliko glasova kao prosli put. Eto ro su neka moja trenutna razmisljanja i moram ti prianati da gledam da izaberem govno koje najmanje smrdi. Zivio.
-
kiligonzales
#2922 Re: Kifla
Taman kad skontas da ce opozicija koristiti se sukobom na relaciji Konakovic - SDA, SDP i NS zaokruzise cifru 18 za smjenu 
Ojde vlada KS u tehnicki mandat
Ojde vlada KS u tehnicki mandat
- Dr. Kuca
#2923 Re: Kifla
Poskupljenje grijanja
Losa sigurnosna stiuacija
Odron od gradskog prijevoza
3 godine pod redukcijama
Dodjela para tajkunima
...
Nastavi niz
Losa sigurnosna stiuacija
Odron od gradskog prijevoza
3 godine pod redukcijama
Dodjela para tajkunima
...
Nastavi niz
-
jefff
#2924 Re: Kifla
Intersantno da likovi poput Komsica, Suljagica, Bajrovica, Tunje Filipovica ovo ne komentiraju iako o svemu i svacemu vole da komentarisu. Ovo hi je totalno zateklo.
I da: nova zvijezda politickog zivota him ne odgovara pa ga ignorisu.
- Roccohljup
#2925 Re: Kifla
Nije da ih branim, ali ne vidim smisao komentarisanja bilo kojeg od političara na stvari koje se dešavaju unutar neke druge stranke. Po meni to je cisto mahalanje i bavljenje "drugima" umjesto da se fokusiras na svoj rad, program, ciljeve, i strategiju vlastite partije.jefff wrote:Intersantno da likovi poput Komsica, Suljagica, Bajrovica, Tunje Filipovica ovo ne komentiraju iako o svemu i svacemu vole da komentarisu. Ovo hi je totalno zateklo.