SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- SmokingMan
#28826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pomislio je možda "Moj mali povrijeđeni ego". 
- DaffyDuck
#28827 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo je komentar na vecinu odgovora i komentara ljudi kod nas- i na forumu i bez foruma. Tvoj komentar je bio okidac za osvrt, ali ne odnosi se samo na tebe vec na tipican odgovor jednog balkanca na slicnu situaciju.Tomahawk11 wrote:Šta napriča, bolan, o kakvoj ti djeciDaffyDuck wrote: Ma jok, samo treba okrenuti glavu. Kad se tuce zena, dijete, bode dijete nozem u tramvaju... SAMO glavu okreni, ko mu je kriv. Pa kad osvrne u crnoj hronici, onda ga operi na ruke sa ostatkom mahale.![]()
Govorim za konkretnu situaciju, čak si i sam poslije to komentarisao, ali hajde, forumski Betmeni su mi najjači.
Pogledaj snimak. Meni se čini da je Stojnić dobio torbom po glavi za ovo junačenjeSmokingMan wrote:Okreni glavu a kasnije kritikuj.
A koja djeca: Denis Mrnjavac, Smajo Ćesir, Mahir, bio je i slucaj djeteta na Vlašicu nekad kad i slucaj maog Smaje, troje djece u Bihaću. Koliko ubijenih zena? A svi su "gledali svoja poslaž" i okretali glavu.
- zforumas
#28828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Treba prici i izraziti zabrinutost.
- JThomas
#28829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i povjerenje da će nadležne institucije uraditi svoj posao.
- i agree
#28830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
DaffyDuck wrote:Ovo je komentar na vecinu odgovora i komentara ljudi kod nas- i na forumu i bez foruma. Tvoj komentar je bio okidac za osvrt, ali ne odnosi se samo na tebe vec na tipican odgovor jednog balkanca na slicnu situaciju.Tomahawk11 wrote:Šta napriča, bolan, o kakvoj ti djeciDaffyDuck wrote: Ma jok, samo treba okrenuti glavu. Kad se tuce zena, dijete, bode dijete nozem u tramvaju... SAMO glavu okreni, ko mu je kriv. Pa kad osvrne u crnoj hronici, onda ga operi na ruke sa ostatkom mahale.![]()
Govorim za konkretnu situaciju, čak si i sam poslije to komentarisao, ali hajde, forumski Betmeni su mi najjači.
Pogledaj snimak. Meni se čini da je Stojnić dobio torbom po glavi za ovo junačenjeSmokingMan wrote:Okreni glavu a kasnije kritikuj.
A koja djeca: Denis Mrnjavac, Smajo Ćesir, Mahir, bio je i slucaj djeteta na Vlašicu nekad kad i slucaj maog Smaje, troje djece u Bihaću. Koliko ubijenih zena? A svi su "gledali svoja poslaž" i okretali glavu.
A kad treba pricat gluposti i pametovat u prvom su redu.
- Haris.ba
#28831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Podsjeti me na srednju školu.
Ko pobićemo se poslije nastave, a onda ko nije me mogao čekati imao čas manje.
Ko pobićemo se poslije nastave, a onda ko nije me mogao čekati imao čas manje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A oni ne kontajuJThomas wrote:ali ona njega voli bolan
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Slažem se da je to generalno problem društva, to da okreće glavu od svega i svačega.DaffyDuck wrote: Ovo je komentar na vecinu odgovora i komentara ljudi kod nas- i na forumu i bez foruma. Tvoj komentar je bio okidac za osvrt, ali ne odnosi se samo na tebe vec na tipican odgovor jednog balkanca na slicnu situaciju.
Ja opet ponavljam, od konkretne situacije bih okrenuo glavu, da ima dvije čiste u glavi, ne bi bila s ovim mongoloidom.
Od Denisa, Smaje i sličnih situacija ne treba i tu bih svakako reagovao.
Nisam osoba koja bježi od problema, prijavio sam kad su komšiji obijali stan, pa nisu uspjeli, došla policija, kad su opet s kamiona ispod prozora krali gorivo, opet došla policija i spriječila ih.
Treba malo rezonovati, a ne odmah povući zraka i udariti sa generalizacijom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naslov ko naslov, da privuče što više klikova.SmokingMan wrote:Toma,pogledao sam ja,ništa spektakularno,čak je i naalov bio bomastičniji od videa.Očekivao sam tabačinu sa lokvom krvi ispod aktera.
Ne bi me začudilo da poslije izađe kako je Stojnić bio zainteresovan za ovu malu, pa iskoristio priliku da se junači.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#28835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jednom stojim u naselju sa rajom, prolaze dvoje, vole se, grle se, ljube se, ruza fazoni. Nije prošlo 10' ona trci i govori pomagajte i pravo sjede u moje auto
Onaj picopevac dolazi, rekoh slusaj, dohvatis li auto ruku iz ramena cu ti iscupati. Pridjem, otvorim vrata, rekoh ljepotice napusti auto nemoj da te ja izvlacim, eno ti taxi i mars kuci.
Ko je budalama sudija bio
Onaj picopevac dolazi, rekoh slusaj, dohvatis li auto ruku iz ramena cu ti iscupati. Pridjem, otvorim vrata, rekoh ljepotice napusti auto nemoj da te ja izvlacim, eno ti taxi i mars kuci.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo tomali_milojica wrote:Jednom stojim u naselju sa rajom, prolaze dvoje, vole se, grle se, ljube se, ruza fazoni. Nije prošlo 10' ona trci i govori pomagajte i pravo sjede u moje auto![]()
- stari lisac
#28837 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ti rece da stojis sa rajom u naselju a ona sjede u tvoje auto?mali_milojica wrote:Jednom stojim u naselju sa rajom, prolaze dvoje, vole se, grle se, ljube se, ruza fazoni. Nije prošlo 10' ona trci i govori pomagajte i pravo sjede u moje auto![]()
Jel se to nisi dogovorio prije pisanja sam sa sobom sta napisat?
- mali_milojica
#28838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Stojim sa rajom u naselju, na trotoaru, auto parkiran, otkljucan, 10m od nas. Jesi li procitao da sam napisao kako sam prisao autustari lisac wrote:Ti rece da stojis sa rajom u naselju a ona sjede u tvoje auto?mali_milojica wrote:Jednom stojim u naselju sa rajom, prolaze dvoje, vole se, grle se, ljube se, ruza fazoni. Nije prošlo 10' ona trci i govori pomagajte i pravo sjede u moje auto![]()
Jel se to nisi dogovorio prije pisanja sam sa sobom sta napisat?
Nisam jos senilan, znam sta pisem
- stari lisac
#28839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja citirah sta si napisao a nisam znao da su u tvom naselju otvorena sva auta pa tako da moze sjest u njih ko hoce i kad hoce.Posteno neko naselje
- mali_milojica
#28840 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam sta bih ti rekao, jednom nisam vozio auto 3 dana. Krenem nesto da obavim, nigdje kljuca, ubio se trazeci. Na kraju uzmem rezervni, sjedem u auto kad kljuc u bravistari lisac wrote:Ja citirah sta si napisao a nisam znao da su u tvom naselju otvorena sva auta pa tako da moze sjest u njih ko hoce i kad hoce.Posteno neko naselje
- JThomas
#28841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jako je nezgodno ovo nasilje žanra "ali ja njega volim". stvarno pomoći takvim žrtvama je nauka. to se prijave podnose pa povlače, predomišlja dok policija stigne, po više puta...
- SmokingMan
#28842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ništa nije isključeno Toma,sa tobom ću se složiiti.Tomahawk11 wrote:Naslov ko naslov, da privuče što više klikova.SmokingMan wrote:Toma,pogledao sam ja,ništa spektakularno,čak je i naalov bio bomastičniji od videa.Očekivao sam tabačinu sa lokvom krvi ispod aktera.
Ne bi me začudilo da poslije izađe kako je Stojnić bio zainteresovan za ovu malu, pa iskoristio priliku da se junači.
-
baxus
#28843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko je ovaj Ostojic sto je ubiven u Lukavici?
- Xavier1
#28844 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Stari mu ima love. Nekoliko lokala drzi.baxus wrote:Ko je ovaj Ostojic sto je ubiven u Lukavici?
- Sodom1
#28845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I proglasiti pripravnostzforumas wrote:Treba prici i izraziti zabrinutost.
-
al-em
#28846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prije nekih pola sata kod mm buregdzinice na malti, frajer sa tuaregom opali covjeka iz suprotnog smjera, zabi se u pet auta na parkingu, i po gasu pobjeze gore prema hitnoj.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#28847 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
drzi ga jos after party od nove godineal-em wrote:Prije nekih pola sata kod mm buregdzinice na malti, frajer sa tuaregom opali covjeka iz suprotnog smjera, zabi se u pet auta na parkingu, i po gasu pobjeze gore prema hitnoj.
- Sodom1
#28848 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
6 auta alal vera
-
l33t
#28849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
to su ti opasni vozaci, zato hejtam i imam stereotipe prema svakom vozacu X serije, VW dzipova i krs ML mercedesaal-em wrote:Prije nekih pola sata kod mm buregdzinice na malti, frajer sa tuaregom opali covjeka iz suprotnog smjera, zabi se u pet auta na parkingu, i po gasu pobjeze gore prema hitnoj.
ako vas ima normalnih da vozate dzipce ove sry
otherwise HEJT
-
Naslovnica
#28850 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Trigeruješ me opasno, mog'o bih rejđovati, a to nitko ne želi...l33t wrote:to su ti opasni vozaci, zato hejtam i imam stereotipe prema svakom vozacu X serije, VW dzipova i krs ML mercedesaal-em wrote:Prije nekih pola sata kod mm buregdzinice na malti, frajer sa tuaregom opali covjeka iz suprotnog smjera, zabi se u pet auta na parkingu, i po gasu pobjeze gore prema hitnoj.
ako vas ima normalnih da vozate dzipce ove sry
otherwise HEJT