Što su ti ukusiExNihilo wrote:Ex Machina...razočarenje.
I to dijametralno suprotni ...
Moderator: _BataZiv_0809
Što su ti ukusiExNihilo wrote:Ex Machina...razočarenje.
Nije prvi put...BlackSnake wrote:Što su ti ukusiExNihilo wrote:Ex Machina...razočarenje.![]()
I to dijametralno suprotni ...
Vidim često se preporučuje, za mene rinaka od filma, valjda nisam dovoljno prosvjetljenferratilis wrote:
Možda malo pregrubo, ali i ja sam više očekivao.ExNihilo wrote:Ex Machina...razočarenje.
+1ExNihilo wrote:Ex Machina...razočarenje.
Kada god neko spomene taj film sjetim se ovogaferratilis wrote:

batara wrote:Odličan![]()
![]()
Po čemu, zašto je TWBB bolji od Mastera?I am Happy wrote:Anyway, film je odlican a ovaj drugi je smece

Nisam mislio na Masters, vec na drugi film sa te moje slikeferratilis wrote:Po čemu, zašto je TWBB bolji od Mastera?I am Happy wrote:Anyway, film je odlican a ovaj drugi je smece
I ja dadoh istu ocjenu.karanana wrote:+1ExNihilo wrote:Ex Machina...razočarenje.
mislim da je imao potencijal ali nista.
5/10
dobra kosooka
ApsolutnoExNihilo wrote:Nije prvi put...BlackSnake wrote:Što su ti ukusiExNihilo wrote:Ex Machina...razočarenje.![]()
I to dijametralno suprotni ...![]()

Ali, nije da se nikad nismo znali složiti. Npr, Coherence ili Enemy.BlackSnake wrote:ApsolutnoExNihilo wrote:Nije prvi put...BlackSnake wrote:
Što su ti ukusi![]()
I to dijametralno suprotni ...![]()
![]()
Da, da ta dva su odlični , a Enemy je vrh !ExNihilo wrote:
Ali, nije da se nikad nismo znali složiti. Npr, Coherence ili Enemy.
Gumica je fakat avion. Kontam gdje jos glumila, kad ono sa Leom u Vuku iz Wall Streeta.tutku wrote:Pogledao Focus sa Will Smithom, solidan film, glumica avion, 8/10
UHHHHHPoint. wrote:Gumica je fakat avion. Kontam gdje jos glumila, kad ono sa Leom u Vuku iz Wall Streeta.tutku wrote:Pogledao Focus sa Will Smithom, solidan film, glumica avion, 8/10

nije los slazem se ali je vec snimljeno nekoliko filmova sa istom tematikom.