Prpa.ba wrote:Razgovore, priloge i clanke o ovoj nakupini politickih abortusa treba pomjeriti kao i rijalitije, iza ponoci, cisto zbog kolicine sado-mazo prljavstine.![]()
Njihova saopstenja treba objavljivati iza ponoci, skupa sa Farmom, Parovima...
Prpa.ba wrote:Razgovore, priloge i clanke o ovoj nakupini politickih abortusa treba pomjeriti kao i rijalitije, iza ponoci, cisto zbog kolicine sado-mazo prljavstine.![]()
Otišao je čovjek o kojem ste prošle godine pisali ovoilkbahar wrote:Ma koliko vi svi likovati na vasu zalsot članst DFa se ne osipa! Odlaze oni kojima od početka mjesto nije bilo medju narandjastima, ovce idu svome stadu i ovo je logican slijed, da odlez oni koje su u DF_u bili zbog Suljagica ili Bajrica nadajuci se da ce negdje biti smjesteni. Sada je tome kraj, ostala je prava raja. ODLUČNO U PROMJENE!
Vidal89 wrote:
Pa jel mogu biti gori i veca ubleha od SDA i HDZ, veci lopovi??

Banksy wrote:Vidal89 wrote:
Pa jel mogu biti gori i veca ubleha od SDA i HDZ, veci lopovi??
Anonimus ili ne, nisam bitan ja, ali bar sam iskren i pošten covjek koji zeli bolju buducnost svojoj djeci, za razliku od bolesno ambicioznih pojedinih likova kojima nista nije bitno osim vlastitog profita! A obican narod, gradjani ove BiH bili oni anonimusi, pismeni ili polupismeni, borit ce se za ovu zemlju kao i do sada!Maystor wrote:Otišao je čovjek o kojem ste prošle godine pisali ovoilkbahar wrote:Ma koliko vi svi likovati na vasu zalsot članst DFa se ne osipa! Odlaze oni kojima od početka mjesto nije bilo medju narandjastima, ovce idu svome stadu i ovo je logican slijed, da odlez oni koje su u DF_u bili zbog Suljagica ili Bajrica nadajuci se da ce negdje biti smjesteni. Sada je tome kraj, ostala je prava raja. ODLUČNO U PROMJENE!
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... gu-zajedno
Ostaju takvi poput tebe, nepismeni anonimusi koji u CV-u imaju ime, prezime i JMBG.
Bosnjak333 wrote:Ti si isti HM, napaceni obojica.Vidal89 wrote:Pa da - napad je najbolja odbrana. Nisu problem besramni kvadrati vila na Poljinama, stanova u elitnim kvartovima, poslovnih prostora, zgrade, avioni, limuzine, bedemi, kupljene diplome, podobni, šupljoglavi, primitivni, zaostali, čobani... Ne, problem je DF nastao prije 2 god i pokusava da se bori protiv kriminala, prvi su rekli Ne ovoj ublehi od sda i izasli iz vlasti, napustili sve fotelje itd.
Znaci DF je osnovan prije dvije godine? Zeljko, Hanka, Emir i ostala bagra iz DF-a se prije dvije godine tek pocela baviti politikom? Vas politickih placenika na ovom forumu se covjek nikako rijesiti.
Svaki put me iznova nasmijes kralju!HM 2011 wrote:Bosnjak333 wrote:Ti si isti HM, napaceni obojica.Vidal89 wrote:Pa da - napad je najbolja odbrana. Nisu problem besramni kvadrati vila na Poljinama, stanova u elitnim kvartovima, poslovnih prostora, zgrade, avioni, limuzine, bedemi, kupljene diplome, podobni, šupljoglavi, primitivni, zaostali, čobani... Ne, problem je DF nastao prije 2 god i pokusava da se bori protiv kriminala, prvi su rekli Ne ovoj ublehi od sda i izasli iz vlasti, napustili sve fotelje itd.
Znaci DF je osnovan prije dvije godine? Zeljko, Hanka, Emir i ostala bagra iz DF-a se prije dvije godine tek pocela baviti politikom? Vas politickih placenika na ovom forumu se covjek nikako rijesiti.
Ne poredi ga samnom - ne poredi ga......
Samo SDA, na svim nivoima.
Da a Sda ce imati po ko zna koji put priliku hahahamousstapha wrote:DF je imao jednu priliku i upropastili su je. Nema sanse da ponovo na izborima dobiju slicnu podrsku naroda. Momenat koji su oni imali nastao je zbog vakuma koji je napravio SDP i Lagumdzija. Sa nizom losih odluka pokazali su da se ne razlikuju bitno od SDP-a iz kojeg je prebjeglo najvise clanova.
Nisi ni iskren ni pošten čovjek, zato sam te i prozvao. Ja sam od prvog dana podržao projekat zvani DF kao nadu u neku promjenu, branio neodbranjivo, potrošio dio svog kredibiliteta, pomogao vam bez ikakvog interesa ili protuusluge. Slično su radili i banksy i leclerc i mnogi drugi, čije ime nešto znači u ovom društvu (ne mislim na forum), za razliku od tvoga. Kad ste prešli crvenu liniju i zasluženo izgubili podršku ljudi poput nas, počeli ste vrijeđati, pljuvati, jer diskutovati ne znate i argumenata nemate. Nula si ti od čovjeka. Nula.ilkbahar wrote:Anonimus ili ne, nisam bitan ja, ali bar sam iskren i pošten covjek koji zeli bolju buducnost svojoj djeci, za razliku od bolesno ambicioznih pojedinih likova kojima nista nije bitno osim vlastitog profita! A obican narod, gradjani ove BiH bili oni anonimusi, pismeni ili polupismeni, borit ce se za ovu zemlju kao i do sada!Maystor wrote:Otišao je čovjek o kojem ste prošle godine pisali ovoilkbahar wrote:Ma koliko vi svi likovati na vasu zalsot članst DFa se ne osipa! Odlaze oni kojima od početka mjesto nije bilo medju narandjastima, ovce idu svome stadu i ovo je logican slijed, da odlez oni koje su u DF_u bili zbog Suljagica ili Bajrica nadajuci se da ce negdje biti smjesteni. Sada je tome kraj, ostala je prava raja. ODLUČNO U PROMJENE!
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... gu-zajedno
Ostaju takvi poput tebe, nepismeni anonimusi koji u CV-u imaju ime, prezime i JMBG.
Kratko , jasno , tačno.JoseMujica wrote:laž je da je DF ikada bi lijevo orjentiran jedino na šta jesu ciljali je SDP-ovo biračko tijelo, koje nije ni toliko lijevo koliko je antietnički, a probosanski orjentirano
A koliko su "lijevo" najbolje govori činjenica da i prije nego što je i formalno osnovan DF njegovi članovi su bili u kolaciji sa SDA u KS
Ma standardna priča naše političke scene... Paćenici misle da se kod nas, još uvijek, glasačko misljenje formira po principu "protiv". Jedni su protiv anamo onih, drugi opet protiv nacionalista i jedni i drugi nam brane državu od imaginarnih neprijatelja.mousstapha wrote:Ne kontam kakve veze ima SDA. Oni su na drugoj strani. Ovdje pricamo o strankama koje su lijevo orijentisane.
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/150818/17122015Gost večerašnjeg Dnevnika D Federalne televizije bio je predsjednik Demokratske fronte, Željko Komšić
Paša moj ja čisto sumanjam da se mi uopšte poznajemo, tako da nemožeš znati kakav sam ja čovjek!Maystor wrote:
Nisi ni iskren ni pošten čovjek, zato sam te i prozvao. Ja sam od prvog dana podržao projekat zvani DF kao nadu u neku promjenu, branio neodbranjivo, potrošio dio svog kredibiliteta, pomogao vam bez ikakvog interesa ili protuusluge. Slično su radili i banksy i leclerc i mnogi drugi, čije ime nešto znači u ovom društvu (ne mislim na forum), za razliku od tvoga. Kad ste prešli crvenu liniju i zasluženo izgubili podršku ljudi poput nas, počeli ste vrijeđati, pljuvati, jer diskutovati ne znate i argumenata nemate. Nula si ti od čovjeka. Nula.
kod nas si ljevo ako si za "drzavu". a zapravo, ako ista, to je desnicarska politika.sabina1 wrote:Kratko , jasno , tačno.JoseMujica wrote:laž je da je DF ikada bi lijevo orjentiran jedino na šta jesu ciljali je SDP-ovo biračko tijelo, koje nije ni toliko lijevo koliko je antietnički, a probosanski orjentirano
A koliko su "lijevo" najbolje govori činjenica da i prije nego što je i formalno osnovan DF njegovi članovi su bili u kolaciji sa SDA u KS
Aseme rasmOz aboravili(nemave zeonviš enijemi nistar)