Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
deSTAR5 wrote:Ljudi koliko cekate vremena na submit na ovim reklamama?
minut neko rece
Ja udaram na Submit nakon 45 sekundi.
Za Company Mapping Evaluation ... kliknem Submit nakon 31 sekund, nisam išao ispod. Kada dođem pred kraj serije pokusacu kliknuti ranije
Hvala mikro na odgovoru!
Ja se sve plasim da udradim ispod 60 sek, jer mi dosta puta izlazilo ono ''completed'' al' poslusacu te, to je bilo jos pre, tj pre oko mesec dana...
deSTAR5 wrote:
Hvala mikro na odgovoru!
Ja se sve plasim da udradim ispod 60 sek, jer mi dosta puta izlazilo ono ''completed'' al' poslusacu te, to je bilo jos pre, tj pre oko mesec dana...
Vodi računa i o ovome što piše glitch.
Ja se trudim da u svakom tasku "nađem" barem dvije reklame
glitch wrote:reklame slobodno poslije 30 sec
samo to nije jedini faktor ako se desi batch da ima puno praznih tj samo slike obicne mehanizan protiv varanja se isprijeci pa izbaci nakon 7-8 komada tako da moras kucati bilo sta sto sa slike mozes izmisliti priblizno
deSTAR5 wrote:
Hvala mikro na odgovoru!
Vodi računa i o ovome što piše glitch.
Ja se trudim da u svakom tasku "nađem" barem dvije reklame
nadjem ja i po 3-4, ali dzabe. Ovaj zadatak ne traje dugo, tj. ne bude dugo aktivan. Ja sam sada zadnji ID uradio 39 i divim se kako mi je dopustilo toliko. Max do sad mi je bio oko 35. Koliko ste vi uspjeli. Vidim neki su uradili i preko 50, a ima i onih koji su uradili svih 166.
kako_kad wrote:
nadjem ja i po 3-4, ali dzabe. Ovaj zadatak ne traje dugo, tj. ne bude dugo aktivan. Ja sam sada zadnji ID uradio 39 i divim se kako mi je dopustilo toliko. Max do sad mi je bio oko 35. Koliko ste vi uspjeli. Vidim neki su uradili i preko 50, a ima i onih koji su uradili svih 166.
naucis vremenom 90% testnih i cim ga nadjes strpas jos po 2 reklame po 30-40 svaki
kad sam doso uhvatio sam oko 7 25 komada jednog a ovog sad zadnjeg 100
mogo sam i vise ali sam malo umoran a radio sam i drugi task i TW
Što se TW-a tiče, ne znam da li ste primijetili. Ali više ne izbacuje grešku ako pogriješite na onim testnim koracima sa sabiranjem brojeva. Ako u brzini pogriješite, i pogrešno izračunate i odete na YES ili NO, više neće izbaciti ako se progriješi, već te puste na naredni korak, ali zato neće isplatiti taj test.
Primijetio sam na listi neki survey about video games za 10 centi. I otvorim ga ja - there is no work. Stavim ga na refresh, kad otvori nakon 45 minuta. Unutar zadatka se odjednom promijenila isplata na 3 dolara!?! Riješim ga, nema koda, ne traži kod. Stisnem submit - you have been flagged by our quality mechanisms. A ne znam koji je ID da napišem ticket. Ima netko ID?
crophil wrote:Ako ideš na Give up onda ništa, ali ako ti istekne vrijeme izabereš start a new assignment pa bi se trebalo pojaviti. Javim ti koji je ID
Našao sam ga u History, ali mi je opet otvorio da ga radim. Ne vidim koji je ID.
crophil wrote:Ako ideš na Give up onda ništa, ali ako ti istekne vrijeme izabereš start a new assignment pa bi se trebalo pojaviti. Javim ti koji je ID
Našao sam ga u History, ali mi je opet otvorio da ga radim. Ne vidim koji je ID.
PS isto kao kod mene
A bit ću uporan, valjda ga neće cijelu noć držati otvorenim
PS isto kao kod mene
A bit ću uporan, valjda ga neće cijelu noć držati otvorenim
841021
PS: Error 31
Last edited by cyanm on 09/12/2015 01:03, edited 2 times in total.