Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fauja Singh wrote:Ponovno pregledao Requiem for a dream
jbt kakva psihodelija
Ko nije gledao, vrijedi pogledati, mada moram da napomenem da ima mucnih scena i da je uznemirujuci, nije za svakoga.
pa sad zavisi koliko si "ocelicio" gledajuci razne puno "bolesnije" filmove do sada a ima ih itekako. mislim da u tom filmu psihodelica nije sama sebi svrha kao u mnogim nego je tu jer je jednostavno film te vrste trazi.
BlackSnake wrote:
Nego pogledah po nečijoj preporuci njemači Who Am I
Šta reći, izgleda da su se počeli pojavljivati dobri filmovi
Odličan film sa dobrim twist-om ... preporuka ...
Pogledao i ja The Loft na preporuku ovdje na temi i odavno nisam vise uzivao u nekom filmu.Volim ovakve filmove sa malo glumaca a puno raspleta i jos kad ima dobar kraj onda je ugođaj potpun
Kingsman extra film odgledao sad na preporuku druga, jedan od rijedjih filmova u zadnje vrijeme koje sam gledao a da nisam htio ne trepnuti da ne propustima sta
Partijaner wrote:Mad Max najbolja akcija u zadnjih nekoliko godina.
Na kojoj stranici ima?
U kinu gledao.
Meni najbolji film svih vremena Mad Max 2.. Kad god nema neki novi film na repertoaru upalim taj da gledam. Blago rečeno, pregledao sam ga dosad 100 puta minimum. Ide cinema city sutra pješke i to ovaj termin u 11 i 10
Neznam kako vama,ali meni Kingsman vise djecji film,ili ja samo nevolim takve filmove. U pocetku me dojmilo oni testovi za kandidate,a ovo ostalo nista
Vrlo dobra 'coming out of age' priča..nešto na fazon Muda..Cage fenomenalan..i ja mislim da da nikad nisam vidio u ovakvom izdanju..u svakom slučaju film za preporučiti...