Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dunkemm3 wrote:Napokon su uveli i da oni koji nemaju MojuTV mogu gledati programe, a koriste BHT mobilnu mrežu tj. imaju broj. Usluga se zove Moja TV To Go.
jeza u ledja wrote:eborze, de ti nama reci moze li celik obezbjediti licencu za evropu?
Po dosadašnjim uslovima ne s obzirom da smo padali na finansijskom kriteriju - nismo imali potpisan reprogram duga sa Poreskom upravom FBiH. Dugovi prema igračima i radnoj zajednici nisu veliki i mogu se riješiti ili prolongirati ako bi oni bili jedina prepreka.
S obzirom da svi sad čekaju da onaj zakon stupi na snagu čisto sumnjam da će se potpisati novi reprogram. Jedino ako Poreska uprava FBiH bude dovoljno "merhametli" pa dostavi neki dokument za ovaj prelazni period da se kupi vrijeme s obzirom da proces licenciranja ide sada a zakon još nije stupio na snagu.
Dakle, ako je gledati po onome što piše - 0% šanse za licencu. Ako bi se ovaj prelazni period premostio sa Poreskom upravom FBiH na neki način onda 70% šanse za licencu.
dunkemm3 wrote:Napokon su uveli i da oni koji nemaju MojuTV mogu gledati programe, a koriste BHT mobilnu mrežu tj. imaju broj. Usluga se zove Moja TV To Go.
Naknada za korištenje usluge na period od 24 sata se plaća jednokratno i iznosi:
za osnovni paket – 1,50 KM
za osnovni+sport paket – 2 KM
Moja TV To Go se aktivira slanjem besplatne SMS poruke na broj 061 11 06 upisivanjem ključne riječi u sadržaj SMS-a:
za osnovni+sport paket za 24 sata korištenja usluge – ključna riječ „24 sport“
Hajd ko prvi aktivira ovo nek javi kakav je kvalitet slike kad se gleda preko neta na monitoru ( a ako je moguce i na tv veci da se spoji pa vidi kvalitet slike )
dunkemm3 wrote:Ja ću večeras aktivirat pa da mi traje tamo do 21h, pošto utakmica počinje u 18h. Piše da ima HQ i LQ, pa ćemo vidjet na šta liči.
I ?
Evo ja sam aktivirao, fercera!
Morate se pretplatiti na Osnovni+SPORT paket (ja odabrao na 24h) i skinulo uredno 2KM kredita sa računa (može prepaid ili postpaid broj, svejedno)! Inače, onaj kanal za prenos će se sutra valjda pojaviti pred tekmu!
dunkemm3 wrote:Ja ću večeras aktivirat pa da mi traje tamo do 21h, pošto utakmica počinje u 18h. Piše da ima HQ i LQ, pa ćemo vidjet na šta liči.
I ?
Evo ja sam aktivirao, fercera!
Morate se pretplatiti na Osnovni+SPORT paket (ja odabrao na 24h) i skinulo uredno 2KM kredita sa računa (može prepaid ili postpaid broj, svejedno)! Inače, onaj kanal za prenos će se sutra valjda pojaviti pred tekmu!
Kakva je slika je'l ima ono HQ i LQ .. Hoce li se moci spojiti na veci tv i da se fino gleda ? Arene me zanimaju
Mustang1 wrote:Pa to kad se razvuce na monitoru ne valja a da ne govorimo o vecem necemu
Skini ovu sliku i razvuci je preko ekrana pa ćeš vidjet.
Pa dobro ova usluga je predviđena za mobilne. Samo ne znam što su onda omogućili i za PC kad nije za PC, bar da su stavili još jednu veću rezolucija samo za PC.
Al eto bolje išta nego ništa, valjda će biti prijenos.