sizifinho wrote:jao_situacije wrote:o čemu se raspravlja
vrtim stranice nazad ali ne vidim gdje je početak rasprave
ko je koga prebio jel se to mup sjetio da koristi silu

priča je oo onom momku sa stomatologije što ga je policajac prebio na bjelašnici dok je skijao
jedni kažu da ima pravo da ga prebije, jer je policajac i kao takav ima nekakav imunitet (wtf)
drugi kažu da je ok neki vaspitni šamar, štoc (opet wtf)
aaa to
pa to je skroz čudna priča ja sam čuo nekoliko verzija vrlo slično ubistvu onog momka na ilidži..
da ga je policajac napao iz čista mira, da su se sudarili na stazi, da je bila neka prepirka i da mu je udario dijete itd.
ugl ništa mi nije jasno, valjda će se nekad saznati šta je stvarno bilo
iako bi bilo pametnije da se suzdržim od komentara, mislim da je bio neki povod i da je bilo ono standardno štaš ba ti ko si ba ti
ali mislim i da je policajac koristio prekomjernu silu
a smrdi mi i na avazovštinu jer čim to avaz trubi par dana možda je policajac, inspektor, specijalac ili šta je već, malo krenuo roviti o fahri pa da se ponavlja slučaj azra sarić
a sjećam se i slučaja rastoder (fahrin pulen i sinov jaran) nešto su slabo popratili taj slučaj a ubio ženu čisto ko suza
ugl. vrlo sumnjiv slučaj i dosta nelogičnosti ima, a ako su smislili ono za azru ne bi me čudilo da su preuveličali slagali spinovali izostavili svašta samo da bi neko bio udaljen iz policije
u svakom slučaju tužba dokumentacija svjedoci i pare u džep ako je sve čisto a ne po fb avazu i klixu nešto trabunjati i pametovati prijetiti i sl.
dobre se pare mogu uzeti