Znammoonca wrote:Probala sam tofu na sve nacine .. mogu par komadica = mozda bolje -gotove ali .. zbilja, nista da me zakaci -aaaaaaaaaaaaaaa, znas li kako prave to ??
Kud vam spomenuh tofu..al' bit je bila u tome da su brzo bile gotove.
Moderator: anex
Znammoonca wrote:Probala sam tofu na sve nacine .. mogu par komadica = mozda bolje -gotove ali .. zbilja, nista da me zakaci -aaaaaaaaaaaaaaa, znas li kako prave to ??
.. ja uvijek imam kuvane rize i tjestenine... u frizideru .. tak dobro dodje ...pustopoljina wrote:Znammoonca wrote:Probala sam tofu na sve nacine .. mogu par komadica = mozda bolje -gotove ali .. zbilja, nista da me zakaci -aaaaaaaaaaaaaaa, znas li kako prave to ??![]()
To je hladno.moonca wrote:.. ja uvijek imam kuvane rize i tjestenine... u frizideru .. tak dobro dodje ...pustopoljina wrote:Znammoonca wrote:Probala sam tofu na sve nacine .. mogu par komadica = mozda bolje -gotove ali .. zbilja, nista da me zakaci -aaaaaaaaaaaaaaa, znas li kako prave to ??![]()
Volim tikvice. Sirove, pecene, kuhane, pohovane...moonca wrote:..ne volim tikvice - suvishe mekane 0 nemju mi ukusa-
Nemoj bona. Joj sutra su jos boljewewa wrote:Druga tura onih paprika sutra aBd za iftar
Just sayin'
Ja cu uskoro kalju...al' ne mogu se odluciti da li da uzmem kupus ili kelj i da li da supstituisem meso ili bez zamjene ta meso da pravim...eto, mojih dilemawewa wrote:Druga tura onih paprika sutra aBd za iftar
Just sayin'
Cekaj...sta je tebi jos kalja? Zar ima kalja bez kupusa?wewa wrote:Ja vazda pravim po ves lonac svega, pa obicno sve prenoci barem...
A kalju ne volim, to je jedno od mozda pet jela koje ne moram nikad vise u zivotu okusiti... Inace imam problem s krompirom kuhanim u tim nekim saftovima, ne volim takve teksture i dzaba
Zato kupusne kalje nikad dosta
Pa zar nije kalja ono s krompirom. Slicno ko musakapustopoljina wrote:Cekaj...sta je tebi jos kalja? Zar ima kalja bez kupusa?wewa wrote:Ja vazda pravim po ves lonac svega, pa obicno sve prenoci barem...
A kalju ne volim, to je jedno od mozda pet jela koje ne moram nikad vise u zivotu okusiti... Inace imam problem s krompirom kuhanim u tim nekim saftovima, ne volim takve teksture i dzaba
Wot?insomnia78 wrote:Pa zar nije kalja ono s krompirom. Slicno ko musakapustopoljina wrote:Cekaj...sta je tebi jos kalja? Zar ima kalja bez kupusa?wewa wrote:Ja vazda pravim po ves lonac svega, pa obicno sve prenoci barem...
To je kalja.wewa wrote:Ima kalja u kojoj dominira krompir, a ima ova od kupusa kojoj se doda jos luk, mrkva i meso
Pa obicno bih zamijenila sa soya chunks....koje prije toga prelijem kljucalom vodom i zacinim kako mi se svidja...sto duze odstoji to bolje...insomnia78 wrote:A cime zamjenis meso i koscuru?
Bloo wrote:Idete mi na foe...
Bloo wrote:kalja sa sojom....
I don't want to live on this planet anymore...
Choose earth 2Bloo wrote:kalja sa sojom....
I don't want to live on this planet anymore...