SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Daryl Dixon

#28976 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 20/03/2016 23:21, edited 1 time in total.
sunceKOtepsija

#28977 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sunceKOtepsija »

zateznistub wrote:
vješalica wrote:
smrdim/za-sve-kriva-brza-vozn ... ahic-foto/
Dvadesetdvogodišnji Mirza Nahić iz vogošćanskog naselja Solakovići smrtno je stradao jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Sarajevo - Tuzla u mjestu Garež u općini Vogošća.

On se, upravljajući automobilom Seat Toledo ( 807-K-192), sudario sa Seatom Altea (050-E-282), za čijim volanom se nalazio N. K. iz Sarajeva, sa kojim su u automobilu bili i njegova supruga L. K. i njihov četverogodišnji sin.

Prilikom sudara, koji je prema riječima očevidaca bio stravičan, teške tjelesne povrede zadobio je Nahić, koji je sat vremena poslije preminuo na Klinici urgentne medicine bolnice Koševo. Teške povrede zadobila je i supruga vozača Altee, koja je također zadržana u sarajevskom Kliničkom centru, dok su njeni suprug i sin lakše povrijeđeni, te su nakon obavljenih pregleda, pušteni na kućno liječenje.
Na mjesto događaja izašli su pripadnici sarajevske policije i vještak saobraćajne struke, te dežurni kantonalni tužilac, pod čijim nadzorom je obavljen uviđaj. Zbog ove nesreće saobraćaj je na ovoj dionici puta bio potpuno obustavljen više od tri sata.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, do udesa je došlo usljed neprilagođene brzine vozača Toleda, koji je vozilom prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa drugim automobilom.

Nahić je, inače, bio veliki ljubitelj brzine i zaljubljenik u automobile, a i ranije je imao nekoliko teških udesa.
Hoce li i njemu spomenik ko Žanu podici?
izvini nsto povlacis momka bez veze? nije nikog ubio kao uostalom ni Nahic, ako je ko zrtva zrve su oni...
vješalica

#28978 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

jbg nije ubio nema smisla srati sada jel tako?
dovoljno je što je sebe ubio
a što je pokušao ubiti druge nije bitno
da bog sačuva
Logovan

#28979 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:Evo malo i slika....

http://novi.ba/clanak/60098/u-pucnjavi- ... ljivo-foto

1998 godiste i vec upucan.....ovaj bi mogao vrlo brzo zasjeniti babuku
Novi kriminalac u najavi.

Uskoro osveta za ovo. :oops:
sunceKOtepsija

#28980 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sunceKOtepsija »

vješalica wrote:jbg nije ubio nema smisla srati sada jel tako?
da bog sačuva
koga to? vozio je kasno, i poginuo, momak je volio brzinu, kao i mnogi drugi, nije se kurcio,
thekupus

#28981 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by thekupus »

naravno, nemoguce je nekoga ubiti kada vozis kasno -.-

a to je bas definicija kurcenja
drug_profi

#28982 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drug_profi »

Pa nije u stub opalio na trkalistu, nego u auto s familijom cijelom na sred magistralnog puta..
Sta sam puta od ovakvih bjezao u jarak.
nek je njemu laka zemlja, ima srece pa ga niko ne proklinje, a malo je falilo.
Ovako je samo svoju porodicu ojadio. Njima saucesce.
zateznistub

#28983 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

sunceKOtepsija wrote:
vješalica wrote:jbg nije ubio nema smisla srati sada jel tako?
da bog sačuva
koga to? vozio je kasno, i poginuo, momak je volio brzinu, kao i mnogi drugi, nije se kurcio,
Bolan ne bio, vidiš li ti šta pišeš?
Volio brzinu - nije se kurcio? Šta je razlog pogibije i teških povreda žene i lakših kod drugog vozača i djeteta nego jebeno krčenje? O traume djeteta da ne govorim. Najebaše ni krivi ni dužni...
I da, ne povlačim momka nego čisto razmišljam o mentalitetu današnjeg življa u Sarajevu ono, ne diže se spomenik ni jednom jadnik u koji je glavu izgubio braneci ovaj grad nego se to radi onima koji juraj po gradu...
Last edited by zateznistub on 13/03/2016 07:04, edited 2 times in total.
jao_situacije

#28984 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

čekamo osvetu za pucačinu :zzzz:
Tercius

#28985 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

mali_balon wrote:Cuj ranjen pa kad ce se vise ubijati u pm....

Inace, sve se tjesim da za policajca moras imat neke pameti, ono naucis makar neke zakone i tako to, ali kad citam ovog naseg drota skontam da su to faka ljudi ogranicenog intelekta i taj nedostatak pokusavaju da nadoknade kroz prosipanje sile nad slabijim na ulici (sakrivanjem od jacih, i trazenjem guzovace) ili konkretno sto se naseg drota tice provljaivanja na forumu, lafo on zajeban sve zna....
Jarane da ja tebe pitam nesto,jesil' ti zivotat' zaljubljen u mene ili sta...budi konkretan vec jednom,oslobodi se tih okova prosjecnosti i priznaj,bice nam lakse :D Evo ko Kachevenda sam ti poceo tepat ako te to lozi...naporan lik 'naci Boze.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#28986 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by japin_mutapi »

mrzim ove šumahere, tzv. ljubitelje brzine, samoproglašene stručnjake za brzu vožnju, a sve papci i glupani
istinski iz dubine duše ih mrzim ... toliko su mi odvratni da mi se povraća od njih
nije mi ih žao nimalo, ko ih jebe, što su tražili to su dobili
napisao bih još nešto, ali nije politički korektno
Tomahawk11
Globalni moderator

#28987 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

Za ovog trkaca....sta kaze, nije nikog ubio...sto, jel trebao, pa da ima razlog da ga se krivi....ovako, legenda, ko da je na frontu poginuo, a ne u svojoj kanti od auta....i sta cemo ako supruga ovog covjeka bude trajni invalid, pise teske povrede, ko je za to kriv :roll:
Nije mi zao ni jednog od ovih hajvana sto se qrce po cestama. Na pistu pa se qrci. I ovi koji dodju ovdje da ih brane....ista je to sorta. Jeste, eto mi ga treba biti zao sto je zeni nanio teske povrede, sto je dijete prezivjelo traume.....
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#28988 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bitanga_sa_otesa »

japin_mutapi wrote:mrzim ove šumahere, tzv. ljubitelje brzine, samoproglašene stručnjake za brzu vožnju, a sve papci i glupani
istinski iz dubine duše ih mrzim ... toliko su mi odvratni da mi se povraća od njih
nisu oni sumaheri ni ljubitelji nicega,vec ćuneri i wannabe rejseri,debili, sa kvocijentom inteligencije manjim od sobne temperature....sve go klosar i imbecil...dijelimo isto misljenje o njima....nemaju oni para za gorivo i registraciju, a ne za piste ili trkalista....a svi sto brane takve nek se stave samo na par sekundi u poziciju ove porodice u altei...jadni ljudi sta dozivise...
mali_balon

#28989 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Tercius wrote:
mali_balon wrote:Cuj ranjen pa kad ce se vise ubijati u pm....

Inace, sve se tjesim da za policajca moras imat neke pameti, ono naucis makar neke zakone i tako to, ali kad citam ovog naseg drota skontam da su to faka ljudi ogranicenog intelekta i taj nedostatak pokusavaju da nadoknade kroz prosipanje sile nad slabijim na ulici (sakrivanjem od jacih, i trazenjem guzovace) ili konkretno sto se naseg drota tice provljaivanja na forumu, lafo on zajeban sve zna....
Jarane da ja tebe pitam nesto,jesil' ti zivotat' zaljubljen u mene ili sta...budi konkretan vec jednom,oslobodi se tih okova prosjecnosti i priznaj,bice nam lakse :D Evo ko Kachevenda sam ti poceo tepat ako te to lozi...naporan lik 'naci Boze.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nisam se ja zaljubio u tebe samo si mi postao novi idol
mali_balon

#28990 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

bitanga_sa_otesa wrote:
japin_mutapi wrote:mrzim ove šumahere, tzv. ljubitelje brzine, samoproglašene stručnjake za brzu vožnju, a sve papci i glupani
nisu oni sumaheri ni ljubitelji nicega,vec ćuneri i wannabe rejseri,debili, sa kvocijentom inteligencije manjim od sobne temperature....sve go klosar i imbecil...dijelimo isto misljenje o njima....nemaju oni para za gorivo i registraciju, a ne za piste ili trkalista....a svi sto brane takve nek se stave samo na par sekundi u poziciju ove porodice u altei...jadni ljudi sta dozivise...

Sve kontam sta da je bilo neko losije auto, razamzo bi ih svetroje po cesti...Boze sacuvaj....odma kontas mogo sam a bit u toj altei sa zenom i djetetom.....koliko god grozno zvucalo hvala Bogu zavrsilo se najbolje...svi zvi jedna usijana glava manje...
insomnia78

#28991 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

bitanga_sa_otesa wrote:
:thumbup:
zateznistub

#28992 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Tomahawk11 wrote:Za ovog trkaca....sta kaze, nije nikog ubio...sto, jel trebao, pa da ima razlog da ga se krivi....ovako, legenda, ko da je na frontu poginuo, a ne u svojoj kanti od auta....i sta cemo ako supruga ovog covjeka bude trajni invalid, pise teske povrede, ko je za to kriv :roll:
Nije mi zao ni jednog od ovih hajvana sto se qrce po cestama. Na pistu pa se qrci. I ovi koji dodju ovdje da ih brane....ista je to sorta. Jeste, eto mi ga treba biti zao sto je zeni nanio teske povrede, sto je dijete prezivjelo traume.....
:thumbup:
zateznistub

#28993 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

bitanga_sa_otesa wrote:
Sve na stranu, ali da ti dijete rođeno najebe ni krivo ni duzno zbog idiota koji se "nije kurčio" a voilo brzinu...fuj
shandrprcSA

#28994 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

zateznistub wrote: Sve na stranu, ali da ti dijete rođeno najebe ni krivo ni duzno zbog idiota koji se "nije kurčio" a voilo brzinu...fuj
ono drot prebio onog skijasa? i ovoga bi trebalo da je prezivio...
zateznistub

#28995 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

shandrprcSA wrote:
zateznistub wrote: Sve na stranu, ali da ti dijete rođeno najebe ni krivo ni duzno zbog idiota koji se "nije kurčio" a voilo brzinu...fuj
ono drot prebio onog skijasa? i ovoga bi trebalo da je prezivio...
Ne dao dragi bog da da budem u slicnoj situaciji a da debil nekako ostane na zivotu...
jao_situacije

#28996 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

ove manijake ako prežive divljanje na cesti treba ubiti u bolnici.
Tercius

#28997 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Hipoteticki gledano na ovaj slucaj nesto kontam i preispitujem sam sebe,da sam se ja recimo nasao i toj Altei sa zenom i bebom a krenuli mi kod njenih u Olovo, i neki seoski papcic osvajac velike nagrade Ilijasa se zapuca u mene pa mi zenu i bebu posalje u bolnicu a on izadje bez ogrebotine, koliko bi ispravno bilo da mu ja ne izvadim desno oko dok cekamo povratnu informaciju sa KUM-a i da li bi on imao pravo na neku odstetu od poreskih para i tako to.
jao_situacije

#28998 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

mislim da bi bilo okej samo ja bih mu polomio zglobove, onda bi mogao pritiskati papučice jezikom
shandrprcSA

#28999 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

zateznistub wrote: Ne dao dragi bog da da budem u slicnoj situaciji a da debil nekako ostane na zivotu...
dBd niko ne bio u toj situaciji al' kad su djeca u pitanju i ovako ti kokosar izleti, ma sto dozivotnih da me ceka...
mali_balon

#29000 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Haj ne serite, jasta bi, zadeverali bi se o svom jadu...jasta bi davili lomili i oci vadili...tipicni klix forumski ratnici
Locked