Demokratska fronta Željko Komšić

Ja_Ja

#28951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ja_Ja »

Ovaj DF je nekada bio potencijal...i to je sve. Na zalost sami napravise od gotovog veresiju. Mogli ostati konstruktivna opozicija. Napadati, predlagati, kritikovati iz ugodnih fotelja pozicija koje su dobili izborima i onda fino pokupiti slijedece izbori i sakom i kapom. Ovako ce zavrsiti kao statisticka greska kao i SBIH na slijedecim izborima. Steta!
breuer

#28952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by breuer »

General War wrote:
breuer wrote:Mali genijalac koji živi u AmerikU i bavi se umjetnom inteligencijom će mijenjati BiH.

Ma stvarno je čitav koncept "lijevog" razmišljana propao. Nažalost.
...ta njegova "nova nada" me podsjeca na onaj vic o bijesnim chukama kad su sterilizovali kerove, pa tip kazao ne bojim se ja da ce me onij j...t nego ugrist, tako i Zeljkov as u rukavu.. imamo pun Q raznoraznih inzenjera, ali nemamo nikoga sa politickom vizijom.
:lol:

fkt :thumbup:
cvrčak_na_hedonizmu

#28953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Altsa wrote:Reuf se ne moze voditi ni pod cime. najobicniji bezveznjakovic. Svi ste se sprdali i ismijavali sa Reufom kada je dosao na mjesto ministra...E sada kada je on glavni alat za pljuvanje po komsicu odjednom je dobar. Sve smrdi da su i reuf i emir na scepinoj platnoj listi. Svakako da je nepotrebna i bezvezna komsina prica o malcu genijalcu iz amerike ali eto vi ste se toga ufatili.
Upravo to. Reuf, Onaj koji lupa Šljage, ulazak u vlast su bile, opravdane, primjedbe. Sad opet ne valja, pljuju više DF nego SDA - haman. Što se mene tiče DF, na čelu sa Željkom, je diletantska stranka ( moj glas ide Našoj Stranci ), ali i kao takvi su za par klasa bolji od SDA, Fahre, SDP-a. Izašli su iz vlasti. Može pričati ko šta hoće ali takva dešavanja kod nas nisu baš normalna situacija

Jel može, konkretan, spisak DF-ovih kretenluka, vidim da se pljuje pa rekoh da se pridružim :D

Bez doskočica tipa Corta, to je lik koji nije uspio u SDP-u ( čuveni protesti ) pa se prešaltao na contra. Izradilo ga. Čini se kao karakterna i ljudska 0 :-D
kluz franjo

#28954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Bez želje da "zakuhavam", a i moja politička preferencija je nekima poznata.
Zastupnici DF-a u Skupštini KS su danas uglavnom imali dobre inicijative, pitanja i cjelokupni doprinos je bio po mom mišljenju bio vrlo korektan. Žali Bože dubioze u vrhu.
ultima_palabra

#28955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Komšić po staljinističkom principu - siječe one nedorasle i one koji strše.
Poput Lagumdžije, siječe konkurenciju
Cak mu i ova frizura baca na velikog vodju :mrgreen:
dustaban

#28956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Ovaj intervju je najmahalskija spika sto sam je ikad slusao. A i Senadova televizija pala kurtzu zausi, gledaj samo kako nabija minutazu, nebitan mu sadrzaj.
A sagovornik samo taki, egleno bi do jutra. Jos su samo trebali podvrnuti noge i narucit kahvu...
Thorgerson

#28957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Thorgerson »

Senade sreo sam jednog malog...kako se zove, ma necu ti rec, al taj mali pravi vjestacku inteligenciju Senade, u ameriKi...

Senade, imam ja vec svog nasljednika, kako se zove, ma necu, necu ti rec...ma jok necu, nema sanse, necu ti rec...

O jebem ti zivot ti jebem i ovu ublehu, ublehasku...
Corto Maltese

#28958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Priča se da je TV Hayat od Smućka otkupio franšizu "Nasljednik Možeš Biti Ti!"
dustaban

#28959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Evo vec spremna sljedeca epizoda serijala - Eglen sa DF-om

:-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#28960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Corto Maltese wrote:Priča se da je TV Hayat od Smućka otkupio franšizu "Nasljednik Možeš Biti Ti!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

al kljuća iz svake rećenice Prolaznikova škola :roll:
The BEN10

#28961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

Thorgerson wrote:Senade, imam ja vec svog nasljednika, kako se zove, ma necu, necu ti rec...ma jok necu, nema sanse, necu ti rec...

Ma tačno me je bilo stid slušati.
Vidal89

#28962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

kluz franjo wrote:Bez želje da "zakuhavam", a i moja politička preferencija je nekima poznata.
Zastupnici DF-a u Skupštini KS su danas uglavnom imali dobre inicijative, pitanja i cjelokupni doprinos je bio po mom mišljenju bio vrlo korektan. Žali Bože dubioze u vrhu.
Tako je, slazem se s tobom.

Neka se samo bori, doci ce sve na svoje :thumbup:
Corto Maltese

#28963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

kluz franjo wrote:Bez želje da "zakuhavam", a i moja politička preferencija je nekima poznata.
Zastupnici DF-a u Skupštini KS su danas uglavnom imali dobre inicijative, pitanja i cjelokupni doprinos je bio po mom mišljenju bio vrlo korektan.
Žali Bože dubioze u vrhu.
Misliš na Božu Petrova?
The BEN10

#28964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

Joj DF-a, djeca im se smiju. :-D
Btw, Fatmir ih je momački provalio - pogledati od 18:10 (a možete vala i čitavu emisiju):
Marko Zarko

#28965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

Dajte još jedno sto hiljada postova o nečemu što je propalo. Idite na post o SBiHu oživite i njih. Ni ne znate koliko DF-u pomažete.
Banksy

#28966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
Banksy wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Komšić po staljinističkom principu - siječe one nedorasle i one koji strše.
Poput Lagumdžije, siječe konkurenciju
Cak mu i ova frizura baca na velikog vodju :mrgreen:
Fen-kare, frizura odraslih muškaraca ... :mrgreen:
lerdi

#28967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

The BEN10 wrote:Joj DF-a, djeca im se smiju. :-D
Btw, Fatmir ih je momački provalio - pogledati od 18:10 (a možete vala i čitavu emisiju):
Joj jes ih provalio svaka mu čast. :roll: Ja sam Boga mi konto da si ti intelektualno iznad nivoa ovog intelektualca u pokušaju. Čovjek kojem je krajnji domet snimanje "deftera" na livadi, ili eventualno pod kakvom krošnjom, te emitovanje istog na renomiranom mtv igman realno ne može nikog "provlit" jer je isti provala sam od sebe.
lerdi

#28968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Kad čovjek čita komentare ovdje konto bi da je DF na vlasti zadnjih 20 godina i da smo zbog njih tu gdje jesmo. Da je DF idealna stranka nije, ali da je još uvijek mnogo bolja od ovih koji nam kroje sudbinu posljednjih 20 godina to mislim da svako sa dva prsta obraza mora priznati. U DF-u se dešava ono što je svako iole upoznat sa situacijom, kako u politici općenito tako i u samom DF-u, mogao očekivati. Polako se slažu stvari na svoje mijesto. Stranka dobija svoje zvanične organe, hijerarhija se uspostavlja, infrastruktura se uspostavlja a to očito ne odgovara onim koji puno bolje plivaju u mutnim vodama. DF je mlada stranka i mora preboljeti neke bolesti. Ipak potvrđuje se ono što sam davno pisao a to je da unutar samog DF-a postoji puno više zdravog nego nezdravog tkiva što je pokazano na prvom kongresu nakon kojeg je i počela zadnja kriza koja je rezultirala izbacivanjem Bajrovića i Suljagića.

I evo izbačeni "Ajfon" i "Šamardžija" kako su dugo ovdje nazivani i opet ne valja. Odjednom postadoše perspektivni Bajrović i još perspektivniji Suljagić. Ispade ipak tačno da se pljuje samo da bi se pljuvalo. ;)
lerdi

#28969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Iza Horizonta wrote:željko komšić je antipod i završena priča
Ako je tako onda ste ti, Bake i Čović na istoj strani što je ok. Nije nešto čime se treba hvaliti ali šta je tu je.
It_is_a_Leclerc

#28970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Razočarenje građana je vrlo opravdano i očekivano, kao i reakcije na ovom forumu.

Naime,

kad idete gladni i žedni kroz pustinju i naiđete na, oprostite na rječniku, govno, nećete biti ni sretni ni tužni. Govno k'o govno. Međutim, kad vam neko proda kolač, a vi tek kad krenete da režete skontate da nije kolač, već govno, onda ste itekako razočarani, ljuti i bijesni.
HM 2011

#28971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

lerdi wrote:Kad čovjek čita komentare ovdje konto bi da je DF na vlasti zadnjih 20 godina i da smo zbog njih tu gdje jesmo. Da je DF idealna stranka nije, ali da je još uvijek mnogo bolja od ovih koji nam kroje sudbinu posljednjih 20 godina to mislim da svako sa dva prsta obraza mora priznati. U DF-u se dešava ono što je svako iole upoznat sa situacijom, kako u politici općenito tako i u samom DF-u, mogao očekivati. Polako se slažu stvari na svoje mijesto. Stranka dobija svoje zvanične organe, hijerarhija se uspostavlja, infrastruktura se uspostavlja a to očito ne odgovara onim koji puno bolje plivaju u mutnim vodama. DF je mlada stranka i mora preboljeti neke bolesti. Ipak potvrđuje se ono što sam davno pisao a to je da unutar samog DF-a postoji puno više zdravog nego nezdravog tkiva što je pokazano na prvom kongresu nakon kojeg je i počela zadnja kriza koja je rezultirala izbacivanjem Bajrovića i Suljagića.

I evo izbačeni "Ajfon" i "Šamardžija" kako su dugo ovdje nazivani i opet ne valja. Odjednom postadoše perspektivni Bajrović i još perspektivniji Suljagić. Ispade ipak tačno da se pljuje samo da bi se pljuvalo. ;)

Vođa, spirtus movens, rukovodilac, glavnokomandujući im - je tu negdje oko 20 godina u vlasti, a obzirom da vlada čvrstom rukom ne može se oteti utisku da je to tih 20-ak godina vlasti..... Takav utisak ostavljaju - utisak koji je posljedica čelične pesnice ili šta već.....
ultima_palabra

#28972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Antipod kome/cemu?
mousstapha

#28973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mousstapha »

ultima_palabra wrote:
Antipod kome/cemu?
:lol:

Mozda Komsicu gledano ruzicastim ocima. :D
Banksy

#28974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Nako ... :D
lacrima

#28975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lacrima »

lerdi wrote:Kad čovjek čita komentare ovdje konto bi da je DF na vlasti zadnjih 20 godina i da smo zbog njih tu gdje jesmo. Da je DF idealna stranka nije, ali da je još uvijek mnogo bolja od ovih koji nam kroje sudbinu posljednjih 20 godina to mislim da svako sa dva prsta obraza mora priznati. U DF-u se dešava ono što je svako iole upoznat sa situacijom, kako u politici općenito tako i u samom DF-u, mogao očekivati. Polako se slažu stvari na svoje mijesto. Stranka dobija svoje zvanične organe, hijerarhija se uspostavlja, infrastruktura se uspostavlja a to očito ne odgovara onim koji puno bolje plivaju u mutnim vodama. DF je mlada stranka i mora preboljeti neke bolesti. Ipak potvrđuje se ono što sam davno pisao a to je da unutar samog DF-a postoji puno više zdravog nego nezdravog tkiva što je pokazano na prvom kongresu nakon kojeg je i počela zadnja kriza koja je rezultirala izbacivanjem Bajrovića i Suljagića.

Ko bolan nije na vlasti 20 godina? Od načelnika, ambasadora, predsjednika države u dva navrata, pa i sam Bajrović, Suljagić i x likova po nižim nivoima, nemojte te priče.
Post Reply