Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- animus
#28826 Re: Utakmice.
Pa ljudi sta vam je. Ovo je bilo očekivano. Ko je gledao široki znao je da mi nemamo snage ni za poluvrijeme. Ovi odmorni i kompletni. Jesmo strahovali i eto desilo se.
Nista posebno. Poraz ko poraz. Mozda u najboljem trenutku. Sad se odmoriti i pripremiti za nastavak sezone. Bit ce to opet kako treba kad se igraci vrate. A bit ce jos dva derbija ove sezone. Sa kompletnim timom sve cemo im vratiti sa kamatom aBd.
Dok nisam dosao na forum nisam ni bio nesto sjeban. Ovdje neki doživljavaju kao kraj svijeta jedan obicni poraz naseg ostatka od ekipe.
Nista posebno. Poraz ko poraz. Mozda u najboljem trenutku. Sad se odmoriti i pripremiti za nastavak sezone. Bit ce to opet kako treba kad se igraci vrate. A bit ce jos dva derbija ove sezone. Sa kompletnim timom sve cemo im vratiti sa kamatom aBd.
Dok nisam dosao na forum nisam ni bio nesto sjeban. Ovdje neki doživljavaju kao kraj svijeta jedan obicni poraz naseg ostatka od ekipe.
-
Company85
#28827 Re: Utakmice.
Struka preciznije Cosic su non stop mijenjali Jeleskovicu vjezbe i raspored i to otkad je dosao. Husref je sve to pustio i pred ove pripreme lik napustio jer nije htio da bude odgovoran za nesto gdje nije imao slobodu u radu.Logovan wrote:O kakvom ismijavanju govoriš?Company85 wrote:Kriminalno smo spremljeni sad je pokazatelj da ne vecina povreda vjerovatno rezultat toga. Nista nama ovih 15 dana nece donijeti jer mi i dalje nemamo kondicionog i cestitam struci sto su ismijavali Jeleskovica pa covjek otisao
Nije baš da ništa neće donijeti. Igrači će se odmoriti, vratit će se Rahmanović možda, Ahmetović možda dođe sebi, itd.
Upravo zbog katastrofalno odradjenih priprema ova pauza nam ne znaci puno, imacemo svjezine za narednih 2-3 utakmice i opet ce nam biti problem jer nismo odradili pripreme kako treba.
-
mirza_15
#28828 Re: Utakmice.
I ja sam očekivao poraz. Nisam očekivao petardu, ali šta je, tu je
Bit će to bolje poslije pauze aBd. Ima do maja još da se igra.
Nismo izgubili zbog Kaljanca, ali se nadam da nam on neće više suditi derbije.
Bit će to bolje poslije pauze aBd. Ima do maja još da se igra.
Nismo izgubili zbog Kaljanca, ali se nadam da nam on neće više suditi derbije.
-
todd_smith
#28829 Re: Utakmice.
Fali ti 5 igraca. Igras 2 sedmicno skoro 2 mjeseca. Imas 2 dana da se oporavis nakon teske utakmice. I onda Primis 5 golova, dodje lik kaze to je jer nemamo kondicionog trenera.
Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.
Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.
-
al-em
#28830 Re: Utakmice.
Ovaj kaljanac ako ima ikakve veze sa sarajevom ja sutra letim na mars.
Inace zasluzeno su nas poderali, samarcina svima u klubu.
Inace zasluzeno su nas poderali, samarcina svima u klubu.
- omega369
#28831 Re: Utakmice.
Moglo se igrati povucenije, nemoj zezati
- _Reds_
#28832 Re: Utakmice.
70 oosto poraza je na Husrefu. Fulio taktiku, fulio izmjene, fulio pojacanja.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#28833 Re: Utakmice.
Fulio press. "Mustafić i Šabanović podlegli pritisku". Ma hajte molim vas.
- Maharadza
#28834 Re: Utakmice.
Zar nisi znao da su uvijek akademci za sve krivi, nipošto stariji igrači (čak i kada je najveća kurcobolja upravo kod njih bila vidljiva), oni su nedodirljivi...Velkoski wrote:Fulio press. "Mustafić i Šabanović podlegli pritisku". Ma hajte molim vas.
- _Reds_
#28835 Re: Utakmice.
Ne moze me niko ubjediti da su ovi igraci koji su igrali veceras losiji od bilo koje ekipe u PL.
Ne pamtim kad su kome ovi hadalji dali 5.
Koliko god je nonsalanacija bilo eto kod nekih igraca, ista takva je bila kod trenera.
Ovo je njegov poraz i trebao je da ga preuzme.
Koliko god je nonsalanacija bilo eto kod nekih igraca, ista takva je bila kod trenera.
-
sencobih
#28836 Re: Utakmice.
Lakat u glavu Laziću, sudija ništa, nakon toga daje nam Krpić go koji je i udario Lazića za 2-1 i to je prelomilo utakmicu u njihovu korist. Na sudiju su napravili pritisak još prije utakmice tvrdeći da je pitar, a on je sa dokaže neutralnost svirao u njihovu korist
- animus
#28837 Re: Utakmice.
Ne pisi gluposti. Hajde reci koga bi ti stavio da igra. Sta je Husref pogriješio?_Reds_ wrote:Ne moze me niko ubjediti da su ovi igraci koji su igrali veceras losiji od bilo koje ekipe u PL.
- _Reds_
#28838 Re: Utakmice.
Daj bolan, igramo 100 utakmica sa jednim napadacem, i sad ovu on pocinje sa dva, treba li dalje ?animus wrote:Ne pisi gluposti. Hajde reci koga bi ti stavio da igra. Sta je Husref pogriješio?_Reds_ wrote:Ne moze me niko ubjediti da su ovi igraci koji su igrali veceras losiji od bilo koje ekipe u PL.
- animus
#28839 Re: Utakmice.
Mozda zato sto nema nikog na klupi a moras 11 izvesti. Pa onda pokusas nesto skrpiti. Da su ostali malo vise radili moglo je ovo upaliti. Sta jos imas zamjeriti?
- Logovan
#28840 Re: Utakmice.
Pogriješio je što je stavio i Ahmetovića i Handžića u prvih 11, Krste mu bio na klupi, veza mu je skroz bila tanka. Morao je ovo bolje.animus wrote: Ne pisi gluposti. Hajde reci koga bi ti stavio da igra. Sta je Husref pogriješio?
Ako ništa, da je izbacio jednog od napadača početkom drugog poluvremena, ali jok on uporan.
- animus
#28841 Re: Utakmice.
Formu Krste smo vidjeli protiv Sirokog a i veceras. Nema frajer snage ni za jedno poluvrijeme. Kako popraviti vezu? Koga ubaciti? Nema na klupi nikog. Djaba sva taktika kad ovi sto su igrom slučaja morali igrati nisu iskoristili šansu.Logovan wrote:Pogriješio je što je stavio i Ahmetovića i Handžića u prvih 11, Krste mu bio na klupi, veza mu je skroz bila tanka. Morao je ovo bolje.animus wrote: Ne pisi gluposti. Hajde reci koga bi ti stavio da igra. Sta je Husref pogriješio?
Ako ništa, da je izbacio jednog od napadača početkom drugog poluvremena, ali jok on uporan.
-
todd_smith
#28842 Re: Utakmice.
A na drugoj temi pises da je zajebao jer nije napravio izmjene a u drugom ubacio Krleta kad je bio 2-2 rezultatLogovan wrote:Pogriješio je što je stavio i Ahmetovića i Handžića u prvih 11, Krste mu bio na klupi, veza mu je skroz bila tanka. Morao je ovo bolje.animus wrote: Ne pisi gluposti. Hajde reci koga bi ti stavio da igra. Sta je Husref pogriješio?
Sad ovdje pises nije trebao Handzica nego krleta
Nisi jasan.
- Logovan
#28843 Re: Utakmice.
Ma jeste napravio promjenu, ali nije riješio glavni problem, a to su dva napadača. Krle mu je trebao igrati od samog početka. Jedan od dvojice napadača je bio višak. Zbog ovoga imali smo rupu u veznom redu. U napadu Ahmetović, u veznom redu Krle, Gavrić i Đokanović.todd_smith wrote: A na drugoj temi pises da je zajebao jer nije napravio izmjene a u drugom ubacio Krleta kad je bio 2-2 rezultat
Sad ovdje pises nije trebao Handzica nego krleta
Nisi jasan.
- GandalfSivi
#28844 Re: Utakmice.
Neka je dosao i neka je vidio. Dosta zajebavanja. Amidza kad je dosao pljunuo je cifru za igrace. Klosar hoce da se kurci bez pokrica. Ono ima tim. Doci ce prelazni rok, majstore skontaj sta hoces, ulozi pa se prostri...Cossack wrote:Bruka. Nema se tu šta poricati. Još Nam došao iz Vijetnama da joj lično svjedoči. Nadam se samo da će i Husref i igrači nešto naučiti iz ovoga.
-
El_comadante
#28845 Re: Utakmice.
ko je kriv što na klupi nema nikoga? što nije doveo par igrača da imako igrati? jeli ti i ja trebamo dovoditi igrače?animus wrote:Formu Krste smo vidjeli protiv Sirokog a i veceras. Nema frajer snage ni za jedno poluvrijeme. Kako popraviti vezu? Koga ubaciti? Nema na klupi nikog. Djaba sva taktika kad ovi sto su igrom slučaja morali igrati nisu iskoristili šansu.Logovan wrote:Pogriješio je što je stavio i Ahmetovića i Handžića u prvih 11, Krste mu bio na klupi, veza mu je skroz bila tanka. Morao je ovo bolje.animus wrote: Ne pisi gluposti. Hajde reci koga bi ti stavio da igra. Sta je Husref pogriješio?
-
Proposition Joe
#28846 Re: Utakmice.
Ma pukli smo ko kokica. Svi su jedva cekali tu pauzu, vec niz utakmica se provlacimo i skupljamo bodove na misice i svi su toga ovdje bili svjesni, cak nas je ta cinjenica radovala, da konacno i mi imamo pobjednicki mentalitet i dobijamo meceve na silu i iskustvo, jer smo svi svjesni okolnosti u kojima se tim nalazi. Glavni igraci preumorni (Hebib, Serbecic, Ahmetovic, Velkoski, Tatara smo vidjeli da je na izdisaju bio pa je povredom zaplatio), jer igraju konstantno i to je uticalo na njihovu formu ciji pad je kulminiro u zadnja dva meca. Druga stvar su apsolutni promasaji novopridoslih igraca. Letic, Gavric I Guzina tarabe. Ja u Milanovicu ne vidim da je promasaj ali da se lahko utopio u sivilo, to jeste, umjesto da iskoristi situaciju pa da malo vise povuce u odnoau na ostale. Sabanovic naograjiso. Svi znamo da zna i moze bolje, gledali smo ga. Mustafic i Djokanovic nisu bas spremni da nose igru tima a okolnosti su ih natjerali na tu ulogu. Jos su za rotacije i doziranja.
Eto dosla je pauza, svi smo je cekali. Vjerujem da ce poslije biti druga prica. Regrupisati i stisnuti redove, izgurati polusezonu i onda napraviti mini rekonsteukciju ekipe tj. ispraviti fule u promasenim pojacanjima, plus povratak povredjenih i bice to sve ok.
Eto dosla je pauza, svi smo je cekali. Vjerujem da ce poslije biti druga prica. Regrupisati i stisnuti redove, izgurati polusezonu i onda napraviti mini rekonsteukciju ekipe tj. ispraviti fule u promasenim pojacanjima, plus povratak povredjenih i bice to sve ok.
- vicious
#28847 Re: Utakmice.
@Prop Joe:
Sve si u pravu, jedino za Gavrica se ne mogu sloziti. Vidi se da zna, ima pas, zna gurnuti i neku dubinsku loptu, ali nije fizicki spreman, iako se tu stanje malo popravilo u odnosu na sami pocetak, i silom prilika igra previse nazad.
Sve si u pravu, jedino za Gavrica se ne mogu sloziti. Vidi se da zna, ima pas, zna gurnuti i neku dubinsku loptu, ali nije fizicki spreman, iako se tu stanje malo popravilo u odnosu na sami pocetak, i silom prilika igra previse nazad.
-
svi u napad
#28848 Re: Utakmice.
Fin komentar Sliver. Problem je u losoj fizickoj spremi koja je uzrok silnih povreda i niko ne odgovara za to. Sjetite se Slovenije. Ide se ne ide se i nakraju odu preko neke stvari. Sef umislio da je Trapatoni. Svaku tekmu se zatvori a sad protiv Zelje dva napadaca u startu. Nista ne radi na svom usavrsavanju. Mora se neka tekma i izgubiti al brate izgubiti od strumfova sa 5-com je bolno (svaki poraz od njih je bolan
). nekako izgurati do zime a onda na prave pripreme kako bi na proljece pokazali ko smo i sta smo.
- R2D2_SA
#28849 Re: Utakmice.
Fino je vidjeti odmjerenost ovdje nakon poraza u derbiju. I prica o struci a ne o upravi, virslama i tome.
Sve receno do sad stoji, manje vise. I Husef pogrijesio sa dva napadaca, opet kao u Sirokom u polju manje trkaca imamo a Osim tu najvise natrpao ali opet Handzic da nije poceo ubacio bi Husref sve vezne, ko bi ostao za izmjene, hajde budi pametan.
Ja nisam nesto razocaran, nisam ocekivao da cemo dobiti ali sam se nadao da ce me iznenaditi nasi. Nista, odmor, analiza gdje se pogrijesilo i ispraviti. I muski podnositi sad podhebavanje a ima i kvalitetnog, mora se priznati.
Sve receno do sad stoji, manje vise. I Husef pogrijesio sa dva napadaca, opet kao u Sirokom u polju manje trkaca imamo a Osim tu najvise natrpao ali opet Handzic da nije poceo ubacio bi Husref sve vezne, ko bi ostao za izmjene, hajde budi pametan.
Ja nisam nesto razocaran, nisam ocekivao da cemo dobiti ali sam se nadao da ce me iznenaditi nasi. Nista, odmor, analiza gdje se pogrijesilo i ispraviti. I muski podnositi sad podhebavanje a ima i kvalitetnog, mora se priznati.
-
todd_smith
#28850 Re: Utakmice.
Ovu propagandu za Gavrica prestanite siriti.vicious wrote:@Prop Joe:
Lik je karina od igraca.
Ne mozes biti defanzivni vezni i uletiti a NITI JEDNOM osvojiti loptu.
Ne mozes.
Nevezano za derbi. Recimo da nije igrao, lik je shit od igraca. U 15 minuti zuti dobije orotiv Slobode zbog nepotrebnog faula..sve ostalo fula.