Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
243
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 555

SmokingMan

#28901 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Jebite se, iskreno meni jedna od stvarno dragih igara, nisam očistio sve misije, mislim na sporedne, pa me nešto tjera da opet install WD. :D
aditon

#28902 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

ako odlučim igrati neku igru, onda u pravilu uvijek prekucam sve, pa tako i side questove...ustvari, side questove obično u početku isključivo igram, radi level up-a a onda tako ojačan prelazim main story...
Nanox7

#28904 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Nanox7 »

Electronic Arts and Valve have partnered to put EA games into the hands of the players on Steam. Starting next spring, EA Access :izet: :izet: :izet:

Image
Quaresma

#28906 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

jebo to, daj nam half life 3 , left for dead 3, team fortress 3, daj ista

ljudi bjeze od broja 3 ko djavo od krsta
Averus

#28907 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Valve/EA vs Epic/Ubisoft :D

Quaresma wrote:jebo to, daj nam half life 3 , left for dead 3, team fortress 3, daj ista

Jebo to. Svjesni su koliki je hype oko tih igara i znaju da nikad neće napraviti nešto što će biti dostojno toga, pa jednostavno ni ne prave :roll:
Rootboi

#28908 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rootboi »

no love for quake :sad: ja bi volio quake 5 kad bi izašo još se sjećam procesa strogifikacije iz 4ke :oops:
ferratilis

#28909 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Probaj DUSK. Sto se mene tice, novi Quake ne mora ni izlaziti. Vjerovatno bi imao milion mikrotransakcija. Ovi su nadjebali originalne igre sto se tice atmosfere, muzike i level dizajna. Ima i odlican mod za Quake 1, Arcane Dimensions, koji dodaje mnostvo novih mapa i poboljsava engine. Sve preporuke

https://store.steampowered.com/app/519860/DUSK/
http://www.simonoc.com/pages/design/sp/ad.htm
Quaresma

#28910 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Averus wrote:Valve/EA vs Epic/Ubisoft :D

Quaresma wrote:jebo to, daj nam half life 3 , left for dead 3, team fortress 3, daj ista

Jebo to. Svjesni su koliki je hype oko tih igara i znaju da nikad neće napraviti nešto što će biti dostojno toga, pa jednostavno ni ne prave :roll:
gdje nece biti hype kad nikad nisu igre izbacili, gabe je u pocetku hajd i spominjao half life 3, i odjednom prestao.

sami su sebi stvorili problem.

jel im ono left 4 dead 2 zadnje sto su izbacili? dabogda ih stigao ovaj epicov launcher
arnes_king

#28913 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Jesu vise dosadni, opet mi pokusavaju na steam uci koji svakako i ne koristim. Sto je najsmijesnije ja sam ne znam sifru a oni su nekako dosli do nje :lol:

Najradje bih im dao account samo da me popuste hahah

Prosli put kad su mi ulazili na epic account ,i to uz aktiviran 2 Step, nista mi nisu dirali osim sto je neko redovno sa mog accounta igrao Fortnite, svaki put blokira sve moje prijatelje i doda svoje i tako smo isli u krug dok mi nije dosadilo :lol: :lol: :lol:

Sto se tice RDR2 nemojte me hajpat da ga opet pocnem od pocetka :D Arthur Morgan jedan od najboljih, mozda i najbolji lik u nekoj igri :thumbup:
SanskiBiser

#28914 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

Evo ga Codex "ubio" Borderlands 3 :D
ExNihilo

#28915 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ExNihilo »

arnes_king wrote:Jesu vise dosadni, opet mi pokusavaju na steam uci koji svakako i ne koristim. Sto je najsmijesnije ja sam ne znam sifru a oni su nekako dosli do nje :lol:

Prosli put kad su mi ulazili na epic account ,i to uz aktiviran 2 Step, nista mi nisu dirali osim sto je neko redovno sa mog accounta igrao Fortnite, svaki put blokira sve moje prijatelje i doda svoje i tako smo isli u krug dok mi nije dosadilo :lol: :lol: :lol:

Sto se tice RDR2 nemojte me hajpat da ga opet pocnem od pocetka :D Arthur Morgan jedan od najboljih, mozda i najbolji lik u nekoj igri :thumbup:
Na nekom servisu koji si koristio dogodio se leak username/password kombinacije svih ili dijela usera. Likovi uzmu taj leakani txt i rokaju Steam/Amazon/Paypal i sve druge servise od kojih bi mogli imati koristi.

Poruka za tebe je da razmisliš gdje si koristio tu kombinaciju da se ne bi neugodno iznenadio. :D
arnes_king

#28916 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

ExNihilo wrote:
arnes_king wrote:Jesu vise dosadni, opet mi pokusavaju na steam uci koji svakako i ne koristim. Sto je najsmijesnije ja sam ne znam sifru a oni su nekako dosli do nje :lol:

Na nekom servisu koji si koristio dogodio se leak username/password kombinacije svih ili dijela usera. Likovi uzmu taj leakani txt i rokaju Steam/Amazon/Paypal i sve druge servise od kojih bi mogli imati koristi.

Poruka za tebe je da razmisliš gdje si koristio tu kombinaciju da se ne bi neugodno iznenadio. :D
Ma to se desavalo jos prosle godine pa sam skontao posto sam imao na nekim lokacijama iste sifre da su mi tako i e-mailu pristupili.

Izmijenjao sve sifre svega sto mi je bitno, popalio svugdje 2 step i miran od tad.
Raigor Stonehoof

#28917 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Raigor Stonehoof »

Keep your EA account safe from hackers and get a month to access the 200+ games that come with an Origin Access Basic subscription. All you need to do is turn on two-factor authentication before October ends, and EA gives you a month of Origin Access Basic.
Tomahawk11
Globalni moderator

#28918 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tomahawk11 »

House

#28919 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

kontao sam denuvo pobijedio, kad ono... :D
l33t

#28920 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

Tomahawk11 wrote:
Igra mi se singleplayer bas. Izgleda da ima atmosferu dobru. Ne zelim da spoilam sa klipovima, mozda pojeftini uskoro :D

Izgleda da nece biti narodne verzije... Battlenet igre se ne krekuju
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#28921 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

aditon wrote:najdraže mi je bilo kad me policija npr juri a ja dignem podzemne plinske cijevi u zrak i tako otresem pratnju...ili kad npr hacknem one stubice sto se izvlace iz asfalta te tako ukopam pratnju u mjestu :D
E jest, koliko puta sam pomislio: jojds mi je ovo bilo u nfs most wanted :lol:
SmokingMan wrote:Jebite se, iskreno meni jedna od stvarno dragih igara, nisam očistio sve misije, mislim na sporedne, pa me nešto tjera da opet install WD. :D
Huh vjerovatno jesam sve što sam mogao. U zabvne su te misije bile, tako da je bio ćejf to sve završiti.
ferratilis

#28922 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Sad je malo jasnije o cemu se radi

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#28923 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Raigor Stonehoof wrote:Keep your EA account safe from hackers and get a month to access the 200+ games that come with an Origin Access Basic subscription. All you need to do is turn on two-factor authentication before October ends, and EA gives you a month of Origin Access Basic.
E hvala im, sad kad "igram" na intel 4000 i imam fps dropove na minesweeperu.
SmokingMan

#28924 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

I na kraju videa "Oh, it almost time....." - Heartman. :srce:
arnes_king

#28925 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

ferratilis wrote:Sad je malo jasnije o cemu se radi

http://www.youtube.com/watch?v=W-hyFSivSmw
Htio sam ovdje objaviti ali reko nije PC pa da ne idem off-topic a vi ste aktivniji od ovih na PS temi pa volim ovdje pisati :lol:

Ovo cekam od prosle godine i nabavljam odmah po izlasku, bas tip igre koje bi mi mogao bas "leci".
Post Reply