el gancho wrote:Meni se ovo isto desilo, bukvalno na istom koraku i refresh. Za divno cudo ponovo ga otvori i lagano dođe do kraja. Sigurno Kako_kad grah prebir'o pa nije otišlo u već uradjene nego dozvolilo ponovo na refreshu... zna čovjek gledati u grah...kako_kad wrote:auu, ako ima sta gore, poslije toga samo se moliti pri refreshu da ponovo otvori terminal, mada tesko da ce se to desitinardawg wrote:Pozdrav za uzu i siru familiju ekipe rainforest
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
kako_kad
#28826 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
-
zed2905
#28827 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
radil od vas jos i ko preko starih oopseva,il su sad svi na extenziji....puno mo manje otvara otkad sam na extenziji...recimo jutros ne otvori ni jedan sunywill....raspametio sam se..
-
kako_kad
#28828 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ko ce ga znati, bilo na listi oko 30 komada, i brzo nestade, ne znam jesam li 4 uspiokonahawaii wrote:sto tako kratko biokako_kad wrote:oblaksky wrote:840256
Google Search For Head/director Of Marketing
Evo ga ponovo
-
el gancho
#28829 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Radim ja sve na starim OOOpsevima i to preko 2 kanala. Po pravilu je da ti sada TW otvara istovremenuo samo jednu na nekom od kanala, dok na drugim bude ''You reached maximum....'', medjutim zna se dosta puta desiti da otvori TW na dva različita kanala istovremeno ili čak istovremeno dva TW-a na jednom kanalu... U biti što više ooopseva staviš da ti vrti veća je mogučnost da će ti ih otvoriti. Ekstenziju jos uvijek ne koristim.zed2905 wrote:radil od vas jos i ko preko starih oopseva,il su sad svi na extenziji....puno mo manje otvara otkad sam na extenziji...recimo jutros ne otvori ni jedan sunywill....raspametio sam se..
-
zed2905
#28830 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
sve je i kod mene isto tako,al me neki ubijedise da je to sad kaznjivo,da se ne smiju vise mijenjat znamenke u URL u,i bla bla bla....mislim svakako ti ne moze vise od jednog izac u isto vrijeme..sad ne znam sta radit i koga vise slusat...jer ova extenzija steka ko golf u decembru,,,ne znam sta sad...el gancho wrote:Radim ja sve na starim OOOpsevima i to preko 2 kanala. Po pravilu je da ti sada TW otvara istovremenuo samo jednu na nekom od kanala, dok na drugim bude ''You reached maximum....'', medjutim zna se dosta puta desiti da otvori TW na dva različita kanala istovremeno ili čak istovremeno dva TW-a na jednom kanalu...zed2905 wrote:radil od vas jos i ko preko starih oopseva,il su sad svi na extenziji....puno mo manje otvara otkad sam na extenziji...recimo jutros ne otvori ni jedan sunywill....raspametio sam se..
-
el gancho
#28831 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja radim ovako od jula i do sada nije bilo nikakvih problema... vecina na ovom forumu radi isto tako...zed2905 wrote:sve je i kod mene isto tako,al me neki ubijedise da je to sad kaznjivo,da se ne smiju vise mijenjat znamenke u URL u,i bla bla bla....mislim svakako ti ne moze vise od jednog izac u isto vrijeme..sad ne znam sta radit i koga vise slusat...jer ova extenzija steka ko golf u decembru,,,ne znam sta sad...el gancho wrote:Radim ja sve na starim OOOpsevima i to preko 2 kanala. Po pravilu je da ti sada TW otvara istovremenuo samo jednu na nekom od kanala, dok na drugim bude ''You reached maximum....'', medjutim zna se dosta puta desiti da otvori TW na dva različita kanala istovremeno ili čak istovremeno dva TW-a na jednom kanalu...zed2905 wrote:radil od vas jos i ko preko starih oopseva,il su sad svi na extenziji....puno mo manje otvara otkad sam na extenziji...recimo jutros ne otvori ni jedan sunywill....raspametio sam se..
- konahawaii
#28832 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
evo sad sam i ja stavio dva elita da vrti, da vidim ocel sta bolje bit 
-
kako_kad
#28833 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ko bude cekao ekstenziju taj se nece kruha najestikonahawaii wrote:evo sad sam i ja stavio dva elita da vrti, da vidim ocel sta bolje bit
- UNDERTAKER2015
#28834 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jedno pitanje za ove Test a Web na drugom akauntu imam aktivan test a web clixsense ono u job history, e sada da li smijem na elite samo id promijeniti ali nisam submitao jer ih nema vise u listi poslova, da li je neko ovo radio bez submita, da mijenja ID bez ono check when complite?'?
hvala
hvala
- nardawg
#28835 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Radio HIT sat vremena, mucio se, preznojavo, i sad gledam nema ga ni u pendingel gancho wrote: Meni se ovo isto desilo, bukvalno na istom koraku i refresh. Za divno cudo ponovo ga otvori i lagano dođe do kraja. Sigurno Kako_kad grah prebir'o pa nije otišlo u već uradjene nego dozvolilo ponovo na refreshu... zna čovjek gledati u grah...
-
Mike Ross
#28836 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Vise od 2-3 Oopsa. ne vrijedi stavljati, ako je refresh na manje od 3 sekunde, izbaci ovo:el gancho wrote:Radim ja sve na starim OOOpsevima i to preko 2 kanala. Po pravilu je da ti sada TW otvara istovremenuo samo jednu na nekom od kanala, dok na drugim bude ''You reached maximum....'', medjutim zna se dosta puta desiti da otvori TW na dva različita kanala istovremeno ili čak istovremeno dva TW-a na jednom kanalu... U biti što više ooopseva staviš da ti vrti veća je mogučnost da će ti ih otvoriti. Ekstenziju jos uvijek ne koristim.zed2905 wrote:radil od vas jos i ko preko starih oopseva,il su sad svi na extenziji....puno mo manje otvara otkad sam na extenziji...recimo jutros ne otvori ni jedan sunywill....raspametio sam se..

- konahawaii
#28837 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ovo izgleda se ne isplati prijavljivat greske...sinoc prijavim hit, nije moglo da mi nadje nesto, tri puta pokusao...jutros prijavim onaj od tri koraka sto bude tripadvisor i ekipa, datum povratka bio razlicit...i nisu platili ni jedan od tih 
-
kako_kad
#28838 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ko je radio i nije prosao kviz, provjerite, mozda imate work mode sada, meni su nesto kao ispravili
840765
Url Annotation
Ma ovaj bolje ne raditi, za naziv web stranice ili nekog biznisa oni uzimaju kao autora, koji debili, opet sam expelled
840765
Url Annotation
Ma ovaj bolje ne raditi, za naziv web stranice ili nekog biznisa oni uzimaju kao autora, koji debili, opet sam expelled
Last edited by kako_kad on 08/12/2015 13:16, edited 1 time in total.
- shadowchaser
#28839 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
dozvoljeno je 60 puta refreshati u minuti sa jednog ID-a, tako da ja za elite vrtim 4 linka na 5 sekundi = 48 zatjeva u minuti i jos 1X10 sekundi sve ukupno dodje 54 zahtjeva u minuti sa mog ID-a, za ostale vrtim po dva linka, ko hoce da vrti vise mora paziti na to ogranicenje od 60 puta u minutiMike Ross wrote:Vise od 2-3 Oopsa. ne vrijedi stavljati, ako je refresh na manje od 3 sekunde, izbaci ovo:el gancho wrote:Radim ja sve na starim OOOpsevima i to preko 2 kanala. Po pravilu je da ti sada TW otvara istovremenuo samo jednu na nekom od kanala, dok na drugim bude ''You reached maximum....'', medjutim zna se dosta puta desiti da otvori TW na dva različita kanala istovremeno ili čak istovremeno dva TW-a na jednom kanalu... U biti što više ooopseva staviš da ti vrti veća je mogučnost da će ti ih otvoriti. Ekstenziju jos uvijek ne koristim.zed2905 wrote:radil od vas jos i ko preko starih oopseva,il su sad svi na extenziji....puno mo manje otvara otkad sam na extenziji...recimo jutros ne otvori ni jedan sunywill....raspametio sam se..
-
el gancho
#28840 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Meni nisu platili 2-3 TW-a od sinoc i jedan od danas. Nisu mi dosle notrifikacije.
Radi li ko ovaj 840765 Url Annotation ?
-
kako_kad
#28841 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
procitaj moj prethodni postel gancho wrote:Meni nisu platili 2-3 TW-a od sinoc i jedan od danas. Nisu mi dosle notrifikacije.
evo npr ova stranica, ovdje ti je autor british council ako budes radio da znas
https://eal.britishcouncil.org/parents
ok je to da je clanak na stranici od britanskog fucking vijeca, ali da su oni ovo napisali, jesmo li sigurni u to
zapravo, vjerovatno jeste, ali pitanje je prije svega toga jel ovo clanak uopste?!
hahaha, i opet su mi popravili accuracy
- konahawaii
#28842 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
cek ti onda vrtis po 11 ooopsovashadowchaser wrote:
dozvoljeno je 60 puta refreshati u minuti sa jednog ID-a, tako da ja za elite vrtim 4 linka na 5 sekundi = 48 zatjeva u minuti i jos 1X10 sekundi sve ukupno dodje 54 zahtjeva u minuti sa mog ID-a, za ostale vrtim po dva linka, ko hoce da vrti vise mora paziti na to ogranicenje od 60 puta u minuti
- Bronco_Billy
#28843 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja nesto kontam nisu bezveze implementirali ovu ekstenziju.
Ako vec zahtjevaju da se radi samo sa jednog kanala valjda nece biti banana kad krenu sa revizijom.
Ako vec zahtjevaju da se radi samo sa jednog kanala valjda nece biti banana kad krenu sa revizijom.
- konahawaii
#28844 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

ode mi ovaj Look At Advertisements u complleted....ne znam zasto
- _turpija_
#28845 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Isto mi je na 7 completedkonahawaii wrote:
- Dinostula
#28846 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Look At Advertisements
Moze li neko ukratko mi objasniti kako se radi ?
Odem u 33% expelled, kad god upisem ime kompanije trazi mi produkt.
A kad upisem produkt trazi kompaniju.
Uopste mi nije jasan zadatak.
Moze li neko ukratko mi objasniti kako se radi ?
Odem u 33% expelled, kad god upisem ime kompanije trazi mi produkt.
A kad upisem produkt trazi kompaniju.
Uopste mi nije jasan zadatak.
- shadowchaser
#28847 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
pa otvara finokonahawaii wrote:cek ti onda vrtis po 11 ooopsovashadowchaser wrote:
dozvoljeno je 60 puta refreshati u minuti sa jednog ID-a, tako da ja za elite vrtim 4 linka na 5 sekundi = 48 zatjeva u minuti i jos 1X10 sekundi sve ukupno dodje 54 zahtjeva u minuti sa mog ID-a, za ostale vrtim po dva linka, ko hoce da vrti vise mora paziti na to ogranicenje od 60 puta u minutii kako ide to...jel ti otvara cesce i jel se desi da otvori vise od 1 u isto vrijeme?
- konahawaii
#28848 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
uvijek ides yes,yes, no...naravno pod uslovom da je u pitanju reklama. Vidi mozes li naci neki brand da se spominje, tipa ford, hp, vodafone i sl. Onda ukucaj u onaj search. Ako spominje bas specifican proizvod, npr HP pavillon, tako ga nadjes. Ako se ne spominje nikakv specifican proizvod, stavis samo HP. Eto ne znam, ako nesto jos ima nek doda.
- zakasnila
#28849 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Meni se to redovno desava kad radim na Elite, max 7-8 komada i gotovo, a kad radim na neo ili clixsense radi normala, uradim i po 50 i nikad nisam dobila poruku completed_turpija_ wrote:Isto mi je na 7 completedkonahawaii wrote:
- begsoon1510
#28850 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
840765
Url Annotation
level_2_contributors $0.20
Pao sam explended,ali znam kako se radi.Pao sam jer sam probijao led
Dobijate link stranice na kojoj trebate pronaći naslov,ime autora,datum,napisati datum brojevimal.
Ako je sve uredu i ako možete pronaći datum i ostalo što treba onda pišete u polja : Naslov artikla,to znate velikim slovima jel
datum onako kako,većinom Septembar 25,2014 tako kopirate za datum,a za polje ispod njega pišete ovako 2014-09-25
Ako nema datuma onda pišete ovako ''NO DATE'' a ispod gdje treba brojevima napisat datum pišete 0000-00-00
Vjerovatno će se pojavljivati stranice gdje nema autora i imena autora,ali ne mora biti ime autora da bi napisali,može i naziv stranice na kojoj je objavljen članak(tu sam ja pao jer sam mislio da je autor samo potreban)
Ako sluačjno baš nema autora ,a ni naziva stranice onda stavljate ''NO-AUTHOR''
Ako je sve uredu onda posljednje polje preskačete idete dalje,ako nije tj ako nema datuma,autora i sl onda u posljednje polje pišete ''REDIRECT (I URL TE STRANICE )
0.20$ 5 pitanja lagano je al eto ja sam pao jbg
pročitajte i instruckije i pratite ovo moje i biće vam 100% jasno
Url Annotation
level_2_contributors $0.20
Pao sam explended,ali znam kako se radi.Pao sam jer sam probijao led
Dobijate link stranice na kojoj trebate pronaći naslov,ime autora,datum,napisati datum brojevimal.
Ako je sve uredu i ako možete pronaći datum i ostalo što treba onda pišete u polja : Naslov artikla,to znate velikim slovima jel
datum onako kako,većinom Septembar 25,2014 tako kopirate za datum,a za polje ispod njega pišete ovako 2014-09-25
Ako nema datuma onda pišete ovako ''NO DATE'' a ispod gdje treba brojevima napisat datum pišete 0000-00-00
Vjerovatno će se pojavljivati stranice gdje nema autora i imena autora,ali ne mora biti ime autora da bi napisali,može i naziv stranice na kojoj je objavljen članak(tu sam ja pao jer sam mislio da je autor samo potreban)
Ako sluačjno baš nema autora ,a ni naziva stranice onda stavljate ''NO-AUTHOR''
Ako je sve uredu onda posljednje polje preskačete idete dalje,ako nije tj ako nema datuma,autora i sl onda u posljednje polje pišete ''REDIRECT (I URL TE STRANICE )
0.20$ 5 pitanja lagano je al eto ja sam pao jbg
pročitajte i instruckije i pratite ovo moje i biće vam 100% jasno