Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#28951 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sime_cipol »

Logovan wrote: 08/12/2024 13:53
sime_cipol wrote: 08/12/2024 13:35 U kojih 5-6 utakmica ste osteceni pored Zrinjskog i Posušja.
Ispade na vise od pola utakmica osteceni.
Evo ti recimo pet utakmica, iako se može dodati još koja:
Sloga, gostujuća - penal i crveni nije bio
Borac, gostujuća - penal i crveni za prekršaj nad Anđušićem, čak im je onaj penal navučen, ali eto oštećeni smo i da je regularan
Široki, gostujuća - poništen čist gol
Sloboda, gostujuća - poništen čist gol
Radnik, gostujuća - poništen čist gol
Slogu dobili, 3 boda, nije se odrazilo na bodovni saldo
Borac isto
Siroki da
Slobodu dobili
Radnik dobili
Osteceni ste za dva boda
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28952 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Velkoski »

pa nije samo poenta u bodovima, nego i u psihološkom ubijanju ekipe, atmosfere i svega ostalog.
18mn97

#28953 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by 18mn97 »

Nisu ovo greske. Jer se greske mogu ispraviti upotrebom VAR-a.
Ovdje se radi o tome da sudije imaju instrukcije da se Sarajevo zakida gdje god postoji mogucnost, jer su jedina ekipa koja predstavlja opasnost za Borac i Zrinjski, koji su privilegovani u ligi.

Isto bi sudjenje imao i Zeljeznicar, da im predstavlja opasnost.
last mohicans

#28954 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Melbourne_Australia wrote: 08/12/2024 13:02
Logovan wrote: 08/12/2024 12:49
Melbourne_Australia wrote: 08/12/2024 08:53

:thumbup: :thumbup: Karma je cudo..Ma namjerno ih kradu jer imaju brutalnu ekipu pa ih se ljudi boje..A oni do gola ne mogu doci kako treba juce i protiv zrinje kuci..Cak kmece da su neregularan gol primili protiv zrinje. :lol:
Kao prvo, ovo što pišete primijenite i na vaš klub, ako ćemo se već voditi sa ovakvim razmišljanjem. Vaši protivnici su znali biti oštećeni, zato sve to morate iskihati, a ima puno materijala.

Kao drugo, naveo si jedine dvije utakmice u kojima smo loše igrali. Što li Bože navodiš samo ove dvije utakmice? :oops: Valjda se nema šta više navesti.

Kao treće, gol Zrinjskog je neregularan. Ili ti misliš drugačije?

Kao četvrto, da kažem u vezi pravilnika, ispada da je pravilnik prekršen, a on prekršen zbog nedefinisanog pravila, ne zbog nas. Neka ga malo nadograde, nije to posao kluba.

Kao peto, kakve veze ima li neko brutalnu ekipu ili ne? Ako je oštećen, onda je oštećen, taman imao najgoru ekipu u državi. Sutra kada vi budete oštećeni, ja mogu reći "ma namjerno ih kradu jer imaju brutalnu ekipu pa ih se ljudi boje". :-)
Slazem se...I mi smo znali ukrasti a i nas su znali ukrasti..Protiv Zrinje pri rezultatu 0-1 je bio vise ocigledan penal za nas nego juce pa var se nije ni gledao..Ali nije se kmecalo ovoliko..Mirvic je kupio sve portale za joju i pisu 24-7, nevidjena pljacka ikad..Poenta je da ti si kad si dobar i bolji zabices gol i bez penala jednog..Ali fora sto nisi i onda ide kmecanje.Da ste juce stvorili 5 sansi vi bi ga zabili i niko ne bi kmecao ali posto niste,ide nevidjeno kmecanje..Isto vazi za nas..Imali ste priliku protiv zrinje kuci da pokazete kvalitet i ljudi vas ispisali..
Može li tvoj pileći mozak shavatiti da mi nismo MC (eno ni njemu ne ide) da uvijek riješavamo utakmice glat. Imaš naloženu ekipu nasuprot, dzelata na terenu, ostale u var sobi. Jednostavno to uvijek ne ide ni Realu, treba ti nekad penal da slomiš ovako tešku utakmicu. Mi to ne dobijemo, redovno (ista je utakmica bila sa SB). A nam se sve ide u kontru. Nisi pomislio na igrače, brojaču,da ih to pofino jebe psihički, nisu roboti. Treniraš, igraš, tuku te, kažnjavaju kartonima, ne daju očigledne penale.. Ti mlatiš praznu slamu, do gola nisu došli. Što ne dođoste vi u Doboju do povoljnog rezultata, nego vratili ko zadnje kujice za neispadanje lani.
Last edited by last mohicans on 08/12/2024 14:07, edited 1 time in total.
last mohicans

#28955 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

18mn97 wrote: 08/12/2024 14:02 Nisu ovo greske. Jer se greske mogu ispraviti upotrebom VAR-a.
Ovdje se radi o tome da sudije imaju instrukcije da se Sarajevo zakida gdje god postoji mogucnost, jer su jedina ekipa koja predstavlja opasnost za Borac i Zrinjski, koji su privilegovani u ligi.

Bravo, ali to radnička i prepoštena klasa ne vidi ili vidi, samo se prave mutavi.
Karikaturist

#28956 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Karikaturist »

Hebibovic krvari nakon kontakta u 16 metara, jeli se to fakat ne gleda? :lol:
sime_cipol

#28957 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sime_cipol »

last mohicans wrote: 08/12/2024 14:05
18mn97 wrote: 08/12/2024 14:02 Nisu ovo greske. Jer se greske mogu ispraviti upotrebom VAR-a.

Bravo, ali to radnička i prepoštena klasa ne vidi ili vidi, samo se prave mutavi.
Vidimo.
Znamo kako su nas klali 10 kola dok nas Borac nije stigao, a vi se smijali, segu pravili. Kad je Borac vidio da moze i vas stici, poceli su i vas klati i uzeli titulu iako ste imao dvocifrenu prednost.
luckylaka

#28958 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Velkoski wrote: 08/12/2024 13:45 Image

sreća danas nije ugroženo zdravlje igrača, možda se odigra više od 70 minuta :mrgreen:
Ceka se da radnik izjednaci onda ide prekid
Logovan

#28959 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

sime_cipol wrote: 08/12/2024 14:00 Slogu dobili, 3 boda, nije se odrazilo na bodovni saldo
Borac isto
Siroki da
Slobodu dobili
Radnik dobili
Osteceni ste za dva boda
Dva boda, ali kako ti je napisao Velkoski, nisu u pitanju samo bodovi. Ako ćemo gledati samo bodove, onda pored utakmice protiv Širokog dodaj obje utakmice protiv Zrinjskog i obje utakmice protiv Posušja. Toliko smo puta oštećeni da se teško svega sjetiti.
mond

#28960 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mond »

Široki 2 i jučer 2
Četiri boda
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#28961 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

Svaka cast i Igmanu i Radniku, na ovakvom terenu ovoliko se truditi i igrati :thumbup:
Messier

#28962 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Messier »

Ja ne kopcam ovo uopste oko Colpe i nogometnog saveza.
Znam, izvrsni odbor delegiran ,na nivoima 5 cetnika iz sela oko Doboja, 10 balija lokalnih kabadahija , a to dijele sa jedno tri komada skripara iz posusja, gruda i okoline.

To kontam.
Sta ne kontam?

Ja mogu sutra 116 klubova da osnujem u nekom kantonu, zovu se recimo radnik, jedinstvo il juventus, sahtar.
Teoretski da, jel?

I ne moramo da imamo skolu, pjetlice, pionire, kadete, djevojcice..imamo samo nk hrid il nazovemo se Fknk Prenj i to je to?
Nemamo samo 16 podbuhlih igraca u 5 ligi.

I onda me delegiraju u nogometni savez, i ja kao imam 115 glasova u startu za stolicu u IO NsBiH?
To je princip?
Logovan

#28963 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

Opet pune tribine u BL.
Melbourne_Australia

#28964 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Melbourne_Australia »

Logovan wrote: 08/12/2024 13:38
Melbourne_Australia wrote: 08/12/2024 13:26 A ne moze biti da se kmeci posto nema rezultata?? A ulozeno je bruku u zadnjih par godina pa se vadi na pljacke??
Zbog uništavanja od onih iz saveza. Ulažeš puno, a onda te neko sa vrha jebe, iako je bilo naših grešaka, ali nije ovo na prvom mjestu. Ne vadi se niko na pljačke. Ako ti neko smeta, onda ćeš to i reći. Je li tako? Eto i vi se znate požaliti.
Ja nikad nisam sporio da ste vi bili osteceni kao i mi..Samo kazem da ste isto tako i vi krali kao nekad i mi..Tad se ne prica da ne moze vise ovako i da se nesto mora promjeniti..Iskreno ja mislim da ste vi losija ekipa i od Borca i od Zrinje,vi ste u pet deka sa nama..Borac ima pomoc ali Zrinja recimo je dobra ekipa i bez pomoci sudija..Vas vise jebe manjak kvaliteta nego pljacke ..
last mohicans

#28965 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Pravda za Sabriju, :lol: poklali se da Bog da. Ne dade Sabrija ni žuti za majgeri udarac :lol:
Melbourne_Australia

#28966 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Melbourne_Australia »

last mohicans wrote: 08/12/2024 14:03
Melbourne_Australia wrote: 08/12/2024 13:02
Logovan wrote: 08/12/2024 12:49
Kao prvo, ovo što pišete primijenite i na vaš klub, ako ćemo se već voditi sa ovakvim razmišljanjem. Vaši protivnici su znali biti oštećeni, zato sve to morate iskihati, a ima puno materijala.

Kao drugo, naveo si jedine dvije utakmice u kojima smo loše igrali. Što li Bože navodiš samo ove dvije utakmice? :oops: Valjda se nema šta više navesti.

Kao treće, gol Zrinjskog je neregularan. Ili ti misliš drugačije?

Kao četvrto, da kažem u vezi pravilnika, ispada da je pravilnik prekršen, a on prekršen zbog nedefinisanog pravila, ne zbog nas. Neka ga malo nadograde, nije to posao kluba.

Kao peto, kakve veze ima li neko brutalnu ekipu ili ne? Ako je oštećen, onda je oštećen, taman imao najgoru ekipu u državi. Sutra kada vi budete oštećeni, ja mogu reći "ma namjerno ih kradu jer imaju brutalnu ekipu pa ih se ljudi boje". :-)
Slazem se...I mi smo znali ukrasti a i nas su znali ukrasti..Protiv Zrinje pri rezultatu 0-1 je bio vise ocigledan penal za nas nego juce pa var se nije ni gledao..Ali nije se kmecalo ovoliko..Mirvic je kupio sve portale za joju i pisu 24-7, nevidjena pljacka ikad..Poenta je da ti si kad si dobar i bolji zabices gol i bez penala jednog..Ali fora sto nisi i onda ide kmecanje.Da ste juce stvorili 5 sansi vi bi ga zabili i niko ne bi kmecao ali posto niste,ide nevidjeno kmecanje..Isto vazi za nas..Imali ste priliku protiv zrinje kuci da pokazete kvalitet i ljudi vas ispisali..
Može li tvoj pileći mozak shavatiti da mi nismo MC (eno ni njemu ne ide) da uvijek riješavamo utakmice glat. Imaš naloženu ekipu nasuprot, dzelata na terenu, ostale u var sobi. Jednostavno to uvijek ne ide ni Realu, treba ti nekad penal da slomiš ovako tešku utakmicu. Mi to ne dobijemo, redovno (ista je utakmica bila sa SB). A nam se sve ide u kontru. Nisi pomislio na igrače, brojaču,da ih to pofino jebe psihički, nisu roboti. Treniraš, igraš, tuku te, kažnjavaju kartonima, ne daju očigledne penale.. Ti mlatiš praznu slamu, do gola nisu došli. Što ne dođoste vi u Doboju do povoljnog rezultata, nego vratili ko zadnje kujice za neispadanje lani.

A moze li tvoj pileci mozak shvatiti da vi nemate kvalitet za titule i da se beze gurate i mislite da neko vas pljacka jer se boji vas??
sime_cipol

#28967 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sime_cipol »

last mohicans wrote: 08/12/2024 15:13 Pravda za Sabriju, :lol: poklali se da Bog da. Ne dade Sabrija ni žuti za majgeri udarac :lol:
Eto ti kriterija. Za slican start je Ticinovix odmah dobio zuti
armin071

#28968 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by armin071 »

(Ne)namjerni previd se svakome desi i tu sudijama uopšte ne treba skidati glavu ali kada te VAR pozove na očit prekršaj tj. penal i to nećeš da sviraš, e to je već za tužbe neovisno od fudbala…

Evo Sabrija već šilji biće ovo “vrhunski” derbiji koji prati 447 gledalaca. :thumbup:
last mohicans

#28969 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

sime_cipol wrote: 08/12/2024 15:16
last mohicans wrote: 08/12/2024 15:13 Pravda za Sabriju, :lol: poklali se da Bog da. Ne dade Sabrija ni žuti za majgeri udarac :lol:
Eto ti kriterija. Za slican start je Ticinovix odmah dobio zuti
Ovaj je gori, udario Jakova u glavu..
last mohicans

#28970 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Ahhh, komedije, pa sta je ovo? Kvrzić se razbranio, dohvatio ga nije. Eh, neka uje moje, osjetite malo djelitelje pravde u crnom.Znači sve je jasno, Gico želi odbraniti titulu, velika lova je u pitanju. Kako čete teatralno padaju, sve za umjetnički dojam. Tačno istrenirani da padaju. Ne mogu se načuditi igrači Zrinjskog.
Maharadza

#28971 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Maharadza »

Jedni drugima noge polomili bando dušmanska! :skoljka:
luckylaka

#28972 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Vidis kada te i sudija kolje kako kvalitet dodje do izrazaja ali tek sad pocinje shou
Vise navijaca zrinjskog nego banjalucana
Logovan

#28973 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

Melbourne_Australia wrote: 08/12/2024 15:10 Ja nikad nisam sporio da ste vi bili osteceni kao i mi..Samo kazem da ste isto tako i vi krali kao nekad i mi..Tad se ne prica da ne moze vise ovako i da se nesto mora promjeniti..Iskreno ja mislim da ste vi losija ekipa i od Borca i od Zrinje,vi ste u pet deka sa nama..Borac ima pomoc ali Zrinja recimo je dobra ekipa i bez pomoci sudija..Vas vise jebe manjak kvaliteta nego pljacke ..
Ovo što rade Borac i Zrinjski, a pogotovo prvi, niko nikada nije radio, niti će raditi. Toliko im se pomaže da je bolesno, pogotovo prvim. Toliko im se pomaže da je meni glupo spominjati tuđe krađe. Prekucali su i Modriču.

Vi u pet deka sa nama? Evo da upotrijebim pomalo vašu logiku. Ne možete sa nama biti u pet deka kad smo na derbiju u drugom poluvremenu bili toliko bolji da ni vi ne znate kako ste izvukli remi. Prvo poluvrijeme ne spominji jer skoro sve sto ste uradili, uradili ste zbog nas. Ne možete sa nama biti u pet deka kad vam je ekipa koja se bori za opstanak ubila želju za fudbalom. Još da dodam, ne možete biti u pet deka sa nama kada je postalo očito da se namjerno zakidamo ne bi li se Borac i Zrinjski što više odvojili od nas. Ima ovog još, mogu ja još ponešto navesti.

Sad ću ja ispasti nerealan, nafuran, vidi pitara šampion svemira i ostale gluposti, ali zato ste vi drugačiji, realni, pošteni, nema da nešto fali.

To što misliš da smo lošiji od njih to poštujem, ali čemu onda krađe? Čemu strah od Sarajeva? Znaš li koliko ekipa, u ovom slučaju najviše mislim na Borac, zna igrati bolje i sigurnije ako igrači znaju da su zaštićeni? Ako znaju da će im sudija pomoći ako zaškripi?

Nas jebe više manjak kvalitete, a skoro svaki put kad smo kiksali oštećeni smo sa većim greškama. Znači ne govorim o faulovima na sredini terena, o kornerima i slično, nego o penalima i poništenim golovima.
kakotakonikako

#28974 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakotakonikako »

Da iz ostalih 11 ekipa PLBiH sastavis ekipu - opet bi ih zrinjski pobijedio. To je surova realnost.
A vi se i dalje prepucajite :lol:

:bih:
mirza_15

#28975 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mirza_15 »

Dva puta protiv Posušja, dva penala, 4 boda. Protiv Širokog poništen gol. Još 2 boda. Da ne idemo dalje to je 6 bodova. Zrinjski ako uzme večeras i zaostalu bježat će nam 9. Da nismo pokradeni u ove 3 to bi bila 3 boda. Fora je da kada Borac i Zrinjski ne igraju dobro ima neki crveni karton ili penal da ih se pogura. Mi kada ne igramo dobro dobijemo još i rampu kada sudije osjete krv.

Zrinjski je trenutno najbolja ekipa bez obzira na sve. Borac nije bolji od nas.
Post Reply