Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aditon wrote:ja također imam u planu igrati death stranding, ali PC varijantu naravno. Nisam znao do neki dan da je i Mad Mikkelsen utjelovio svog lika u igri...Hanibal motherfucker. Što Arnes kaže, imam osjećaj da je igra vrhunska
Ja koliko sam skontao ti si u igri nesto kao Jason Statham u Transporteru.
aditon wrote:ja također imam u planu igrati death stranding, ali PC varijantu naravno. Nisam znao do neki dan da je i Mad Mikkelsen utjelovio svog lika u igri...Hanibal motherfucker. Što Arnes kaže, imam osjećaj da je igra vrhunska
Nisu mogli naći bolje aktere, defo i ja sebi uzimam igru....
Kad je Kojima u pitanju, tu ne treba kritike citat. To moras sam probat, sto je jos gore ne mozes donijet zakljucak ni nakon par sati jer moras igru sagledat u komadu. Evo Death Stranding dobija 10/10 i 3/10 u isto vrijeme. Jednostavno je takav covjek, ili ces mislit da je najveci genije ili budala. Meni je MGS5 genijalna igra, ali vecina igraca se ne bi slozila.
Izbrisao sam igru he Witcher 3: Wild Hunt na Steamu i nakon toga ponovo instalirao i sad je sve ok nema crvenog prstena
U igri sam dosao do Edhema Bicakcica i nikako ga ne mogu da predjem
REDDEVILS wrote:Izbrisao sam igru he Witcher 3: Wild Hunt na Steamu i nakon toga ponovo instalirao i sad je sve ok nema crvenog prstena
REDDEVILS wrote:Izbrisao sam igru he Witcher 3: Wild Hunt na Steamu i nakon toga ponovo instalirao i sad je sve ok nema crvenog prstena
Na Greenmangaming je 55 dolara, sto je manje od 100KM. I dalje skupo za nase uslove, ali ko zeli original, nema alternative. A to sto mi je spor internet je do lokacije, i monopola BHT-a
Ja sam prvih desetak dana samo se zezao u prvom gradu (navikavao se na kontrole na dualshock na PS4 jer sam tek bio uzeo) , odem na balkon hotela ili saluna i dobacujem prolaznicima i provociram ih do te mjere da zapucaju na mene, pocnu me progoniti a onda izadje serif pa pocne ganjati njih uz to naidju drugi likovi koje isprovocira i serif ili taj prvi lik pa se ukljuce u sukob, za 10ak minuta citav grad bude u ratu, puca se na sve strane, svako na svakoga.