SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

SmokingMan

#28826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

Pomislio je možda "Moj mali povrijeđeni ego". :(
DaffyDuck

#28827 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaffyDuck »

Tomahawk11 wrote:
DaffyDuck wrote: Ma jok, samo treba okrenuti glavu. Kad se tuce zena, dijete, bode dijete nozem u tramvaju... SAMO glavu okreni, ko mu je kriv. Pa kad osvrne u crnoj hronici, onda ga operi na ruke sa ostatkom mahale. :bih:
Šta napriča, bolan, o kakvoj ti djeci :-)
Govorim za konkretnu situaciju, čak si i sam poslije to komentarisao, ali hajde, forumski Betmeni su mi najjači.
SmokingMan wrote:Okreni glavu a kasnije kritikuj. :thumbup:
Pogledaj snimak. Meni se čini da je Stojnić dobio torbom po glavi za ovo junačenje :D
Ovo je komentar na vecinu odgovora i komentara ljudi kod nas- i na forumu i bez foruma. Tvoj komentar je bio okidac za osvrt, ali ne odnosi se samo na tebe vec na tipican odgovor jednog balkanca na slicnu situaciju.
A koja djeca: Denis Mrnjavac, Smajo Ćesir, Mahir, bio je i slucaj djeteta na Vlašicu nekad kad i slucaj maog Smaje, troje djece u Bihaću. Koliko ubijenih zena? A svi su "gledali svoja poslaž" i okretali glavu.
zforumas

#28828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zforumas »

Treba prici i izraziti zabrinutost.
JThomas

#28829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

i povjerenje da će nadležne institucije uraditi svoj posao.
i agree

#28830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by i agree »

DaffyDuck wrote:
Tomahawk11 wrote:
DaffyDuck wrote: Ma jok, samo treba okrenuti glavu. Kad se tuce zena, dijete, bode dijete nozem u tramvaju... SAMO glavu okreni, ko mu je kriv. Pa kad osvrne u crnoj hronici, onda ga operi na ruke sa ostatkom mahale. :bih:
Šta napriča, bolan, o kakvoj ti djeci :-)
Govorim za konkretnu situaciju, čak si i sam poslije to komentarisao, ali hajde, forumski Betmeni su mi najjači.
SmokingMan wrote:Okreni glavu a kasnije kritikuj. :thumbup:
Pogledaj snimak. Meni se čini da je Stojnić dobio torbom po glavi za ovo junačenje :D
Ovo je komentar na vecinu odgovora i komentara ljudi kod nas- i na forumu i bez foruma. Tvoj komentar je bio okidac za osvrt, ali ne odnosi se samo na tebe vec na tipican odgovor jednog balkanca na slicnu situaciju.
A koja djeca: Denis Mrnjavac, Smajo Ćesir, Mahir, bio je i slucaj djeteta na Vlašicu nekad kad i slucaj maog Smaje, troje djece u Bihaću. Koliko ubijenih zena? A svi su "gledali svoja poslaž" i okretali glavu.
:thumbup:
A kad treba pricat gluposti i pametovat u prvom su redu.
Haris.ba

#28831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Haris.ba »

Podsjeti me na srednju školu.

Ko pobićemo se poslije nastave, a onda ko nije me mogao čekati imao čas manje. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#28832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

JThomas wrote:ali ona njega voli bolan :mrgreen:
A oni ne kontaju :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#28833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

DaffyDuck wrote: Ovo je komentar na vecinu odgovora i komentara ljudi kod nas- i na forumu i bez foruma. Tvoj komentar je bio okidac za osvrt, ali ne odnosi se samo na tebe vec na tipican odgovor jednog balkanca na slicnu situaciju.
Slažem se da je to generalno problem društva, to da okreće glavu od svega i svačega.

Ja opet ponavljam, od konkretne situacije bih okrenuo glavu, da ima dvije čiste u glavi, ne bi bila s ovim mongoloidom.

Od Denisa, Smaje i sličnih situacija ne treba i tu bih svakako reagovao.
Nisam osoba koja bježi od problema, prijavio sam kad su komšiji obijali stan, pa nisu uspjeli, došla policija, kad su opet s kamiona ispod prozora krali gorivo, opet došla policija i spriječila ih.

Treba malo rezonovati, a ne odmah povući zraka i udariti sa generalizacijom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#28834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

SmokingMan wrote:Toma,pogledao sam ja,ništa spektakularno,čak je i naalov bio bomastičniji od videa.Očekivao sam tabačinu sa lokvom krvi ispod aktera. :D
Naslov ko naslov, da privuče što više klikova.
Ne bi me začudilo da poslije izađe kako je Stojnić bio zainteresovan za ovu malu, pa iskoristio priliku da se junači.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#28835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

Jednom stojim u naselju sa rajom, prolaze dvoje, vole se, grle se, ljube se, ruza fazoni. Nije prošlo 10' ona trci i govori pomagajte i pravo sjede u moje auto :-)
Onaj picopevac dolazi, rekoh slusaj, dohvatis li auto ruku iz ramena cu ti iscupati. Pridjem, otvorim vrata, rekoh ljepotice napusti auto nemoj da te ja izvlacim, eno ti taxi i mars kuci.
Ko je budalama sudija bio :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#28836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

mali_milojica wrote:Jednom stojim u naselju sa rajom, prolaze dvoje, vole se, grle se, ljube se, ruza fazoni. Nije prošlo 10' ona trci i govori pomagajte i pravo sjede u moje auto :-)
Onaj picopevac dolazi, rekoh slusaj, dohvatis li auto ruku iz ramena cu ti iscupati. Pridjem, otvorim vrata, rekoh ljepotice napusti auto nemoj da te ja izvlacim, eno ti taxi i mars kuci.
Ko je budalama sudija bio :roll:
Upravo to :thumbup:
stari lisac

#28837 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by stari lisac »

mali_milojica wrote:Jednom stojim u naselju sa rajom, prolaze dvoje, vole se, grle se, ljube se, ruza fazoni. Nije prošlo 10' ona trci i govori pomagajte i pravo sjede u moje auto :-)
Ti rece da stojis sa rajom u naselju a ona sjede u tvoje auto?
Jel se to nisi dogovorio prije pisanja sam sa sobom sta napisat?
mali_milojica

#28838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

stari lisac wrote:
Ti rece da stojis sa rajom u naselju a ona sjede u tvoje auto?
Jel se to nisi dogovorio prije pisanja sam sa sobom sta napisat?
Stojim sa rajom u naselju, na trotoaru, auto parkiran, otkljucan, 10m od nas. Jesi li procitao da sam napisao kako sam prisao autu :roll:
Nisam jos senilan, znam sta pisem ;-)
stari lisac

#28839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by stari lisac »

Ja citirah sta si napisao a nisam znao da su u tvom naselju otvorena sva auta pa tako da moze sjest u njih ko hoce i kad hoce.Posteno neko naselje
mali_milojica

#28840 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

stari lisac wrote:Ja citirah sta si napisao a nisam znao da su u tvom naselju otvorena sva auta pa tako da moze sjest u njih ko hoce i kad hoce.Posteno neko naselje
Ne znam sta bih ti rekao, jednom nisam vozio auto 3 dana. Krenem nesto da obavim, nigdje kljuca, ubio se trazeci. Na kraju uzmem rezervni, sjedem u auto kad kljuc u bravi :lol:
JThomas

#28841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

jako je nezgodno ovo nasilje žanra "ali ja njega volim". stvarno pomoći takvim žrtvama je nauka. to se prijave podnose pa povlače, predomišlja dok policija stigne, po više puta...
SmokingMan

#28842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

Tomahawk11 wrote:
SmokingMan wrote:Toma,pogledao sam ja,ništa spektakularno,čak je i naalov bio bomastičniji od videa.Očekivao sam tabačinu sa lokvom krvi ispod aktera. :D
Naslov ko naslov, da privuče što više klikova.
Ne bi me začudilo da poslije izađe kako je Stojnić bio zainteresovan za ovu malu, pa iskoristio priliku da se junači.
Ništa nije isključeno Toma,sa tobom ću se složiiti. :thumbup:
baxus

#28843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by baxus »

Ko je ovaj Ostojic sto je ubiven u Lukavici?
Xavier1

#28844 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Xavier1 »

baxus wrote:Ko je ovaj Ostojic sto je ubiven u Lukavici?
Stari mu ima love. Nekoliko lokala drzi.
Sodom1

#28845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sodom1 »

zforumas wrote:Treba prici i izraziti zabrinutost.
I proglasiti pripravnost :lol: :lol:
al-em

#28846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by al-em »

Prije nekih pola sata kod mm buregdzinice na malti, frajer sa tuaregom opali covjeka iz suprotnog smjera, zabi se u pet auta na parkingu, i po gasu pobjeze gore prema hitnoj.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#28847 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

al-em wrote:Prije nekih pola sata kod mm buregdzinice na malti, frajer sa tuaregom opali covjeka iz suprotnog smjera, zabi se u pet auta na parkingu, i po gasu pobjeze gore prema hitnoj.
drzi ga jos after party od nove godine :lol:
Sodom1

#28848 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sodom1 »

6 auta alal vera
l33t

#28849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by l33t »

al-em wrote:Prije nekih pola sata kod mm buregdzinice na malti, frajer sa tuaregom opali covjeka iz suprotnog smjera, zabi se u pet auta na parkingu, i po gasu pobjeze gore prema hitnoj.
to su ti opasni vozaci, zato hejtam i imam stereotipe prema svakom vozacu X serije, VW dzipova i krs ML mercedesa
ako vas ima normalnih da vozate dzipce ove sry
otherwise HEJT
Naslovnica

#28850 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

l33t wrote:
to su ti opasni vozaci, zato hejtam i imam stereotipe prema svakom vozacu X serije, VW dzipova i krs ML mercedesa
ako vas ima normalnih da vozate dzipce ove sry
otherwise HEJT
Trigeruješ me opasno, mog'o bih rejđovati, a to nitko ne želi...
8-)
Post Reply