Demokratska fronta Željko Komšić

mario001

#28851 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

Prpa.ba wrote:Razgovore, priloge i clanke o ovoj nakupini politickih abortusa treba pomjeriti kao i rijalitije, iza ponoci, cisto zbog kolicine sado-mazo prljavstine. :mrgreen: :mrgreen:

Njihova saopstenja treba objavljivati iza ponoci, skupa sa Farmom, Parovima...
Maystor

#28852 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

ilkbahar wrote:Ma koliko vi svi likovati na vasu zalsot članst DFa se ne osipa! Odlaze oni kojima od početka mjesto nije bilo medju narandjastima, ovce idu svome stadu i ovo je logican slijed, da odlez oni koje su u DF_u bili zbog Suljagica ili Bajrica nadajuci se da ce negdje biti smjesteni. Sada je tome kraj, ostala je prava raja. ODLUČNO U PROMJENE!
Otišao je čovjek o kojem ste prošle godine pisali ovo

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... gu-zajedno

Ostaju takvi poput tebe, nepismeni anonimusi koji u CV-u imaju ime, prezime i JMBG.
Banksy

#28853 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Vidal89 wrote:
Pa jel mogu biti gori i veca ubleha od SDA i HDZ, veci lopovi??
Image
mario001

#28854 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

Banksy wrote:
Vidal89 wrote:
Pa jel mogu biti gori i veca ubleha od SDA i HDZ, veci lopovi??
Image

Kirbas je napravio klauna od Komsica, sto i nije bilo posebno tesko
ilkbahar

#28855 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ilkbahar »

Maystor wrote:
ilkbahar wrote:Ma koliko vi svi likovati na vasu zalsot članst DFa se ne osipa! Odlaze oni kojima od početka mjesto nije bilo medju narandjastima, ovce idu svome stadu i ovo je logican slijed, da odlez oni koje su u DF_u bili zbog Suljagica ili Bajrica nadajuci se da ce negdje biti smjesteni. Sada je tome kraj, ostala je prava raja. ODLUČNO U PROMJENE!

Ostaju takvi poput tebe, nepismeni anonimusi koji u CV-u imaju ime, prezime i JMBG.
Anonimus ili ne, nisam bitan ja, ali bar sam iskren i pošten covjek koji zeli bolju buducnost svojoj djeci, za razliku od bolesno ambicioznih pojedinih likova kojima nista nije bitno osim vlastitog profita! A obican narod, gradjani ove BiH bili oni anonimusi, pismeni ili polupismeni, borit ce se za ovu zemlju kao i do sada!
HM 2011

#28856 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

Bosnjak333 wrote:
Vidal89 wrote:Pa da - napad je najbolja odbrana. Nisu problem besramni kvadrati vila na Poljinama, stanova u elitnim kvartovima, poslovnih prostora, zgrade, avioni, limuzine, bedemi, kupljene diplome, podobni, šupljoglavi, primitivni, zaostali, čobani... Ne, problem je DF nastao prije 2 god i pokusava da se bori protiv kriminala, prvi su rekli Ne ovoj ublehi od sda i izasli iz vlasti, napustili sve fotelje itd.
Ti si isti HM, napaceni obojica.

Znaci DF je osnovan prije dvije godine? Zeljko, Hanka, Emir i ostala bagra iz DF-a se prije dvije godine tek pocela baviti politikom? Vas politickih placenika na ovom forumu se covjek nikako rijesiti.

Ne poredi ga samnom - ne poredi ga......

Samo SDA, na svim nivoima.
Bosnjak333

#28857 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bosnjak333 »

HM 2011 wrote:
Bosnjak333 wrote:
Vidal89 wrote:Pa da - napad je najbolja odbrana. Nisu problem besramni kvadrati vila na Poljinama, stanova u elitnim kvartovima, poslovnih prostora, zgrade, avioni, limuzine, bedemi, kupljene diplome, podobni, šupljoglavi, primitivni, zaostali, čobani... Ne, problem je DF nastao prije 2 god i pokusava da se bori protiv kriminala, prvi su rekli Ne ovoj ublehi od sda i izasli iz vlasti, napustili sve fotelje itd.
Ti si isti HM, napaceni obojica.

Znaci DF je osnovan prije dvije godine? Zeljko, Hanka, Emir i ostala bagra iz DF-a se prije dvije godine tek pocela baviti politikom? Vas politickih placenika na ovom forumu se covjek nikako rijesiti.

Ne poredi ga samnom - ne poredi ga......

Samo SDA, na svim nivoima.
Svaki put me iznova nasmijes kralju! :D :thumbup:
mousstapha

#28858 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mousstapha »

DF je imao jednu priliku i upropastili su je. Nema sanse da ponovo na izborima dobiju slicnu podrsku naroda. Momenat koji su oni imali nastao je zbog vakuma koji je napravio SDP i Lagumdzija. Sa nizom losih odluka pokazali su da se ne razlikuju bitno od SDP-a iz kojeg je prebjeglo najvise clanova.
Vidal89

#28859 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

mousstapha wrote:DF je imao jednu priliku i upropastili su je. Nema sanse da ponovo na izborima dobiju slicnu podrsku naroda. Momenat koji su oni imali nastao je zbog vakuma koji je napravio SDP i Lagumdzija. Sa nizom losih odluka pokazali su da se ne razlikuju bitno od SDP-a iz kojeg je prebjeglo najvise clanova.
Da a Sda ce imati po ko zna koji put priliku hahaha
mousstapha

#28860 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mousstapha »

Ne kontam kakve veze ima SDA. Oni su na drugoj strani. Ovdje pricamo o strankama koje su lijevo orijentisane.
Maystor

#28861 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

ilkbahar wrote:
Maystor wrote:

Anonimus ili ne, nisam bitan ja, ali bar sam iskren i pošten covjek koji zeli bolju buducnost svojoj djeci, za razliku od bolesno ambicioznih pojedinih likova kojima nista nije bitno osim vlastitog profita! A obican narod, gradjani ove BiH bili oni anonimusi, pismeni ili polupismeni, borit ce se za ovu zemlju kao i do sada!
Nisi ni iskren ni pošten čovjek, zato sam te i prozvao. Ja sam od prvog dana podržao projekat zvani DF kao nadu u neku promjenu, branio neodbranjivo, potrošio dio svog kredibiliteta, pomogao vam bez ikakvog interesa ili protuusluge. Slično su radili i banksy i leclerc i mnogi drugi, čije ime nešto znači u ovom društvu (ne mislim na forum), za razliku od tvoga. Kad ste prešli crvenu liniju i zasluženo izgubili podršku ljudi poput nas, počeli ste vrijeđati, pljuvati, jer diskutovati ne znate i argumenata nemate. Nula si ti od čovjeka. Nula.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#28862 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

laž je da je DF ikada bi lijevo orjentiran jedino na šta jesu ciljali je SDP-ovo biračko tijelo, koje nije ni toliko lijevo koliko je antietnički, a probosanski orjentirano

A koliko su "lijevo" najbolje govori činjenica da i prije nego što je i formalno osnovan DF njegovi članovi su bili u kolaciji sa SDA u KS
It_is_a_Leclerc

#28863 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Ljevica je urmla i ne postoji u BIH. Postoje samo političari koji se kunu u Allaha i oni drugi koji se kunu u Tita, psuju Boga i ne idu na džumu.

Ne treba imati iluzija o tome.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#28864 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sabina1 »

JoseMujica wrote:laž je da je DF ikada bi lijevo orjentiran jedino na šta jesu ciljali je SDP-ovo biračko tijelo, koje nije ni toliko lijevo koliko je antietnički, a probosanski orjentirano

A koliko su "lijevo" najbolje govori činjenica da i prije nego što je i formalno osnovan DF njegovi članovi su bili u kolaciji sa SDA u KS
Kratko , jasno , tačno.

Aseme rasmOz aboravili :thumbup: (nemave zeonviš enijemi nistar)
Org

#28865 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Org »

mousstapha wrote:Ne kontam kakve veze ima SDA. Oni su na drugoj strani. Ovdje pricamo o strankama koje su lijevo orijentisane.
Ma standardna priča naše političke scene... Paćenici misle da se kod nas, još uvijek, glasačko misljenje formira po principu "protiv". Jedni su protiv anamo onih, drugi opet protiv nacionalista i jedni i drugi nam brane državu od imaginarnih neprijatelja.
Ovim se kompletan program zasniva na prepadanju ljudi od strašne sda koja nas je krala 20 godina. Pa majku mu, došli smo do toga da nam je sda jedina kokonstruktivna opcija.. A to puno govori o nama samim.
Jah, da ne zaboravim, na kraju će opet "glupi narod" biti kriv.
arzuhal

#28866 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by arzuhal »

Pa oni su i rekli meščini da su samo malkice lijevo, nešto kao između centra i ljevice, lijevi centar, zato su naradžasti, nisu crveni. Možda i nisu rekli al' je tako, štaš...Mislim, da mi fakat imamo tu političku lepezu (lijevo-centar-desno), onako po knjigama, al' nemamo, štaš... :mrgreen:
mousstapha

#28867 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mousstapha »

Gost večerašnjeg Dnevnika D Federalne televizije bio je predsjednik Demokratske fronte, Željko Komšić
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/150818/17122015
ilkbahar

#28868 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ilkbahar »

Maystor wrote:
Nisi ni iskren ni pošten čovjek, zato sam te i prozvao. Ja sam od prvog dana podržao projekat zvani DF kao nadu u neku promjenu, branio neodbranjivo, potrošio dio svog kredibiliteta, pomogao vam bez ikakvog interesa ili protuusluge. Slično su radili i banksy i leclerc i mnogi drugi, čije ime nešto znači u ovom društvu (ne mislim na forum), za razliku od tvoga. Kad ste prešli crvenu liniju i zasluženo izgubili podršku ljudi poput nas, počeli ste vrijeđati, pljuvati, jer diskutovati ne znate i argumenata nemate. Nula si ti od čovjeka. Nula.
Paša moj ja čisto sumanjam da se mi uopšte poznajemo, tako da nemožeš znati kakav sam ja čovjek!

Moje ime ne mora ništa značiti na ovom forumu, a ni U ŽIVOTU! Uopšte se ne trudim da moje ime nekom nešto znači, osim mojim najmilijim, kao što je slučaj sa velikim brojem mojih sugradjana koji samo žele normalno da žive. Nit ja znam ko si ti, nit me interesuje, samo mi je vise dosta lazi koje pisete ovdje!

A to sto "VI" ko got da "VI" bili, mislite da ste Bogom dani pa da mi obicni ljudi iz naroda trebamo da rintamo za vas, i lijepimo vase glavesine na plakatima po javnim stubovima za dzabe , e pa neće moći! Bolesni ambiciozni naprdzivaci i prodavaci magle...imate kupljene diplome, namjestene pozicije po kojekakvim institucijama i mislite da ste pokupili svu pamet na svijetu! Htjeli ste se infiltrirati u DF i kroz jednu , od početka , iskrenu ideju zadovoljiti svoje bolesne ambicije,koje niste uspjeli ostvariti u drugim strankama!

Ali na vrijeme ste pročitani!

Ovaj potez gospodina Željka Komšića jasno pokazuje da takvim ljudima nije mjesto u DF-u. DF je ideja iz naroda, nama "IMENA KOJA NEŠTO ZNAČE U OVOM DRUŠTVU" ništa ne znače, šta ja imam od tvog imena? Hoče li mi tvoje ime nahraniti djecu? NAMA JE DOSTA TIH VAŠIH POZNATIH IMENA, POZNAJEMO IH MI VEĆ 20 GODINA!

I kako si samo skromna duša pa sam za sebe kažeš da ti nešto značiš u ovom društvu, a mi smo svi ološ i jadovi koje treba gaziti, jer nemamo koga da nas gura !!!

U cijelom tvom postu mi je najviše uplao u oko što govoriš da je neko prešao neku crvenu liniju? O čemu pričaš? To što ste mislili da je DF lagan kolač za vas i da će te se lako dočepati plijena, pa se razočarali kad nije bilo onako kako ste u svojim glavama to zamislili?

Da ne duljim previše, sam si sve rekao u svom postu! (Ti nama pomagao? Zar nisi bio dio "NAS"?!?! I to govori o tvom stavu prema DF-u od samog početka! DF nisam ni JA, ni TI, DF su svi pošteni i normalni graani BiH! )
Last edited by ilkbahar on 17/12/2015 21:57, edited 5 times in total.
dustaban

#28869 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Zeljko Komsic je obicna mahalusa!
baxul

#28870 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by baxul »

Image
HM 2011

#28871 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

Jesu li ova trojica posebno ovaj zadnji (najmladji dekan) sto su napustili - platili clanarinu ?
Bosnjak333

#28872 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bosnjak333 »

Treba biti dobar sa svima i sve hvaliti jer nikad ne znas koja ce doci na vlast pa ti moze valjati. :D

Mnogi sa ovog foruma su kroz svoju forumski historiju mijenjali stranke, navijali za njih i branili ih i na kraju se isfurali.
svi u napad

#28873 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by svi u napad »

Draga omladino, treba uciti i samo uciti tj. citati i samo citati. Ovdje pojedinci pricaju o strankama, o socijaldemokratiji i politici uopste a 98% ih nije procitalo program stranke ciji su clanovi ili simpatizeri. Doduse moze se uzeti kao olaksavajuca okolnost da to i nisu neki programi i da kao produkti resavske skole i puno ne vrijede. Nas narod je zaista zaglavio i polako se primice dnu. Dakle ova fronta dobila puno glasova na osnovu cega? Na osnovu ratnog junastva i postenja osnivaca fronte. Postenje ne znaci i sposobnost. No da ne bi ulazio u rasprave sa politickim naivcima objasnicu jos jednu "malu sitnicu". Dragi moji "politicari" i simpatizeri ovog fronta da li ste se ikada zapitali a da ne govorim javno upitali osnivaca zasto je dodao svoje ime uz ime stranke (doduse nije jedini i zato se ova opaska odnosi i na druga faraone). Njegov idol (i moja simpatija) Tito je vladao 35 godina i imao puno vecu vlast i moc od bilo kojeg sadasnjeg mufljuza pa nije nikada ni pomislio da uz naziv SKJ doda Josip Broz Tito. Draga neobrazovana (cast izuzecima) omladino ni u jednoj ozbiljnoj zemlji ne postoje ozbiljne partije (ova fronta kao i neke druge su se predstavljale kao ozbiljne) koje imaju imena svoji lidera kao sufikse. Dakle i pored zelje za vlascu i dominacijom u partiji niko se ne usudjuje iz pristojnosti i demokratskih razloga staviti svoje ime u naziv stranke.
Dakle da sumiramo Zeljko, Radoncic i druge spodobe pored toga sto se prikazuju sa ovim kao egoisticni, narcisoidni diktatori, pokazuju i svoju politicku nesposobnost jer su stranke pretvorili u vlasnistvo jednog lica i uz to pokazali da oko sebe u rukovodstvu imaju nesposobne ulizice koje nisu ni pomislile a kamo li smjeli da ukazu na ovaj ogromni propust i promasaj.
Sta ce se desiti dragi clanovi i simpatizeri ako vodje ovakvih ho-ruk pokreta obole ili ne daj boze umru? Hoce li se ugasiti stranka ili ce nastaviti svoje bitisanje sa istim imenom ili ce novi vodja staviti svoje ime?
Dakle omladino citati i samo citati. Nazalost u nasoj domovini su isplivali poluamateri na scenu i trebace puno vode proteci dok se stanje promjeni. Zivi i zdravi mi bili i nemoj te sta hatorit. :bih:
_drunken_santa_

#28874 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _drunken_santa_ »

sabina1 wrote:
JoseMujica wrote:laž je da je DF ikada bi lijevo orjentiran jedino na šta jesu ciljali je SDP-ovo biračko tijelo, koje nije ni toliko lijevo koliko je antietnički, a probosanski orjentirano

Kratko , jasno , tačno.

Aseme rasmOz aboravili :thumbup: (nemave zeonviš enijemi nistar)
kod nas si ljevo ako si za "drzavu". a zapravo, ako ista, to je desnicarska politika.
The BEN10

#28875 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/150818/17122015

Ne zna se ko je gori - novinarka koja ne zna postaviti pitanje i usmjeriti diskusije dalje od mahalanja, ili Komšić koji prepričava drame sa sjednica svoje propale partije. :-)
Post Reply