zateznistub wrote:...i da li bi mi svi ovako zduno pisali da je kojim slucajem neko drugi bio, a ne drot?
Pa stani, jel ti hoces reci da isto primis vijest kad cujes da je neki dzanki uhvacen s drogom i kad je uhvacen neki policijski sluzbenik?
Pa naravno da posebno bode oci sto je u pitanju policajac, mislim svakakvih danas jalijasa imas, ali policajac bi morao imati samokontrolu, opet kazem da je momak mozda zasluzio vaspitni samar i da ga se nabije nogom u dupe, ali ga ovako pretuci, zbog cega?? Jel mu kcerka povrijedjena? Evo hajde zasto sad policajac ne dokaze da je opravdana ovolika sila, evo hajde neka se da na uvid dosije ovog momka, jel sa svojih 22 godine imao problema sa zakonom, jel nekoga udario, povrijedio, jel prije imao "kontakt" sa djecom tog uzrasta, ako jeste znaci da nije nesretan slucaj i recimo da bi u tom slucaju mogao reci "pa hajde neka ga je, neka se nauci pameti"
I pustite se te price "sta da je dijete zavrsilo na traumatologiji" Sta da je Delalicev metak nekoga neduznog ubio, a pucao je X puta u sred grada i pucat ce dok nekoga ne ubije, pa sto ga neki specijalac ne nalupa da mu odstrane zuc, bubreg... pa jasno je svakome zasto ne, zato sto je opasan!
Znaci, po meni je ovo je klasicno provodjenje sile na slabijem od sebe, na momku se vidi da je mrsav, svaki specijalac (jer treniraju i spremni su) ce ga savladati, zato kazem kurac moj bi se ovako zaletio na Tomu, Denisa i sl...