Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Čovjek je najbolji strijelac i asistent u timu, o čemu pričaš a da ne trolaš.
Suarez sa 70minuta više od njeg ima 15 golova i 7 asistencija zaostatka za njim. A Suarez je realno drugi najbolji u timu vjerovatno, barem u ofanzivi.
Ma
Meni je drago sto je provijereno pojacanje. Ipak ostalo je da se vidi kako ce to ispasti s njim. Dok ova ostala pojacanja golobradih ko svezan macak u vreci. Ne znas sta ces dobiti. A samo su ti i dolazili u zadnjih 3-4 sezone..
Čovjek je najbolji strijelac i asistent u timu, o čemu pričaš a da ne trolaš.
Suarez sa 70minuta više od njeg ima 15 golova i 7 asistencija zaostatka za njim. A Suarez je realno drugi najbolji u timu vjerovatno, barem u ofanzivi.
pa normalno je da ima ovu statistiku, kad je lopta kod njega 80 % vremena, zato u odbrani je igrač manje kao i na gostovanjima u velikim utakmicama kad se pogubi i pokaze o kakvom je luzeru rijec.
Pogledaj malo reakcije C. Ronalda kad mu gubi ekipa, a pogledaj Messia kojem je svetogrdje dati kapitensku traku i na terminu a ne u Barci...
to je razlog sto nikad nece biti najveci igrac ikad, po meni nije najveci ni u svojoj zemlji, Maradona dvije klase ispred
Gerro wrote:
pa normalno je da ima ovu statistiku, kad je lopta kod njega 80 % vremena, zato u odbrani je igrač manje kao i na gostovanjima u velikim utakmicama kad se pogubi i pokaze o kakvom je luzeru rijec.
Pogledaj malo reakcije C. Ronalda kad mu gubi ekipa, a pogledaj Messia kojem je svetogrdje dati kapitensku traku i na terminu a ne u Barci...
to je razlog sto nikad nece biti najveci igrac ikad, po meni nije najveci ni u svojoj zemlji, Maradona dvije klase ispred
I Ronaldo je padao itekako, slabo si ti pratio El Clasica
Gerro wrote:
ni blizu ko ovaj, Ronaldo kako stari sve veci lider i pobjednik, a ovaj sve veci mentalni midget i luzer..
Gerro wrote:ako ces me banovati radi ove rijeci banuj vala
ma Hazard je igracina ko to ne vidi, nema pojma o fudbalu, dao bih Salaha i 200 miliona za njeg ovog momenta vama...
Čitaj malo, diši, nisam rekao da ću te banovati (ovaj put), nego upozorenje da ne koristiš tu riječ u obraćanju drugim forumašima
Puno je, pa nije ni Salah talašika
ma i ja se za Salaha uglavnom zayebavam da iznerviram amidju jer me nervira njegov pretjerani pesimizam, moje pravo misljenje o Salahu cu zadrzati za sebe...
Gerro wrote:
ni blizu ko ovaj, Ronaldo kako stari sve veci lider i pobjednik, a ovaj sve veci mentalni midget i luzer..
Kako da ti objasnim da je Messi trofejniji od Ronalda
Gerro wrote:
ma i ja se za Salaha uglavnom zayebavam da iznerviram amidju jer me nervira njegov pretjerani pesimizam, moje pravo misljenje o Salahu cu zadrzati za sebe...
Gerro wrote:
@tuzlak normalno da ima vise trofeja kad je igrao u boljoj ekipi plus xavi i iniesta, koliko ima ligi prvaka bez njih dvojice ? evo odgovorit cu ti ja, nula.
Odlično pojačanje, ali suludo je očekivati da će moći parirati Messiju i riješiti sve probleme Reala. Nažalost imam osjećaj da Real još dugo neće ništa osvojiti. Treba još barem 3-4 pojačanja i lagana reformacija tima, a i mega zvijezda koja će isti nositi na leđima, a teško da je to Hazard iako bi mogao biti veoma važan igrač u napadu kao npr. Neymar što je bio u Barceloni. Realu definitivno treba Mbappe i nova vezna linija.