Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
channel10
#28851 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach, na AXN -u nema prevoda.
-
kakavdanakneiskustvu
#28852 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
otkad su svi kanali otkljucani?
- crnivrag
#28853 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo sam provjerio, i titlovi uredno idu na digitali u originalnoj Telemach shemi u Sarajevu, da li si mislio na analognu ponudu, ili ne koristiš originalnu već HS shemu?channel10 wrote:Telemach, na AXN -u nema prevoda.
- crnivrag
#28854 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prošireni i HD paket rade skoro mjesec dana u originalnoj Telemach shemi u Sarajevu, a HBO paket su od nedavno otkodirali.kakavdanakneiskustvu wrote:otkad su svi kanali otkljucani?
-
kakavdanakneiskustvu
#28855 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:U Start paket idu: SK1 HD, Face TV HD, BHT1 HD, N1 BiH HD, Hayat HD i Viasat History/Nature HD.kakavdanakneiskustvu wrote:
ok,nisam kod kuce pa zato pitam,a ne znam kako i zasto ali neke kanale vec imam u HD,iako ne plaćam taj paket
U Osnovni paket idu: HD kanali iz Start paketa + National Geographic HD, SK2 HD, SK Golf HD i 24 Kitchen HD.
A u Prošireni: HD kanali iz Start paketa + HD kanali iz Osnovnog paketa + BBC Earth HD, SK3 HD, FOX Life HD, i FOX Crime HD.
gdje ovdje spada cinemax?
-
kakavdanakneiskustvu
#28856 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Prošireni i HD paket rade skoro mjesec dana u originalnoj Telemach shemi u Sarajevu, a HBO paket su od nedavno otkodirali.kakavdanakneiskustvu wrote:otkad su svi kanali otkljucani?
hvala,zna li se do kad je to tako?
- crnivrag
#28857 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Cinemax spada u HBO paket, a za HS korisnike su objavili da će kanali biti otključani do 02.05.2016., a za ostale Telemach korisnike ne postoji nikakva obavijest.kakavdanakneiskustvu wrote:
-
channel10
#28858 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije radilo na analognoj ali evo sad radi.crnivrag wrote:Upravo sam provjerio, i titlovi uredno idu na digitali u originalnoj Telemach shemi u Sarajevu, da li si mislio na analognu ponudu, ili ne koristiš originalnu već HS shemu?channel10 wrote:Telemach, na AXN -u nema prevoda.
-
kakavdanakneiskustvu
#28859 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Cinemax spada u HBO paket, a za HS korisnike su objavili da će kanali biti otključani do 02.05.2016., a za ostale Telemach korisnike ne postoji nikakva obavijest.kakavdanakneiskustvu wrote:
hvala
- krakatoa
#28860 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Kada ćete ukloniti kablove sa stuba EP koji se nalazi u mom dvorištu? Kunem se da ću sutra u 14 sati presjeći i skinuti kablove sa stuba. Cijela ulica ostaće bez vaše usluge i biće mi jako drago zbog toga. Imate sve podatke u dopisu koji sam vam poslao i sutra vas čekam na adresi. Ne dođete li do 14 sati, radiće makaze
Kada ćete ukloniti kablove sa stuba EP koji se nalazi u mom dvorištu? Kunem se da ću sutra u 14 sati presjeći i skinuti kablove sa stuba. Cijela ulica ostaće bez vaše usluge i biće mi jako drago zbog toga. Imate sve podatke u dopisu koji sam vam poslao i sutra vas čekam na adresi. Ne dođete li do 14 sati, radiće makaze
-
l33t
#28861 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a daj đeš ljudima ukinut uslugu cccckrakatoa wrote:@Telemach
-
SerijeSync
#28862 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
veliki bošnjak u akciji, samo da znamo o kome se radikrakatoa wrote:@Telemach

http://forum.klix.ba/prijava-uznemiravanja-t141443.html
-
didgeridoo
#28863 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo, vi (Telemach) se ponosite nelegalnim i kriminalnim radnjama...
A to sto si neciju pp javno objavio malo je reci degutantno i nezrelo. Imate pp pa se prepirite tamo,
A to sto si neciju pp javno objavio malo je reci degutantno i nezrelo. Imate pp pa se prepirite tamo,
-
SerijeSync
#28864 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
o čemu lupaš lik je bio banovan mjesec dana radi ovoga što sam postavio i opet nastavlja sa svojim izljevima nježnosti, treba da korisnici znaju o kakvom psihu se radi.didgeridoo wrote:Upravo, vi (Telemach) se ponosite nelegalnim i kriminalnim radnjama...
-
SerijeSync
#28865 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
za ovo ga možete tužiti bez po muke @Telemach, prijetnje, klasični terorizam, čak se može i okaraktezirati kao ugrožavanje uslova poslovanja i pružanja usluge što je krivično djelo, pa fino velikog bošnjaka malo po džepu i neće nikad više.Sramota šta se pojedincima dopušta na ovoj temi!!@Telemach vi treba da prijavite ovo moderaciji i niko više, pretnje su upućene direktno vama, za ovo se robija.krakatoa wrote:@Telemach
-
didgeridoo
#28866 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Banovan je i onaj ko je objavio.SerijeSync wrote:o čemu lupaš lik je bio banovan mjesec dana radi ovoga što sam postavio i opet nastavlja sa svojim izljevima nježnosti, treba da korisnici znaju o kakvom psihu se radi.didgeridoo wrote:Upravo, vi (Telemach) se ponosite nelegalnim i kriminalnim radnjama...
-
SerijeSync
#28867 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach treba da prijavi ovu prijetnju, kako moderaciji tako i policiji.
-
acer5101
#28868 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Taj nema ni cvikcange, a kamoli sta kvalitetnije da kabal presijece. Danas cemo ga upitati kako prodje na banderi

-
SerijeSync
#28869 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
važno je da ga @Telemach prijavi moderaciji i policiji, jer su prijetnje upućene direktno @Telemah niku i kompaniji, fino je kvotirao.acer5101 wrote:Taj nema ni cvikcange, a kamoli sta kvalitetnije da kabal presijece. Danas cemo ga upitati kako prodje na banderi![]()
![]()
- Benq
#28870 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za svako koristenje stuba EP-a Telemach uredno placa , kako to znam nije bitno. On , ako ucini to sto je naumio , ne gine mu debela tuzba jer to je krivicno djelo ostecenje tudje stvari. Ovakvo huligansko ponasanje svakako treba prijaviti. Ukoliko je stub EP-a na njegovom posjedu , onda on za to i dobija uredno mjesecnu naknadu , bilo novcano ili neku kompenzaciju kroz uslugu koju koristi.
-
didgeridoo
#28871 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
placaO... Vec dugo ne placa jer mu ne odgovara nova cijena EP-a i novi uslovi standardnog Ugovora.Benq wrote:Za svako koristenje stuba EP-a Telemach uredno placa , kako to znam nije bitno. On , ako ucini to sto je naumio , ne gine mu debela tuzba jer to je krivicno djelo ostecenje tudje stvari. Ovakvo huligansko ponasanje svakako treba prijaviti. Ukoliko je stub EP-a na njegovom posjedu , onda on za to i dobija uredno mjesecnu naknadu , bilo novcano ili neku kompenzaciju kroz uslugu koju koristi.
- Telemach
#28872 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovani gospodine,krakatoa wrote:@Telemach
ukoliko smatrate da je Telemach postavljanjem svoje kablovske infrastrukture smetao Vaš posjed, pravo na zaštitu posjeda možete zakonski ostvariti u sudskom postupku. Ujedno Vas pozivamo da nam dostavite Vaše kontakt podatke kako bismo Vas pozvali i pokušali naći rješenje koje ne bi bilo suprotno zakonu i koje ne bi dovelo do prekida isporuke telekomunikacijskih usluga Vašim sugrađanima.
U međuvremenu molimo Vas da se uzdržite od najavljenih radnji oštećivanja naše imovine zbog kojih biste mogli snositi višestruku odgovornost.
Last edited by Telemach on 21/03/2016 13:33, edited 1 time in total.
- Benq
#28873 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je izmedju njega i EP-a jer stub je od EP-a a isti taj stub TM placa EP-u za koristenje , tako da on nema nikakve veze sa TM-om nego sa EP-om i ako mu ne odgovara novi ugovor , to treba s njima da rijesi a sjeci kablove ne smije bilo od TM-a ili bilo koga drugog.didgeridoo wrote:placaO... Vec dugo ne placa jer mu ne odgovara nova cijena EP-a i novi uslovi standardnog Ugovora.Benq wrote:Za svako koristenje stuba EP-a Telemach uredno placa , kako to znam nije bitno. On , ako ucini to sto je naumio , ne gine mu debela tuzba jer to je krivicno djelo ostecenje tudje stvari. Ovakvo huligansko ponasanje svakako treba prijaviti. Ukoliko je stub EP-a na njegovom posjedu , onda on za to i dobija uredno mjesecnu naknadu , bilo novcano ili neku kompenzaciju kroz uslugu koju koristi.
- afannedim
#28874 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@SerijeSync - lik za smijanje
Da ovog lika nema na temi tačno bi nam dosadno bilo. Prijaviti nekoga

Da ovog lika nema na temi tačno bi nam dosadno bilo. Prijaviti nekoga
Last edited by afannedim on 21/03/2016 09:02, edited 1 time in total.
-
didgeridoo
#28875 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
placaO... Vec dugo ne placa jer mu ne odgovara nova cijena EP-a i novi uslovi standardnog Ugovora.Benq wrote:To je izmedju njega i EP-a jer stub je od EP-a a isti taj stub TM placa EP-u za koristenje , tako da on nema nikakve veze sa TM-om nego sa EP-om i ako mu ne odgovara novi ugovor , to treba s njima da rijesi a sjeci kablove ne smije bilo od TM-a ili bilo koga drugog.didgeridoo wrote:placaO... Vec dugo ne placa jer mu ne odgovara nova cijena EP-a i novi uslovi standardnog Ugovora.Benq wrote:Za svako koristenje stuba EP-a Telemach uredno placa , kako to znam nije bitno. On , ako ucini to sto je naumio , ne gine mu debela tuzba jer to je krivicno djelo ostecenje tudje stvari. Ovakvo huligansko ponasanje svakako treba prijaviti. Ukoliko je stub EP-a na njegovom posjedu , onda on za to i dobija uredno mjesecnu naknadu , bilo novcano ili neku kompenzaciju kroz uslugu koju koristi.
Ovo se odnosi na TM ne na ovog korisnika u cijem je dvoristu stub. TM vec dugo ne placa koristenje stubova od trenutka kad im je istekao ugovor o zakupu sa EP-om a nisu pristali na novi.