Sve objašnjeno!!!Nokian808 wrote:Imajte na umu da trenutno SDP, SDA, HDZ i SNDS ODLIČNO SARADJUJU jer im je ugrožen vitalni nacionalni interes - pravo na NEOMETANU PLJAČKU i SLOBODU OD KRIVIČNOG GONJENJA!
POKUŠAVAJU NA SVAKI NAČIN RASPRŠITI BIJES NARODA I UPLAŠITI GA NEKIM IMAGINARNIM RATOM I UNIŠTENJEM ZEMLJE.
BOSNE ĆE UVIJEK BITI ALI VAS LOPOVA NEĆE!
P.S:
Da se razumjemo ni SBB nije bolji ali im ovi protesti trenutno odgovaraju i SAMO ZATO GLUME FINOĆU pokušavajući nas upotrebiti za svoje ciljeve.
OVO JE BUNT NARODA PROTIV NEODGOVORNIH I KORUMPIRANIH POLITIČARA I NIKO GA NESMIJE UGASITI!!!
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
splinter
#2901 Re: PROTESTI!!!
- Dr. Kuca
#2902 Re: PROTESTI!!!
Nije ih mogao kupiti na pijaci, gdje ih vecina i kupuje?[/quote]Havarija! wrote:
Gledaj gladne djece u maxicama
Ne seri. Cuj maxice na pijaci i to orginalne. Kako da ne.
-
Rubbie
#2903 Re: PROTESTI!!!
jao luksuza imat tene na nogama, eto na proteste mogu samo oni poderanih gaca
treba poslati jasnu poruku ovima iz RS-a da nas ne interesuju, da se ne mjesaju i da ne talasaju svoj entitet... njima je dobro i nek se poklope, nervira me svaki clanak kad vidim facu dodika.. znaci mediji treba da blokiraju sve sto dolazi iz RS-a.. oni mogu samo da sjebu sve ovo i da usmjere na pogresan tok cijelu situaciju, da ispolitiziraju proteste sto i jeste cilj i njima ali i ovim nasim...
treba poslati jasnu poruku ovima iz RS-a da nas ne interesuju, da se ne mjesaju i da ne talasaju svoj entitet... njima je dobro i nek se poklope, nervira me svaki clanak kad vidim facu dodika.. znaci mediji treba da blokiraju sve sto dolazi iz RS-a.. oni mogu samo da sjebu sve ovo i da usmjere na pogresan tok cijelu situaciju, da ispolitiziraju proteste sto i jeste cilj i njima ali i ovim nasim...
-
NailovaMater
#2904 Re: PROTESTI!!!
Ne da si u pravu nego niko to ovde nije bolje rekao. Ja se samo nadam i molim se da da narodu pameti da skonta da je to upravo takNokian808 wrote:Imajte na umu da trenutno SDP, SDA, HDZ i SNDS ODLIČNO SARADJUJU jer im je ugrožen vitalni nacionalni interes - pravo na NEOMETANU PLJAČKU i SLOBODU OD KRIVIČNOG GONJENJA!
POKUŠAVAJU NA SVAKI NAČIN RASPRŠITI BIJES NARODA I UPLAŠITI GA NEKIM IMAGINARNIM RATOM I UNIŠTENJEM ZEMLJE.
P.S:
Da se razumjemo ni SBB nije bolji ali im ovi protesti trenutno odgovaraju i SAMO ZATO GLUME FINOĆU pokušavajući nas upotrebiti za svoje ciljeve.
OVO JE BUNT NARODA PROTIV NEODGOVORNIH I KORUMPIRANIH POLITIČARA I NIKO GA NESMIJE UGASITI!!!
- Šveđanin
#2905 Re: PROTESTI!!!
Može li spisak ljudi koji su do sada dali ostavke?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
mali_balon
#2906 Re: PROTESTI!!!
Jel ono traze premijera sa biroa, samo da se prijavim da sam na birou pa et mogo bi ja bit premijer.
- Fantassin
#2907 Re: PROTESTI!!!
Vidi ti eksperta kako procjeni sa slike kako su mu tene original,mogo bi ti u ovu ekspertnu vladu a?Dr. Kuca wrote:
Ne seri. Cuj maxice na pijaci i to orginalne. Kako da ne.
Last edited by Fantassin on 09/02/2014 18:44, edited 1 time in total.
- shibonja
#2908 Re: PROTESTI!!!
Genije wrote:gle balavurdije što skaču po kolima
da su zaradili svoje ne bi
Ovaj kreten u fabiji je zgazio curu u masi,momci pokusavaju da ga zaustave!!!
- Havatar
#2909 Re: PROTESTI!!!
Treba to da se pretoci u transparente i da se nijedna stranka ne preskoci.NailovaMater wrote:Ne da si u pravu nego niko to ovde nije bolje rekao. Ja se samo nadam i molim se da da narodu pameti da skonta da je to upravo takNokian808 wrote:Imajte na umu da trenutno SDP, SDA, HDZ i SNDS ODLIČNO SARADJUJU jer im je ugrožen vitalni nacionalni interes - pravo na NEOMETANU PLJAČKU i SLOBODU OD KRIVIČNOG GONJENJA!
P.S:
- Toffee karamela
#2910 Re: PROTESTI!!!
E pa fino, neka upotrijebe oni nas a mi ćemo njih i mirna Bosna! Sve je bolje od Bakira i Zlooje!Nokian808 wrote:
P.S:
-
zipoo
#2911 Re: PROTESTI!!!
LAZ, nikakva presretanja nisu bila niti lupanja.Nisrin wrote:Da li je provjerena informacija ovo za Grbavicu, presretanje i lupanje AUTA???!
Iako me vise nista ne iznenadjuje, oni huligani su upravo ovo i htjeli - nesigurnu situaciju, da mogu pljackati, obijati, mozda cak i ubijati "jer nemaju sta jesti, gladni su, inferiorni.." treba im omoguciti anarhiju, jer u takvom okruzenju ce ostvariti sve svoje snove i ambicije!!!
Budzetlije sto podrzavaju udaranje policije i poslije hapsenja, samo mogu reci dabogda vasu djecu tako izudarali i u krevet na mjesec dana smjestili.
Ljudi samo lazete, ali nema veze sve ce vam se to vratiti.
- vjesticanametli
#2912 Re: PROTESTI!!!
ima li kakav info o ovome sto se navodno desava na grbavici.........kako je u gradu
-
Seherovac
#2913 Re: PROTESTI!!!
Zna li iko to na grbavici sta se desava, ako se desava?
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk
-
palermo
#2914 Re: PROTESTI!!!
Rubbie wrote:jao luksuza imat tene na nogama, eto na proteste mogu samo oni poderanih gaca![]()
treba poslati jasnu poruku ovima iz RS-a da nas ne interesuju, da s.e ne mjesaju i da ne talasaju svoj entitet.. njima je dobro i nek se poklope, nervira me svaki clanak kad vidim facu dodika.. znaci mediji treba da blokiraju sve sto dolazi iz RS-a.. oni mogu samo da sjebu sve ovo i da usmjere na pogresan tok cijelu situaciju, da ispolitiziraju proteste sto i jeste cilj i njima ali i ovim nasim...
- szlava
#2915 Re: PROTESTI!!!
U posljednje vrjeme kad citas ove komentare kao da su komsic, radoncis, izabegovic i ostala govna na forumu pa se trude da naprave neku podjelu medju demonstrantima
cyber ratnici
de ljudi ohladite vise majke vam sa ovim podjelama
-
Johnny_x
#2916 Re: PROTESTI!!!
Upravo to sam htio da kažem. Moći ce još neko vrijeme da se održavaju a onda kad to krahira, pa kad ne bude para za penzije, profesore, doktore policije oni će imati stabilnu RS. Skrecu pricu sa ekonmskih problema RS i kad tad ce im doci na naplatu. U federaciji izgleda dolazi, a i naši političari se godinama služe demagogijom.jefferson wrote:Apsolutno, ne vidim nesto da u RS postoji kapacitet da se prica o socijalnim stvarima.Johnny_x wrote:Koga boli briga za RS i što oni nece da protestuju. Oni kad ne budu imali šta da jedu tada će živjeti od jake i stabilne RS, dok će im Dodik slati poruke sa kipra da istraju u ocuvanju RS-a.
Dodik cijelo vrijeme svoje vlasti spinuje stvari o vanjskom uticaju, napadu na Srbe, upravo ako se ensto ovako desi.
Super bi bilo kada bi se neke sustinske stvari rijesile u FBiH. Ljudi u Federaciji bolje zive nego u RS, ali ako bi se neke stvari rjesili kako treba, kad tad ce se i onaj ajdo u RS zapitati sto je jado iz FBiH u boljem polozju nego on.
-
NoDrotLand
#2917 Re: PROTESTI!!!
Dorate ljudski odronu i djon obrazu ovaj debil je curu zgazio na cesti.nisu mu skakali po autu nego je konj kreno autom kroz ljude.Genije wrote:i mi tebe volimoNoDrotLand wrote:Sta je sad problem ko je u cemu izasao?neka protestuje ko god misli da mu nije dobro i ko misli da je vlast korumpirana.
Ko hebe ove forumske parazite genija i alfonsa.![]()
ja nisam imao osvrt na patike
neko drugi je, ali nije bitno
ja sam imao primjedbu što skaču čovjeku po kolima
da su zaradili svoje ne bi
jer bi znali koliko čovjek treba uložiti truda da ga zaradi
ili misliš da je ok uništavati tuđe
-
hhaarree
#2918 Re: PROTESTI!!!
Nek ste vi poceli komentarisat ko je sta obukao i koji vlasnik cega se pojavio, prave tetke s balkona
I nisam skonto da sad smijemo trolat, vrijedjat i jebavat majku "balijsku/cetnicku/ustasku" po forumu bez ikakve reakcije moderacije, pa cak ni opomene, show
I nisam skonto da sad smijemo trolat, vrijedjat i jebavat majku "balijsku/cetnicku/ustasku" po forumu bez ikakve reakcije moderacije, pa cak ni opomene, show
- iPod
#2919 Re: PROTESTI!!!
Evo par ljudi se već javilo na forum i kažu da se ne dešava ništa i da se nije ništa dešavalo, da nije bilo presretanja. Par likova koji su objavili tu informaciju, tendeciozno pokušavaju sa razvodnjavanjem ove teme, a trenutno vrše procjenu fashion spreme prosvjednika, od toga jesu li nike air max, ili su chanel, d&g.vjesticanametli wrote:ima li kakav info o ovome sto se navodno desava na grbavici.........kako je u gradu
Upravo je bio direktno u programu TVSA, ministar MUP KS, koji je izjavio da jučerašnji i današnji protesti protiču korektno bez bilo kakvih incidenata.
- szlava
#2920 Re: PROTESTI!!!
Podusavaju zavaditi raju medjusobno GLUPSONI digimoniranihhaarree wrote:Nek ste vi poceli komentarisat ko je sta obukao i koji vlasnik cega se pojavio, prave tetke s balkona
- Jedaj
#2921 Re: PROTESTI!!!
Postoji li mogucnost da se sve neformalne grupe povezu. Mozda ovdje na klix.ba objavimo web adrese svih njih I napravimo neko koordibaciono tijelo. Mozda ce biti lakse postaviti zajednicke zahtjeve.
Evo nekih koje su meni poznate:
https://www.facebook.com/50.000.Za.Bolje.Sutra
https://www.facebook.com/1udarbih?fref=ts
Ima li neko daresu Bosanskog proljeca iz Bihaca I neformalnih grupa iz drugih gradova?
Evo nekih koje su meni poznate:
https://www.facebook.com/50.000.Za.Bolje.Sutra
https://www.facebook.com/1udarbih?fref=ts
Ima li neko daresu Bosanskog proljeca iz Bihaca I neformalnih grupa iz drugih gradova?
-
zipoo
#2922 Re: PROTESTI!!!
Gdje na Grbavici su bila ta presretanja ?Dr. Kuca wrote:Sandzak Bosna u nastajanju.
100% bilo presretanja.
-
splinter
#2923 Re: PROTESTI!!!
LAžu to za Grbavicu, maloprije sam došao iz tog pravca skroz na čaršiju.i kod Vrbanje prebacim se na glavnu džadu
Prije Skenderije, vidim žardinjere na glavnoj cesti i neki momak , par njih u stvari mi mašu da se okrenem, da je cesta zatvorena
ja se najnormalnije okrenem i opet prebacim preko mosta i prema kući
Vidim murija se opasno grupiše, pogotovu kod Coloseuma ima ih pun kurac
Prije Skenderije, vidim žardinjere na glavnoj cesti i neki momak , par njih u stvari mi mašu da se okrenem, da je cesta zatvorena
ja se najnormalnije okrenem i opet prebacim preko mosta i prema kući
Vidim murija se opasno grupiše, pogotovu kod Coloseuma ima ih pun kurac
- vjesticanametli
#2924 Re: PROTESTI!!!
i da odjebe srbija i hrvatska sa apelima i sranjem o stanju kod nas
cuj zabrinuta hrvatska hahhahahhaha a srbi sa dodikom kake o podjeli drzave
sva govna na vlasti saraĐŽuju zato i jesu kurve politicarske..........sve maljem u glavu i njih i auta im i kuce i zgrade opoganjene gdje sjede ma sve
cuj zabrinuta hrvatska hahhahahhaha a srbi sa dodikom kake o podjeli drzave
sva govna na vlasti saraĐŽuju zato i jesu kurve politicarske..........sve maljem u glavu i njih i auta im i kuce i zgrade opoganjene gdje sjede ma sve
-
Johnny_x
#2925 Re: PROTESTI!!!
Kako je jednostavno covjek objasnio srž problemaNokian808 wrote:Imajte na umu da trenutno SDP, SDA, HDZ i SNDS ODLIČNO SARADJUJU jer im je ugrožen vitalni nacionalni interes - pravo na NEOMETANU PLJAČKU i SLOBODU OD KRIVIČNOG GONJENJA!
P.S: