BAKIRE ODLAZI

Post Reply
Chisum

#2901 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Chisum »

ultima_palabra wrote:Sefer Halilović KOS-ovac? :-) Bakirove podguzne muhe ne poznaju osjećaj srama...
Pa naravno... Sefer Halilovic KOS-ovac, nula, jelte.... ali zato babino ridjobrko podrumce, koje je na povrsinu zemlje izlazilo samo kad mu mijenjaju piljevinu gdje sere i pisha, on je taj silni borac za Bosnu i Bosnjake... :izet:

... à propos debate... treba ga shvatiti, termin je dosao u zao cas. Ni caj za bolnu menstruaciju nije pomogao.
OldMayor

#2902 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by OldMayor »

Fakat ovo za debate je katastrofa...

Pa zamislite predsjednicku debatu u SAD npr. i ono ne pojavi se lik.
Ovo nema nigdje u svijetu. I onda narod hladno zaoukruzi takve ljude.

Kakav je to mentalni sklop, nikad mi nece biti jasno.

Ne mislim samo na Bakira, nego i na Covica, Cvijanovicku itd.
cpu_fan

#2903 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by cpu_fan »

Ja ne mogu da pojmim kako iko pri zdravoj pameti može glasati za ovog podrumskog miša koji se kiti tuđim perjem. Pravi miš mekinjaš a pri tome i lopovčina.
cpu_fan

#2904 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by cpu_fan »

ilkbahar wrote:
racionalista wrote:
OldMayor wrote:Rodi ga Bake...uhm. Vidi ga sto mi je lijep.

Image

Dodik -"Bakir edition" :D

hahaha, a ja kontam ko je sad ovaj, poznat mi hahaha

uh sto bi nas tek ovaj pokro

:-) mislim da njihov telefonski razgovor počinje otprilike ovako: "halo Bing, kako brat ?
HM 2011

#2905 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

SAMO SDA U JEDINSTVU JE SNAGA....
Maystor

#2906 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

@mba wrote:
ultima_palabra wrote:Retard je zloupotrijebio funkciju člana Predsjedništva za svoje navijačke sklonosti:
BiH, Egipat – Egipatsko ministarstvo vanjskih poslova jučer je uručilo protestno pismo otpravniku poslova Ambasade Bosne i Hercegovine u Kairu, a kao znak protesta na ponašanje Bakira Izetbegovića, bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

Naime, kako je rekao glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova Egipta Badr Abdel Ati u izjavi na konferenciji za novinare, Egipat protestira jer je Bakir Izetbegović na sastanku sa delegacijom Muslimanskog bratstva, koju je primio u ponedjeljak u svom uredu u zgradi Predsjedništva BiH, pokazao znak rabia ( rabia se pokazuje sa četiri prsta i to je znak podrške opoziciji protiv vojnog udara generala Sisija).
Image

retard je srusio demokratski izabranu vlast u toj zemlji, pa kako te bolan nije stid nekog nazvati retardom koji podrzava VLADU KOJA JE DEMOKRATSKI IZABRANA od strane naroda...nevjerovatno kakvih nas ima!
MB je teroristička organizacija u državi Egipat. Milioni ljudi su protestovali protiv Mursija i tražili njegov odlazak. Potez vojske je bio ispravan i spriječen je građanski rat. General Sisi je legalni i legitimni predsjednik Egipta, a Mursi vjerovatno nikada neće izaći iz zatvora. Bakir Izetbegović se svrstao na stranu terorističke organizacije i time nanio nesagledivu štetu državi BiH i Bošnjacima kao narodu.
omega369

#2907 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by omega369 »

hajde majstore ubij se sam. svijet ce odmah biti bolje mjesto za zivljenje
nikad_vise

#2908 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by nikad_vise »

Iskreno mislim da ce Bakir uzeti ove izbore,iako nisam njegov fan.Sta vise nakon ovih izbornih debata jasno se vidi koliki je covjek jad kad pred svoj narod ne moze izaci i izloziti svoj program kao i navesti rezultate svog rada.Jadno,zalosno,bijedno..
Ovakav covjek nije zasluzio pobjediti..al isto tako ni ova opozicija koja se pokusava dograbit glasova sa jedinom strategijom tj.pljuvanjem po Bakiru je jadna i zalosna.

Neko se dotakao Komsica i Bakira.Svaka cast Zeljku ali on osim svojih floskula tipa "Bakire bio si u magacinu","udaranje srbije po prstima" i slicno nista nije ponudio i uradio za ovu zemlju u svoja 2 mandata.Ovaj makar haberi sa turcima pa tu i tamo nesto ko i doniraju,naprave i slicno..Al Zeljko,pa covjek osim toga sto je dobar i posten nema nista da je ponudio.Zadnjih godinu dana svog mandata je protracio formirajuci partiju dok su rezultati u predsjednistvu 0.

Gledam isto tako debate ovih koji su dosli (bar imali muda).Tacno se covjek zaprepasti kad slusa iz usta recimo jednog Hadziomerovica kako je se on dokazao kroz borbu protiv kriminala u 60 minuta a na pitanje nesto u vezi Dodika odgovara kako je poznato njegovo izvjestavanje o Dodiku..A niko da ga preupita zasto je to odjednom prestalo kad se utalio.

Jbte zivot pa imamo li mi i jednog jebenog drzavnika u ovoj drzavi.Sve neki jebeni govnjavi politicari,a ni d od drzavnika.
Maystor

#2909 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

omega369 wrote:hajde majstore ubij se sam. svijet ce odmah biti bolje mjesto za zivljenje
Što ti je mentalitet SDA, oni bi bolje i pametnije ubijali. Ne znaju drugačije :wink:
omega369

#2910 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by omega369 »

pa sisija i one koji ga podrzavaju, odnosno opravdavaju poput tebe bih mogao rukama zadaviti. to ti je SNAGA naroda :wink: a nabi**** sda i sve ostale lopove na neku stvar...
_mufljuz_

#2911 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _mufljuz_ »

za vecinu SDA najbolja bi pravda bila streljacki vod a ne fotelje u vlasti - al ko jebe narodu kad je nepismen zatucan i glup
omega369

#2912 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by omega369 »

izvini, a za koga to od bh. politicara nije? za zlatka? fahru? harisa? zeljku? ista govna

kada se dokopaju vlasti na bilo koji nacin odmah sazovu svoje jarane i zlatka i fahru i ostale i fino sjednu i dogovore se o raspodjeli plijena. a vi ovdje pjenite zbog njih :wink:
_mufljuz_

#2913 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _mufljuz_ »

omega369 wrote:izvini, a za koga to od bh. politicara nije? za zlatka? fahru? harisa? zeljku? ista govna

kada se dokopaju vlasti na bilo koji nacin odmah sazovu svoje jarane i zlatka i fahru i ostale i fino sjednu i dogovore se o raspodjeli plijena. a vi ovdje pjenite zbog njih :wink:
izvini ali tema se tice bakira analogno SDA a ostali nisu puno odmakli....
Maystor

#2914 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

omega369 wrote:pa sisija i one koji ga podrzavaju, odnosno opravdavaju poput tebe bih mogao rukama zadaviti. to ti je SNAGA naroda :wink: a nabi**** sda i sve ostale lopove na neku stvar...
Ti bi meni svojim rukama samo mogao pridržati neku stvar. I ništa više.
racionalista

#2915 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by racionalista »

Ovdje se na forumu sve u krug vrti :D

Činjenica je da će Bakir biti prvi, a SDA će imati više glasova nego što će on osvojiti u utrci za Predsjedništvo. Moja procjena je da bakir uzima 30% a stranka oko 36%
VjecitiStudent

#2916 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

racionalista wrote:Ovdje se na forumu sve u krug vrti :D

Činjenica je da će Bakir biti prvi, a SDA će imati više glasova nego što će on osvojiti u utrci za Predsjedništvo. Moja procjena je da bakir uzima 30% a stranka oko 36%
O 300 000/360 000 glasova čak ni oni ne sanjaju.
Maystor

#2917 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

VjecitiStudent wrote:
racionalista wrote:Ovdje se na forumu sve u krug vrti :D

O 300 000/360 000 glasova čak ni oni ne sanjaju.
Neki dan je smetljar dao izjavu klixu, rekao je da očekuje 200 hiljada glasova, što bi mu bilo dovoljno za pobjedu.
wolf07

#2918 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

Ima li kakav novi photoshop argument protiv Bakira? Ja sam mislio da cete vi biti malo azurniji bar u tom segmentu, jer kad nema pravih argumenata, a moze vam u obraz stati da milion puta pomenete zlatne kasike, umotvorinu Senada Avdica koju je manje ili vise uspjesno zalijepio Aliji, ne znam u cemu je problem da sad Bakira prikazete na slikama sa subarom i kokardom na glavi pa da napisete kako nije bio u trezoru vec je to artiljerac sa Hrese ili da je bio snajperista s Grbavice. Istovremeno, covjek koji je srpski spijun (a cak i ako nije, u BiH je doselio uoci samog rata) vam predstavlja ozbiljnog kandidata za najvisu funkciju. Pa ima li to igdje na svijetu?

Imate obraza da pomenete Bakirovu podrsku Mursiju koji je izabran na SLOBODNIM izborima! I to pravdate gnjavazom kako je sad Sisi legalno izabran Predsjednik Egipta prije par mjeseci. Mozes zamislit legitimnosti koja pociva na preko 600 smrtnih presuda politickih protivnika. Pa dajte bilo kome takav instrument moci nece biti predsjednik Egipta vec SAD-a jbt. Osim toga, BiH nije priznala postojanje palestinske drzave. Sa druge strane, BiH i Izrael su se medjusobno priznali. Da li to sad znaci da Bakir ili bilo ko u Predsjednistvu BiH ne smije reci ni rijec podrske Palestincima? Eto kakve vi argumente ovdje iznosite.
bogoljub

#2919 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by bogoljub »

Bakir je rekao: ,,Ako išta bilo ko dokaže da imam, a da se to nije znalo, ja to prepisujem na njega''
Rekao je: ''Ako Radončić dokaže za ono što piše, ja istog dana izlazim iz politike i izlazim iz stranke''
Sve ovo je rekao prije 2 godine. Zašto to nije dokazao ili barem pokrenuo nešto? Zato što izmišlja, laže i petlja!
ibizza

#2920 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ibizza »

bogoljub wrote:Bakir je rekao: ,,Ako išta bilo ko dokaže da imam, a da se to nije znalo, ja to prepisujem na njega''
Rekao je: ''Ako Radončić dokaže za ono što piše, ja istog dana izlazim iz politike i izlazim iz stranke''
Sve ovo je rekao prije 2 godine. Zašto to nije dokazao ili barem pokrenuo nešto? Zato što izmišlja, laže i petlja!
Prije 6-7 godina, gstovao je u Telerignu, a pitanje je dobio: Je l' istina da ste u dobrim odnosima sa Fahrudinom Radoncicem i Senadom Sahinpasicem Sajom? Bakir: Jeste, mi smo prijatelji dugi niz godina, bas smo prosli vikend bili kod Saje na vikendici.

E sad, znaju li tvoji prijatelji sta ti imas, psojedujes? Vjerujem da znaju, e tako i Fahro zna sta ima Bake.

I da, sve sto bakir kaze je istina, sve sto Fahro kaze je istina, jedan drugog otkrivaju.
Innovation

#2921 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

Rusina_17 wrote: Ovog , PSA , je stvorila tvoja stranka , i ovome PSU je tvoja stranka dala prvi kapital .
Dio mu dao Halilovic kao svojoj "kafe kuharici" /izjava Seferovog sina/ misleci da ce biti ortaci, ali ga Fahro za...... :oops:
omega369

#2922 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by omega369 »

Maystor wrote:
omega369 wrote:pa sisija i one koji ga podrzavaju, odnosno opravdavaju poput tebe bih mogao rukama zadaviti. to ti je SNAGA naroda :wink: a nabi**** sda i sve ostale lopove na neku stvar...
Ti bi meni svojim rukama samo mogao pridržati neku stvar. I ništa više.
to ti je i s*** mislila pa se predomislila. nego hajde junace da to probamo. samo se javi
mayab

#2923 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mayab »

:lol:
Image
almir90

#2924 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

Pitanje:
Zašto vi Bakire Izetbegoviću niste želili da sudjelujete u javnim debatama sa protukandidatima?

Odgovor:
Ma šta ću ja sa njima kokuzima da debatujem, nisu mi ni do petnih žila, zašto ja da se suštam na njihov nivo, i nešta sa njima diskutujem, da me javnost vidi sa tim kokuzima u društvu. :lol:
Banksy

#2925 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

Chisum wrote:
ultima_palabra wrote:Sefer Halilović KOS-ovac? :-) Bakirove podguzne muhe ne poznaju osjećaj srama...
Pa naravno... Sefer Halilovic KOS-ovac, nula, jelte.... ali zato babino ridjobrko podrumce, koje je na povrsinu zemlje izlazilo samo kad mu mijenjaju piljevinu gdje sere i pisha, on je taj silni borac za Bosnu i Bosnjake... :izet:

... à propos debate... treba ga shvatiti, termin je dosao u zao cas. Ni caj za bolnu menstruaciju nije pomogao.
:lol:
Post Reply