Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- SmokingMan
#28901 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jebite se, iskreno meni jedna od stvarno dragih igara, nisam očistio sve misije, mislim na sporedne, pa me nešto tjera da opet install WD. 
- aditon
#28902 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ako odlučim igrati neku igru, onda u pravilu uvijek prekucam sve, pa tako i side questove...ustvari, side questove obično u početku isključivo igram, radi level up-a a onda tako ojačan prelazim main story...
- diablobih
-
Nanox7
#28904 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Electronic Arts and Valve have partnered to put EA games into the hands of the players on Steam. Starting next spring, EA Access

- ferratilis
- Quaresma
#28906 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jebo to, daj nam half life 3 , left for dead 3, team fortress 3, daj ista
ljudi bjeze od broja 3 ko djavo od krsta
- Averus
#28907 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Valve/EA vs Epic/Ubisoft

Jebo to. Svjesni su koliki je hype oko tih igara i znaju da nikad neće napraviti nešto što će biti dostojno toga, pa jednostavno ni ne praveQuaresma wrote:jebo to, daj nam half life 3 , left for dead 3, team fortress 3, daj ista
- Rootboi
#28908 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
no love for quake
ja bi volio quake 5 kad bi izašo još se sjećam procesa strogifikacije iz 4ke 
- ferratilis
#28909 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Probaj DUSK. Sto se mene tice, novi Quake ne mora ni izlaziti. Vjerovatno bi imao milion mikrotransakcija. Ovi su nadjebali originalne igre sto se tice atmosfere, muzike i level dizajna. Ima i odlican mod za Quake 1, Arcane Dimensions, koji dodaje mnostvo novih mapa i poboljsava engine. Sve preporuke
https://store.steampowered.com/app/519860/DUSK/
http://www.simonoc.com/pages/design/sp/ad.htm
https://store.steampowered.com/app/519860/DUSK/
http://www.simonoc.com/pages/design/sp/ad.htm
- Quaresma
#28910 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
gdje nece biti hype kad nikad nisu igre izbacili, gabe je u pocetku hajd i spominjao half life 3, i odjednom prestao.Averus wrote:Valve/EA vs Epic/Ubisoft![]()
Jebo to. Svjesni su koliki je hype oko tih igara i znaju da nikad neće napraviti nešto što će biti dostojno toga, pa jednostavno ni ne praveQuaresma wrote:jebo to, daj nam half life 3 , left for dead 3, team fortress 3, daj ista
sami su sebi stvorili problem.
jel im ono left 4 dead 2 zadnje sto su izbacili? dabogda ih stigao ovaj epicov launcher
- House
-
Ramsey8
- arnes_king
#28913 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jesu vise dosadni, opet mi pokusavaju na steam uci koji svakako i ne koristim. Sto je najsmijesnije ja sam ne znam sifru a oni su nekako dosli do nje
Najradje bih im dao account samo da me popuste hahah
Prosli put kad su mi ulazili na epic account ,i to uz aktiviran 2 Step, nista mi nisu dirali osim sto je neko redovno sa mog accounta igrao Fortnite, svaki put blokira sve moje prijatelje i doda svoje i tako smo isli u krug dok mi nije dosadilo

Sto se tice RDR2 nemojte me hajpat da ga opet pocnem od pocetka
Arthur Morgan jedan od najboljih, mozda i najbolji lik u nekoj igri 
Prosli put kad su mi ulazili na epic account ,i to uz aktiviran 2 Step, nista mi nisu dirali osim sto je neko redovno sa mog accounta igrao Fortnite, svaki put blokira sve moje prijatelje i doda svoje i tako smo isli u krug dok mi nije dosadilo
Sto se tice RDR2 nemojte me hajpat da ga opet pocnem od pocetka
- SanskiBiser
#28914 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo ga Codex "ubio" Borderlands 3 
- ExNihilo
#28915 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na nekom servisu koji si koristio dogodio se leak username/password kombinacije svih ili dijela usera. Likovi uzmu taj leakani txt i rokaju Steam/Amazon/Paypal i sve druge servise od kojih bi mogli imati koristi.arnes_king wrote:Jesu vise dosadni, opet mi pokusavaju na steam uci koji svakako i ne koristim. Sto je najsmijesnije ja sam ne znam sifru a oni su nekako dosli do nje![]()
Prosli put kad su mi ulazili na epic account ,i to uz aktiviran 2 Step, nista mi nisu dirali osim sto je neko redovno sa mog accounta igrao Fortnite, svaki put blokira sve moje prijatelje i doda svoje i tako smo isli u krug dok mi nije dosadilo![]()
![]()
Sto se tice RDR2 nemojte me hajpat da ga opet pocnem od pocetkaArthur Morgan jedan od najboljih, mozda i najbolji lik u nekoj igri
Poruka za tebe je da razmisliš gdje si koristio tu kombinaciju da se ne bi neugodno iznenadio.
- arnes_king
#28916 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma to se desavalo jos prosle godine pa sam skontao posto sam imao na nekim lokacijama iste sifre da su mi tako i e-mailu pristupili.ExNihilo wrote:Na nekom servisu koji si koristio dogodio se leak username/password kombinacije svih ili dijela usera. Likovi uzmu taj leakani txt i rokaju Steam/Amazon/Paypal i sve druge servise od kojih bi mogli imati koristi.arnes_king wrote:Jesu vise dosadni, opet mi pokusavaju na steam uci koji svakako i ne koristim. Sto je najsmijesnije ja sam ne znam sifru a oni su nekako dosli do nje![]()
Prosli put kad su mi ulazili na epic account ,i to uz aktiviran 2 Step, nista mi nisu dirali osim sto je neko redovno sa mog accounta igrao Fortnite, svaki put blokira sve moje prijatelje i doda svoje i tako smo isli u krug dok mi nije dosadilo![]()
![]()
Sto se tice RDR2 nemojte me hajpat da ga opet pocnem od pocetkaArthur Morgan jedan od najboljih, mozda i najbolji lik u nekoj igri
Poruka za tebe je da razmisliš gdje si koristio tu kombinaciju da se ne bi neugodno iznenadio.
Izmijenjao sve sifre svega sto mi je bitno, popalio svugdje 2 step i miran od tad.
- Raigor Stonehoof
#28917 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Keep your EA account safe from hackers and get a month to access the 200+ games that come with an Origin Access Basic subscription. All you need to do is turn on two-factor authentication before October ends, and EA gives you a month of Origin Access Basic.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- House
#28919 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kontao sam denuvo pobijedio, kad ono... 
-
l33t
#28920 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra mi se singleplayer bas. Izgleda da ima atmosferu dobru. Ne zelim da spoilam sa klipovima, mozda pojeftini uskoroTomahawk11 wrote:
Izgleda da nece biti narodne verzije... Battlenet igre se ne krekuju
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#28921 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
E jest, koliko puta sam pomislio: jojds mi je ovo bilo u nfs most wantedaditon wrote:najdraže mi je bilo kad me policija npr juri a ja dignem podzemne plinske cijevi u zrak i tako otresem pratnju...ili kad npr hacknem one stubice sto se izvlace iz asfalta te tako ukopam pratnju u mjestu
Huh vjerovatno jesam sve što sam mogao. U zabvne su te misije bile, tako da je bio ćejf to sve završiti.SmokingMan wrote:Jebite se, iskreno meni jedna od stvarno dragih igara, nisam očistio sve misije, mislim na sporedne, pa me nešto tjera da opet install WD.
- ferratilis
#28922 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sad je malo jasnije o cemu se radi
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#28923 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
E hvala im, sad kad "igram" na intel 4000 i imam fps dropove na minesweeperu.Raigor Stonehoof wrote:Keep your EA account safe from hackers and get a month to access the 200+ games that come with an Origin Access Basic subscription. All you need to do is turn on two-factor authentication before October ends, and EA gives you a month of Origin Access Basic.
- SmokingMan
#28924 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I na kraju videa "Oh, it almost time....." - Heartman. 
- arnes_king
#28925 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Htio sam ovdje objaviti ali reko nije PC pa da ne idem off-topic a vi ste aktivniji od ovih na PS temi pa volim ovdje pisati
Ovo cekam od prosle godine i nabavljam odmah po izlasku, bas tip igre koje bi mi mogao bas "leci".