I lopta koja pada. One lopte se teško brane i sa 2 i sa 30 metara.duminjo wrote:Ma nema golmana koji nije primio onakav (drugi) gol. Centarsut na drugu, zaleti se i uhvacen u raskoraku.
Göre je odbrana ispala u onoj situaciji kad se blagojevic onako Proseto i centriro
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28901 Re: Sarajevski derbi
-
vryzas
#28902 Re: Sarajevski derbi
Opet X

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28903 Re: Sarajevski derbi
Dokle viševryzas wrote:Opet X![]()
Ali igra se dok ne izjednačimo
- Logovan
#28904 Re: Sarajevski derbi
Mislim da nema onog ko misli drugačije.Tomahawk11 wrote: I ja sam za to da trpimo Kovačevića, Pidru, Mujakića i ostale omladince na uštrb nekakvih bolikuraca Hodžića i kompanije.
Od sljedeće sezone igrali bi mi makar još dvojica, Salčin i još jedan, Imamović recimo.
- manijak1
#28905 Re: Sarajevski derbi
vryzas wrote:Opet X![]()
P.S. Koliko vam je poznanika i jarana pitara jutros reklo
Neobičan umni sklop
-
vryzas
#28906 Re: Sarajevski derbi
Blizu steTomahawk11 wrote:Dokle viševryzas wrote:Opet X![]()
![]()
Ali igra se dok ne izjednačimo
Dinamicna utakmica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28907 Re: Sarajevski derbi
Nismo mi navikli na ovo, pa nas malo bole oči

-
vryzas
#28908 Re: Sarajevski derbi
Jedan jutros,manijak1 wrote:vryzas wrote:Opet X![]()
![]()
Provukoše se , ovaj put , na pravom terenu
sudija lopove
Bogi odmori malo , Ćurjurić , Pavićoni , Krponi i Zajmoni odlični , Ćurjurić me jučer podsjetio na zaboravljenog asa Edina Ćurića , današnjeg managera , dobro je prošlo za Husrefa , očekivao sam da će ga strefit srce
, mnogo se nasekirao
Oda majstore ustroji ovu bagru u odbrani i Bogiju osiguraj mjesto na klupi.Sudija
jedva čeko da svira kraj
da mu ekipa ne primi treći, umjesto osam prepolovio sudijsko vrijeme na četiri i poništio čist gol , izmislio prekršaj nad golmanom pitara , e sad kod prvog poništenog gola nedostajao je WAR.Derbi odličan napokon , bolji smo u polju , ali u odbrani loši , taman za te nake šanse pitara poklonili smo dva gola suparniku.A igru nam je rezao Kaljuga i pitari nefer , kako onaj pakšu vrati loptu u aut nakon prekida pred kraj , fuj baš , a oni grade napad dok naš igrač leži na terenu .....
nastavljamo tradiciju bez poraza u derbiju.
Samo jedan je Željo
P.S. Koliko vam je poznanika i jarana pitara jutros rekloprovukoste se
![]()
![]()
Neobičan umni sklopfakat .....
Imali su bolje sanse realno
Bilo je dobrih akcija,
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28909 Re: Sarajevski derbi
Pa i jeste se provukli, nego ti ne vidiš to svojim očimamanijak1 wrote:Samo jedan je Željo
![]()
![]()
Jesmo li dva puta vodili? Jesmo.
Jesmo li imali bolje prilike? Jesmo.
Eto i grk ti fino kaže, ali ti nećeš da priznaš
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28910 Re: Sarajevski derbi
Rahmanović i Ćurjurić, ostalovryzas wrote: Bilo je dobrih akcija,ali igraci su tehnicko-takticki
na nivou druge lige Kosova.
- manijak1
#28911 Re: Sarajevski derbi
Idemo daljeTomahawk11 wrote:Pa i jeste se provukli, nego ti ne vidiš to svojim očimamanijak1 wrote:Samo jedan je Željo
![]()
![]()
![]()
Jesmo li dva puta vodili? Jesmo.jesmo li dvaput stigli![]()
Jesmo li imali bolje prilike? Jesmo.tu neđe
šta hoš , jel ti stalo srce kad je Krpa pored stative provuče
![]()
Eto i grk ti fino kaže, ali ti nećeš da priznaš- on to stručno bolje vidi
![]()
![]()
-
vryzas
#28912 Re: Sarajevski derbi
Treba forsirati mlade igrace u obje ekipe. Mi imamo Hajdarevica, Sabanadzovica, Sehica, Dacica itd. a i kod vas ima par zanimljivih tipa mali Pidro, Kovacevic, Mujakic itd.Tomahawk11 wrote:Rahmanović i Ćurjurić, ostalovryzas wrote: Bilo je dobrih akcija,ali igraci su tehnicko-takticki
![]()
manje-više
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28913 Re: Sarajevski derbi
Definitivno. Samo mi nije jasno kako to niko dosad nije vidio. Drugačije ne može.vryzas wrote:
Treba forsirati mlade igrace u obje ekipe. Mi imamo Hajdarevica, Sabanadzovica, Sehica, Dacica itd. a i kod vas ima par zanimljivih tipa mali Pidro, Kovacevic, Mujakic itd.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#28914 Re: Sarajevski derbi
Ja se ne sjecam na ovom forumu da je bila relaksiranija prica i vise zadovoljstva utakmicom sto je i sve nas pozitivan pomak
Mogla bi ova sezona biti vise nego interesantna jer imam osjecaj da ove godine su ove "jace" ekipe puno izjednacenije i da ce biti kikseva na sve strane.
- Grean
#28915 Re: Sarajevski derbi
Trojica juniora na nasoj strani su odigrala 90’ minuta derbija, kod Zelje cini mi se jedan 45’ i po meni bio bolji nego njegova zamjena Vranjes.Logovan wrote:Mislim da nema onog ko misli drugačije.Tomahawk11 wrote: I ja sam za to da trpimo Kovačevića, Pidru, Mujakića i ostale omladince na uštrb nekakvih bolikuraca Hodžića i kompanije.
Od sljedeće sezone igrali bi mi makar još dvojica, Salčin i još jedan, Imamović recimo.
Kod nas tu su jos Sabanovic, Resic, Kurdic i Mustafic koji za sad nije pokazao nista i mozda bi trebao na kakvu posudbu umjesto da truhne na tribinama.
Za Kovacevica je osjetljivo, previse nesigurnosti u jednoj utakmici a nesiguran golman pravi cijelu ekipu nesigurnom.
Petogodisnji ugovori su za pohvalu, neka za dvije sezone bude 5 juniora u prvih 11 to je vec veliki uspjeh.
Ovo je pravi put ali ce sigurno da kosta rezultatski pogotovo sto su svi do jednog izuzev Resica odbrambeni igraci. Tu je malo fula sto nema balansa, vise ofanzivnih veznjaka i napadaca a nema ih jer su trojica u kratko vrijeme otisla dalje.
- Logovan
#28916 Re: Sarajevski derbi
Gurati što više tih mladih. Stvarno nema potrebe da mi gledamo Hodžiće, a vi Mehremiće i šta ja znam koga.vryzas wrote:Treba forsirati mlade igrace u obje ekipe. Mi imamo Hajdarevica, Sabanadzovica, Sehica, Dacica itd. a i kod vas ima par zanimljivih tipa mali Pidro, Kovacevic, Mujakic itd.Tomahawk11 wrote:Rahmanović i Ćurjurić, ostalovryzas wrote: Bilo je dobrih akcija,ali igraci su tehnicko-takticki
![]()
manje-više
I reprezentacija će biti na strašnom dobitku, ne samo klubovi.
-
made_in_sarajevo
#28917 Re: Sarajevski derbi
neobican umni sklop? ahaaa to je onaj zeljo ko Atalanta igrali sinoc, ma uh vile su nas pronosale,a sudija tek, ma lopina stara cuj on ce ofsajd svirati koji je cist da cistiji ne moze biti ili guranje sa golmanom dok ovaj skace po loptu, ma stoka jedna. nemoj nikome reci ali sam ga vidio u kladionici kad je x igrao, pa zato je stimao garant, ali pssss to mora ostati tajnamanijak1 wrote:vryzas wrote:Opet X![]()
![]()
sudija lopove
Bogi odmori malo , Ćurjurić , Pavićoni , Krponi i Zajmoni odlični , Ćurjurić me jučer podsjetio na zaboravljenog asa Edina Ćurića , današnjeg managera , dobro je prošlo za Husrefa , očekivao sam da će ga strefit srce
, mnogo se nasekirao
Oda majstore ustroji ovu bagru u odbrani i Bogiju osiguraj mjesto na klupi.Sudija
jedva čeko da svira kraj
da mu ekipa ne primi treći, umjesto osam prepolovio sudijsko vrijeme na četiri i poništio čist gol , izmislio prekršaj nad golmanom pitara , e sad kod prvog poništenog gola nedostajao je WAR.Derbi odličan napokon , bolji smo u polju , ali u odbrani loši , taman za te nake šanse pitara poklonili smo dva gola suparniku.A igru nam je rezao Kaljuga i pitari nefer , kako onaj pakšu vrati loptu u aut nakon prekida pred kraj , fuj baš , a oni grade napad dok naš igrač leži na terenu .....
Samo jedan je Željo
![]()
![]()
- hrasno38
#28918 Re: Sarajevski derbi
http://scsport.ba/video-sudija-kaljanac ... vacevicem/made_in_sarajevo wrote:neobican umni sklop? ahaaa to je onaj zeljo ko Atalanta igrali sinoc, ma uh vile su nas pronosale,a sudija tek, ma lopina stara cuj on ce ofsajd svirati koji je cist da cistiji ne moze biti ili guranje sa golmanom dok ovaj skace po loptu, ma stoka jedna. nemoj nikome reci ali sam ga vidio u kladionici kad je x igrao, pa zato je stimao garant, ali pssss to mora ostati tajnamanijak1 wrote:vryzas wrote:Opet X![]()
![]()
sudija lopove
, mnogo se nasekirao
jedva čeko da svira kraj
Samo jedan je Željo
![]()
![]()
![]()
ko kaze da je ovo faul nad golman ono je fakat neobjektivan!!!
- BlueBlood
-
vryzas
#28920 Re: Sarajevski derbi
Faul cist ko suza
Jbg izgleda nisam objektivan.
- hrasno38
#28921 Re: Sarajevski derbi
nisivryzas wrote:Faul cist ko suza![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28922 Re: Sarajevski derbi
Ili ne znašvryzas wrote:Faul cist ko suza![]()
-
vryzas
#28923 Re: Sarajevski derbi
Moze biti i jedno i drugo.

- manijak1
#28924 Re: Sarajevski derbi
ja sam vazda subjektivanvryzas wrote:Faul cist ko suza![]()
Ali ništa nećemo promijeniti , kao što se ni Lištici neće iz Krupe oduzet bod.
Valja Azmira demolirat
Eto .....ključaj do slijedećeg temu
- manijak1
#28925 Re: Sarajevski derbi
znaTomahawk11 wrote:Ili ne znašvryzas wrote:Faul cist ko suza![]()