Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
notsure wrote:Imal kakav pravnik da pojasni ko će nam biti novi krOlj kad nam Fudo ode u parlament?
Ide li sljedeći po broju glasova ili se raspisuju novi izbori?
idu izbori
u medjuvremenu sekretar vodi grad mislim
notsure wrote:Imal kakav pravnik da pojasni ko će nam biti novi krOlj kad nam Fudo ode u parlament?
Ide li sljedeći po broju glasova ili se raspisuju novi izbori?
idu izbori
u medjuvremenu sekretar vodi grad mislim
U Kaknju ce onaj pomocnik za privredu i finansije sad kad lopinas Mandra otperja u Rajvosa
Casual's wrote:Završio posao u gradu. Pišće dobilo 10 metara trotoara.
ja mislim da je patka...i da sebi podize cijenu u ovim.pregovorima u kantonu
al ope' sve je moguce
Meni se učinili da se voditeljica jedva suzdržavala da ne prasne u smijeh dok je to čitala. KrOlj ispipava teren (na 1:16): https://youtu.be/BJGpMI2XCPI
Casual's wrote:Završio posao u gradu. Pišće dobilo 10 metara trotoara.
ja mislim da je patka...i da sebi podize cijenu u ovim.pregovorima u kantonu
al ope' sve je moguce
Naravno da je patka, a Fudini birači su patke sa malo većim ušima
Na listi za predstavničke domove, glasaš za one za koje želiš da te predstavljaju...izvorna demokracija zar ne ??? Zato se zove Predstavnički dom....A onda Fudo i slični njemu, dođu na super ideju da se poseru na demokratiju. Glasaju patke za Fudu za kojeg znaju da ih neće predstavljati već da će na njegovo mjesto uskočiti neki Fudin stranački jaran za kojeg će prvi put čuti poslije izbora kad se predstavnički dom konstituiše. Znači, Fudo zaglupljuje svoje drage zeničane a oni mu za to kao nagradu daju glasove . Inteligencija Fudinih birača nula bodova...
Kakva je ovo guzva preko Tetova, haman sat vremena do carsije isao...taman svratio svojima
Eno neki ljudi se okupili u Tetovu, haman hoce put blokirati.
Zasto ne puste kroz zeljezaru, kazu da moze..ne bi bio u kozi Tetovljanima narednih 18 mjeseci, em ih najvise truju, a sad jos i sat vremena idu do carsije.
dole se sve raspalo
jos planirani radovi 18 mjeseci
pa onda strucnjaci produze GGM do kruznog na drvenom mostu...i bude kolona do GGM-a
nahebali smo dvije godine
kako je djeci iz Tetova,Gradisca,Banloza ne smijem ni misliti
kamen spoticanja wrote:dole se sve raspalo
pa onda strucnjaci produze GGM do kruznog na drvenom mostu...i bude kolona do GGM-a
kamen spoticanja wrote:dole se sve raspalo