Podržavaš mito i korupciju. Moram reagovati na taj moralni bljakizam koji ispoljavaš zadnja dva tri posta.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#28901 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
LSD
#28902 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jah, podržavam mito i korupciju
Ja cu pisati šta ja hocu.
A ti imaš opciju foe lista i riješen problem.
Ispadaš smiješan sa tim upadicama u svaki moj post.
-
palermo
#28903 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ova Džekina izjava je kapitenska, prava, onakva kakva se traži od jedne legende. Pobjede su ono što čine ovu zemlju boljom. A Džeko je onaj koji treba da vodi momke do pobjede. Što je više pobjeda to je manje Vica i vicića, što je manje pobjeda to je više Vica i vicićaRevolucionar ★ wrote: ↑06/09/2021 22:23 Ma kompletna repka je jedna obicna korporacija šake ljudi koji se dokopaju pozicija. Nekad je postojao otpor kod igrača, danas je to slijepo praćenje onog ko naređuje. Džeko je legenda, ali ova blijeda, fakinska izjava, nula poena. Dabogda i ispali odmah, da ne bi neki slucajni uspjeh otisao u zasluge Zeljkovicu, Misimovicu i slicnima
- cyprus
#28904 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ha realno ovo je vazda vako bilo, i vjerovatno će vazda vako i bit... Nije da se mirim s tim, ili pogotovo da odobravam, ali realno - svaka pora društva nam je takva - svugdje imamo kojekakve "menadžere", "Vice" ili recimo "Asime" - kako očekivati od fudbalskog saveza da bude drugačiji?
-
Adobeg
#28905 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koje malog nalica progurao,piric ne igra a tu,vladan kovacevic zasluzuje da se zovne. 
- Edin H.
#28906 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ko će voditi sa klupe sutra ako uhapse Peteva? 
- drug_profi
#28907 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bega nesto pise i svako od nas osjeti da tu ima istine, sta god mi mislili.
Tako da sam ja uvijek na strani zvizdaca, nema veze sto su prije sutili.
Ocekujem i da Dzeko nakon penzije pocne da elaborira.
Tako da sam ja uvijek na strani zvizdaca, nema veze sto su prije sutili.
Ocekujem i da Dzeko nakon penzije pocne da elaborira.
- Point.
#28908 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nemoj si laksati, citirao sam ti 2 posta.
Naravno da podržavaš mito i korupciju kad ti je svejedno ko će biti treći golman a koji je to samo zbog toga što mu agent plaća mjesto u reprezentaciji i da brani. Kako bi ti to nazvao? Zaslužen poziv?
-
kanguru
#28909 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hajde nemojte se bar vi svađati. Vi ste starosjedioci ovdje i svi imamo najbolje namjere, siguran sam. E sad ako pričamo o nekoj poljuljanoj atmosferi... atmosfera ne postoji. Atmosfera je bila tamo nekad kad smo pobijedili Slovačku pa su se ljudi penjali na semafore i ljuljali tramvaje kod Vječne vatre. Atmosfera je bila kad pobijedimo jebenu Estoniju pa pola grada izađe na ulice. E to je bila prava fudbalska euforija i nešto neponovljivo. Ovo danas je potpuna letargija i depresija, kao i komplet stanje u državi. Zato molim vas sve, nemojte mi pričati da nekakvi postovi Begovića i Barbareza na Twitteru narušavaju "atmosferu" pred ko zna koju "historijsku" utakmicu.
-
zrakomlat
#28910 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
p206 wrote: ↑06/09/2021 11:24i opet je uveo etničko glasanje, iako je to Platini bio ukinuo.Point. wrote: ↑06/09/2021 01:25 Dino jebeni Begić je jebao ovu reprezentaciju i Savez za dugo vremena. Taj žohar je prodao i mjesto Vici i doveo u apsurdnu situaciju da Savez vodi lik koji vjerovatno nije pogledao 5 utakmica reprezentacije BiH u životu na tv a i ono što je gledao je navijao protiv nje. Begić i beskičmenjačka klapa bošnjačke komponente u Savezu su izravni krivci za današnje stanje.
balije treba maljem u glavu, to bi rođenu mater prodalo
Kako ide kod nas u HNK pri izboru nečega, 4 člana iz županijskog saveza a dva iz kantonalnog, tako nešto
- Point.
#28911 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma jarane, sa moje strane nema zle namjere nego reagujem na izjave likova kojima je najbitnije da bivši igrači klubova za koji navijaju budu pozvani, zasluženo ili ne. I onda ova priča šta fali ako treći golman kupi mjesto ma spisku. Pa naravno da fali, jer ako ti ne smeta mito onda ta podržavaš.kanguru wrote: ↑07/09/2021 02:46Hajde nemojte se bar vi svađati. Vi ste starosjedioci ovdje i svi imamo najbolje namjere, siguran sam. E sad ako pričamo o nekoj poljuljanoj atmosferi... atmosfera ne postoji. Atmosfera je bila tamo nekad kad smo pobijedili Slovačku pa su se ljudi penjali na semafore i ljuljali tramvaje kod Vječne vatre. Atmosfera je bila kad pobijedimo jebenu Estoniju pa pola grada izađe na ulice. E to je bila prava fudbalska euforija i nešto neponovljivo. Ovo danas je potpuna letargija i depresija, kao i komplet stanje u državi. Zato molim vas sve, nemojte mi pričati da nekakvi postovi Begovića i Barbareza na Twitteru narušavaju "atmosferu" pred ko zna koju "historijsku" utakmicu.
Priča o atmosferi i urušavanju iste je zaista smiješna. Ne postoji tu atmosfera još od povratka iz Ria.
- aCme
- Grean
#28913 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U superbalije treba uvrstiti sportsport.ba, ne postoji portal koji toliko podilazi Vici i Savezu generalno a to je vec vidjeno iz afera u prosloj sezoni PL BiH.
Novi biser ovog portala. Ni rijeci npr. da je Barbarez govorio o plavom dresu.
Novi biser ovog portala. Ni rijeci npr. da je Barbarez govorio o plavom dresu.
Uoči tih utakmica Barbarez je poslao novu poruku, a čini se da je kod legendarnog kapitena našeg nacionalnog tima na kraju prevagnuo patriotizam.
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#28915 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Odlicno odigrano. Nema se sta zamjeriti. Tamam smo ovaj rang svjetskog fudbala,
Kazahstan, Gvatemala, Angola....
Zbog ovog oni prekinu PL BiH?!
Kazahstan, Gvatemala, Angola....
Zbog ovog oni prekinu PL BiH?!
-
tap3ah75
#28916 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako komentar na portalu dobije 600 lajkova za 4 minute?
Naravno da piše "gasi reprezentaciju"
Naravno da piše "gasi reprezentaciju"
- dječak sa šibicama
#28917 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nema kvalitete trenutno, ova reprezentacija je nesto vrijedila u vrijeme Misimovica, Lulica, Mujdze, Spahica, Ibisevica, danas su ostali Dzeko i Pjanic, oba lagano padaju kod Dzeke su i godine u pitanju ne moze on vise vuci kao nekad.
Rezultati u skladu. Ne vidim nikakve nove igrace koji mogu zamijeniti nabrojane, mozda nekad u buducnosti od onih mladjih neko nesto napravi u karijeri.
Rezultati u skladu. Ne vidim nikakve nove igrace koji mogu zamijeniti nabrojane, mozda nekad u buducnosti od onih mladjih neko nesto napravi u karijeri.
- Didier
#28918 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ima li ko snimak dok Pjanić govori "jebiga"? 
- Raigor Stonehoof
#28919 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bega vracaj se, nosi ovu ublehu s gola
- diablobih
#28920 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jedan los mec ne cini Sehica losim golmanom.
- Porodice Foht
#28921 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Danas se u fudbalu prati sve. Zar neko misli da i Kazahstan nije skontao da smo tanki u prekidima i na tome bazirali igru. Uvijek napune nas peterac kod kornera, a Seha tradicionalno linijas i odmah je sansa bila za zute. Onaj im iz CSKA odlicno ubacuje loptu bas u peterac i odmah se vidjelo da cemo imati ozbiljnih problema. Pa zamalo nismo primili i drugi gol na isti nacin. Covjek dobro udario, ali lopta okrznula Dennisovu glavu i ode pored gola. Sad ce protivnici jos dodati u listu da smo tanki i kod postavljanja zivog zida. 
-
ScoobyDooby
#28922 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kao sto kolega iznad napisa fudbalski svijet nas ostavlja u prasini. Uskoro cemo biti u rangu Luxemburga. Ako nismo vec i sada.
Sinoc je bila prva utakmica koju sam svojevoljno odlucio da ne pratim. Stari se ima se preci stvari a i valja cuvat zivce
Sinoc je bila prva utakmica koju sam svojevoljno odlucio da ne pratim. Stari se ima se preci stvari a i valja cuvat zivce
- Laertes
#28923 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ScoobyDooby wrote: ↑08/09/2021 10:42 Kao sto kolega iznad napisa fudbalski svijet nas ostavlja u prasini. Uskoro cemo biti u rangu Luxemburga. Ako nismo vec i sada.
Sinoc je bila prva utakmica koju sam svojevoljno odlucio da ne pratim. Stari se ima se preci stvari a i valja cuvat zivce![]()

Kakav Luksemburg, vidi njih
- Edin H.
#28924 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koštalo nas je što izađe Seo tenk 
- drug_profi
#28925 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Poslije Kiprova dešavaju se Borati.
Srećom nisam gledao i drago mi je zbog toga. Iako bih volio da je bila pobjeda, pa makar i tjesna. Čisto da im se da prilika da dođu sebi.
Čak sam i zaboravio na tekmu i tek se ok 1 po ponoći sjetih da je bila. Razočarenje, ali sigurno mnogo manje nego da sam gledao.
Uglavnom, idemo na dno evropskog fudbala, gdje smo i zaslužili biti.
Srećom nisam gledao i drago mi je zbog toga. Iako bih volio da je bila pobjeda, pa makar i tjesna. Čisto da im se da prilika da dođu sebi.
Čak sam i zaboravio na tekmu i tek se ok 1 po ponoći sjetih da je bila. Razočarenje, ali sigurno mnogo manje nego da sam gledao.
Uglavnom, idemo na dno evropskog fudbala, gdje smo i zaslužili biti.