vi neki morate shvatiti da ljudi nekada odu zbog svojih nekih razloga i udalje se,budu manje aktivni,napuste funkcije i tako toušće wrote:Drugar pratim tvoje objave vezano za NS i uglavnom je to to ...Ja sam nabrojao samo par ljudi koji su iznijeli na leđima rast NS od samog osnivanja a sad su potisnuti u ćošak .Odlično poznajem sve i jednog pa i Sabinu ...i sam sam član od prvog dana i muka mi je kada vidim kuda sve vodi ...Nemam namjeru da se sukobljavam ( mada mi to nije stranokluz franjo wrote:Čuj, "ja i..."ušće wrote: Ja i ...šta sa ostalima
Pa ti si postavio pitanje gdje je između ostalih Tanović u vezi NS i njihovog suda časti. Ja ti odgovorio.
Zuhrić, Gratz i Bajić su i dalje članovi NS.
Mustafić je prije četiri godine, ako se ne varam istupio, zato što NS nije dala podršku Suljagiću i DF-u.) ali živi bili pa vidjeli šta će Čudićka uraditi sa NS...
Lijep pozdrav...
jedino je Dino Mustafic istupio iz stranke a kada se sada pogleda,to je i ispravna odluka,jer pogledajte sta Suljagic sada pise o Sabini i ostalim NSovcima
ovi ostali su samo napustili/smijenjeni sa funkcija koje su obnasali ali su i dalje clanovi stranke
NS je jedina stranka gdje se rukovodstvo mijenjalo svakih par godina a koja je eksponencijalno rasla ...glasaci NSa su liberalni i shvataju da stranka nije par ljudi...nego je to jedan ekosistem koji moze prevazici odlaske bitnih i vrlo korisnih ljudi i onih koji su dai puno NSu
takavi su i Dino Mustafic a i Denis Gratz ali ja ne mislim da ce doci do nekog urusavanja...cak naprotiv
da ima unutrasnjih problema i sujeta,toga ima i to je jedino zajednicko svim strankama u BiH