Kaze Filip "Ne zelim da te izgubim " ja glupljeg lika u zivotu nevidjeh.
Farma
Moderator: anex
- amiliana
#2901 Re: Farma
Opet Fifi i Stanija prepucavanja

-
Labbtec
#2902 Re: Farma
Treba dovest Cesara da nauci od Stanije kako se pravo dresira pas

- VenomousV
#2903 Re: Farma
mama sad prati pregled dana a ja pored nje sa laptopom i kao nesto slusam
izmjenjujemo se sa komentarima tipa:
ajde bjezi filipe
suti filipe
filipe rokni se
o Boze ukinite ga itd
a ona kad kaze "Filipe!" meni zlo
ajde bjezi filipe
suti filipe
filipe rokni se
o Boze ukinite ga itd
- tendzera
#2904 Re: Farma
Treba onoj Staniji je'nu samarcinu naopacke opalit',priko onih zvalja. 
- area51
#2905 Re: Farma
VenomousV wrote:mama sad prati pregled dana a ja pored nje sa laptopom i kao nesto slusam
ajde bjezi filipe
suti filipe
filipe rokni se
o Boze ukinite ga itd
-
dječak sa šibicama
#2906 Re: Farma
suma sumarum, neki dan je receno "Zeljko Mitrovicu, samo da ti kazem, Zorica Markovic za sedam dana out"
i bi tako...

i bi tako...

-
costacurta
#2907 Re: Farma
Upadoh sa stolice kad na kraju pročitanog pisma (na slogove, konsekventno) Ekrem pita "Šta kažu?!" hahhaha
- Kal El
#2908 Re: AW: Farma
Neeema žurke danas,gledao sam na pink.co.rs za Pink i PinkBH vazda kad je zurka ili igra istine pise npr. 23:35 Igra istine ili Žurka.. A i nisu zaslužili žurku
-
dječak sa šibicama
#2909 Re: Farma
Cijeli dan na Pink Srbija najavljuju "Farma Iznenadjenje 23 h"
Pa vidjecemo sta je to...
Sad najavljuju nekakav test znanja i opste kulture
Pa vidjecemo sta je to...
Sad najavljuju nekakav test znanja i opste kulture
- Partizzanka
#2910 Re: Farma
Drugovi i drugarice,
nemam pink i pratila sam pomalo vb ali kako se zavrsi vb presla sam na netu pogledavati farmu
ali od pocetka pratim temu cisto onako me zanima sta raja kod nas misle o tome
pohvatam u novinama i ovdje sta se zanimljivo desavalo i pogledam ako ima video i super mi
ne smaraju me stanija i cucek ljubakanjem niti ono dvoje sexomkojegnema
preporucujem i vama ovaj metod hehehe
zakuhalo se bogme pravo!
drago mi je da je Zorica ispala, dosta je bilo njene seljacke nadobudnosti i gospodarisanja nad ostalima - who the fuck is zorica enivej!??!!
kakva god stanija bila (isplanirana i sve radi za svoju promociju) pa makar bila i prostitutka - NIJE OK JEDNOJ DJEVOJCI TO RECI, pogotovo sto si baba koja samo moze da joj zavidi na izgledu (nije neki ali vala naspram zorice svak je beton!) a i sama si na pocetku karijere hodala pod satorima i seoskim kafancugama ...
memish mi je zakon! malo ga ima u ovim videima po netu ne znam jel ga ima vise uzivo u prenosima ali ovo sto vidim je sasvim ok
nema porebe da se svadja sa onom bagrom i drzi se kooooliko toliko neke ekipe koja je RECIMO normala
ekrem me jako nervira
ja ne znam jesu li njemu obecali ili je sebi utuvio u glavu ali puno sebi dopusta i ma koliko bio ili se pravio lud - kada je u pitanju novac i pobjeda i to - nije nimalo naivan
jest da bude simpaticnih trenutaka sa njim ali ... mislim da je dosta ekrema zasicenje je na nivou
zao mi je bebi dol JAKO mi je nje zao
dopustila je sebi ovo a razumijem da joj treba novac ali ...
jadnica
stanija i pseto joj - prava teenage ljubav
poubijat ce se ili barem raskinuti cim predju onu kapiju
ona vesna rivas i saska - sranje od zena!
dule i radojka - dobro ste ih opisali - seljacka posla sve ce zedne preko vode prevesti
eh mene interesuje ovaj mentol ovaj kako se zove tarot!
on je sebi ja mislim karijeru vidovnjaka unistio hahaha do dna
nigdje veze! ubleha covjek nevidjena
jovana i danijel - bezze. on nekakav tetkast a ona je napaljena i eto tako vucaraju se dok ne ispadnu
ima jos par likova koje tu i tamo vidim ali nista su mi posebno
ko vam je taj aki?
nemam pink i pratila sam pomalo vb ali kako se zavrsi vb presla sam na netu pogledavati farmu
pohvatam u novinama i ovdje sta se zanimljivo desavalo i pogledam ako ima video i super mi
zakuhalo se bogme pravo!
drago mi je da je Zorica ispala, dosta je bilo njene seljacke nadobudnosti i gospodarisanja nad ostalima - who the fuck is zorica enivej!??!!
kakva god stanija bila (isplanirana i sve radi za svoju promociju) pa makar bila i prostitutka - NIJE OK JEDNOJ DJEVOJCI TO RECI, pogotovo sto si baba koja samo moze da joj zavidi na izgledu (nije neki ali vala naspram zorice svak je beton!) a i sama si na pocetku karijere hodala pod satorima i seoskim kafancugama ...
memish mi je zakon! malo ga ima u ovim videima po netu ne znam jel ga ima vise uzivo u prenosima ali ovo sto vidim je sasvim ok
nema porebe da se svadja sa onom bagrom i drzi se kooooliko toliko neke ekipe koja je RECIMO normala
ekrem me jako nervira
ja ne znam jesu li njemu obecali ili je sebi utuvio u glavu ali puno sebi dopusta i ma koliko bio ili se pravio lud - kada je u pitanju novac i pobjeda i to - nije nimalo naivan
jest da bude simpaticnih trenutaka sa njim ali ... mislim da je dosta ekrema zasicenje je na nivou
zao mi je bebi dol JAKO mi je nje zao
jadnica
dule i radojka - dobro ste ih opisali - seljacka posla sve ce zedne preko vode prevesti
on je sebi ja mislim karijeru vidovnjaka unistio hahaha do dna
jovana i danijel - bezze. on nekakav tetkast a ona je napaljena i eto tako vucaraju se dok ne ispadnu
ko vam je taj aki?
- Neradnik
#2911 Re: Farma
ovaj filip bruka muski rod jebala ga stanija.
aki balavac ko ova ostala prculadija tek se izlegli iz grand šovova a glume neke zvijezde.seljacka posla.
aki balavac ko ova ostala prculadija tek se izlegli iz grand šovova a glume neke zvijezde.seljacka posla.
- gnjev
#2912 Re: Farma
Partizzanka wrote:Drugovi i drugarice,
nemam pink i pratila sam pomalo vb ali kako se zavrsi vb presla sam na netu pogledavati farmuali od pocetka pratim temu cisto onako me zanima sta raja kod nas misle o tome
zakuhalo se bogme pravo!
ekrem me jako nervira
jest da bude simpaticnih trenutaka sa njim ali ... mislim da je dosta ekrema zasicenje je na nivou![]()
zao mi je bebi dol JAKO mi je nje zao![]()
jadnica
on je sebi ja mislim karijeru vidovnjaka unistio hahaha do dna![]()
ko vam je taj aki?
Aki ti je nekakva zvezda granda . U tripu je da je najljepsi i najpopularniji. Prije se drzo ovog Sha kopiro ga , ulizivo mu se . Sad sa ovim gejom Ficom kuje nekakve spletke.
- Neradnik
#2914 Re: Farma
kome ba?Partizzanka wrote:ali zasto je on favorit??
- gnjev
#2915 Re: Farma
Odakle ti da je favorit ? Ne znam ko uopste glasa za njega. I nema ti to favorit , moze zadnji dan prevagnut . Jedino sto se zna da je Stanija favorit produkcije , jer je forsiraju i zasticena je ko bijeli medvjed.Partizzanka wrote:ali zasto je on favorit??
- Partizzanka
#2916 Re: Farma
pa neko je napisao gore
ili mi se ucinilo
ali ima taj neki mali filip kojeg spominju i taj aki - meni su nepoznati
sto znaci ne svadjaju se niti ista slicno dok ih nema u videima
mah stanija ... sve mi je to mutno
ne znam zasto bi je stitili
neko je napisao da je ekrem rekao u kameru izbacite zoricu
to sam gledala
a mislim da je rekao i neka se pobije sa nekim ...
simpaticno mi je ono njegovo "naredjivanje" produkciji hahaha
ili mi se ucinilo
to sam gledala
- gnjev
#2917 Re: Farma
Pa odvec je jasno da je djevojka mutnija od Dunava, hoda sa momcima beogradskog podzemlja . Mozda i to utice. Eno ona Bejbi dol ranila Sasku dobila opomenu i to ne licnu nego kolektivu . A Zorica se pogurala sa Stanijom , zalila je pivom i otjerase je ko kera . 60% lajv prijenosa ide fokus na Staniju , na face koje ona slaze. Sta sapuce sa onim manekenom i te gluposti .Partizzanka wrote:pa neko je napisao gore
ili mi se ucinilo
to sam gledala
- Partizzanka
#2918 Re: Farma
eh nisam to upratila da stalno samo nju snimaju
gledala sam video kada prica uz smjesak i ponosito kako je hodala sa momkom koji je "krimi dzimi" i ta prica
mislim ono koja se uzorna studentica i fina djevojka time dici? i to i kada zna cime se momak bavi ostane sa njim. wtf?
gledala sam video kada prica uz smjesak i ponosito kako je hodala sa momkom koji je "krimi dzimi" i ta prica
mislim ono koja se uzorna studentica i fina djevojka time dici? i to i kada zna cime se momak bavi ostane sa njim. wtf?
- tendzera
#2919 Re: Farma
Nazif Gljiva je najveci favorit'.Samo ga nesto kamere izbjegavaju u zadnje vrijeme.Partizzanka wrote:ali zasto je on favorit??
- insomnia78
#2920 Re: Farma
Kad pocinje ovo?
s' moje sokoćalo
s' moje sokoćalo
- Partizzanka
#2921 Re: Farma
ej ovo za akija nisam rekla ja - nego drugi
svi spominju akija ja nemam pojma ko je taj
samo sam zato to rekla
evo i ja trazim na netu da gledam samo neki naricu i pjevaju
svi spominju akija ja nemam pojma ko je taj
samo sam zato to rekla
evo i ja trazim na netu da gledam samo neki naricu i pjevaju
- gnjev
#2922 Re: Farma
Po programu u 10 do 11 na Pink BH s tim sto nikad ne ispostuju programsku semu . Na Pink reality ide citav dan .insomnia78 wrote:Kad pocinje ovo?
s' moje sokoćalo
-
dječak sa šibicama
#2923 Re: Farma
Tarot je samo ispao ono sto i jeste, obicna ubleha.
Ja sam mislio da je bar frajer, ono...
Tek na farmi se vidi koliko je tanak, kao licnost. Nema tu nista... osim par fazona.
Pusti na sebe, da ga shaban vrijedja, a onda kad popije kao brani raspalu Sasku Karan... e pa jebote.
Aki je jedno razmazeno deriste koje je sevap isamarati, tipicni primjer nedoraslog klinca koji tripuje da je neka faca, da je nesto. Pa uostalom, u njegovim godinama normalni klinci se skoluju, imaju nekoliko hobija u zivotu, tada covjek buja kao licnost, zeli ovo, zeli ono, bavi se ovim i onim, pokusava, sanjari... on ima 19 godina a vec par godina jedini smisao zivota mu je pjevanje narodnjackih hitova i drinjanje do 2 popodne. Tuzno, u sustini...
Sad on i Fitjko prave neki svoj klan, kao oni ce nesto... ajme, cirkus od likova. Ja mislim da je Aki favorit zadruge, on ili Stanija.
Staniju, malo je reci, ne volim... ali sinoc je ispala ok, po meni, onako bi i ja reagovao na Vesnino drkanje sa njenim kretenskim pjesmama. U svakom slucaju, kontra sam seljacina, jebalo ih kolo i cuki caj...
Zorica je konacno izletila, teleca glava, glumata ramba. Ajd sad kod kuce rambo budi.
Po zadnjim vijestima sa kladionice, koeficijent 1,01 da ce Zorica za medije izjaviti "za sve ovo je kriva Ljuba".
Ja sam mislio da je bar frajer, ono...
Tek na farmi se vidi koliko je tanak, kao licnost. Nema tu nista... osim par fazona.
Pusti na sebe, da ga shaban vrijedja, a onda kad popije kao brani raspalu Sasku Karan... e pa jebote.
Aki je jedno razmazeno deriste koje je sevap isamarati, tipicni primjer nedoraslog klinca koji tripuje da je neka faca, da je nesto. Pa uostalom, u njegovim godinama normalni klinci se skoluju, imaju nekoliko hobija u zivotu, tada covjek buja kao licnost, zeli ovo, zeli ono, bavi se ovim i onim, pokusava, sanjari... on ima 19 godina a vec par godina jedini smisao zivota mu je pjevanje narodnjackih hitova i drinjanje do 2 popodne. Tuzno, u sustini...
Sad on i Fitjko prave neki svoj klan, kao oni ce nesto... ajme, cirkus od likova. Ja mislim da je Aki favorit zadruge, on ili Stanija.
Staniju, malo je reci, ne volim... ali sinoc je ispala ok, po meni, onako bi i ja reagovao na Vesnino drkanje sa njenim kretenskim pjesmama. U svakom slucaju, kontra sam seljacina, jebalo ih kolo i cuki caj...
Zorica je konacno izletila, teleca glava, glumata ramba. Ajd sad kod kuce rambo budi.
Po zadnjim vijestima sa kladionice, koeficijent 1,01 da ce Zorica za medije izjaviti "za sve ovo je kriva Ljuba".