sumirprimus wrote:havatar ne rise badja kad je kifla dva bona...
kriv je sistem, i sve stranke..to sto si ti vjerovatno u jednoj od provzanih opcija to je tvoj problem..
Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- mO k3
#2901 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
weredsf
#2902 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Zar je tesko shvatiti i prihvatiti da neko misli malo drugacije i gleda na sve ovo drugacije, zar je toliko tesko spojiti par kvalitetnih sinapsi bez da ides pokazivati nedostatak elementarnog kucnog odgoja????Janjicar wrote:Vidi vidi Alfons, weredfs itd... Kako ide u drzavnim jaslama ? Jeste li se uvuklu ? Vire vam cipele
Ja drzavnog posla nisam vidio u zivotu niti me takvo sta zanima ali kao da ti to mozes shvatiti
- emir_avdic
#2903 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Kantoni nam najvise uzimaju novca nepotrebno.
- emir_avdic
#2904 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Vidimo se danas u 13:00h u SARAJEVU.
SVI NA OKUP !!!!!!!!!!!!!
SVI NA OKUP !!!!!!!!!!!!!
- Alfons Kauders
#2905 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
dakle sta su sve mediji slagaliSarah24 wrote:Normalno, Omega bila zatvorena od 12h... a imaju i fotografije da su spoljašnji izlozi netaknuti..sumirprimus wrote:ma spin klasicni narkomani i huligani u pljackaskom pohodu..kenjaju sinoc u toku pljacka omege,a nidje nikogSarah24 wrote:Vidi Klixa, demantuje pljačkanje Omege..
ubijena zena - nije
policajac na samrti - nije
opljackana omega - nije
slomili noge aldinu - nisu
opljackane radnje oko zgrade sodaso - nisu (osim tih par marketa)
ko zna slatinu i ko zna ko drzi okolne lokale i privatne radnje bi trebao znati da s tim ljudima NEMA zajebancije...
al eto ako nista - malo pozitive - sa-x ispade najprofesionalniji medij, za promjenu
- emir_avdic
#2906 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
svi u 13:00h u Sarajevo na OKUP !!!!
-
weredsf
#2907 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Imamo i vise ali ne preko drzavnog posla, tesko to moze shvatiti onaj ko od vlastitog kmecanja nema vremena za ozbiljne stvariAlfons Kauders wrote:super, nesto malo preko cetiri milje mjesecno, dva stana i tako to... ne bi ni pisao da ima snijega pa da skoknem na planinu... sto pitas?Janjicar wrote:Vidi vidi Alfons, weredfs itd... Kako ide u drzavnim jaslama ? Jeste li se uvuklu ? Vire vam cipele
- guber90
#2908 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ja ne znam kakvi su to novinari ako ja imam 12 sati prije njih tu istu informaciju. Ti kao novinar valjda MORAS imati vise od jednog izvora za istu informaciju da bi je prenio, ne mozes nikome slijepo vjerovati, pogotovo ne nasoj vlasti.Sarah24 wrote:Vidi Klixa, demantuje pljačkanje Omege..
- emir_avdic
#2909 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Idemo da si promjenimo vise ovu drzavu !
- Alfons Kauders
#2910 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
pa ko ti je kriv sto se ti nisi snasao?Janjicar wrote:Pa onako cisto da se znaAlfons Kauders wrote:super, nesto malo preko cetiri milje mjesecno, dva stana i tako to... ne bi ni pisao da ima snijega pa da skoknem na planinu... sto pitas?Janjicar wrote:Vidi vidi Alfons, weredfs itd... Kako ide u drzavnim jaslama ? Jeste li se uvuklu ? Vire vam cipeleJbg snasao si se, nije ti bilo lahko garant debelim guzonjima se uvlacit
ja nisam sigurno...
- Havatar
#2911 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nisam ni u jednoj od prozvanih opcija nego samo konstatujem neke cinjenice.mO k3 wrote:sumirprimus wrote:havatar ne rise badja kad je kifla dva bona...
kriv je sistem, i sve stranke..to sto si ti vjerovatno u jednoj od provzanih opcija to je tvoj problem..
- emir_avdic
#2912 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Svi na ulice u 13:00h !!!
- Janjicar
#2913 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ovdje je narocito bilo dobro
Svaka cast raji koja je se dobro drzala
- Felidae
#2914 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
weredsf wrote:Vrhunski argumenti da napada policajca koji vjerovatno nije u nista boljoj situaciji.balavac se rodio u ovom gradu na bjelavama,ne radi,oca nema,majka ne radi,ima starijeg brata koji ima dvije bebe i radi kao konobar i brine o svima...i ja bih prskala suzavcem sve redom.......
Kako se ponasa nije slucajno da nema posla
nisu argumenti,niti opravdavam...samo konstatujem i pitam se kakvu glupost bi ja uradila ili ti,peti,deseti......
Sent from my lumia620 using Tapatalk
- emir_avdic
#2915 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Hajmo ljudi svi u Sarajevo, ili tamo gdje ste u 13:00h - masovni okup !!!
- mO k3
#2916 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Preurediti pederaciju , krenuti ka boljem sutra , pokazati dodikovcima da se može bolje i samim tim ce se ovaj dvoentitetski sistem kao kula od karata urusuti....
- Havatar
#2917 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Za neke izgleda jeste teskoweredsf wrote:Zar je tesko shvatiti i prihvatiti da neko misli malo drugacije i gleda na sve ovo drugacije, zar je toliko tesko spojiti par kvalitetnih sinapsi bez da ides pokazivati nedostatak elementarnog kucnog odgoja????Janjicar wrote:Vidi vidi Alfons, weredfs itd... Kako ide u drzavnim jaslama ? Jeste li se uvuklu ? Vire vam cipele
Ja drzavnog posla nisam vidio u zivotu niti me takvo sta zanima ali kao da ti to mozes shvatiti
-
BosnianHardcore
#2918 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ovo je jedinstvena prilika EU da finansira demostrante i skine politicare koji koce razvoj drzave.
- Janjicar
#2919 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Izviruju ti pertleweredsf wrote:Zar je tesko shvatiti i prihvatiti da neko misli malo drugacije i gleda na sve ovo drugacije, zar je toliko tesko spojiti par kvalitetnih sinapsi bez da ides pokazivati nedostatak elementarnog kucnog odgoja????Janjicar wrote:Vidi vidi Alfons, weredfs itd... Kako ide u drzavnim jaslama ? Jeste li se uvuklu ? Vire vam cipele
- volta dzontra
#2920 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ti se baš dovezao kantona....Naravno da nam kantoni uzimaju najviše novca...posebno Kanton Sarajevo koji ima izmišljeni koeficijent 2 i pljačka sve ostale kantone..emir_avdic wrote:1. Ukinut kantone.
- Alfons Kauders
#2921 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
pa kazem da su se trebali maknuti, ali to je samo kratkorocno rjesenje... barem bi se izbjeglo nasile i razbijanje (mozda)ultima_palabra wrote:
A što se toliko sekiraš zbog njihove ostavke?Ko ih jebe, poslali su kornjače da batinaju narod... samo zbog toga moraju ići.
proslo bi nekoliko sedmica dok se formira nova, onda bi ko fol razgovarali s radnicima, pa bi i to razvukli i sve svalili na prosli saziv... i opet bi gledali istu pricu za par mjeseci... isti kurac kako god okrenes
smjena vlade dugorocno ne znaci nista, mora se traziti dosta vise od toga
Last edited by Alfons Kauders on 07/02/2014 10:21, edited 1 time in total.
- Havatar
#2922 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
I skine politicare koji koce uspostavljanje treceg entiteta , razvoj zemlje koci EU tako sto podrzava srpske i hrvatske politicare koji blokiraju zemlju.BosnianHardcore wrote:Ovo je jedinstvena prilika EU da finansira demostrante i skine politicare koji koce razvoj drzave.
- mO k3
#2923 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ma nisam ništa o tebi loše mislio .....nego Like ovome za kriv je sistem i sve stranke ....Havatar wrote:Nisam ni u jednoj od prozvanih opcija nego samo konstatujem neke cinjenice.mO k3 wrote:sumirprimus wrote:havatar ne rise badja kad je kifla dva bona...
-
weredsf
#2924 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Opravdanje??..Sve ok ali onaj policajac nije nista kriv niti zivi bolje od njega, ti politicari koje oni zele istjerati svaki dan setaju gradom bez ikakvih problema, to je prilika za obracunFelidae wrote:weredsf wrote:Vrhunski argumenti da napada policajca koji vjerovatno nije u nista boljoj situaciji.balavac se rodio u ovom gradu na bjelavama,ne radi,oca nema,majka ne radi,ima starijeg brata koji ima dvije bebe i radi kao konobar i brine o svima...i ja bih prskala suzavcem sve redom.......
Kako se ponasa nije slucajno da nema posla
nisu argumenti,niti opravdavam...samo konstatujem i pitam se kakvu glupost bi ja uradila ili ti,peti,deseti......
Sent from my lumia620 using Tapatalk
- Hajlac
#2925 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
O'zone wrote:Ma i neće, đeš se zamjeriti expertnoj vladi i njihovim uspjesimaiPod wrote:Sutra iz Sarajeva niko nek ne izlazi na proteste jer je govnar Zeljković izjavio da u Sarajevu niko nema razloge za nezadovoljstvo!
Hoće hoće - Aličković stari miner kako bi u startu zatro svaku šansu za građanske(da ne kažem KLASNE) proteste/bunt.