Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
kluz franjo
#28876 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Svako ima (i ima pravo da ima) svoju ličnu percepciju i "krajnje liberalnosti" i doživljaja politike neke stranačke opcije.
Možda i nisam u pravu, ali moja percepcija politike Naše stranke je - slobodan čovjek.
Slobodan da uživa sva Bogom, prirodom i svakako zakonom i ustavom datim mu pravima, bez obzira na spol, naciju, vjeru, rasu...
I slažem se, zamislimo da ta prava može jednako uživati i u Banja Luci, Mostaru, Sarajevu, Travniku, Prijedoru, Stocu...
Meni je to i bez smajlija dovoljno lijepa zamisao.
Možda i nisam u pravu, ali moja percepcija politike Naše stranke je - slobodan čovjek.
Slobodan da uživa sva Bogom, prirodom i svakako zakonom i ustavom datim mu pravima, bez obzira na spol, naciju, vjeru, rasu...
I slažem se, zamislimo da ta prava može jednako uživati i u Banja Luci, Mostaru, Sarajevu, Travniku, Prijedoru, Stocu...
Meni je to i bez smajlija dovoljno lijepa zamisao.
- Alighieri
#28877 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Misliš da meni nije?
Mi nećemo nikad dostići taj stepen liberalnosti. I evo ja, neko koga smatraju krajnjim desničarom, a zapravo sam najliberalniji čovjek u HNK. Mene iskreno boli briga ko je ko, šta nosi, kako se izjašnjava, meni je samo bitno da se poštuje BiH kao država, isto kao Turčin poštuje Njemačku, kako Bošnjak poštuje Njemačku, kako Hrvat poštuje Njemačku. Ovdje se kupe jeftini poeni zaluđene ljudske mase, koja nažalost nema osnovna primanja, pa su krajnje depresivni i razočarani u svemu, uz to postaju lahko manipulisani.
Sanjam, maštam i nadam se da ćemo doći do tog dana, kada ćemo moći slobodno hodati bilo kojim gradom u BiH, znajući da nas neće neko gađati kamenjem kao što su gađali u Mostaru jer nosiš dres BiH
Imao sam poziv od dvije stranke, da sam mogao, tj. da su postojali uslovi, davno bih ovdje ušao, ali nažalost, taj dan nećemo doživjeti
Mi nećemo nikad dostići taj stepen liberalnosti. I evo ja, neko koga smatraju krajnjim desničarom, a zapravo sam najliberalniji čovjek u HNK. Mene iskreno boli briga ko je ko, šta nosi, kako se izjašnjava, meni je samo bitno da se poštuje BiH kao država, isto kao Turčin poštuje Njemačku, kako Bošnjak poštuje Njemačku, kako Hrvat poštuje Njemačku. Ovdje se kupe jeftini poeni zaluđene ljudske mase, koja nažalost nema osnovna primanja, pa su krajnje depresivni i razočarani u svemu, uz to postaju lahko manipulisani.
Sanjam, maštam i nadam se da ćemo doći do tog dana, kada ćemo moći slobodno hodati bilo kojim gradom u BiH, znajući da nas neće neko gađati kamenjem kao što su gađali u Mostaru jer nosiš dres BiH
Imao sam poziv od dvije stranke, da sam mogao, tj. da su postojali uslovi, davno bih ovdje ušao, ali nažalost, taj dan nećemo doživjeti
- kmirsad
#28878 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
@ Stari Salo..pričaš o svemu... a ne pričaš o tome...starisalko wrote:Dvije godine ceko,jesi saburli jebote,a ovde satro tanki zivci, kratak fitilj,ptsp.dr.gog wrote:
Neka je rekao, mili nam Muhammed Gracić. Osobno sam čekao dvije godine da se to sujetno perje skine sa dnevnog reda. Prepotencija i elitizam u srazu sa stidljivošću i smotanošću. Drago mi je da je out, čisto zbog prirođene arogancije i buržujskog štiha. Veoma cijenim njegov savršeni njemački, ostalo neka ostane istorija, jer on, kakav god, nije lijen i zao šovinist. Želim mu sve najbolje, ali što dalje od NS, posebno mladih u stranci koji tek traže ideologiju.
U vezi ovog prozivanja Peđe da je "četnik", prekršiću nepisano pravilo stranke jer sam nosio uniformu ABiH..
[/b]
Vala si i zasluzio da se malo Obeselis.Valjalo ga je dvije godine trpit
Stobom ce je sigurno pronac
ps. Ostatak posta sam izbriso da te neposalju na sud casti ko Denisa zbog krsenja nepisanog pravila stranke.To sto si nosio uniformu kod sefa ti nista neznaci,nije ju ni on nosio.
A nedo bog mozda pomisli da mu se u guzicu uvlacis
Je li u redu Pedju okvalificirati kao četnika... ?
I da priupitam... jel to svaki post napisan u cilju odbrane o pljuvačko/etiketirskeih napada krkana iz poslaničkih klupa na g. Pedju Kojovića smatraš uvlačenjem u šupak predsjedniku stranke.pa su i svi ostali koji pričaju promotivno u korist Pedjinu,i stide se svojih sunarodnika.. uvlakači... štekeri...
Ja recimo nisam član stranke, nisam na listama, niti bih htio biti,neman ništa niti tražim, od tog gospodina, nikada nisam bio u prostorijama stranke,... a strašno se kao Bosanac stidim tih riječi upučenih predsjeniku Naše Stranke...
Evo ja ću dodati u svoj post, ono što je tebi odvartno i gadljivo... što si ti izbrisao u svom...
]Smradovi mahalski i prelivode kabadahijske balijandersko-osmanske-endehazijske, jebite se svi!. Crknite jebo vas Mustafa Busuladžić i sve sarajevske ustaše. Peđa je čaršijsko dijete i gospodin. Odjebite od Predraga i pustite nas da na miru radimo, a narod neka odluči kada će za vama povući vodu. Fuj gadovi!
Eto... uvalačim li se u šupak Predsjedniku Naše Stranke...
Last edited by kmirsad on 08/03/2018 06:53, edited 1 time in total.
- kmirsad
#28879 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Radiš s onim što imaš, protežeš se koliko ti je jorgan dug....madner wrote:Mislim da je to i glavna zamjerka NSu, oni prihvataju BHS matricu.
Dozer je pisao kako na pocetku je to bila jedna gradjanska stranka, pa su skrenuli oko 2010.
Steta za Gratza, Cudicka nema potencijal.
Znam da je na Kongresu 2015.g iz oznake liberalna prećla u socij liberalna.
A znam da si i ti muški šovinista...
Last edited by kmirsad on 08/03/2018 12:40, edited 1 time in total.
-
Heartbeats
#28880 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne mogu da shvatim da neko ovdje "puši" Dennisovu priču da on ipak želi sve najbolje stranci, da ne želi da joj bude na putu a indirektno je u svom politčkom labuđem pjevu MNOŽI SA NULOM!!!
Da stvarno želi ovo što navodi da želi svojoj stranci, lijepo bi se zahvalio, rekao da ima privatne obaveze, druge izazove ili neku drugi pruču složio, a ne pri;ao da se protiv njega vodio otvoreni politi;ki proces i da bi ga Sabina na Goli Otok poslala da je mogla.
Ovako je samo potvrdio da i oni boluju od istih boljki kao i sva "ljevica" - OGROMNE SUJETE!
Dok se ti njihovi egotripovi i sujete ne obuzdaju SDA može mirno spavati sa ili bez Kifle, Kukića i sl.
Da stvarno želi ovo što navodi da želi svojoj stranci, lijepo bi se zahvalio, rekao da ima privatne obaveze, druge izazove ili neku drugi pruču složio, a ne pri;ao da se protiv njega vodio otvoreni politi;ki proces i da bi ga Sabina na Goli Otok poslala da je mogla.
Ovako je samo potvrdio da i oni boluju od istih boljki kao i sva "ljevica" - OGROMNE SUJETE!
Dok se ti njihovi egotripovi i sujete ne obuzdaju SDA može mirno spavati sa ili bez Kifle, Kukića i sl.
- kmirsad
#28881 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne poznajem ta neke unutar stranačke odnose... očigledno da ima nesloge i prepucavanja,ne visim u prostorijama stranke, vidim to ovdje na forumu, i to mi je veoma žao,Jer sam veliki simpatizer te stranke...možda čak i član...Heartbeats wrote:Ne mogu da shvatim da neko ovdje "puši" Dennisovu priču da on ipak želi sve najbolje stranci, da ne želi da joj bude na putu a indirektno je u svom politčkom labuđem pjevu MNOŽI SA NULOM!!!
Potpuno se slažem s tobom, da ako si več odlučio da ideš. odeš dostojanstveno,na velika vrata, ostaviš prljavi veš u korpu, i ne nanosiš svojim izjavama i poluizjavama štetu stranci koju si s ostalima stvarao... po svojoj djeci se pljuje, da su najgora, jer ih voliš, tvoja su...
I laiku kao što sam ja je jasno da se par ljudi ovdje sukobilo... i odmah sam rekao da su u pitanju sujete.
A sujeta može biti jako zločudna i ima običaj da metastazira na najosjetljivijem mjestu.
A i žene su zajebane i opasne kad se natakare... vodi računa sine, pamet u glavu...govorio bi mi uvijek moj rahmetli otac...
-
furlan
#28882 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa polazi se od de facto stanja. Zamjerka da prihvataju matricu BHS ne stoji. Foliranje i laganje o gradjanskoj drzavi u ovom trenutku ne pije vode ni na jednoj strani i onda ostaje samo politika moguceg ako cemo slijediti neke demokratske postulate. Da bog da sceri da te aga uzme.madner wrote:Mislim da je to i glavna zamjerka NSu, oni prihvataju BHS matricu.
Dozer je pisao kako na pocetku je to bila jedna gradjanska stranka, pa su skrenuli oko 2010.
- Ned071
#28883 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
vizavi ovog gratza, pa zar ovdje nije bila prica da je sex partijski neprijatelj broj 1?
-
furlan
#28884 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma ne znam zasto ljude interesuje ko koga jebe i ciji je u cijoj.Mladi , zdravi , potentni pa kada ce ako nece sad. 
- kmirsad
#28885 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma i ne interesuje to nikog... nego nako... da se mlati prazna slama...
Ne priča se o tome kako je onaj kabadahija Bizon, u po sjednice izmlatio kolegu poslanika i predsjednika jedne parlamentarne stranke g Kojovića... a nedugo potom isti ili slični Bizoni, govorom nacionalne mržnje... navrijeđali istog tog čovjeka...
Mene je toga, prije svega kao čovjeka, kao Bosanca, a onda, eto i kao bošnjaka... postidilo do neba...
Ne mogu da vjerujem da je ovako blaga reakcija forumaša koji se busaju u prsa svojim nekakvim patriotizmom, čašću i poštenjem... mizerno malim brojem postova u odbranu dokazano časnog čovjeka...Bosanca, Sarajlije...
Da ne kažem, šta su trebali da kažu Predsjednici i Glavni odbori stranaka iz kojih dolaze ti krkani, ali i ostalih stranaka čiji su predstavnici bili prisutni toj sjednici...
Ne priča se o tome kako je onaj kabadahija Bizon, u po sjednice izmlatio kolegu poslanika i predsjednika jedne parlamentarne stranke g Kojovića... a nedugo potom isti ili slični Bizoni, govorom nacionalne mržnje... navrijeđali istog tog čovjeka...
Mene je toga, prije svega kao čovjeka, kao Bosanca, a onda, eto i kao bošnjaka... postidilo do neba...
Ne mogu da vjerujem da je ovako blaga reakcija forumaša koji se busaju u prsa svojim nekakvim patriotizmom, čašću i poštenjem... mizerno malim brojem postova u odbranu dokazano časnog čovjeka...Bosanca, Sarajlije...
Da ne kažem, šta su trebali da kažu Predsjednici i Glavni odbori stranaka iz kojih dolaze ti krkani, ali i ostalih stranaka čiji su predstavnici bili prisutni toj sjednici...
- Control panel
#28886 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nasa stranka iz dana u dan pokazuje svoje pravo lice. Stranku vode odabrani koje se mora slusati, usput dijele moralne lekcije drugim strankama, a oni gori nego u sjevernoj koreji.
- kmirsad
#28887 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovo je previše uopšteno
1. pokazuje pravo lice...kakvo je to pravo lice, fašisti, nacionalisti, lopovi, korumpirani, beskičmenjaci...
2. stranku vode odabrani... naravno, svaku stranku vode izabrani predstavnici... predsjednic, podpredsjednici,predsjedništvo, glavni odbor, Sud časti, Gradski odbori...
3. mora ih se slušati... naravno... pravilo je, ko djeluje izvan okvira profilisinog programa stranke,ličnim stavovima izvan okvira programskog manifesta... pogotovo ako time nanosi štetu stranci... iznosi stavove neusaglašene sa stavom Glavnog odbora i u ime stranke djeluje samostalno... nije mu ni mjesto u stranci
4. djele lekcije drugima...naravno da dijele lekcije... nije da im ljube dupeta... to jeste posao Stranke,posebno u opoziciji, zato postoje, da razotkrivaju muševere i kritikuje poziciju kada god radi protiv interesa građana, savjetuje kako treba...nude rješenja... iznoseči svoje stavove u tjelima u kojima imaju predstavnike, u javnosti, kroz nastupe i saopštenja...
5. gori su neg sjeverna Koreja... e ovo mi je najsmješnije... po mom mišljenju nema liberalnije stranke... svi članovi stranke koji se smatraju sposobnim imaju pravo da se samokandiduju, na liste po svom izboru...gdje to ima, matere ti...jel u sjevernoj Koreji...tamo takve strijeljaju
Haj sad ti konkretizuj...stavku po stavku...
1. pokazuje pravo lice...kakvo je to pravo lice, fašisti, nacionalisti, lopovi, korumpirani, beskičmenjaci...
2. stranku vode odabrani... naravno, svaku stranku vode izabrani predstavnici... predsjednic, podpredsjednici,predsjedništvo, glavni odbor, Sud časti, Gradski odbori...
3. mora ih se slušati... naravno... pravilo je, ko djeluje izvan okvira profilisinog programa stranke,ličnim stavovima izvan okvira programskog manifesta... pogotovo ako time nanosi štetu stranci... iznosi stavove neusaglašene sa stavom Glavnog odbora i u ime stranke djeluje samostalno... nije mu ni mjesto u stranci
4. djele lekcije drugima...naravno da dijele lekcije... nije da im ljube dupeta... to jeste posao Stranke,posebno u opoziciji, zato postoje, da razotkrivaju muševere i kritikuje poziciju kada god radi protiv interesa građana, savjetuje kako treba...nude rješenja... iznoseči svoje stavove u tjelima u kojima imaju predstavnike, u javnosti, kroz nastupe i saopštenja...
5. gori su neg sjeverna Koreja... e ovo mi je najsmješnije... po mom mišljenju nema liberalnije stranke... svi članovi stranke koji se smatraju sposobnim imaju pravo da se samokandiduju, na liste po svom izboru...gdje to ima, matere ti...jel u sjevernoj Koreji...tamo takve strijeljaju
Last edited by kmirsad on 08/03/2018 16:23, edited 1 time in total.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#28888 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Control panel wrote:Nasa stranka iz dana u dan pokazuje svoje pravo lice. Stranku vode odabrani koje se mora slusati, usput dijele moralne lekcije drugim strankama, a oni gori nego u sjevernoj koreji.
A ako ne slušaju tu je "sud časti".
- sabina1
#28889 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hajde kmirsad da vas zamolim... znam da je teško... ali pokušajte... poredajte SDA , SDP I SBB po čestitosti i odgovornosti... u skalu,od najčestijih prema nejnečestitijim...kmirsad wrote:Hajde @sabina1 da vas zamolim... znam da je teško... ali pokušajte... poredajte tu trojicu, po čestitosti i odgovornosti... u skalu,od najčestijih prema nejnečestitijim...![]()
- kmirsad
#28890 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovo je previše uopštenosabina1 wrote:Control panel wrote:Nasa stranka iz dana u dan pokazuje svoje pravo lice. Stranku vode odabrani koje se mora slusati, usput dijele moralne lekcije drugim strankama, a oni gori nego u sjevernoj koreji.
A ako ne slušaju tu je "sud časti".
- kmirsad
#28891 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Idem odmah... jest teško... jer je u pogledu čestitosti nabrojanih, razlika u par deka, pa bi svi mogli u istu ravan.. jedva vidljiva razlika ko pomjeranje male kazaljke na satu... tek mogu ih kategorizirati po svom izboru, uzimajuči u obzir isključivo formalnu profiliranost pomenutih :sabina1 wrote:Hajde kmirsad da vas zamolim... znam da je teško... ali pokušajte... poredajte SDA , SDP I SBB po čestitosti i odgovornosti... u skalu,od najčestijih prema nejnečestitijim...kmirsad wrote:Hajde @sabina1 da vas zamolim... znam da je teško... ali pokušajte... poredajte tu trojicu, po čestitosti i odgovornosti... u skalu,od najčestijih prema nejnečestitijim...![]()
:b
1. SDP
2. SBB
3. SDA/PDE
Već sam iznio svoj stav... ni sa jednom ne bih koalirao , posebno prije izbora...
Kad vidimo šta smo napravili, aj da malo popričamo...al neče nikome biti jeftino...
NS je po meni nekoloko praznih mjesta na gore... pa ona
Zadovoljni...?
E sad vi...
- GeeTnT
#28892 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
čestitost odavno ne stanuje na politickoj sceni BiH....
- kmirsad
#28893 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nadam se da stanuje u NS... možda je NS posljednji Mohikanac, ali sam uvjeren da je čestitost još uvijek u njoj... i za to ih volim...GeeTnT wrote:čestitost odavno ne stanuje na politickoj sceni BiH....
Nadam se da neče proći kao taj posljednji Mohikanac... i pasti s one stijene......
- GeeTnT
#28894 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
..slazem se da su nesto kao indijanci, pogotovo u borbi za skvo, a na izborima ni Manitu im nece moci pomoci...
- kmirsad
#28895 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Borba za squo je muška stvar a ne stranačka.GeeTnT wrote:..slazem se da su nesto kao indijanci, pogotovo u borbi za skvo, a na izborima ni Manitu im nece moci pomoci...
Na kraju odluči squo.
Haug. Rekao sam !.
-
starisalko
#28896 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Supak jest al cetnik nijekmirsad wrote:@ Stari Salo..pričaš o svemu... a ne pričaš o tome...starisalko wrote:Dvije godine ceko,jesi saburli jebote,a ovde satro tanki zivci, kratak fitilj,ptsp.dr.gog wrote:
Neka je rekao, mili nam Muhammed Gracić. Osobno sam čekao dvije godine da se to sujetno perje skine sa dnevnog reda. Prepotencija i elitizam u srazu sa stidljivošću i smotanošću. Drago mi je da je out, čisto zbog prirođene arogancije i buržujskog štiha. Veoma cijenim njegov savršeni njemački, ostalo neka ostane istorija, jer on, kakav god, nije lijen i zao šovinist. Želim mu sve najbolje, ali što dalje od NS, posebno mladih u stranci koji tek traže ideologiju.
U vezi ovog prozivanja Peđe da je "četnik", prekršiću nepisano pravilo stranke jer sam nosio uniformu ABiH..
[/b]
Vala si i zasluzio da se malo Obeselis.Valjalo ga je dvije godine trpit
Stobom ce je sigurno pronac
ps. Ostatak posta sam izbriso da te neposalju na sud casti ko Denisa zbog krsenja nepisanog pravila stranke.To sto si nosio uniformu kod sefa ti nista neznaci,nije ju ni on nosio.
A nedo bog mozda pomisli da mu se u guzicu uvlacis
Je li u redu Pedju okvalificirati kao četnika... ?
I da priupitam... jel to svaki post napisan u cilju odbrane o pljuvačko/etiketirskeih napada krkana iz poslaničkih klupa na g. Pedju Kojovića smatraš uvlačenjem u šupak predsjedniku stranke.pa su i svi ostali koji pričaju promotivno u korist Pedjinu,i stide se svojih sunarodnika.. uvlakači... štekeri...
Ja recimo nisam član stranke, nisam na listama, niti bih htio biti,neman ništa niti tražim, od tog gospodina, nikada nisam bio u prostorijama stranke,... a strašno se kao Bosanac stidim tih riječi upučenih predsjeniku Naše Stranke...
Evo ja ću dodati u svoj post, ono što je tebi odvartno i gadljivo... što si ti izbrisao u svom...
]Smradovi mahalski i prelivode kabadahijske balijandersko-osmanske-endehazijske, jebite se svi!. Crknite jebo vas Mustafa Busuladžić i sve sarajevske ustaše. Peđa je čaršijsko dijete i gospodin. Odjebite od Predraga i pustite nas da na miru radimo, a narod neka odluči kada će za vama povući vodu. Fuj gadovi!
Eto... uvalačim li se u šupak Predsjedniku Naše Stranke...
Neuvalacis
- madner
#28897 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Stanje svi znamo, govorimo o viziji.furlan wrote:Pa polazi se od de facto stanja. Zamjerka da prihvataju matricu BHS ne stoji. Foliranje i laganje o gradjanskoj drzavi u ovom trenutku ne pije vode ni na jednoj strani i onda ostaje samo politika moguceg ako cemo slijediti neke demokratske postulate. Da bog da sceri da te aga uzme.madner wrote:Mislim da je to i glavna zamjerka NSu, oni prihvataju BHS matricu.
NS jednostavno nije gradjanska stranka. Jako kulturna etnicarska opcija.
- sabina1
#28898 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovo naprosto nije tacno.madner wrote:Stanje svi znamo, govorimo o viziji.furlan wrote:Pa polazi se od de facto stanja. Zamjerka da prihvataju matricu BHS ne stoji. Foliranje i laganje o gradjanskoj drzavi u ovom trenutku ne pije vode ni na jednoj strani i onda ostaje samo politika moguceg ako cemo slijediti neke demokratske postulate. Da bog da sceri da te aga uzme.madner wrote:Mislim da je to i glavna zamjerka NSu, oni prihvataju BHS matricu.
NS jednostavno nije gradjanska stranka. Jako kulturna etnicarska opcija.
Ako Bojan Bajic nekada jeste bio u NS a Zdravko Krsmanovic nekada jeste bio koalicioni partner - oni to danas nisu iako obojica i danas jesu nesto "najmekse" sto se u politickom smislu moze naci u RS-u.
Nasa stranka je klasicna gradjanska stranka - dokaz je da je ona politicki relevantna iskljucivo u jedinom gradu u zemlji u kom gradjanskog razmisljanja ima iznad 3% pa se to moze reflektovati u mandatima.
Ali sve nabrojano ne mijenja cinjenicu da Nasa stranka ovog trenutka ima puno vece unutrasnje probleme od problema identifikacije.
Pozdrav.
-
furlan
#28899 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako mozes malo obrazloziti sta smatras pod "jako kulturnom etnicarskom opcijom", jer ovako ne kontam.
- cyprus
#28900 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zar ima nešto sporno u uvažavanju multietničkog karaktera Bosne i Hercegovine? To je jedini ispravan put, koji makar dugoročno može donijeti neki rezultat...
Ovo nevezano za NS - ja uopšte nisam siguran da li se oni mogu ubrojati u tu grupu...
Ovo nevezano za NS - ja uopšte nisam siguran da li se oni mogu ubrojati u tu grupu...