jesu li ih ovo odmah sklonili sa listebegsoon1510 wrote:Jedna dobra vijest od mene
Svi su blatchevi izbačeni iz stats
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
carlosvela
#28926 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
-
el gancho
#28927 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jeli ikome platilo onu anketu od sinoć?
''We are sorry to hear you were given an Error 301 after submitting your task on job ID 841021: “Video Game Survey.” Unfortunately, you will be unable to re-enter the job once this error is triggered, so please take this opportunity to work on any of our other tasks that interest you. Our apologies for the inconvenience!
Community Support Assistant''
Ovi nisu ni pročitali ticket koji sam im poslao. Da li je još neko slao? Jeli isti odgovor?
''We are sorry to hear you were given an Error 301 after submitting your task on job ID 841021: “Video Game Survey.” Unfortunately, you will be unable to re-enter the job once this error is triggered, so please take this opportunity to work on any of our other tasks that interest you. Our apologies for the inconvenience!
Community Support Assistant''
Ovi nisu ni pročitali ticket koji sam im poslao. Da li je još neko slao? Jeli isti odgovor?
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#28928 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Happy polars day 
BTW statistika mi nije popravljena
BTW statistika mi nije popravljena
-
el gancho
#28929 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Dolaze li vama potvrde za uradjene TW-ove. danas uradio 6 komada, a platili mi samo 2. Jutrošnja 3 Sunwilla i jedan Git Hub nista, kao da ih nisam ni radio... 
- konahawaii
#28930 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ovaj novi polar nije kao ovi do sada...nije vazno ako se spominje polar u hashtagu, nego mora se direktno spominjat u tekstu da bi se uzelo u obzir...
- Dinostula
#28931 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Confirm If This Is An Electric Meter Board Or Electric Meter Photo
Da li je neko probao ?
Izgleda mi kao navlakusa.
Cuj da li je teks vidljiv ili nije.
POla slova vidis a pola ne vidis i sta onda staviti ??
Da li je neko probao ?
Izgleda mi kao navlakusa.
Cuj da li je teks vidljiv ili nije.
POla slova vidis a pola ne vidis i sta onda staviti ??
-
Amaya
#28932 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Da li se to odnosi na ovajkonahawaii wrote:![]()
ovaj novi polar nije kao ovi do sada...nije vazno ako se spominje polar u hashtagu, nego mora se direktno spominjat u tekstu da bi se uzelo u obzir...
786973 Judge The Sentiment Of The Social Media Posts About Polar (brand), nisam ga radila ali mi vecina izgleda kao irrelavant
- konahawaii
#28933 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
da
vecina je irrelevant, ja budala se zaletio kao sto sam i do sada radio. Stavljavo svaki hashatg kao neutral i naravno expeled
Znaci treba bas biti komentar autora o polaru.
vecina je irrelevant, ja budala se zaletio kao sto sam i do sada radio. Stavljavo svaki hashatg kao neutral i naravno expeled
-
prolecnidan
#28934 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
^
kod mene vecina bila positive, malo neu/neg a retko koji irrelevant
uradio sada 21 - 95% tj 2 greske
positive je sve bilo kad kazu da hoce da dobiju, ili da je lep
neutral kad pomazu sa savetima
neg kad imaju problem sa sihronizacijom/narukvicom..
irelle - kad je neka reklama
ako ko radi sada nek stavi ovde link posto cu biti online jos pola sata, pa ako mogu, pomazem
kod mene vecina bila positive, malo neu/neg a retko koji irrelevant
uradio sada 21 - 95% tj 2 greske
positive je sve bilo kad kazu da hoce da dobiju, ili da je lep
neutral kad pomazu sa savetima
neg kad imaju problem sa sihronizacijom/narukvicom..
irelle - kad je neka reklama
ako ko radi sada nek stavi ovde link posto cu biti online jos pola sata, pa ako mogu, pomazem
- Dinostula
#28935 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Uradio ranije 56 komada sa 100%.konahawaii wrote:da
vecina je irrelevant, ja budala se zaletio kao sto sam i do sada radio. Stavljavo svaki hashatg kao neutral i naravno expeledZnaci treba bas biti komentar autora o polaru.
Sad mi pise da sam expelled i da nema vise.
- UNDERTAKER2015
#28936 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Da li ima neki mail za paypal osim ticketa, da im se mogu obratiti nije mi prosla uplata 1-og pa da se zalim? Hvala <3
-
Amaya
#28937 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ovaj zadatak 838852 你能找到人的性别上市 je lagan i moze se raditi. Meni pustio 50 sa 100%.
Treba odrediti da li je dato ime musko ili zensko. Otvoris pdf. doc, uz pomoc ctrl+f pronades ime (pored imena se nalazi znak da li je musko ili zensko),
a u onaj drugi dio moze se staviti bilo sta ( ja sam stavljala vecinom prvu recenicu iz biografije, a ako nema onda poziciju)
Treba odrediti da li je dato ime musko ili zensko. Otvoris pdf. doc, uz pomoc ctrl+f pronades ime (pored imena se nalazi znak da li je musko ili zensko),
a u onaj drugi dio moze se staviti bilo sta ( ja sam stavljala vecinom prvu recenicu iz biografije, a ako nema onda poziciju)
- konahawaii
- natazamlata
#28939 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Gora si od mene sa ovim stranim jezicima, kineze jos nisam radilaAmaya wrote:Ovaj zadatak 838852 你能找到人的性别上市 je lagan i moze se raditi. Meni pustio 50 sa 100%.
na testu mi 3/5 doslo da nema osobe u dokumentu, jel to ok za submit?
edit: prosla kviz 80% za kineze,a izasao je novi walmart ID 840077
- konahawaii
#28940 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
jutros advertisment opet completed na 8 ovaj put
a trudio sam da stavljam da je reklama i kad je samo bezveze slika bila, doduse ne uvijek. Sta stavit kad mi samo bijelu pozadinu izbaci...nistu sutra cu probat da za sve stavim da je reklama, pa makar gluposti pisao, pa da vidim sta ce biti 
-
Amaya
#28941 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Od ovih 50 sto sam uradila mozda najvise 15 nije bilo, vecinom su muskarci 90%. Ako mi ne pronade ime ja stavim razmak izmedu onih znakova (imena i prezimena) jer ponekad u tabeli su razdvojeninatazamlata wrote:Gora si od mene sa ovim stranim jezicima, kineze jos nisam radilaAmaya wrote:Ovaj zadatak 838852 你能找到人的性别上市 je lagan i moze se raditi. Meni pustio 50 sa 100%.
a u onaj drugi dio moze se staviti bilo sta ( ja sam stavljala vecinom prvu recenicu iz biografije, a ako nema onda poziciju)![]()
-
kako_kad
#28942 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
evo i ja na 7 completedkonahawaii wrote:jutros advertisment opet completed na 8 ovaj puta trudio sam da stavljam da je reklama i kad je samo bezveze slika bila, doduse ne uvijek. Sta stavit kad mi samo bijelu pozadinu izbaci...nistu sutra cu probat da za sve stavim da je reklama, pa makar gluposti pisao, pa da vidim sta ce biti
-
Amaya
#28943 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
I kod mene na 7 completed a juce sam dva ID uradil sa po 24 i 21 taskkako_kad wrote:evo i ja na 7 completedkonahawaii wrote:jutros advertisment opet completed na 8 ovaj puta trudio sam da stavljam da je reklama i kad je samo bezveze slika bila, doduse ne uvijek. Sta stavit kad mi samo bijelu pozadinu izbaci...nistu sutra cu probat da za sve stavim da je reklama, pa makar gluposti pisao, pa da vidim sta ce biti
, ne kuzim, i ja se pitam sta staviti kada nema reklame
- natazamlata
#28944 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Da, 2 puta me je na tome ispravilo pa sam povezala da uglavnom ima, samo mora malo da se promeni text.Amaya wrote:Od ovih 50 sto sam uradila mozda najvise 15 nije bilo, vecinom su muskarci 90%. Ako mi ne pronade ime ja stavim razmak izmedu onih znakova (imena i prezimena) jer ponekad u tabeli su razdvojeninatazamlata wrote:Gora si od mene sa ovim stranim jezicima, kineze jos nisam radilaAmaya wrote:Ovaj zadatak 838852 你能找到人的性别上市 je lagan i moze se raditi. Meni pustio 50 sa 100%.
a u onaj drugi dio moze se staviti bilo sta ( ja sam stavljala vecinom prvu recenicu iz biografije, a ako nema onda poziciju)![]()
Hvala za ID, super je ovaj task
-
kako_kad
#28945 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ovaj, kako skontate iz pdf-a da li je musko ili zensko, koje je to slovo na kinesko-japansko-korejskomnatazamlata wrote:[quote="Amaya"
Da, 2 puta me je na tome ispravilo pa sam povezala da uglavnom ima, samo mora malo da se promeni text.
Hvala za ID, super je ovaj task
Ja evo imam ime osobe, vidim po imenu da je haman musko, ali sam morao u tasku ponovo vratiti na ovaj kineski da bih ovamo nasao u pdf-u, e sad kako skontati iiz pdf-a spol
skontao sam kako cu, al eto volio bih da cujem kako vi, ja sam nasao kolonu u kojoj stoji kojeg je spola
- zakasnila
#28946 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
I ja gledam po koloni u tabili 男 znak musko, a 女 zensko! Sta vi pisete u ono polje komentar? Ja pisem broj stranice na kojoj se nalazi ime!kako_kad wrote:Ovaj, kako skontate iz pdf-a da li je musko ili zensko, koje je to slovo na kinesko-japansko-korejskomnatazamlata wrote:[quote="Amaya"
Da, 2 puta me je na tome ispravilo pa sam povezala da uglavnom ima, samo mora malo da se promeni text.
Hvala za ID, super je ovaj task![]()
Ja evo imam ime osobe, vidim po imenu da je haman musko, ali sam morao u tasku ponovo vratiti na ovaj kineski da bih ovamo nasao u pdf-u, e sad kako skontati iiz pdf-a spol
skontao sam kako cu, al eto volio bih da cujem kako vi, ja sam nasao kolonu u kojoj stoji kojeg je spola
Amaya hvala za preporuku
-
kako_kad
#28947 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
zakasnila wrote:I ja gledam po koloni u tabili 男 znak musko, a 女 zensko! Sta vi pisete u ono polje komentar? Ja pisem broj stranice na kojoj se nalazi ime!kako_kad wrote:Ovaj, kako skontate iz pdf-a da li je musko ili zensko, koje je to slovo na kinesko-japansko-korejskomnatazamlata wrote:[quote="Amaya"
Hvala za ID, super je ovaj task![]()
Amaya hvala za preporuku
Kako napises, jel pises na japanskom il kineskom, meni je svejedno, mogu im ja i na korejskom, taj imam u malom prstu
- natazamlata
#28948 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Isto iz kolone, a kao text kopiram pasus koji je u rezultatima searcha uvek posle te tabele sa polovima. Nije bas jasno sta treba tu 
- zakasnila
#28949 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Na engleskomkako_kad wrote:![]()
![]()
Kako napises, jel pises na japanskom il kineskom, meni je svejedno, mogu im ja i na korejskom, taj imam u malom prstu
-
kako_kad
#28950 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Samo vam mogu reci jedno 
当我们得到的标志
当我们得到的标志