RAT NIJE TRAJAO 4 GODINE I 22 DANA I NIKO NIJE IMAO ROVOVSKU, KRVAVU BORBU 4 GODINA I 22 DANA.
A sad nastavite klimati glavom.
Pa nije.archi_a wrote: ↑26/08/2023 14:31 Gdje vam je moralna granica? Valjda svašta može stati pod kapu kada je odbrana određenih politika u pitanju. E to je razlika između mene i pojedinaca. Ja nemam političkog mentora i na nepravdu ili nedolično ponašanje mogu gledati potpuno resterećeno. Ne ovisi mi radni angažman od rezultata nekog političara već svoj "sendvić" zarađujem sam. Nikad klimoglavac i nosač aktovke. Nikad jad.
RAT NIJE TRAJAO 4 GODINE I 22 DANA I NIKO NIJE IMAO ROVOVSKU, KRVAVU BORBU 4 GODINA I 22 DANA.
A sad nastavite klimati glavom.
Dino drami
Neko nikada nije bio i SDA a neko je bio perjanica SDA.
Da.
Drago mi je da si napokom "progledao". A kad smo već načeli temu, volio bih dati prijedlog administraciji, da eventualno razmisle o mogućnosti. Prijedlog: uvrstiti opciju NAPUSTITI TOPIC. Opcija daje mogućnost da vam se nakon napuštanja određene teme ta tema više ne pojavljuje kao aktivna, odnosno olakšano vam je ignorisanhe određenih gluposti. Uštao sam par puta i prelistao, nakon pokretanja. Iskreno, rodio sam se što nakon otvaranje te teme političko dešavanje vol. 2 nisam uzeo učešće na istoj. Imaš par"jahača apokalipse", deklarisanih prostranaćkih likova koji ordiniraju 24/7. I to je ok. A pisanje, Boga mi, strah me u kakvom drušvu će mi djeca ostati. Očekujem zakone slične vučićevsko dodikovskim. Živilo bezumlje.
spominje moral i brani SDA
Dino "drami"? Da li je teško reći dino, ministar vanjskih poslova, neko u koga gledamo kao osobu koja će donijeti promjenu, nešto novo, nešto bolje je hladno slagao u kamere. Ako već više puta ne govori istinu na ovu temu, zašto bi mu vjerovali kada govori o nečem drugom. Čime su vas kupili, pojedinci? Čime vas kupuje bilo ko? Bakir, Dino, Haris, Nikšić? Političari? Birate manje zlo? Ko postavlja granicu manjeg zla? Ko bira da se ko hijena bori oko komada, oko mrvica koje prospe neku političar u svom pohodu za osvajamje stolice? Ne mogu to da odgonetnem već godinama.
Hahahahaizvrsni direktor wrote: ↑26/08/2023 15:07Jel ti se strah pojavio odlaskom sda sa vlasti ili ranije?![]()
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEarchi_a wrote: ↑26/08/2023 15:08Dino "drami"? Da li je teško reći dino, ministar vanjskih poslova, neko u koga gledamo kao osobu koja će donijeti promjenu, nešto novo, nešto bolje je hladno slagao u kamere. Ako već više puta ne govori istinu na ovu temu, zašto bi mu vjerovali kada govori o nečem drugom. Čime su vas kupili, pojedinci? Čime vas kupuje bilo ko? Bakir, Dino, Haris, Nikšić? Političari? Birate manje zlo? Ko postavlja granicu manjeg zla? Ko bira da se ko hijena bori oko komada, oko mrvica koje prospe neku političar u svom pohodu za osvajamje stolice? Ne mogu to da odgonetnem već godinama.![]()
Strah mi se pojavio sa saznanjem kakvih glupana se pojavilo na forumu, kojima se daje mogućnost da se iživljavaju i pišu glupave pamflete. A kontrole i cenzure nema. Ne znam, možda je i prije tako bilo, ali je internet bio manje dostupan. Sad je jeftino i svako ga ima. Kažem, ne znam,, možda je do mene. Ili si za ili protiv.izvrsni direktor wrote: ↑26/08/2023 15:07Jel ti se strah pojavio odlaskom sda sa vlasti ili ranije?![]()