Narod i Pravda (Konakovic)

Bloo
Globalna šefica

#28951 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Bloo »

archi_a wrote: 26/08/2023 15:08 Dino "drami"? Da li je teško reći dino, ministar vanjskih poslova, neko u koga gledamo kao osobu koja će donijeti promjenu, nešto novo, nešto bolje je hladno slagao u kamere. Ako već više puta ne govori istinu na ovu temu, zašto bi mu vjerovali kada govori o nečem drugom. Čime su vas kupili, pojedinci? Čime vas kupuje bilo ko? Bakir, Dino, Haris, Nikšić? Političari? Birate manje zlo? Ko postavlja granicu manjeg zla? Ko bira da se ko hijena bori oko komada, oko mrvica koje prospe neku političar u svom pohodu za osvajamje stolice? Ne mogu to da odgonetnem već godinama.
Ja sam ti pogrešna adresa za branjenje Dine. :D

Mene - pršutom. :D
laik1981

#28952 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by laik1981 »

Ima i treca opcija koja je povezana sa strahom od zubara i borbom sa citankom. Cetvrte opcije nema :mrgreen:
archi_a

#28953 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

Bloo wrote: 26/08/2023 15:14
archi_a wrote: 26/08/2023 15:08 Dino "drami"? Da li je teško reći dino, ministar vanjskih poslova, neko u koga gledamo kao osobu koja će donijeti promjenu, nešto novo, nešto bolje je hladno slagao u kamere. Ako već više puta ne govori istinu na ovu temu, zašto bi mu vjerovali kada govori o nečem drugom. Čime su vas kupili, pojedinci? Čime vas kupuje bilo ko? Bakir, Dino, Haris, Nikšić? Političari? Birate manje zlo? Ko postavlja granicu manjeg zla? Ko bira da se ko hijena bori oko komada, oko mrvica koje prospe neku političar u svom pohodu za osvajamje stolice? Ne mogu to da odgonetnem već godinama.
Ja sam ti pogrešna adresa za branjenje Dine. :D

Mene - pršutom. :D
Ma živila ti meni. Samo sjedinjeno, samo zajedno. Samo jedan politički pravac. Onaj neutralni, pravični. :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28954 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Velkoski »

Image

:lol:
Styling

#28955 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

video wrote: 26/08/2023 14:51 Bjez ba prpa, ti si izgubio svaki argument da te ozbiljno shvacamo.
Danas crno, sutra bijelo, prekosutra...
Možda mu se ipak u novoj koaliciji smiješi neka pozicije pa okrenuo ćurak :lol:
relativno84

#28956 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by relativno84 »

Spoiler
Show
Image
Dobro je proslo, vrlo lako je mogao ovako zavrsiti.
:oops: :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#28957 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Velkoski wrote: 26/08/2023 15:18 Image

archi_a

#28958 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

:pisnuo: :thumbup:

Da, smiješno. Samo ne znam šta. To što je dijete poginulog borca? To što deklarišu kao napad.? Snimak sam po sebi? Moderator, ebo te. Očekuješ neutralan pristup. Pravičnost, jednaku prema svima uz poštovanje pravila. :-)
atmel

#28959 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by atmel »

archi_a wrote: 26/08/2023 15:32 :pisnuo: :thumbup:

Da, smiješno. Samo ne znam šta. To što je dijete poginulog borca? To što deklarišu kao napad.? Snimak sam po sebi? Moderator, ebo te. Očekuješ neutralan pristup. Pravičnost, jednaku prema svima uz poštovanje pravila. :-)
Šta je novinarka ili dijete poginulog šehida? Koji joj je stručni naziv.
Leverage

#28960 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Leverage »

_BataZiv_0809 wrote: 26/08/2023 15:32
Velkoski wrote: 26/08/2023 15:18 Image

BreakfastBot9371
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28961 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Velkoski »

kad je Zahiraga govorio o okretanju Rusiji vjerovatno je mislio na ovu zakharovsku propagandu :sax: :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#28962 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Leverage wrote: 26/08/2023 15:50
_BataZiv_0809 wrote: 26/08/2023 15:32

BreakfastBot9371
Ezdabot9371
Prpa.ba

#28963 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

video wrote: 26/08/2023 14:58 Pa dobro, covjek se moze zajebati.
Tacno.
Al sto se zajebe na kub pa ode u sdfa avliju te ne zna jel pošao ili došao.

E to su vec greske za alan forda
To sto ne svrsavam na Dritanov cunami antikorupcije ne cini me Mulahusicem osim zadrtim HNS-ovcima i zaljubljenicima u Vucica sa olxa.
tramvajtrojka

#28964 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

archi_a wrote: 26/08/2023 15:14
izvrsni direktor wrote: 26/08/2023 15:07
Jel ti se strah pojavio odlaskom sda sa vlasti ili ranije? :D
Strah mi se pojavio sa saznanjem kakvih glupana se pojavilo na forumu, kojima se daje mogućnost da se iživljavaju i pišu glupave pamflete. A kontrole i cenzure nema. Ne znam, možda je i prije tako bilo, ali je internet bio manje dostupan. Sad je jeftino i svako ga ima. Kažem, ne znam,, možda je do mene. Ili si za ili protiv. :-)
Pa jarane ti si sam sebi uskočio u usta kad si se metodom lesi se vraca kuci vratio na forum kada si ga teatralno napustio jer tvoji sdf pamfleti nisu našli pogodno tlo :mrgreen: :mrgreen: :lol: sve pod plaštom odbrane bosne i bošnjaka :oops:
archi_a

#28965 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

Par smorova ignorišem već duže vrijeme, ali se oni kao i lesi uvijek vraćaju sa pitanjima, potpitanjima i glupavim komentarima. Kada neko napiše da je vrijeme da se pozdravimo i da je vrijeme da se odmori od bespotrebnih prepiski sa likovima koji ni morala ni mjere nemaju i sa kojima je svaka dalja argumentirana rasprava nepotrebna jer ništa normalno sa takvima ne možeš postići, to ne znači da sam napustio forum. Ne, nisam napustio forum već biram normalne ljude za sagovornike, biram tajming i biram kako ću utrošiti svoje vrijeme. One koji su izgubili svaki dignitet ignorišem i postavljam na mjesto koje zaslužuju. Mjesto totalno nebitnih likova na koje neću trošiti vrijeme. I opet,ovo se ne obraćam ovom pojedincu, već onima koji će pročitati, da vide, pa nek sami zaključe. Razmišljajte ljudi, ne hranite ovakve trolove. :wink:
mirza_15

#28966 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mirza_15 »

Joj glupe priče i pokušaja skretanja vode na svoj mlin. Dino ima 1476 dana upisanog vojnog staža. Lako provjerljivo sa dva klika. Toliko je proveo u Armiji. Cijepanje dlake na emotivnu izjavu gdje spominje rovove i želja za brojanje dana koliko je tačno, bukvalno (bukvalci su ljudi tankih intelektualnih mogućnosti) proveo u rovovima dok slaviš trezoraša i pobjegulju (medicinski radnik je trebao da ostane) je baš šizofrena situacija.

Novinarka, žena, dijete šehida... A Dino napao Hayat koji se sada brani tako što tu ženu i dijete šehida koristi kao živi štit i istura je naprijed kako bi zaštitio medijsku SDA mašinu. I archi nam prodaje te fazone.

A bit će zanimljivo vidjeti koliko je hayat dobio para iz patritskih izvora tipa Skaka, EYOF, javna preduzeća.
bersK

#28967 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bersK »

Mrtva trka između Dine i Štete ko više tovari zelenu stoku izdajničku i najveću sramotu bošnjačkog naroda. Jedva čekam idući press.

Novinarka očigledno dovedena tu da napravi eksces, lik je skino s tukija i kad je počela da histeriše - Dino u stilu Mamića "eto sad si dobio svoje" otkri za Telekom Srbije.

Nek idući put povedu još jednu 🤣
archi_a

#28968 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

Da i meni je interesantno vidjeti koliko je Hayat dobio od skake, eyof-a i javnih preduzeća. Kao što će mi biti interesantno vidjeti koliko je face dobio od trojke. Ja nemam problem s tim, i neću tome pristupati selektivno. Kao što sam siguran da par vas upravo hoćete.Za mene jedno ne isključujenć drugo i upravo je to razlika između mene i vas par, koju ću uvijek isticati sa ponosom. Ja neću pokušati opravdati sredstva namaknuta hayatu time što je i face dobio sredstva od druge političke opcije, a par likova ovdje će svaki problem koji je trojka napravila pokušati opravdati sa problemom koji je iza sebe ostavila sda. Šta je vana ljudi, da li ste na nekim drogama, hipnotisani, ne kontam? :wink: zato i reagujem, zato sam se i uključio, nakon mjeseci promatranja kako neki slavodobitno "orgijaju i jašu po internet" bespućima, kao da je sad med i mlijeko. Nema kritičkog razmišljanja osim kad braniš politiičke opcije. I nije problem braniti političku opciju, al čekaj malo jado, ne vrijeđaj sve okolo. Neću ti to dozvoliti. Eto, to je razlog zašto reagujem. Ne mogu nepravde i laži. Vrijeđanja bez ikakvog pokrića. Vučićeve metode. Podjela.
archi_a

#28969 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

bersK wrote: 26/08/2023 16:25 Mrtva trka između Dine i Štete ko više tovari zelenu stoku izdajničku i najveću sramotu bošnjačkog naroda. Jedva čekam idući press.

Novinarka očigledno dovedena tu da napravi eksces, lik je skino s tukija i kad je počela da histeriše - Dino u stilu Mamića "eto sad si dobio svoje" otkri za Telekom Srbije.

Nek idući put povedu još jednu 🤣
Evo primjera. Jel ovo promjena? Serem se na promjenu. :oops:
tramvajtrojka

#28970 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

archi_a wrote: 26/08/2023 16:31 Da i meni je interesantno vidjeti koliko je Hayat dobio od skake, eyof-a i javnih preduzeća. Kao što će mi biti interesantno vidjeti koliko je face dobio od trojke. Ja nemam problem s tim, i neću tome pristupati selektivno. Kao što sam siguran da par vas upravo hoćete.Za mene jedno ne isključujenć drugo i upravo je to razlika između mene i vas par, koju ću uvijek isticati sa ponosom. Ja neću pokušati opravdati sredstva namaknuta hayatu time što je i face dobio sredstva od druge političke opcije, a par likova ovdje će svaki problem koji je trojka napravila pokušati opravdati sa problemom koji je iza sebe ostavila sda. Šta je vana ljudi, da li ste na nekim drogama, hipnotisani, ne kontam? :wink: zato i reagujem, zato sam se i uključio, nakon mjeseci promatranja kako neki slavodobitno "orgijaju i jašu po internet" bespućima, kao da je sad med i mlijeko. Nema kritičkog razmišljanja osim kad braniš politiičke opcije. I nije problem braniti političku opciju, al čekaj malo jado, ne vrijeđaj sve okolo. Neću ti to dozvoliti. Eto, to je razlog zašto reagujem. Ne mogu nepravde i laži. Vrijeđanja bez ikakvog pokrića. Vučićeve metode. Podjela.
cek jel face il fejk tv i nenad adzifejzovic nemoj unositi smutnju u ovaj forumski dunjaluk :mrgreen: :mrgreen: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#28971 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Nikad nece Senadu halalit sto ih je izofiro za respiratore i sjebijinu diplomu.
video

#28972 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

Da se razumijemo, ja sam krenuo od one premise da kada neko kaze xxxx dana rova se podrazumjeva ratnog staza.
Tako ogroman broj mojih saboraca formulise duzinu boravka u regularnim(priznatim) formacijama drzave RBiH. Niko normalan pod tim ne misli da to znaci da je bio SVE VRIJEME U BIO U ROVU :shock:
Pa majkumu mu, valjda se ovo ne mora objasnjavati.
Mada, ako se podje od konstrukcije i kaze vidi ga kako laze, onda ko ce mu povjerovati i sve ovo sto je tada na pressu rekao.
Pa ako je ovo u vezi rova rekao(cuj bio sve vrijeme u rovu, pa niko ziv tako nije uradio i toliko proveo u rovu :shock: ) onda je notorni lazac pa samim ti i Voloder je cist(citaj svi oni koji su iza volodera) su cisti ko sunce.
Ko bi pomislio da ce se u citavoj jucasnjem pressu pojedinci uhvatiti za ovaj dio oko rova a ne sustina i ono zbog cega je i sazvan press.

Sve ovo podsjeca na onaj vic o Muji, direktoru i baraKi.
Neki stvarno misle da smo mi jos uvijek te nepismene, poluglupe muje koji se hvataju na te stvari.
Last edited by video on 26/08/2023 16:39, edited 1 time in total.
mali_balon

#28973 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

mogo ju je konakovic bolje iskulirati, sto bi omladina rekla, ali et i on je cojk...jel....ja bi je pustio da histerise pa kad se smiri opet bi reko vasa televizija da opet popizdi....
ovako i on malo popizdio, ali haj....
meni sega kako je glupa ko kita kaze konakvic televizija koju predstavljate a ona uporo ja sam novinarka nije moja telelvizija....koja kokos tito dragi.....i ona servira vjesti polupismenom trozubom glasackom zelenom tijelu
archi_a

#28974 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

Nije mu postavljeno pitanje o ratnom stažu. On je na pitanje postavljeno nikšiću, počeo da odgovara i upravo taj ratni staž od 4 godine i 22 dana "krvarenja u rovu" sam jasno naglašava i koristi kao argument da ne može napraviti grešku u političkoj karijeri, formiranju koalicija ili raspodjel i resora koja se eventualno može nazvati izdajničkim činom. Jedno nema veze sa drugim. Možeš prijatelju pogriješiti i da si bio najbolji borac u ARBiH. To ti ne može biti pokriće za naknadne poslove i postupke. :oops:
mirza_15

#28975 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mirza_15 »

archi_a wrote: 26/08/2023 16:43 Nije mu postavljeno pitanje o ratnom stažu. On je na pitanje postavljeno nikšiću, počeo da odgovara i upravo taj ratni staž od 4 godine i 22 dana "krvarenja u rovu" sam jasno naglašava i koristi kao argument da ne može napraviti grešku u političkoj karijeri, formiranju koalicija ili raspodjel i resora koja se eventualno može nazvati izdajničkim činom. Jedno nema veze sa drugim. Možeš prijatelju pogriješiti i da si bio najbolji borac u ARBiH. To ti ne može biti pokriće za naknadne poslove i postupke. :oops:
Jarane, ti osnovne pojmo ne znaš da razlikuješ. Tebi je "pogriješiti" sinonim za "izdati"???
Post Reply