BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Capajebo

#2901 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Capajebo »

daj neko link za facetv online, da gledam te provale :-)
Logovan

#2902 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: Sutra ce biti video snimak iz druma objavljen na ovoj stranici...

https://www.facebook.com/helifilm.ba
Evo sad naletih na tu stranicu, hvala. :thumbup: Morat će se pogledati. :D
soccerfan88

#2903 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by soccerfan88 »

5 0 5 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Ja se fakat nadam da je vecina svijeta prokuzila bahu i to kakva je on ubleha. "Zasluzio sam i ja ovu medalju." :(
neka mu daju onu jednu viska sto su dobili. :lol:
Ja da sam na mjestu ovih igraca, sve bi mu medalje dao samo da vise ne slavi sa njima !!! Kuku majko budale covjeka :run: :mrgreen: :mrgreen:
al-em

#2904 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by al-em »

Kaze josip pandza iz viteza, postujmo se.... i jos samo pjesma : " Volim te Bosno". Pa jeboteee.... :bih:
MOSALJOZE

#2905 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by MOSALJOZE »

al-em wrote:Kaze josip pandza iz viteza, postujmo se.... i jos samo pjesma : " Volim te Bosno". Pa jeboteee.... :bih:
I neko ima vremena da komentarise neke NEBITNE STVARI.HALO PRVACI SMO EUROPE JEBO TE I BAHO I FEJS I SVE KOJI VAM JE.
breba

#2906 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by breba »

Moze se priznati da velicina proslave nije proporcionalna vaznosti samog sportskog dogadjaja. Ali ne slavi se samo zlatna medalja i naslov sampiona. Slavi se uspjeh ostvaren unatoc nemaru i nezainterevanosti drzave. Slavi se zato sto su se ovi neiskvareni klinci izdigli iznad beznadja i pomahnitalosti ovog drustva. Slavi se taj tracak nade u bolju buducnost i neke nove klince koji mogu bolje, vise i jace. Ko to ne konta jbtg. :bih: :bih: :bih:
poostar

#2907 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by poostar »

jel josip rod borisu pandzi ?
FreakyStyley

#2908 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by FreakyStyley »

.
Last edited by FreakyStyley on 18/08/2015 02:54, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj

#2909 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Bosanski_kralj »

Selektor Pandža me isto oduševio, pogotovo izjavama za medije. Gledam u njega oči pune suze, jbg odmah i ja spreman za zaplakati.

Volim ove naše emocije. Volim što znamo i zaplakati, i zapjevati i zalomiti, što nam detalj može mnogo značiti.
gnjev

#2910 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by gnjev »

Kaze neki pajser ovdje na forumu pretjerali smo sa slavljem, kao sramota toliko ljudi na doceku zlatnih u16 momaka :mrgreen: Kad se nisam ranio...
Mustang1

#2911 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Mustang1 »

Jebo Bahu ba gdje su djeca jesu opalila sta ? :D
Logovan

#2912 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Logovan »

Bosanski_kralj wrote:Selektor Pandža me isto oduševio, pogotovo izjavama za medije. Gledam u njega oči pune suze, jbg odmah i ja spreman za zaplakati.

Volim ove naše emocije. Volim što znamo i zaplakati, i zapjevati i zalomiti, što nam detalj može mnogo značiti.
:thumbup: Veliki čovjek, ljudina. Svaka mu čast za ovo što je napravio sa djecom. :bih:
gnjev

#2913 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by gnjev »

Ne valja autobus, ne valja komentator , ne valjaju pjevaci ,ne valja zastava armije bih , ne valjaju pjesme sto pjevaju , ne valja ko je u autobusu , sofer autobusa isto ne valja . Motor autobusa puno trosi ni on ne valja , ne valja ni suknja kod one male u prvim redovima sto je obukla boja joj bezveze ........ Jebo ti nas
Juliuscezar

#2914 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Juliuscezar »

breba wrote:Moze se priznati da velicina proslave nije proporcionalna vaznosti samog sportskog dogadjaja. Ali ne slavi se samo zlatna medalja i naslov sampiona. Slavi se uspjeh ostvaren unatoc nemaru i nezainterevanosti drzave. Slavi se zato sto su se ovi neiskvareni klinci izdigli iznad beznadja i pomahnitalosti ovog drustva. Slavi se taj tracak nade u bolju buducnost i neke nove klince koji mogu bolje, vise i jace. Ko to ne konta jbtg. :bih: :bih: :bih:

To nije zlato, to je jedna ideja da se moze dici iz ovog pepela. Ideja je vrijednija od samog zlata sto su donijeli. :bih: :bih:
zlajapravaraja

#2915 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by zlajapravaraja »

Fino je sto smo proslavili u ovom obimu, samo bi neko od struke vec sutra trebao poceti sa spustanjem djecaka na zemlju - da se ne ufuraju i da im upravo zbog toga ne propadnu kasnije profesionalne karijere.

Uprkos hladnokrvnosti koju su pokazali na terenu, nisam siguran da ce se svi znati izboriti sa novostecenom slavom u svojim godinama.
Mustang1

#2916 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Mustang1 »

Nesto veoma bitno :D Ako negdje ima neka mahala gdje nema kosa a ima prostora za njegovo postavljanje mislim da je pravo vrijeme da se sada salju zahtjevi za postavljanje :D
denimb

#2917 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by denimb »

gnjev wrote:Ne valja autobus, ne valja komentator , ne valjaju pjevaci ,ne valja zastava armije bih , ne valjaju pjesme sto pjevaju , ne valja ko je u autobusu , sofer autobusa isto ne valja . Motor autobusa puno trosi ni on ne valja , ne valja ni suknja kod one male u prvim redovima sto je obukla boja joj bezveze ........ Jebo ti nas

Uhh semafori isto ne valjaju, kad djeca ne sjebase trofej od jednog :lol:
noiserr

#2918 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by noiserr »

gnjev wrote:Ne valja autobus, ne valja komentator , ne valjaju pjevaci ,ne valja zastava armije bih , ne valjaju pjesme sto pjevaju , ne valja ko je u autobusu , sofer autobusa isto ne valja . Motor autobusa puno trosi ni on ne valja , ne valja ni suknja kod one male u prvim redovima sto je obukla boja joj bezveze ........ Jebo ti nas
Meni je samo Baha usro cejf, a ostalo je sve bilo super.
soccerfan88

#2919 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by soccerfan88 »

Bosanski_kralj wrote:Selektor Pandža me isto oduševio, pogotovo izjavama za medije. Gledam u njega oči pune suze, jbg odmah i ja spreman za zaplakati.

Mene je fascinirao. Covjek je ljudina. Vidi se to odma! Sto je jos cudnije, covjek je skroz mlad. Od mene je samo godinu dana stariji (87 godiste). Ovo definitivno daje nadu za buducnost jer mi mladi nismo ni blizu zadojeni mrznjom i nacionalizmom koliko to da kazem "stariji" pokusavaju biti. Sto je pozitivno. Ja bar mislim. Svi mi moramo shvatiti da na kraju krajeva prosto moramo nauciti da zivimo zajedno. Izbora drugog nemamo. :)
soccerfan88

#2920 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by soccerfan88 »

noiserr wrote:
Meni je samo Baha usro cejf, a ostalo je sve bilo super.
I meni isto. Pa ponasa se ko pubertetlija kakav. Onim momcima moze otac biti bez problema a svi su pribraniji i normalniji i civilizovaniji od njega bili. Sto me najvise iznerviralo milijardu je puta za ova tri dana ponovio da je Njegos sa Pala :| :| Mislim totalno glupo i nepotrebno. Pa nije s Marsa siso ako je sa Pala majka mu stara! I Njegosu je sigurno dopizdilo da to slusa. Vjerovatno nesvjesno momka izdvaja iz grupe i kad tad moze decku to zasmetati! Ako je sa Pala nije Marsovac majka mu stara. :D :D
It_is_a_Leclerc

#2921 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by It_is_a_Leclerc »

Nije ništa u rodu Borisu Pandži. :D

Mislim da su momci vrlo svjesni činjenice da su oni zapravo na početku i da oko toga nema problema. Ja bih volio samo da se ovo iskoristi za poboljšavanje financijskih uslova saveza. Jer talenta ima. Naravno, neće svi talentovani kadeti postati odlični seniori. U prosjeku 2-4 igrača u jednoj reprezentaciji to uspiju. Ja mislim da bismo i mi trebali, uz ako bog da pravilan razvoj, imati isto.
Kikibombona

#2922 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Kikibombona »

ganjeta wrote:Sabahudin je prekuc'o i povijesnog Spahu, kakav debil :lol: .

Nemoguće šta radi :lol: .
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

https://www.youtube.com/watch?v=BR9yCZW3hdE

Postovani gle'aoci... Paaaa-peeee :lol: :lol: :lol: :lol:

Kolosalne budale! :D

Bezveze supljirate. Navijaci BiH su dominantno Bosnjaci. Pri srcu su im Ljiljani i vole zastavu sa ljiljanima nositi na sportske dogadjaje. Kome se ne igra u takvim okolnostima - neka ne igra. I to je to.

Za komsije i ostale zlobnike. BiH je mala i siromasna drzava. Za nas je jedna ovakva pobjeda jednaka kao njemacko osvajanje Evropskog i Svjetskog prvenstva u fudbalu. Vama svaka cast na sportskim uspjesima... Definitivno, s obzirom na okolnosti, srpski i hrvatski sportski timovi su medju najboljim u svijetu. Mi smo u daleko vecem sranju. Nemamo jake klubovi i trenere koji ce izbrusiti talente kojih ne fali. Sve sto vrijedi napravi nam dijaspora. Dosta nasih talenata zaigra za vase timove. To je tako. Osvajanje kadetskog EP u kosarci je senzacija. Narod u BiH je gladan uspjeha, srece i veselja. Zbog toga ovakva reakcija. Nismo naviknuti na uspjehe, nismo razmazeni uspjesima...

Orgnizacija doceka je bila katastrofalna. Jos jedan dokaz u kakvim smo govnima. Na srecu, ovi momci ne uocavaju detalje, njima je vazno da se dobro zabave. Nisu optereceni...
p206

#2923 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by p206 »

Ljudi kod nas žive u nekom svijetu gdje se smjenjuju euforija i defetizam. Poslije odlaska na svjetsko u Brazil,mogla se čuti ista priča "najjači smo,proći ćemo grupu,jebo Iran i Nigeriju,ako nas ovo ne ujedini neće ništa".Nakon što se ništa od toga nije desilo,i kad su fudbaleri počeli slabije da igraju jer ih je većina prošla zenit karijere,i jer smo dobili težu grupu,opao je interes za repr.,nije to ni upola kao prije.Džeko više nije dijamant,sve češće je kloc.Posebna dimenzija je vezivanje sportskog uspjeha sa nečim što se zove "zajedničko bolje sutra",ja možda serem ali to mi nikako nema smisla.
noiserr

#2924 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by noiserr »

p206 wrote:Ljudi kod nas žive u nekom svijetu gdje se smjenjuju euforija i defetizam. Poslije odlaska na svjetsko u Brazil,mogla se čuti ista priča "najjači smo,proći ćemo grupu,jebo Iran i Nigeriju,ako nas ovo ne ujedini neće ništa".Nakon što se ništa od toga nije desilo,i kad su fudbaleri počeli slabije da igraju jer ih je većina prošla zenit karijere,i jer smo dobili težu grupu,opao je interes za repr.,nije to ni upola kao prije.Džeko više nije dijamant,sve češće je kloc.Posebna dimenzija je vezivanje sportskog uspjeha sa nečim što se zove "zajedničko bolje sutra",ja možda serem ali to mi nikako nema smisla.
Neznam za tebe jaranu, ali meni jedan ogroman kamen sa srca pao kad smo se plasirali na SP. Definitivno me taj osjecaj jos uvijek drzi.

Jesu nam igraci imali slabe sezone, uglavnom, ali bice bolje. Ja onako cesto razmislim i kontam, ima garant jedno 100 000 klinaca koji to vide i dobiju inspiraciju da i oni nesto naprave kao ovi momci jucer.

Nije sve crno, stvari na bolje idu, i ako se cesto ne cini tako.
klixo

#2925 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by klixo »

50.000 hiljada ljudi u16 repka heeeej :shock: Ja nisam vjerovao da ce biti 6-7 hiljada ,a ne 50k :bih:
Post Reply