Stite zene...jos ako su djeca tu....zato ih ima masa koji zive zajedno nevjencani imaju djecu i sve....kakavdanakneiskustvu wrote: ↑29/06/2020 20:01nidje veze valamali_balon wrote: ↑29/06/2020 15:59Zato sto ce to njoj svakako pripastbeu obzir ko je kupio.....jos ce jok alimetaciju placat imalo djece ili nekakavdanakneiskustvu wrote: ↑29/06/2020 15:54
u serijama i filmovima u kojima sam ja to primijetio nije bas tako
Popularne stvari koje ne kontam
-
mali_balon
#28876 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
kakavdanakneiskustvu
#28877 Re: Popularne stvari koje ne kontam
opet kazem,nidje veze
- esmasaric
#28878 Re: Popularne stvari koje ne kontam
One patike s petom. 
- basicm
#28880 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ovoliko vrisku oko pomoci sandzaku.
- sadmire
- basicm
#28882 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Facebook pun, apeli nekakvi, IZ salje pomoc, avaz pise...
- sadmire
#28883 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa vjerovatno je situacija takva da ljudima treba pomoc...pomislio sam da neko kritikuje te ljude sto zele pomoci...
- Jack Be Nimble
-
Nadzorna_ploca
#28885 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nemaju kisika, nemaju opreme, nemaju doktora.
Nema cega nemaju.
Nema cega nemaju.
- vjesticanametli
#28886 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
dječak sa šibicama
#28887 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mozda cu biti dosadan jer to mnogi kazu, ali ne kontam ovu planetarnu pomamu za egzibicionizmom na "drustvenim mrezama".
Svaka budala misli da neko zeli gledati njegove video uratke, to se snima dok usisava kucu, pa nesto pametuje o necemu, uslika se kad ide na pijacu, seta uz more, lezi na kaucu, pa snimaju djecu i misle da smo svi odusevljeni njihovom djecom dosta ih pravi profile za svoju djecu i prakticno koriste djecu da privuku pratioce, onda snimaju sebe dok nesto pametuju, a da to sam rekao.
Zatim ove neke sto misle da su najljepse na svijetu, a zapravo su sve iste, iste poze kod slikanja, isti fotosop fazoni, isti filteri na kameri, sve isto, nigdje originalnosti.
Onda vanabi influenseri, svi bi da budu poznati a ne nude nista jer nemaju nikakav kvalitet iznad prosjeka ostalih, pa da zive guzovace reklamirajuci nesto na svom instagramu.
Meni strasno iritantne pojave, a ima ih ko zutih kineza.
Svaka budala misli da neko zeli gledati njegove video uratke, to se snima dok usisava kucu, pa nesto pametuje o necemu, uslika se kad ide na pijacu, seta uz more, lezi na kaucu, pa snimaju djecu i misle da smo svi odusevljeni njihovom djecom dosta ih pravi profile za svoju djecu i prakticno koriste djecu da privuku pratioce, onda snimaju sebe dok nesto pametuju, a da to sam rekao.
Zatim ove neke sto misle da su najljepse na svijetu, a zapravo su sve iste, iste poze kod slikanja, isti fotosop fazoni, isti filteri na kameri, sve isto, nigdje originalnosti.
Onda vanabi influenseri, svi bi da budu poznati a ne nude nista jer nemaju nikakav kvalitet iznad prosjeka ostalih, pa da zive guzovace reklamirajuci nesto na svom instagramu.
- MeanMachine
#28888 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Barem za ovaj boldirani dio stvar je potpuno jasna: žele "hljeba bez motike" jer su vidjeli da se od toga može sasvim solidno zaraditi i živjeti, što bi rekli "posao lagan, a parali". Ovo se, nažalost, još zadugo neće promijeniti jer je to način na koji današnji svijet marketinga funkcionioše - nekada su veliki brendovi isključivo tražili saradnju sa zaista poznatim i prepoznatljivim ličnostima, glumcima, sportistima,... dok danas sve više sarađuju sa "influencerima" (inače, za moj pojam jako iritantan naziv, ali šta je tu je).dječak sa šibicama wrote: ↑02/07/2020 07:58 Mozda cu biti dosadan jer to mnogi kazu, ali ne kontam ovu planetarnu pomamu za egzibicionizmom na "drustvenim mrezama".
-
veliki_ah
#28889 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tome svi doprinosimo. "influenseri" i oni koji to zele biti mogu biti mjereni vrlo konkrentim brojevima. Dakle, brojem flowera i pregleda. Ima tu kupovanja jednog i drugiog, mada nisam upoznat da je moguce friziranje na youtube. Ali ako vi svaki taj video otvorite, broj pregleda raste, a oni misle da su uspjesni.
Ja ne gledam i ne citam nista sto me ne zanima, ne zelim da svojim jednim klikom doprinosim da nekom webu rastu klikovi ili nekom idiotu pogledi i da na osnovu tog mog klika on misli da je uspjesan ili nesto.
Nazalost, marketing kompanije gledaju te brojeve i tako im je najlakse opravdati ulaganja.
Ja ne gledam i ne citam nista sto me ne zanima, ne zelim da svojim jednim klikom doprinosim da nekom webu rastu klikovi ili nekom idiotu pogledi i da na osnovu tog mog klika on misli da je uspjesan ili nesto.
Nazalost, marketing kompanije gledaju te brojeve i tako im je najlakse opravdati ulaganja.
- nepass1
#28890 Re: Popularne stvari koje ne kontam
https://www.klix.ba/lifestyle/modailjep ... /200702013dječak sa šibicama wrote: ↑02/07/2020 07:58 Mozda cu biti dosadan jer to mnogi kazu, ali ne kontam ovu planetarnu pomamu za egzibicionizmom na "drustvenim mrezama".
Ja ili sam prestar ili bas ovo nikako ne kontam, koji qrac. Ne kontam ni sebe sto kliknem na clanak.
Da vidim koja je glupost sad u trendu.
Influenseri i to, ne znam zasto se prate ti ljudi.sta imas od toga?
-
Nadzorna_ploca
#28891 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Obrve su nacrtale i dotjerale a ne peru pazuh i noge. Mrs tamo.
-
dječak sa šibicama
#28892 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prate ih nove generacije uglavnom, gledam recimo na YT klinci od 18-19 godina su mega popularni, voze skupocjene automobile, debil baka prase vozi Porshea, nekakva Lea iz BG novog golfa, gledaoci su uglavnom djeca.
Sta je to sa novim generacijama ne znam, odusevljavaju se glupostima, korejskim pop sastavima, glupavim chelendzima, jos glupavijim jutjuberima, Bubom i Jalom, mozda smo i mi kao klinci bili malo maknuti ali definitivno ne ovoliko. Kako dolaze nove generacije tako im se kao popularno namece sve idiotskije i idiotskije.
A opcenito su "drustvene mreze" veliko smece, vjerovatno nisam jedini koji primjecuje da se na internetu regularno reklamira prostitucija, sotonizam, svaka moguca nakaradnost je danas in, u pocetku je bilo stidljivo a sada svaka druga od tih instagramusa ladno stavi pay pal racun kao jasnu poruku, plati i dobices i eksplicitne slike. Ako platis vise, dobices i mene.
Sta je to sa novim generacijama ne znam, odusevljavaju se glupostima, korejskim pop sastavima, glupavim chelendzima, jos glupavijim jutjuberima, Bubom i Jalom, mozda smo i mi kao klinci bili malo maknuti ali definitivno ne ovoliko. Kako dolaze nove generacije tako im se kao popularno namece sve idiotskije i idiotskije.
A opcenito su "drustvene mreze" veliko smece, vjerovatno nisam jedini koji primjecuje da se na internetu regularno reklamira prostitucija, sotonizam, svaka moguca nakaradnost je danas in, u pocetku je bilo stidljivo a sada svaka druga od tih instagramusa ladno stavi pay pal racun kao jasnu poruku, plati i dobices i eksplicitne slike. Ako platis vise, dobices i mene.
-
BiBi911
#28893 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dječak sa šibicama wrote: ↑02/07/2020 13:59 Prate ih nove generacije uglavnom, gledam recimo na YT klinci od 18-19 godina su mega popularni, voze skupocjene automobile, debil baka prase vozi Porshea, nekakva Lea iz BG novog golfa, gledaoci su uglavnom djeca.
Hocemo slobodu medija, slobodu kretanja, sada se ide u tvorza ako djete vlastito naruzis, nekog zovnes nigerom,crnocom kazna 500€ al tebe bjelcom laganica normala.
Prije u vojsku ako ne odes imas par dana da se roknes jer je to bruka sramota( nisam mogao vjerovat ali momak u uniformi udje u Sbahm meni ga bi drago vidjet, pitomac prvi put kreno kuci. Pola voza mu hebe mater ono drugo da moze roknulo bi ga. pitam sto zasto?? kaze vojnik ubija ljude. Kontam jel ta socijala bas toliko il nesto u vodi.)
Koliko ti treba vremena da otvoris nalog na facebok, twiter, instagram youtube... i kako ces uspijeti na istim ako si normalan il ako se kreveljis i sta vec ne.
Pogledas dal se takvi nalozi gase kaznjavaju na sve te idiotluke il se kazne oni ok.
Na youtube pratim tipa iz eng tunderflooot lik je neki naucnik svasta pametno kaze i zatvore mu kanal jer snimio 5-6 videa protiv onih ravnozemljasa, 5g, vjerskih fanatika i te mrake.
Zivimo i svijetu gdje je vrijednija laz od istine. Gdje fake news dominira al jbga nece valjda i ovo dovijeka.
Valjda ce nas BORG naci i rijesit patnje
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#28894 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zar ne stavljaju onlyfans profile
Nego drustvene mreze su postale i veliki biznis, moze se tu ostvariti dobit i reklamiranjem "normalnih" poslova.
Nego drustvene mreze su postale i veliki biznis, moze se tu ostvariti dobit i reklamiranjem "normalnih" poslova.
-
mali_balon
#28895 Re: Popularne stvari koje ne kontam
_BataZiv_0809 wrote: ↑02/07/2020 15:26 Zar ne stavljaju onlyfans profile![]()
Kako nije veliki biznis pa Zukerberg zijani 7 milijardi dolara otkako segiganti ne reklamiraju na drustvenim mrezama......svako hoce dio kolaca
- Dope_Man
#28896 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Glupo je reci da se ikome ista namece. Youtube, kao i ostale mreze, je samo jedna velika pijaca gdje dodjes i biras ono sto ti zelis.
Je gledam neke dokumentarce, par likova koji se bave autima, par koji preporucuju filmove.. Uglavnom gledam da su to neki normalni koji se ne krevelje i ne glupiraju bespotrebno.
Al to je meni zanimljivo, nekom drugo zanimljiva ta prasad, bube i ostatak zivotinja iz cirkusa.. I sta mozes, nek gledaju.
Al nema smisla reci da je nametnuto jer meni ne iskace novi spot pomenutih u preporuke, niti na instagramu vidim razne fufe, vec mi izlazi sadrzaj koji mene zanima. Dakle danas, kao nikad ranije, pojedinac je odgovoran za svoje ponasanje, obrazovanje i zabavu.
Je gledam neke dokumentarce, par likova koji se bave autima, par koji preporucuju filmove.. Uglavnom gledam da su to neki normalni koji se ne krevelje i ne glupiraju bespotrebno.
Al to je meni zanimljivo, nekom drugo zanimljiva ta prasad, bube i ostatak zivotinja iz cirkusa.. I sta mozes, nek gledaju.
Al nema smisla reci da je nametnuto jer meni ne iskace novi spot pomenutih u preporuke, niti na instagramu vidim razne fufe, vec mi izlazi sadrzaj koji mene zanima. Dakle danas, kao nikad ranije, pojedinac je odgovoran za svoje ponasanje, obrazovanje i zabavu.
- nepass1
#28897 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma nametnuto je djeci, nece ni meni sa 30 i kusir godina neko nametati jalu i sranja njihova. Vidi malo kod djece u osnovnim skolama....
Da se ogradim,nemam djete u skolskom uzrastu nisam licno pogodjen tim problemom. Da ne pocne edukacija o odgajanju od strane forumasa koji nemaju ni kuceta ni maceta
Da se ogradim,nemam djete u skolskom uzrastu nisam licno pogodjen tim problemom. Da ne pocne edukacija o odgajanju od strane forumasa koji nemaju ni kuceta ni maceta
- pizarro
#28898 Re: Popularne stvari koje ne kontam
#ScaringCowChallenge
onaj tiktok je definicija maloumnosti.
onaj tiktok je definicija maloumnosti.
- irac300
#28899 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Onoliko kmečanje za ubijenim lokalnim kriminalcem. Znam da smo k'o drustvo goli k****, al' opet me s vremena na vrijeme iznenade ovakve stvari.
- Ludzak
#28900 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa mi zivimo u vremenu gdje se normalne i tihe osobe smatraju čudacima. Dok ove druge smatraju normalnima. Živimo u vremenu gdje se čovjek ocjenjuje po novcima, a ne po ljudskosti. A od generacija koje slusaju sranja tipa Bube i Jale sa onim crijevima u ustima, se ne moze nista drugi ni ocekivati.