Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#2901 Re: Liverpool FC
Ima li ko statistiku koliko je Pool promasio penala ove sezone?! Ne mogu da vjerujem koji bogalji!!!

-
asdf1
#2902 Re: Liverpool FC
Doduše, teško da je i bio penal...
- vaučer
#2903 Re: Liverpool FC
5 od 7 čini mi se.BHF_Manijak wrote:Ima li ko statistiku koliko je Pool promasio penala ove sezone?! Ne mogu da vjerujem koji bogalji!!!![]()
![]()
Kenny nek uzme Carraghera za kućnog ljubimca ako mu je toliko drag, sramotan gol.
- BHF_Manijak
#2904 Re: Liverpool FC
Ja ne mogu da vjerujem da je ovaj rmtvi Arsenal uvalio 5 komada Tottenhamu!
Likovi ne da su losi, vec su prelosi, dva napada jedan gol, uzasni su! ALi dobro, to je bila ona utakmica kad te procepi bas te procepi!
- horion_bosona
#2905 Re: Liverpool FC
rastureni su, razbucani u svakom pogledu, ne daju im da disu na sredini terena, penal, dvije stative, pun qrc prilika - rezultat 1:1...
pa ima li veci malera!?
pa ima li veci malera!?
- Gandalf
#2906 Re: Liverpool FC
frustrirajuća utakmica
- Charuga
- Globalni moderator
#2907 Re: Liverpool FC
E jesu baksuzi, to je nemoguce. Promasen penal (iz dva pokusaja), dvije stative, onolike sanse, odlicna igra a rezultat samo 1:1 ... 
- Koshpa
#2908 Re: Liverpool FC
Imam pitanje za istinske navijace liverpoola, al molim konkretan odgovor ako neko zna, i da odma napomenem da nije neka provokacija nego cisto ne poznavanje materije, jer klub pratim onoliko koliko ga ima na tv-u.
Primjetio sam da u Liverpool-u bar u prvih 11 nema tamnoputih igraca. Da li je to slucajnost ili... ? Ako ima neki takav igrac molio bi da mi kazete koji je a ako nema zbog cega nema i da li je ikada u istoriji kluba bilo tamnoputih igraca.
Ovo pitam jer se u zadnje vrijeme toliko prica oko liverpoola u vezi sa rasizmom i dali to ima neke veze
Primjetio sam da u Liverpool-u bar u prvih 11 nema tamnoputih igraca. Da li je to slucajnost ili... ? Ako ima neki takav igrac molio bi da mi kazete koji je a ako nema zbog cega nema i da li je ikada u istoriji kluba bilo tamnoputih igraca.
Ovo pitam jer se u zadnje vrijeme toliko prica oko liverpoola u vezi sa rasizmom i dali to ima neke veze
- Charuga
- Globalni moderator
#2909 Re: Liverpool FC
Nece pa nece ...
-
5 0 5
#2910 Re: Liverpool FC
Koshpa wrote:Imam pitanje za istinske navijace liverpoola, al molim konkretan odgovor ako neko zna, i da odma napomenem da nije neka provokacija nego cisto ne poznavanje materije, jer klub pratim onoliko koliko ga ima na tv-u.
From Gayle to Babel
- horion_bosona
#2911 Re: Liverpool FC
Suarezu je djed crnac, vidis da i je on garav...
pusti tu pricu to sad mediji plasiraju i pumpaju, cak su i Reinu sa onom bezveznom reklamom pokusali uvuci u pricu o rasizmu...
evo kad zavrsi utakmica pokusacu naci slike antirasisticki koreografija na Kopu od prije par godina...
Johnson igra inace u prvi 11... najpoznatiji "crni" igrac LFC-a vjerovatno je Paul Ince... u zadnji 10 godina ih je igralo mnostvo, sad da ne nabrajam od Cissea i Anelke do flopcine Ngoga... i potom se ni najmanje ne razlikuju od ostalih klubova...
pusti tu pricu to sad mediji plasiraju i pumpaju, cak su i Reinu sa onom bezveznom reklamom pokusali uvuci u pricu o rasizmu...
Johnson igra inace u prvi 11... najpoznatiji "crni" igrac LFC-a vjerovatno je Paul Ince... u zadnji 10 godina ih je igralo mnostvo, sad da ne nabrajam od Cissea i Anelke do flopcine Ngoga... i potom se ni najmanje ne razlikuju od ostalih klubova...
Last edited by horion_bosona on 03/03/2012 15:20, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#2912 Re: Liverpool FC
Glen Johnson, N. Eccleston, D. Amoo, A. Wisdom.Koshpa wrote:Imam pitanje za istinske navijace liverpoola, al molim konkretan odgovor ako neko zna, i da odma napomenem da nije neka provokacija nego cisto ne poznavanje materije, jer klub pratim onoliko koliko ga ima na tv-u.
Ima ih sad i uvijek ih je bilo.
- Koshpa
#2913 Re: Liverpool FC
Hvala svima 
- BHF_Manijak
#2914 Re: Liverpool FC
Ko im je kriv kad su karine!

PS Delegacija Arsenala sinoc vidjena ispred Sedam brace!
PS Delegacija Arsenala sinoc vidjena ispred Sedam brace!
- Edin H.
#2915 Re: Liverpool FC
S kim je ono Bellamy zakuho?
- Charuga
- Globalni moderator
#2916 Re: Liverpool FC
Tako to ide kad se ne iskoriste sanse i bolja igra. Liverpool se ovim porazom definitivno oprostio od LP-a, bez obzira kolike su im sanse do sada bile.
- horion_bosona
#2917 Re: Liverpool FC
Carragheru nakon ove utakmice treba dati odmah funkciju ambasadora i nek' okaci kopacke... legenda je kluba, ali vise nije sposoban igrati ozbiljan fudbal...
mislio sam da ne moze gore od onih 1:1, medjutim moze uvijek gore kad je u pitanju ovogodisnji Liverpool...
mislio sam da ne moze gore od onih 1:1, medjutim moze uvijek gore kad je u pitanju ovogodisnji Liverpool...
- Gandalf
#2918 Re: Liverpool FC
još jedna utakmica nakon koje opsujem stotinjak puta
Dođe mi da postavim oglas u Avazu : " traži se napadač, makar i mrtvi ziceraš, koji ako ništa, može bar pogoditi svaki drugi penal - može i zamjena za veznjaka, koji je makar sekundu normalniji od Adama"
Dođe mi da postavim oglas u Avazu : " traži se napadač, makar i mrtvi ziceraš, koji ako ništa, može bar pogoditi svaki drugi penal - može i zamjena za veznjaka, koji je makar sekundu normalniji od Adama"
-
missko
#2920 Re: Liverpool FC
Tipicno Liverpulski bar ove sezone. Ne znaju ga dat pa ni iz penala, imali srecu pa ga ovi sami sebi uvalili pa im se ta sreca na kraju ublehaski okrenula u kontra stranu. Ovo nista nego hodzi negdje kakvom moraju pod hitno
-
Mustang1
#2922 Re: Liverpool FC
Adem je bio uzeo loptu i rekao svima da ce on pucati ali ne znam sto nije..Mada mi je draze sto nije jer da je on ofulao .. Gledao sam samo prvo poluvrijeme a kako citam opet onaj problem jedno poluvrijeme odlicno drugo katastrofa .. Odustao sam od lige jebat ga sta bude do kraja nek bude .. Da hoce osvojiti i drugi kup i to je to za ovu sezonu dovoljno .. Onda sljedece je krajnje vrijeme za veci poduhvat
- horion_bosona
#2923 Re: Liverpool FC
da, to je na tragu onog sto sam vec napisao... evo statistike - sutevi ka golu, sutevu u okvir gola, realizacija... ocekivano na vrhu je vodeci dvojac, zanimljivo Blackburn je 4. po postotku realizacije, dok Liverpool ima mizernih 9% i zadnji je (u odnosu statistiku iz januara pao i to jedno mjesto iza Wigana)... ali pogledaj ukupne suteve, LFC je iza City-a i Chelsea-a (332), a po sutevima u okvir gola je 6. (166)...Zavatoni wrote:Ova naša diskusija me je natjerala da malo pogledam statistike...od 30 datih golova Liverpool je samo 15 dao iz igre, i po tom parametru su 18-ti u Premiershipu (u društvu Wigana i Stokea)...10 golova su dali iz prekida, a 1 iz penala. 4 autogola u njihovu korist je bilo (prvi u ligi).horion_bosona wrote:od pocetka sezone Liverpool stvara prilike, po broju upucenih udaraca prema golu donedavno (January 20) bio je treci u ligi http://www.eplindex.com/wp-content/uplo ... -Shots.png, ali zato predzadnji po realizaciji...Zavatoni wrote: Kao prvo, Liverpool je meni draga ekipa.
Tabela sve govori. Najgore od svega je što je zbog Kennyjeve koncepcije igre i hronične neefikasnosti, LIverpool dao 30 golova u 26 kola, što je katastrofalno. A tolike su pare dali na Suareza i Carolla.
Primjera radi, ManCity, ManUTD i Arsenal su dali dvostruko više golova.
Na kraju, potrudit ću se da dalje ne *erem, ali daj bože da dohvate Newcastle i Evropu ove godine.
jos od septembra se prica o neefikasnosti, nemam racionalno objasnjenje za takvu vrstu nesposobnosti da se prilike pretvore u gol... ali eto simptomaticno je da je Liverpool klub koji je ove sezone pogodio najvise okvira gola u Europi, sa danasnje dvije stative te preckom i stativom protiv Cardiffa mislim da se brojka penje na 23... mozemo pricati i detalnjije o svim nesretno nedobijenim utakmicama ove sezone, pa i protiv oba Manchestera kuci i danas Arsenala, ali da ne duzim...
btw. LFC je osvojio Liga kup i igra ce Europu

pritom dodamo pogodjene stative i precke (oko 20 u PL), te promasena 4 penala od dosudjenih 5...

i dalje tvrdim da Liverpool ove sezone ne igra lose ili barem ne toliko lose koliko se stice dojam gledajuci samo rezultate i mjesto na tabeli... u vecini utakmica igra nije bila problem, vec realizacija mrtvih prilika...
ko je kriv? Kenny? ne bih rekao...
- horion_bosona
#2924 Re: Liverpool FC
@Koshpa
28.10.2007 Arsenal 1-1 - "One Game" - an anti-racist mosaic (ima veze sa FARE - Football Against Racism in Europe)

ako te bas interesuje pogledaj dokumentarac Liverpool FC - 100 Years of the Kop, ima tog jos...
28.10.2007 Arsenal 1-1 - "One Game" - an anti-racist mosaic (ima veze sa FARE - Football Against Racism in Europe)

ako te bas interesuje pogledaj dokumentarac Liverpool FC - 100 Years of the Kop, ima tog jos...
- Edin H.
#2925 Re: Liverpool FC
Nazalost kriv je za oba gola, medjutim treba priznati da je nasuprot sebe imao najboljeg igraca Premiershipa trenutno.horion_bosona wrote:Carragheru nakon ove utakmice treba dati odmah funkciju ambasadora i nek' okaci kopacke... legenda je kluba, ali vise nije sposoban igrati ozbiljan fudbal...