FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#28901 Re: FC Barcelona
Barca ce izgubiti od Citya, vidjecemo sa kojim rezultatom i hoce li to biti dovoljno za prolaz Dzekine družine... samo da onaj Pellegrini malo stisne muda
- Zmijuga loma
#28902 Re: FC Barcelona
Slobodno elaboriraj šta si mislio. Stavljati bilo kojeg trenera u istu rečenicu sa Davidom Moyesom je ozbiljna insinuacija.Logovan wrote: Ne budi bukvalista.
- skenderija04
#28903 Re: FC Barcelona
Sumnjam. Utisak je da su ove godine odlucili da igraju utakmice koje citav svijet gleda. Probirljivi neki momci. Ove godine su sve te bombasticne tekme manje vise dobro odigrali ali ko ce se zajebavati sa Valladolidom? Vremenom i to dodje. Pazi, sve do finala kupa nece biti talasanja. Ako se ispadne u L.S. i dan poslije finala kupa pocece da se vade sablje. Prvo ce se minirati referendum oko stadiona a onda izbori. Dok je Barcelona ui igri za LS bice relativno mirno.LSD wrote:Barca ce izgubiti od Citya, vidjecemo sa kojim rezultatom i hoce li to biti dovoljno za prolaz Dzekine družine... samo da onaj Pellegrini malo stisne muda
- veljaca
#28904 Re: FC Barcelona
Veceras su se oprostili od prvenstva. Ostaje Kup i LP. Martino mora otici na kraju sezone.
-
LSD
#28905 Re: FC Barcelona
ja ti kažem da ce izgubiti...e sad sa kojim rezultatom (tj. hoce li ispasti) to ostaje da vidimo...ovu ekipu bezobraznika više niko ne može natjerati da trci, a kamoli da presinguju ko nekad.skenderija04 wrote:Sumnjam. Utisak je da su ove godine odlucili da igraju utakmice koje citav svijet gleda. Probirljivi neki momci. Ove godine su sve te bombasticne tekme manje vise dobro odigrali ali ko ce se zajebavati sa Valladolidom? Vremenom i to dodje. Pazi, sve do finala kupa nece biti talasanja. Ako se ispadne u L.S. i dan poslije finala kupa pocece da se vade sablje. Prvo ce se minirati referendum oko stadiona a onda izbori. Dok je Barcelona ui igri za LS bice relativno mirno.LSD wrote:Barca ce izgubiti od Citya, vidjecemo sa kojim rezultatom i hoce li to biti dovoljno za prolaz Dzekine družine... samo da onaj Pellegrini malo stisne muda
jbt, Puyol ispade gospodin i covjek sa obrazom sa onim odlaskom
E da hoce i drugi igraci Barce slijedi taj primjer Puyola...a ima ih pun q
- HB_BHF
#28906 Re: FC Barcelona
Očitali mu ljudi lekciju danas
.

-
Madrid
#28907 Re: FC Barcelona
Dobro si primjetio, svi su govorili da ce Real pasti nakon Mourinha, a Real mozda i bolji, dok je Barca definitivno pala...ultima_palabra wrote:Mogu oni proizvoditi igrače koji će biti među 25 u Barceloni, ali konstantno proizvoditi nosioce igre... teško.
A Pep jeste velik, samo što je on strahovito potrošio i sebe i igrače u tom periodu. Na kraju ispade da je po tome sličan svom velikom rivalu iz Portugala
-
channel10
#28908 Re: FC Barcelona
Kakav Martino. Njemu treba nakon srijede uruciti otkaz i dovesti nekog novog. On je kriv za poziciju na tabeli, on i njegov izbor igraca u utakmicama koje su dovele do ove pozicije na tablici.skenderija04 wrote:Ovo je najbolje sto se moglo desiti. Camp Nou je zreo za za jedno opasno zvizdanje. Izgleda da vise nije zabavno igrati protiv Valladolida, Levantea i slicnih. Odlicno, nerviranje cemo ostaviti za utorak ili srijedu. Ciscenje i od pocetka. I dati Tati 100 miliona da pravi tim je vise nego opasno.suncica24 wrote:Lose. Ovo.
edit:
- lua
#28909 Re: FC Barcelona
Ima i Martinove krivice, naravno. Ali moramo uzeti u obzir da je čovjek došao u ekipu koja se de facto raspada. Krenulo je banalno s odlaskom Valdesa, pa nekim špekulacijama oko Messija, pa Neymar-Rosell ugovor-krađa, pa promjena predsjednika kluba, pa onda Bartomeu koji nije legitimno izabran već samo pulen ludog Rosella, koji vjerovatno prima upute od istog šta da priča i kako da radi, ode Puyol. U suštini sve negativne odluke uprave sad su se srušile na Martina i ovu ekipu. To su činjenice! I zato se i igra ovako. Logično, sad bi se moglo reći da su to profesionalci i da to ne bi trebalo utjecati na njih, ali realno rijetko kad se izdešavalo ovoliko golemih sranja u kratkom vremenskom periodu. Potreban je remont. I što je najžalosnije, Tata Martino će ispušiti i otjerat će čovjeka, a igrači će ostati. Ništa se neće promijeniti dok ne završimo 6. na tabeli.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28910 Re: FC Barcelona
ne prećeruj ...LSD wrote:Barca ce izgubiti od Citya, vidjecemo sa kojim rezultatom i hoce li to biti dovoljno za prolaz Dzekine družine... samo da onaj Pellegrini malo stisne muda
- TheHound
#28911 Re: FC Barcelona
I Real bi pao solidno da svake godine ne dovode toliko igraca, a ovi iz Barce nikad da skontaju da im treba odbrana.Madrid wrote:Dobro si primjetio, svi su govorili da ce Real pasti nakon Mourinha, a Real mozda i bolji, dok je Barca definitivno pala...ultima_palabra wrote:Mogu oni proizvoditi igrače koji će biti među 25 u Barceloni, ali konstantno proizvoditi nosioce igre... teško.
A Pep jeste velik, samo što je on strahovito potrošio i sebe i igrače u tom periodu. Na kraju ispade da je po tome sličan svom velikom rivalu iz Portugala
Real je poslije Mourinha potrosio 150 miliona (Bale, Illaramendi, Carvajal, Isco, Casemiro) a Barca je dovela samo Neymara. Kad dovedu 5 igraca odjednom onda ce krenut ponovo prema gore, jer ovi su vec poprilicno istroseni.
- HB_BHF
#28912 Re: FC Barcelona
Javier Faus, potpredsjednik Barcelone: "Spremni smo uložiti velika sredstva u ekipu uoči naredne sezone jer nam je prioritet nastaviti kontinuitet odličnih rezultata na sportskom planu... Tako će biti i ubuduće i u slučaju da članovi kluba na referendumu odobre renoviranje stadiona, jer ne treba nam stadion koji će biti bolji na uštrb sportskih rezultata."
- HB_BHF
#28913 Re: FC Barcelona
Nakon ovih utakmica, znat ćemo sudbinu Martina...

- skenderija04
#28914 Re: FC Barcelona
Vidjecemo. Kazu novine da su danas na treningu izgledali kao da se nista nije desilo. Kazu da su rekli predsjedniku da su izgubili povjerenje u Tatu. Sa druge strane, neko iz Tatine ekipe je jednom Argentinskom novinaru rekao:" U svlacionici se samo cuje fraza: "I sta da mi se desi i zavrsim kao Falcao?"
Martino nije upitan, sljedece godine nece biti trener jer on nece da ostane. Problem ide u tri pravca: Kao institucija, Barcelona ne zna da li ce biti izbori. Referendum o stadionu i sudovi pritiscu, Bertomeu je upitan. Struka je drugi problem, Tata gubi podrsku. Tapsu ga po ledjima a iza ledja noz. A i Tata nije najzadovoljniji. Igraci: Sve si vidio, gledace da sve svale na Tatu. Sad se opet povlaci ona ista prica od ljetos da je onaj Tatin kondicioni trener staromodan i da su zbog toga fizicki ocajni.
Vidjecemo sta ce biti. Ja mislim da ce se sve skoncentrisati na LS i finale kupa. Ali, kada sve bacas na LS obicno popusis.
Martino nije upitan, sljedece godine nece biti trener jer on nece da ostane. Problem ide u tri pravca: Kao institucija, Barcelona ne zna da li ce biti izbori. Referendum o stadionu i sudovi pritiscu, Bertomeu je upitan. Struka je drugi problem, Tata gubi podrsku. Tapsu ga po ledjima a iza ledja noz. A i Tata nije najzadovoljniji. Igraci: Sve si vidio, gledace da sve svale na Tatu. Sad se opet povlaci ona ista prica od ljetos da je onaj Tatin kondicioni trener staromodan i da su zbog toga fizicki ocajni.
Vidjecemo sta ce biti. Ja mislim da ce se sve skoncentrisati na LS i finale kupa. Ali, kada sve bacas na LS obicno popusis.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#28915 Re: FC Barcelona
Stvarno si bukvalistaZmijuga loma wrote:Slobodno elaboriraj šta si mislio. Stavljati bilo kojeg trenera u istu rečenicu sa Davidom Moyesom je ozbiljna insinuacija.Logovan wrote: Ne budi bukvalista.
- HB_BHF
#28916 Re: FC Barcelona
Glupost. Mnogi sa trenutnom formom bi najviše pomogli svojim reprezentacijama tako što bi završili kao Falcao, s obzirom u kakvoj su formi i fizičkoj spremi. Vidjet ćemo onda te junake na prvenstvu.skenderija04 wrote:Vidjecemo. Kazu novine da su danas na treningu izgledali kao da se nista nije desilo. Kazu da su rekli predsjedniku da su izgubili povjerenje u Tatu. Sa druge strane, neko iz Tatine ekipe je jednom Argentinskom novinaru rekao:" U svlacionici se samo cuje fraza: "I sta da mi se desi i zavrsim kao Falcao?"
Martinu bi najbolje i bilo da ide. On je postigao lični uspjeh. Za njega se je čulo i sad može dobiti posao vjerovatno u nekom klubu u Europi koji ima manje ambicije... a i može biti selektor Argentine.
A to skoncetrisanje na LP i finale kupa me asocira na rivale iz madrida
Btw ima li kakvih špekulacija ko bi mogao naslijediti Tatu?
- DonVitoN
#28917 Re: FC Barcelona
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/l ... 80034.html
Di Maria: "Messi je dao sve od sebe u utakmici protiv Valladolida, ali ponekad stvari jednostavno ne idu kako smo zamislili"
Di Maria: "Messi je dao sve od sebe u utakmici protiv Valladolida, ali ponekad stvari jednostavno ne idu kako smo zamislili"
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28918 Re: FC Barcelona
kažu prvo ime Safet SušićHB_BHF wrote:Glupost. Mnogi sa trenutnom formom bi najviše pomogli svojim reprezentacijama tako što bi završili kao Falcao, s obzirom u kakvoj su formi i fizičkoj spremi. Vidjet ćemo onda te junake na prvenstvu.skenderija04 wrote:Vidjecemo. Kazu novine da su danas na treningu izgledali kao da se nista nije desilo. Kazu da su rekli predsjedniku da su izgubili povjerenje u Tatu. Sa druge strane, neko iz Tatine ekipe je jednom Argentinskom novinaru rekao:" U svlacionici se samo cuje fraza: "I sta da mi se desi i zavrsim kao Falcao?"
Martinu bi najbolje i bilo da ide. On je postigao lični uspjeh. Za njega se je čulo i sad može dobiti posao vjerovatno u nekom klubu u Europi koji ima manje ambicije... a i može biti selektor Argentine.
A to skoncetrisanje na LP i finale kupa me asocira na rivale iz madrida. Sad znam kako im je
.
Btw ima li kakvih špekulacija ko bi mogao naslijediti Tatu?
-
Madrid
#28919 Re: FC Barcelona
Real je dosta i prodao, tako da je ulupana cifra dosta manja od tih 150m, plus su skinuli Kakinu platu sa leđa (imaju i ovi sto su dosli plate, al Kaka je sjedio, ovi igraju svi osim mozda Casemira )TheHound wrote:I Real bi pao solidno da svake godine ne dovode toliko igraca, a ovi iz Barce nikad da skontaju da im treba odbrana.Madrid wrote:Dobro si primjetio, svi su govorili da ce Real pasti nakon Mourinha, a Real mozda i bolji, dok je Barca definitivno pala...ultima_palabra wrote:Mogu oni proizvoditi igrače koji će biti među 25 u Barceloni, ali konstantno proizvoditi nosioce igre... teško.
Real je poslije Mourinha potrosio 150 miliona (Bale, Illaramendi, Carvajal, Isco, Casemiro) a Barca je dovela samo Neymara. Kad dovedu 5 igraca odjednom onda ce krenut ponovo prema gore, jer ovi su vec poprilicno istroseni.
- HB_BHF
#28920 Re: FC Barcelona
Dvoumi se.. PSG ili BarcaJoseMujica wrote:
kažu prvo ime Safet Sušić
- TheHound
#28921 Re: FC Barcelona
Ne kazem ja da je Real tek tako bacio te pare zato sto ih ima. Kazem da su ulozili 150 miliona u ekipu kakvu je trener htio, tako isto treba da uradi i Barca ako misle i dalje da se bore sa Realom, Bayernom i ostalim koji svake godine kupe po 3-4 igraca.Madrid wrote:Real je dosta i prodao, tako da je ulupana cifra dosta manja od tih 150m, plus su skinuli Kakinu platu sa leđa (imaju i ovi sto su dosli plate, al Kaka je sjedio, ovi igraju svi osim mozda Casemira )TheHound wrote:I Real bi pao solidno da svake godine ne dovode toliko igraca, a ovi iz Barce nikad da skontaju da im treba odbrana.
- tzipiripi
#28922 Re: FC Barcelona
Haman karata za utakmicu u srijedu ima kol'ko ho'š. Meni mailom stigla ponuda, cijena sitnica. Najskuplja 272 €, što je čini mi se jeftinije nego prošle sezone. Najjeftinije (93 €), one što ti dvogled treba, prodane.
https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticket ... uch-1-8man
https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticket ... uch-1-8man
- HB_BHF
#28923 Re: FC Barcelona
Možda bi Frank de Boer mogao biti "novi Guardiola".
- skenderija04
#28924 Re: FC Barcelona
Van GaalHB_BHF wrote:Možda bi Frank de Boer mogao biti "novi Guardiola".
Ja bi sad potpisao. Samo cvrstorukas
- MOSALJOZE
#28925 Re: FC Barcelona
Taman vam ovakavi trebaskenderija04 wrote:Van GaalHB_BHF wrote:Možda bi Frank de Boer mogao biti "novi Guardiola".![]()
Ja bi sad potpisao. Samo cvrstorukas