Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote:search dugme, pa na ono oko... ako ti je nestalo, probaj promijeniti regiju na telefonu...
Mjenjao sam Country/Region i ništa ali kad sam promijenio Regional format onda se sve pokazalo i ono oko i
neka nota za muziku valjda i neki scout,u svakom slučaju hvala jer meni nebi nikad na um palo da je do regije.
Pitanje: nakon nadogradnje 920-ke, počele su mi dolazne poruke da prate i glas neke "tete" koja me obavještava da je poruka stigla!
Kako i gdje ugasiti "tetu"
Nestea31 wrote:Pitanje: nakon nadogradnje 920-ke, počele su mi dolazne poruke da prate i glas neke "tete" koja me obavještava da je poruka stigla!
To ti je Microsft TellMe,mozes deaktivirati obavjestavanja u settingsu pod speech
Nestea31 wrote:Pitanje: nakon nadogradnje 920-ke, počele su mi dolazne poruke da prate i glas neke "tete" koja me obavještava da je poruka stigla!
To ti je Microsft TellMe,mozes deaktivirati obavjestavanja u settingsu pod speech
Našla odmah - puno hvala
AmADin_gospo wrote:jel čemu ta teta? pitaj je ima li je na fejsu da je potražimo
Kako deaktiviraš? Šta treba isključiti u podešavanjima za speech?
Kako deaktiviraš? Šta treba isključiti u podešavanjima za speech?
Pod speech nadjes "Read icmonig text messages aloud " i tu namjestis....
Sta je retardirano? Jesi li promijenio regiju na nokia acc? Mix radio je nokijin servis nije ms-ov. Mozes mijenjati regiju telefona do sutra, veze to nema sa mix radio... nokia acc moras srediti...