Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mirza_15
#28977 Re: Utakmice.
4 utakmice u gostima 2 boda. Jadno.
-
mirza_15
#28978 Re: Utakmice.
Pola sata se namješta i šutne loptu pod oblakesencobih wrote:I letić je moron neviđen
-
mirza_15
#28980 Re: Utakmice.
Nema nikoga 20 metara blizu njega on podleti pod loptu. Dva puta zicer, šuta preko gola. Ništa. Nula.Sliver wrote:Ne razumijem kako je on ostao u 2.poluvremenu na terenu. Poslati ga odmah u Visoko ili Vratnik.mirza_15 wrote:Koji je debil ovaj Milanović
- strong69
#28981 Re: Utakmice.
Slažem se s tobom za igru. Ovo nema opravdanja. Ispod svakog nivoa. Trener, sportski direktor i igrači treba da se presaberu.Grean wrote:Ma ne pretjerujemo, 8 milona maraka je budzet, 2 miliona vise od Zelje, najblizeg po nekoj pretpostavci, znaci 33% vise od njih a za ostale da ne pricam.strong69 wrote:Pretjerujete kad gubimo, pretjerujete kad pobjeđujemo. Nema sredine.
Bogami nikakvo pretjerivanje.
Ja sam mislio da nema smisla prijetiti, posjećivati vrata itd. Ostalo, sportski aspekt je ispod svakog nivoa.
- Grean
#28982 Re: Utakmice.
Proslu utakmicu proigrasmo kad je Velkoski zamijenio Milanovica na krilu ali opet te rokade i onda nema ni Velkoskog a ni Milanovica.
Ne znam, valjda znaju koji trebaju znati. Zalosno da ne mozes dvije sezone sastaviti pa da ga jebes.
Ne znam, valjda znaju koji trebaju znati. Zalosno da ne mozes dvije sezone sastaviti pa da ga jebes.
-
last mohicans
#28983 Re: Utakmice.
Ma jednostavno glup igrač. To je pokazao kod gol šanse kad je mogao birati sta da uradi, on je zabije nebu pod oblake. U prilici za šut se bezveze skrleti, a sto kazeš nigdje ziva roba oko njega. Nije jedini krivac, Letic je također očajan, ali nam je vezni red prvenstveno slab i ne znam sto Đokanovic nije počeo, pa i Rahman, pa ga vaditi kad ispuše.mirza_15 wrote:Nema nikoga 20 metara blizu njega on podleti pod loptu. Dva puta zicer, šuta preko gola. Ništa. Nula.Sliver wrote:Ne razumijem kako je on ostao u 2.poluvremenu na terenu. Poslati ga odmah u Visoko ili Vratnik.mirza_15 wrote:Koji je debil ovaj Milanović
- Logovan
#28984 Re: Utakmice.
Bezvoljno, bezidejno, sramotno, itd. Igrači k'o razbijena vojska, ne zna se ko pije, a ko plaća. Ovako ne ide više. E moj Husrefe.
-
mirza_15
#28985 Re: Utakmice.
Ma i kada se oporave, dok dostignu takmičarsku formu eto polusezoneSliver wrote:Sad vise ne vjerujem da cemo biti ista jaci ni kad se svi oporave. Do zimskog roka ima pola nas na inzulinu da zavrsi.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#28986 Re: Utakmice.
Ma to je vise suplja prica. da cemo biti opasniji normalno, ali koji ce nam onda 35 igraca na visokoj plati?
Samo me sad strah da ne upadnemo opet u zamku i cekamo da Letic, Sisic, Mustafic..."proigraju". U tom' cemo ispasti iz svih kombinacija i rahat gledati kraj sezone.
Sramota!
Samo me sad strah da ne upadnemo opet u zamku i cekamo da Letic, Sisic, Mustafic..."proigraju". U tom' cemo ispasti iz svih kombinacija i rahat gledati kraj sezone.
Sramota!
- Logovan
#28987 Re: Utakmice.
Do polusezone bi morali održati neki prihvatljiv zaostatak na tabeli, npr. kao što je ovaj sad. Na zimu se pojačati, otjerati pojedince ako se može i do početka sljedećeg dijela sezone valjda se svi povrijeđeni oporave. Na proljeće da proigramo ako Bog da.mirza_15 wrote:Ma i kada se oporave, dok dostignu takmičarsku formu eto polusezoneSliver wrote:Sad vise ne vjerujem da cemo biti ista jaci ni kad se svi oporave. Do zimskog roka ima pola nas na inzulinu da zavrsi.
- Dinostula
#28988 Re: Utakmice.
Dvije sezone ces sastaviti da valja kad budes imao 20 igraca tipa Lazica,Rahmanovica,Serbecica,Ahmetovica.Grean wrote:Proslu utakmicu proigrasmo kad je Velkoski zamijenio Milanovica na krilu ali opet te rokade i onda nema ni Velkoskog a ni Milanovica.
Dok nam budu igrali MIlanovici i Sisici nema nama napredka.
- animus
#28989 Re: Utakmice.
Ocajna igra bez ideje borbe i bilo kakve prilike. Nema nikakvog zalaganja. Simin han preoro teren 90 minuta. Ok fali igraca ali ni ovi postojeći ne igraju djaba. Sad bi im ja kaznu spucao za nezalaganje 30 % od plate. A ako ni to ne djeluje onda na zimu otjerati pola ekipe. I dovesti konacno igrace koji ce se boriti na terenu. Naravno izostaviti od kazne Kovu Ahmeta Besima Lazica i Amera jer oni su i pokazali neku borbenost.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#28990 Re: Utakmice.
Ne treba ocajavati i traziti glavu trenera. Zrinjski je upravo uradio to sto je uradio proteklih godina jer nisu gubili glavu a imali su i vece rezultatske krize od ove nashe. Šerbečić loš drugi gol njegov i Hodzicev. Desna strana nam je užas. Defanzivno promaha ubi Bože.
-
todd_smith
#28991 Re: Utakmice.
Citajuci komentare nakon onoga za kaznu od UEFE i onda citajuci komentare nakon ove utakmice
Navijaci i ne zasluzuju bolje od ovog danas
Navijaci i ne zasluzuju bolje od ovog danas
- tovarish
#28992 Re: Utakmice.
Polako sa Milanovićem.Tjerali smo tako i Hebibovića, pa na kraju ispade solidan.Što mu se više natovarimo, biće mu teže.Ne proigraju igrači tek tako kad nas napuste, tako će i on.
- Logovan
#28993 Re: Utakmice.
Polako sa tjeranjem Milanovica i Letica. Pa mora neko i za klupe biti.Sliver wrote:Kova, Ahmet, Besim, Lazic, Rahman, Stanoje, Dropi, Tatar i ako se po povratku pokaze Oremus trebaju ciniti 9 startnih, 2 nedostajucih KUPITI za prvih 11.
Rezerve: Heba, Esad Plavi, Hodza, Krle, Mustafic, Djokanovic (velika nada), Halid.
Otjerati: Milanovica (po mogucnosti 3-4 puta) Letica, Sisica, Cruza.
Po potrebi Salcin i raja.
- Kaligrafija
#28994 Re: Utakmice.
Bas nam je Azmir fino vratio bodove od prosle sezone, kako su pojedinci ovde pisali prije ove utakmice...! 
Salu na stranu, meni samo jedno nije jasno, kako, ama bas svaki igrac, kojeg otjeramo, proigra u nekom drugom klubu, i igraju odlicno, a kod nas mrtvi prosjek ili los, prelos...!?! Jel' se pohase u Sarajevu ili je do trenera, ali nesto jeste, jer nam se ovo desava godinama...!
Salu na stranu, meni samo jedno nije jasno, kako, ama bas svaki igrac, kojeg otjeramo, proigra u nekom drugom klubu, i igraju odlicno, a kod nas mrtvi prosjek ili los, prelos...!?! Jel' se pohase u Sarajevu ili je do trenera, ali nesto jeste, jer nam se ovo desava godinama...!
-
last mohicans
#28995 Re: Utakmice.
Jednostavno, pritisak igranja za druge ekipe nije ni priblizno isti, a oni nisu bili dovoljno spremni da iznesu isti. U drugim ekipama im malo i inat proradi, pogotovo kad igraju protiv nas i sto zele dokazat da su imali mjesta. Imas i Ubiparipa koji je bio kod komsinica, nije tako ni los bio, kao ni Crnkic kod nas. Sad Ubiparip prvi strijelac i najbolji igrač u ekipi koju vodi bivsi zatvorski čuvar. Husref nek se zapita malo kada ga jedan bivsi policajac izdominira prvo poluvrijeme. Sigurno ima i do trenera koji im ne uspije pronaci adekvatnu poziciju i ukomponovati ih u tim i timski duh koji je najbitniji za konačan uspjeh. Lani smo imali timski duh i odnos, sad ga nemamo i to se vidi iz aviona. Jel do igrača ili trenera, ne znam. Svi su podjednako odgovorni. Nikako ne mogu da se otmem dojmu da se od ovih sto su spremni ne moze bolja ekipa sastaviti i vracam se na Bjelicu iz Dinama gdje čovjeku 25 igrača igra podjednako dobro i u formi. Naravno, nismo mi taj nivo i da Bog da ikad budemo, ali zar nije posao trenera da izvuče maksimum iz svakog igrača. To od Husrefa ne vidimo ove sezone. Vadili smo se na umor, nedostatak igrača. Eto vratili su se Dupovac, koji inače nije bio nistandardan, Hodzic također, i Rahman koji je bio član prve postave. Odmorni i sta dobismo?
- Kaligrafija
#28996 Re: Utakmice.
Ne, mislim uopste, dosta igraca... Nikad ne mogu prebolit Bilbiju, dobro on nije prosjecan igrac, ali poslije par slabih utakmica, mi ga otjeramo, a onda u Zrinjskom se razigrao, kao nikad... I skoro svi nasi su proigrali u Zrinjskom... I jos mnogo njih je proigralo u drugim klubovima, grizu, izgorise, evo izmedju ostalih i Crnkic sad...! Ne znam, sta je problem, ali ovu sezonu ko ubijeni...! Garantujem da ove sve sto su sad losi kod nas, da bi proigrali u drugim klubovima, sad da ih posaljes...! Generalno neki problem postoji, jel se opuste, kao uspio sam, igram za Sarajevo i pocnu mastati o nekim inozemnim angazmanima, onda pocnu lose igrati, mi ih nogiramo, onda roljnu na dupe, skontaju sta su zijanili i onda upru iz sve snage, da ih opet neko zapazi.. E tako meni to izgleda...!Sliver wrote:Ako mislis na Crnkica, on je i kod nas bio igracina, doduse s velikim propuhom izmedju usiju.
- Kaligrafija
#28997 Re: Utakmice.
Bgm, i ako mi je Hus drag, ja mislim da i on nosi veliki dio krivice ove sezone... A sto se tice igraca, treba pricat sa njihovim menadzerima, da im kazu da su glupi, da nikad se nece prodati u inostranstvo, da su mrtvi prosjek i da im je ovo vrh karijere i da ako kod nas zajebu, ne gine im neki seoski klub...!last mohicans wrote:Jednostavno, pritisak igranja za druge ekipe nije ni priblizno isti, a oni nisu bili dovoljno spremni da iznesu isti. U drugim ekipama im malo i inat proradi, pogotovo kad igraju protiv nas i sto zele dokazat da su imali mjesta. Imas i Ubiparipa koji je bio kod komsinica, nije tako ni los bio, kao ni Crnkic kod nas. Sad Ubiparip prvi strijelac i najbolji igrač u ekipi koju vodi bivsi zatvorski čuvar. Husref nek se zapita malo kada ga jedan bivsi policajac izdominira prvo poluvrijeme. Sigurno ima i do trenera koji im ne uspije pronaci adekvatnu poziciju i ukomponovati ih u tim i timski duh koji je najbitniji za konačan uspjeh. Lani smo imali timski duh i odnos, sad ga nemamo i to se vidi iz aviona. Jel do igrača ili trenera, ne znam. Svi su podjednako odgovorni. Nikako ne mogu da se otmem dojmu da se od ovih sto su spremni ne moze bolja ekipa sastaviti i vracam se na Bjelicu iz Dinama gdje čovjeku 25 igrača igra podjednako dobro i u formi. Naravno, nismo mi taj nivo i da Bog da ikad budemo, ali zar nije posao trenera da izvuče maksimum iz svakog igrača. To od Husrefa ne vidimo ove sezone. Vadili smo se na umor, nedostatak igrača. Eto vratili su se Dupovac, koji inače nije bio nistandardan, Hodzic također, i Rahman koji je bio član prve postave. Odmorni i sta dobismo?
- Logovan
- Grean
#28999 Re: Utakmice.
Nema puno filozofije, imas ubjedljivo najplaceniju ekipu u ligi i neko jeste odgovoran jer ovo ne lici na prolaznu krizu u igri vec da je malo ozbiljnije. Da nije bilo onog pada proljetos vjerovao bih da je prolazno a ne sistematski problem.
Sabrina, Hadzic i Husref, na tom trojcu lezi odgovornost ako se neko drugi ne pita koga je trebalo otjerati a koga dovesti i kako ti ekipa odgovara na postavljene ciljeve.
Realno po parama smo za ostale ono sto je Juventus u Italiji.
Sabrina, Hadzic i Husref, na tom trojcu lezi odgovornost ako se neko drugi ne pita koga je trebalo otjerati a koga dovesti i kako ti ekipa odgovara na postavljene ciljeve.
Realno po parama smo za ostale ono sto je Juventus u Italiji.
-
mirza_15
#29000 Re: Utakmice.
Granada Barcelona 2:0
Varaždin Dinamo 1:0
Tuzla Sarajevo 2:1

Varaždin Dinamo 1:0
Tuzla Sarajevo 2:1