Buraz, koga ba zanima zašto i zbog cega vi ne volite Osimepapedzaja wrote:Možda je glupo ali može li mi neko konkretno nabrojati sve stvari kojima je Ivica Osim pomogao NK Željezničar i NFS BiH od rata naovamo. Možete i u ratu ali se ne sjećam nijedne od tih aktivnosti a i pitanje je šta je istina uopšte o djelovanjima u ratu.
Izvinjavam se ako je off pa ga izbrišite odmah tako.
A ako se pitate za razlog zašto neko ne voli Osima juniora, zašto ga neko naziva ili proziva, pogledajte izjavu na večerašnjem presu pa će vam biti jasnije, pogledajte izjavu od prije dva tri derbija kad je tu utakmicu usporedio sa svojom kafanom, te izjave kada je izgubio finale Kupa kada je kao komentar utakmice rekao da se igrači Sarajeva raduju kao da su Mančester pobijedili pa se zapitajte imamo li razloga mi njega uopšte poštovati kada on ne poštuje klub koji mi volimo
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#2901 Re: Sarajevski derbi
-
Wenger
#2902 Re: Sarajevski derbi
niko se ne pita za razlog jer to je vasa stvar sto ga ne volite i ne postujete - nemate nikakvu obavezu da to uradite ali ako su ovi tvoji razlozi dovoljni za vas da mu psujete slagiranog oca i majku kurvu onda vam svaka cast!papedzaja wrote:A ako se pitate za razlog zašto neko ne voli Osima juniora, zašto ga neko naziva ili proziva, pogledajte izjavu na večerašnjem presu pa će vam biti jasnije, pogledajte izjavu od prije dva tri derbija kad je tu utakmicu usporedio sa svojom kafanom, te izjave kada je izgubio finale Kupa kada je kao komentar utakmice rekao da se igrači Sarajeva raduju kao da su Mančester pobijedili pa se zapitajte imamo li razloga mi njega uopšte poštovati kada on ne poštuje klub koji mi volimo
- JoeyTribbiani
#2903 Re: Sarajevski derbi
Hajd reci gdje je pogriješio u večerašnjoj izjavi. Jeste li se zajebali? Jeste. Kraj priče. Izgubili od olimpica koji vas zajebaje, po vašim pričama, za licencu. Ne mogu ni ja Gracića, ali vi ste u većoj svadji sa njim nego ja. Svi ste dole poletili u neko demoliranje olimpica, jebavanje ovog ili onoga da bi na kraju fasovali i govorili igračima da su pičke. Ali eto, Amar je kriv.
Eto govorite njemu sve i svašta...jebi ga. I dok nije bilo nikakve priče, bio je debeli, gay zbog majice, krmak, ovo ono. Meni ništa više ne treba da shvatim zbog čega se smišljaju pjesmice na njegov račun. U to uvlačit Ivicu je debilno pa pričajte šta hoćete. Hase se spomeno jednom na Jugu. Ja bio na sjeveru, i nisam skonto šta se pjeva. Eto koliko je raje učestovalo. S druge strane, ivica je na repertoaru malo češće.
Ništa, da smo 5-6 na tabeli, sve bi bilo ok.
Eto govorite njemu sve i svašta...jebi ga. I dok nije bilo nikakve priče, bio je debeli, gay zbog majice, krmak, ovo ono. Meni ništa više ne treba da shvatim zbog čega se smišljaju pjesmice na njegov račun. U to uvlačit Ivicu je debilno pa pričajte šta hoćete. Hase se spomeno jednom na Jugu. Ja bio na sjeveru, i nisam skonto šta se pjeva. Eto koliko je raje učestovalo. S druge strane, ivica je na repertoaru malo češće.
Ništa, da smo 5-6 na tabeli, sve bi bilo ok.
- Opetja033
#2904 Re: Sarajevski derbi
Srecom nisam ni ja toliko star pa da se tih stvari sjecam iz prve ruke.ultima_palabra wrote:Nemam godina da takve stvari pamtim... čuo sam za taj nadimak, ali sam mislio da su ga koristili i pitari.
Nego hajmo biti onako otvoreni i brutalno iskreni: pjesmica koja se toliko problematizira uopce nije posvecena Ivici nego Amaru, Ivica je tu samo "kolateralna steta". Nikada, nijednu pjesmu i pjesmicu nismo spjevali, opjevali, uzvikivali na racun seniora. Cak i oni medju nama koji se ne slazu sa ovom pjesmicom kazu da im nije jasno kako je takav gospodin mogao dobiti takvog klosara za sina. Ivica je tu apsolutno nebitan - na Amara se cilja. Sta god ja mislio o Ivici, nepobitna cinjenica je da se radi o covjeku koji je citav svoj zivot proveo u fudbalu, koji u bukvalnom smislu te rijeci zivi za fudbal (ubjedjen sam da bi davno umro da se ne moze baviti fudbalom pa makar i preko komiteta). Cinjenica je da je komitet pod njegovim vodjstvom imao par promasaja koje se nisu desavala ni troglavoj azdahi - konkretan primjer je kaznjavanje FK Sarajevo zbog poruke (ne)normalnom komitetu upucene sa Sjevera ili retardirnom izletu Begica po pitanju dolaska HZ u Travnik. Ali isto tako samo slijep covjek moze reci da stvari u nasem fudbalu nisu napredovale - najbanalniji primjer je sudjenje.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#2905 Re: Sarajevski derbi
Realno pravo je idiotski vrijedjati starijeg Osima.
Ovaj brko, za mene je prepotentni idiot i njemu rado pjevam "...usi klempave, glava velika".
Ali vrijedjati Ivicu Osima bez daljnjeg je idiotarija da nema vece.
Mozes nekoga da ne volis, ali stvar kulture je postovati nekog ako nista drugo onda zbog godina i staza.
Druga strana tj plava strana price, imao sam print skrin gdje se na tm forumu psuju mtvi Vedran pokoj mu dusi, i mrti Admir rahmet mu dusi, uz sve odobravanje citavog foruma.
I tu nestaju sve price o nekim "kodeksima", mada niko nikad nije u usta uzeo rahmetli Anera.
Jos jednom cu da ponovim da zaista smatram mnogo mnogo idiotski psovanje i vrijedjanje Ivice Osima, pogotovo ono "slagirani" mi je tolko glupo al' hajd valjda ponese raju u tom nekom "zaru".
Nicije maslo nije za ramazana svak nek krene iz svoje avlije cistiti.
Kako je krenulo izgleda da komsinica nece biti u vecem broju na derbiju. Mozda ova ekipa sa sjevera.
Ovaj brko, za mene je prepotentni idiot i njemu rado pjevam "...usi klempave, glava velika".
Mozes nekoga da ne volis, ali stvar kulture je postovati nekog ako nista drugo onda zbog godina i staza.
Druga strana tj plava strana price, imao sam print skrin gdje se na tm forumu psuju mtvi Vedran pokoj mu dusi, i mrti Admir rahmet mu dusi, uz sve odobravanje citavog foruma.
I tu nestaju sve price o nekim "kodeksima", mada niko nikad nije u usta uzeo rahmetli Anera.
Jos jednom cu da ponovim da zaista smatram mnogo mnogo idiotski psovanje i vrijedjanje Ivice Osima, pogotovo ono "slagirani" mi je tolko glupo al' hajd valjda ponese raju u tom nekom "zaru".
Kako je krenulo izgleda da komsinica nece biti u vecem broju na derbiju. Mozda ova ekipa sa sjevera.
-
salle_eh1986
#2906 Re: Sarajevski derbi
što je klošar?Opetja033 wrote:Cak i oni medju nama koji se ne slazu sa ovom pjesmicom kazu da im nije jasno kako je takav gospodin mogao dobiti takvog klosara za sina.
što ne glumi gospodu i priča kako bi voljeli mnogi već onako kako jeste
vokri je vama što je nakon njegovo povratka željo preuzeo primat u našem fudbalu
-
LSD
#2907 Re: Sarajevski derbi
Pa šta bolan ocekuješsalle_eh1986 wrote:što je klošar?Opetja033 wrote:Cak i oni medju nama koji se ne slazu sa ovom pjesmicom kazu da im nije jasno kako je takav gospodin mogao dobiti takvog klosara za sina.
što ne glumi gospodu i priča kako bi voljeli mnogi već onako kako jeste
vokri je vama što je nakon njegovo povratka željo preuzeo primat u našem fudbalu
Da ti ovako pojasnim : Onog dana - kad Amara njima ne bude bitan, kad se ne budu toliko o njemu razmišljali, kada mu ne budu pjesmice smišljali i pjevali (a pjevaju o njemu i kad ne igraju sa Željom), kada ga ne budu po forumima pljuvali i tražili mane (što govorne, što intelektualne, što fizionomske) - tad, tog dana znaj da smo pali qurcu za uši
Dok god ga budu pljuvali i vrijeđali, to ti je jasan znak da smo jaki (barem za ove lige)....tako da je jako poželjno da ga i narednih 20 godina vrijeđaju, mrze, pljuju i šta ti ja znam
Last edited by LSD on 10/05/2012 01:04, edited 3 times in total.
- jeza u ledja
#2908 Re: Sarajevski derbi
I sam sam bio "budala" i "budalesalo" se svasta nesto pa covjeku opadne strast pa se smiri, ode iz SA i sve mu potaman.ultima_palabra wrote: Previše normalni ljudi pravdaju budale, samo zato što su po nekom osnovu "njihovi"
Ma mislim, ne volim izcudjavanje, postenjacenje, snebivanje, a u stvari sve nazor. Ako se za ikoga u BiH moze reci da ima bilo kakav kodeks ponasanja onda su to danasnje HZ, stoga me ovakve stvari vrlo malo tangiraju, jer su u sustini sporedne.
Vas tangiraju mnogo vise, dijelom s razlogom, ali i dijelom zbog toga sto ste napravili kult licnosti, ne samo od seniora vec i juniora, koji je vrlo slican ocu, ali uzasno arogantan (i to upravo zbog slucaja sa kiflama, kada je i sklopljena doticna pjesmica), i stoga meni odvratan (ne zaboravimo da je pjesma upucena NJEMU, a ne ocu). A na kraju i zbog toga sto bi da se o necemu prica kako bi se dalje raspirivale tenzije, pa tako onaj jufka kaze da nece da ide na utakmicu jer mu se gadi sto dijeli isti grad s komsijama.
Ma bezze cakulamo...da se neko ne naljuti pa mi jebaje mater bez potrebe. Sve vas treba pohapsit, bagro neizivljena, mozel tako?
- Donau
#2909 Re: Sarajevski derbi
Fer i sportska igra, dobro navijanje uz mnogo golova. Prava prvenstvena utakmica.
- JThomas
#2910 Re: Sarajevski derbi
brkin jedini grijeh je što govori kako jeste. što je jedini čovjek koji će i svom taboru reći da je taj i taj odigrao jako loše, da je posjeta loša, da očekuje više, da smo za evropu i dalje karina...a to je nepojmljivo ljudima koji se iz godine u godinu primaju na šuplje onih koji pričaju ono oni žele da čuju, bez uporišta u realnosti.
- ultima_palabra
#2911 Re: Sarajevski derbi
Ok... ali sto puta sam bio dio nečega, a da se nisam slagao sa nekim stvarima i to onda jasno i glasno govorio. Mislim da ti "iz daljine" malo idealiziraš neke stvari, što je sasvim ljudski... ali da ne širim dalje.jeza u ledja wrote:I sam sam bio "budala" i "budalesalo" se svasta nesto pa covjeku opadne strast pa se smiri, ode iz SA i sve mu potaman.ultima_palabra wrote: Previše normalni ljudi pravdaju budale, samo zato što su po nekom osnovu "njihovi"Nije to opravdavanje, ali bi bilo licemjerno od mene da se od nekog sto kazes "mog" ogradjujem za slicno "budalesanje", zar ne? Mislim, ako se smatras dijelom necega onda si (barem javno) dio toga cak i kad ti se nesto nekad ne svidja. U tome lezi snaga. Kontas?
![]()
Ma mislim, ne volim izcudjavanje, postenjacenje, snebivanje, a u stvari sve nazor. Ako se za ikoga u BiH moze reci da ima bilo kakav kodeks ponasanja onda su to danasnje HZ, stoga me ovakve stvari vrlo malo tangiraju, jer su u sustini sporedne.
Vas tangiraju mnogo vise, dijelom s razlogom, ali i dijelom zbog toga sto ste napravili kult licnosti, ne samo od seniora vec i juniora, koji je vrlo slican ocu, ali uzasno arogantan (i to upravo zbog slucaja sa kiflama, kada je i sklopljena doticna pjesmica), i stoga meni odvratan (ne zaboravimo da je pjesma upucena NJEMU, a ne ocu). A na kraju i zbog toga sto bi da se o necemu prica kako bi se dalje raspirivale tenzije, pa tako onaj jufka kaze da nece da ide na utakmicu jer mu se gadi sto dijeli isti grad s komsijama.
Ma bezze cakulamo...da se neko ne naljuti pa mi jebaje mater bez potrebe. Sve vas treba pohapsit, bagro neizivljena, mozel tako?
Kult ličnosti? Pa dobro, ja smatram dobrim da uopšte postoje ljudi koje se može uzdizati do te mjere, jer je danas narod izgubio vjeru u sve. Na kraju krajeva, bolje praviti kult ličnosti od Švabe i Amara, nego od Zije Blekića i Matije Matka
- Salah ad-Din
#2912 Re: Sarajevski derbi
Jos uvjek pricamo o vrijedjanju Osima?
"U narednom kolu odigrat će se vječiti derbi. Sarajevo je danas protiv Olimpica na Otoci odmaralo neke važne igrače, a na to Osim je dao komentar u svom stilu, rekavši: "Super su to smislili, izgubili su pred 2.500 svojih navijača. Naša obaveza je da u subotu opravdamo očekivanja i igrat ćemo maksimalno"."
"U narednom kolu odigrat će se vječiti derbi. Sarajevo je danas protiv Olimpica na Otoci odmaralo neke važne igrače, a na to Osim je dao komentar u svom stilu, rekavši: "Super su to smislili, izgubili su pred 2.500 svojih navijača. Naša obaveza je da u subotu opravdamo očekivanja i igrat ćemo maksimalno"."
-
LSD
#2913 Re: Sarajevski derbi
Salah ad-Din wrote:Jos uvjek pricamo o vrijedjanju Osima?
Pa u pravu je zaista....mudraci lafo odmarali igrace za derbija, a Harba im zavuce
A ako misle da je lakše trijumfovati protiv Želje, prvaka države, nego protiv Olimpica - pa Amar ce se potruditi da ih razuvjeri
Last edited by LSD on 10/05/2012 09:17, edited 1 time in total.
- JThomas
#2914 Re: Sarajevski derbi
a što ste toliko alergični na istinu?
jeste li odmarali igrače za derbi? jeste.
jeste li zijanili? jeste.
jeste li na taj način malo sami sebe zajebali? bogam' jeste
a brko sve isto neuvijeno kaže i svom taboru, ako ne i grublje.
-
F&N
#2915 Re: Sarajevski derbi
Donau wrote:Fer i sportska igra, dobro navijanje uz mnogo golova. Prava prvenstvena utakmica.
ovo ti u prevodu znaci ku.ceva igra, svi mrtvi bezvoljni, 2 suta u okvir gola, trcanje od sesnesterca do sesnesterca, 3 bakljade, 2 dimne zavjese, rezultat 0:0 eventualno 1:0
- Salah ad-Din
#2916 Re: Sarajevski derbi
Ko je algerican?
Sve je to istina, svi u Sarajevu su nezadovoljni balerinama na terenu, a Bgm i Jovicem kao "strucnjakom", mi idemo na utakmice samo zbog ljubavi prema klubu i zbog hordanja.
A samo neka nastave ovako, znamo kako se zavrsi kada balerine nece da igraju. Samo cekamo da prekipi
Sve je to istina, svi u Sarajevu su nezadovoljni balerinama na terenu, a Bgm i Jovicem kao "strucnjakom", mi idemo na utakmice samo zbog ljubavi prema klubu i zbog hordanja.
A samo neka nastave ovako, znamo kako se zavrsi kada balerine nece da igraju. Samo cekamo da prekipi
-
pOZz
#2917 Re: Sarajevski derbi
Čekaj, ako smo odmarali igrače, kako onda da smo se na neki način zajebali? Pa valjda je logično, ako odmaraš ponajbolje igrače da ne očekuješ baš pobjedu, već da bi i remi bio dobar. Realno, mi nismo jučer zaslužili da izgubimo, Olimpic nam poštene prilike nije napravio. Nismo ni mi, ali ja sam očekivao da ćemo puno lošije stajati na terenu. Druge je sad stvar što su tribine bile pune, mi pratimo svoj klub gdje god i kada god.JThomas wrote:a što ste toliko alergični na istinu?
Ja protiv Amara Osima nisam imao ništa (bar što se tiče odnosa prema FK Sarajevo, dok u najmanju ruku mrzim način na koji on shvata fudbal, ne taktičke, već one stvari koje u velikoj mjeri utiču na rezultat, a to su sudije), dok nije derbi poč'o porediti sa svojom kafanom. To se nikad neće zaboraviti.
- veljaca
#2918 Re: Sarajevski derbi
F&N wrote:Realno pravo je idiotski vrijedjati starijeg Osima.
Ovo jednostavno nije istina. Aktivan sam clan toga Foruma
Citirao sam te, samo da ostane zabiljezeno - DA OVO NIJE ISTINA ....
Dajte ljudi, mozete ( mozemo ) se vrijedjati, pljuvati, mrziti, ali NE IZNOSITE NEISTINE ....
Ja nikada ( a clan sam tog Foruma ) ne bih vrijedjao mrtve. Niti Vedrana, niti Anera, niti bilo kojeg drugog ....
Dajte ljudi, imajte malo DOSTOJANSTVA .....
Btw - misljenje moje je da, posto su ovdje svi anonimni i kriju se pod raznim nickovima, onda pisu se i budalastine - koje nikada ne bi rekli "oci u oci" - nego se kriju iza tastature. Znam puno, puno normalne raje, navijaca i plavih i bordo - koji kada sa njima komuniciram ( a po prirodi svoga posla susrecem i radim sa puno ljudi ) ne vrijedjaju. Vole svoje - ali ne diraju i ne vrijedjaju druge.
Last edited by veljaca on 10/05/2012 10:50, edited 1 time in total.
-
F&N
#2919 Re: Sarajevski derbi
ZNAM IMENOM I PREZIMENOM KO JE TO NAPISAO!!!veljaca wrote:F&N wrote:Realno pravo je idiotski vrijedjati starijeg Osima.
pitaj momka momka pod nickom kera bjelave o tome.
Znam
Kako je krenulo izgleda da komsinica nece biti u vecem broju na derbiju. Mozda ova ekipa sa sjevera.![]()
Ovo jednostavno nije istina. Aktivan sam clan toga Forumai mogu sa punom odgovornoscu reci da to nije istina .... Cuj odobravanje CITAVOG foruma .... Sta sve covjek nece ovdje procitati ....
Dajte ljudi, mozete ( mozemo ) se vrijedjati, pljuvati, mrziti, ali NE IZNOSITE NEISTINE ....
Ja nikada ( a clan sam tog Foruma ) ne bih vrijedjao mrtve. Niti Vedrana, niti Anera, niti bilo kojeg drugog ....
Btw - misljenje moje je da, posto su ovdje svi anonimni i kriju se pod raznim nickovima, onda pisu se i budalastine - koje nikada ne bi rekli "oci u oci" - nego se kriju iza tastature. Znam puno, puno normalne raje, navijaca i plavih i bordo - koji kada sa njima komuniciram ( a po prirodi svoga posla susrecem i radim sa puno ljudi ) ne vrijedjaju. Vole svoje - ali ne diraju i ne vrijedjaju druge.
- veljaca
#2920 Re: Sarajevski derbi
I on je tebi CITAV FORUM ?F&N wrote:ZNAM IMENOM I PREZIMENOM KO JE TO NAPISAO!!!veljaca wrote:F&N wrote:Realno pravo je idiotski vrijedjati starijeg Osima.
pitaj momka momka pod nickom kera bjelave o tome.
Znam
Kako je krenulo izgleda da komsinica nece biti u vecem broju na derbiju. Mozda ova ekipa sa sjevera.![]()
Ovo jednostavno nije istina. Aktivan sam clan toga Forumai mogu sa punom odgovornoscu reci da to nije istina .... Cuj odobravanje CITAVOG foruma .... Sta sve covjek nece ovdje procitati ....
I iznesi javno njegovo ime i prezime ....
-
F&N
#2921 Re: Sarajevski derbi
I on je tebi CITAV FORUM ?[/quote]veljaca wrote: ZNAM IMENOM I PREZIMENOM KO JE TO NAPISAO!!!
Niko ga nije ni kritikovao niti je izbrisao s foruma, nemoj molim te se praviti budala.
Cak je bilo i par
Znash i sam kakve su ti pjesme o Vedranu kolege pjevale.
- smurf
#2922 Re: Sarajevski derbi
Pa je l' sad jedan lik to napisao a svi mi mu likovali ili smo se svi bili slozili oko tog posta idiotskog sadrzaja? De ne petljaj i ne lupaj gluposti molim te, nego fino prije nego nesto postas procitaj pa edituj kada vec ne znas kontrolisati svoje prstice.
Ovo sto te veljaca citirao nije istina i nikada nece ni biti kolektivna furka ni mojih a sigurno ni tvojih jer imam dovoljno godina u guzici i na tribini da mogu nesto ovako izricito tvrditi.
Ovo sto te veljaca citirao nije istina i nikada nece ni biti kolektivna furka ni mojih a sigurno ni tvojih jer imam dovoljno godina u guzici i na tribini da mogu nesto ovako izricito tvrditi.
- veljaca
#2923 Re: Sarajevski derbi
Prvo ne vrijedjaj me. To ti ne dozvoljavam ( ovo da se pravim budala ) jer ni ja tebe ne vrijedjam .....F&N wrote:Niko ga nije ni kritikovao niti je izbrisao s foruma, nemoj molim te se praviti budala.veljaca wrote:I on je tebi CITAV FORUM ?F&N wrote: ZNAM IMENOM I PREZIMENOM KO JE TO NAPISAO!!!
Cak je bilo i par![]()
Znash i sam kakve su ti pjesme o Vedranu kolege pjevale.
A svugdje ima budala, pa i kod nas - na zalost ....
I ne bjezi od onoga sto si napisao: DA JE CITAV FORUM PODRZAVAO TO. TO jednostavno NIJE ISTINA ...
- ultima_palabra
#2924 Re: Sarajevski derbi
Pa "zajebali" ste se tako što je narušena dobra atmosfera u ekipi, čini mi se da ste imali nekoliko pobjeda zaredom. To se onda odrazi i na derbi navijače od kojih dobar broj neće doći zbog poraza (žalosno, ali tako je). Pogotovo kod vas je tanka crta između euforije i depresijepOZz wrote:Čekaj, ako smo odmarali igrače, kako onda da smo se na neki način zajebali? Pa valjda je logično, ako odmaraš ponajbolje igrače da ne očekuješ baš pobjedu, već da bi i remi bio dobar. Realno, mi nismo jučer zaslužili da izgubimo, Olimpic nam poštene prilike nije napravio. Nismo ni mi, ali ja sam očekivao da ćemo puno lošije stajati na terenu. Druge je sad stvar što su tribine bile pune, mi pratimo svoj klub gdje god i kada god.JThomas wrote:a što ste toliko alergični na istinu?
a brko sve isto neuvijeno kaže i svom taboru, ako ne i grublje.![]()
![]()
Ja protiv Amara Osima nisam imao ništa (bar što se tiče odnosa prema FK Sarajevo, dok u najmanju ruku mrzim način na koji on shvata fudbal, ne taktičke, već one stvari koje u velikoj mjeri utiču na rezultat, a to su sudije), dok nije derbi poč'o porediti sa svojom kafanom. To se nikad neće zaboraviti.Sviđa mi se kod njega ono što si rek'o u prethodnom svom postu.
S druge strane, mi smo imali "aktivni odmor" tj. tako smo izdominirali Slaviju da nije bilo potrebe za prevelikim naporima i sad u najboljem raspoloženju očekujemo derbi i finale kupa
Nije mi jasno to sa Amarom i sudijama, možeš li malo pojasniti?
-
LSD
#2925 Re: Sarajevski derbi
Ultima ba, ma pusti Boga ti
oni njemu zamjeraju što ikako postoji (mislim kao trener u našoj ligi), to kao prvo i osnovno...ovo ostalo (njegov imidž, njegove izjave, njegov izgled, njegovo poimanje fudbala i sve vezano za njega) njima dođe samo kao bonus i ukras da daju mašti na volju....pa se vec godinama utrkuju ko ce ga bolje i socnije hraknuti....oni od njegovog poređenja sa kafanom, napraviše mit....svi ga po defaultu ne vole zbog toga
Logicno je da se najbolji/najtrofejniji trener koji dominira ligom ne podnosi, da ne kažem mrzi....ali dok god je tako, znaci da valjamo nešto
Logicno je da se najbolji/najtrofejniji trener koji dominira ligom ne podnosi, da ne kažem mrzi....ali dok god je tako, znaci da valjamo nešto