Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
putokaz1
#28801 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemojte podcjenjivati BDA čitaj MK
Osim Bnaovića imaju Sapnu možda Kladanj Gegića i Saalibašića u Lukavcu Jaki su oni prelaze im iz BPS iz Boljitka iz SBIH i Pola SBB
Oni će biti 4 stranka na TK posliej SDP SDA i NZBLOKA
Osim Bnaovića imaju Sapnu možda Kladanj Gegića i Saalibašića u Lukavcu Jaki su oni prelaze im iz BPS iz Boljitka iz SBIH i Pola SBB
Oni će biti 4 stranka na TK posliej SDP SDA i NZBLOKA
- kmirsad
#28802 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sad sam i ja to konto... ali Banovići su glavni cilj,Zadržati rudnik, absolutnu vlast. biti Vrhovni monarh...
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#28803 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma najobicnije gluposti sto se toga tice.JThomas wrote:a jel zbog koke kao što govore
- kmirsad
#28804 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Spor mi net, ne mogu iguglat to...nemam pojma o kakvom seks skandalu je riječ...
Javio mi se pedja... super čova... uporan,konstruktivan,iskren, koncizan i konkretan... glupost koja me je morila, riješio na mah.
Javio mi se pedja... super čova... uporan,konstruktivan,iskren, koncizan i konkretan... glupost koja me je morila, riješio na mah.
- Pandakonda
#28805 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Navodno je bivši generalni sekretar Albin Zuhrić prevario svoju ženu koja je dobra prijateljica od Sabine, sa drugom ženom iz stranke. Denis kao dobar prijatelj od Albina je stao na njegovu stranu i samim time išao protiv Sabine. Na kraju je Albin spušio i Denis zajedno sa njim jer je bio na njegovoj stranikmirsad wrote:Spor mi net, ne mogu iguglat to...nemam pojma o kakvom seks skandalu je riječ...
Neki kažu da postoji i ta svađa oko stolica između Peđe i Denisa jer je navodno Denis htio da bude nosioc za državni parlament iako je bilo dogovoreno da to bude Peđa
- kmirsad
#28806 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hvala pandakondo...
Ovo je ozbiljna stvar, zapanjen sam... ako je ovo istna, nije onda vjerovati tom Albinu... jer ako je spreman prevariti ženu sa pripadnicom svoje stranke, spreman je počiniti to gnusno djelo i sa pripadnicama nacionalističkih stranaka... i onda smo ga ispušili načisto...
Bože dragi, čime se svijet zamlačuje...
Ovo je ozbiljna stvar, zapanjen sam... ako je ovo istna, nije onda vjerovati tom Albinu... jer ako je spreman prevariti ženu sa pripadnicom svoje stranke, spreman je počiniti to gnusno djelo i sa pripadnicama nacionalističkih stranaka... i onda smo ga ispušili načisto...
Bože dragi, čime se svijet zamlačuje...
Last edited by kmirsad on 04/03/2018 11:03, edited 1 time in total.
- KB9
#28807 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
cekaj, pa zar vi ozbiljno ocekujete nesto od ove stranke?
- Alighieri
#28808 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma apsurdnost, kakve veze ima privatni život čovjeka sa stranačkim, ipak je ovo liberalna stranka
Naša stranka neće nikad dalje iz Sarajeva. U Mostaru su apsolutno niko i ništa. Neki dan su držali neku tribinu, došlo sedam ili osam ljudi.
Naša stranka neće nikad dalje iz Sarajeva. U Mostaru su apsolutno niko i ništa. Neki dan su držali neku tribinu, došlo sedam ili osam ljudi.
- kmirsad
#28809 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naravno KGB... jedini su izlaz...samo treba strpljenja...KB9 wrote:cekaj, pa zar vi ozbiljno ocekujete nesto od ove stranke?
- sabina1
#28810 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I koalicije...malo sa Konakovićem a malo sa Radončićem.....onako tipično SDP-ovski...po potrebikmirsad wrote:Naravno KGB... jedini su izlaz...samo treba strpljenja...KB9 wrote:cekaj, pa zar vi ozbiljno ocekujete nesto od ove stranke?
-
putokaz1
#28811 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mora se s nekim
Prijedlog za NS
Sačekajte Oktobar pa koalirajte s
Ko tad bude Normalan
Bez SDA bez ASDA bez PDA bez SBB bez BPS bez BOSS bez Konakovićparty Bez.....
Prijedlog za NS
Ko tad bude Normalan
- sabina1
#28812 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Morate vi u Lukavcu , sa načelnikom kojem je SDP treća ili četvrta partija po redu.putokaz1 wrote:Mora se s nekim
Prijedlog za NS
Ko tad bude Normalan
(nemoj ovo shvatiti ništa lično molim te).
Naša Stranka ne mora , ali hoće - razlika je ogromna.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#28813 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
sta su vam obecali... ministarsko mjesto brez portfelja, nekretninu na carsiji, stipendije za djecu...Na drugoj strani, iz Naše stranke kazali su kako će podržati inicijativu SDA s obzirom na to da su uvaženi njihovi zaključci koji se odnose na termin održavanja redovne sjednice.
Za zaključak SDA glasalo je 24 zastupnika, četvero je glasalo protiv, a četvero je bilo suzdržano.
-
putokaz1
#28814 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Načelnik nije prihvatio koaliciju s SBB niti s SBIH osim u 2 slučaja,gdje su ga oni podržali( SBB više puta) samoincijativno
Da bi imao većinu,što je uspio samo u par odluka,mora ili sa SDA,ili SBIH, ili SBB ili sa svima njima,ili sa PDA sada
ON nema većinu ali ima FACEBOOK popularnost
Da bio je
KPJ
LDS
NS
KP BIH
SDP+DF+SDU
SDP
Dok je bio KP 2014 niko nije znao za njega-stotinjak glasova
Pobjedio je na priči Kontra SDA,što se bivši načelnik nije kandidovao
Zamisli pobjediš a čeka te:
Dug 4 Miliona Vladi TK,izvršan uz prijetnju blokade računa
SDA(SBIH) većina u OV
Dug Volonterima 2 miliona
Ostali Dugovi ko zna koliko
Imamo Izbore u Maju,Opoziv Izbori gdje se on bori protiv Tajkuna ucjena slikanja glasova kupovine ali uza se ima Grupu građana na FB,s nama piše kao Peđa
Ima spor s Član NS preko Medija
Ja bi predložio NS da u onim Kantonima ili Izbornim jedinicama gdje nemože Proći prag-Pokušati ići u koaliciji s nekim(SDP DF GS i slično)(Neznam položaj BHNL i NZBLOKA kakvi su oni kome su bliži šta predstavljaju) Da bi se kroz koaliciju Prag Prošao,a da sad ne ulazi u KS u koaliciji ni s kim,nek bude Neutral oko svega,osim ako ima Kvalitetnog Kandidata za Premijera
Ja poštujem NS ukoliko eventulno budu na Zajedničkoj Listi za TK ako do nje dođe sa (sdp df ta +),što se spominjalo,podržat ću ih
Sretno za NS
Da bi imao većinu,što je uspio samo u par odluka,mora ili sa SDA,ili SBIH, ili SBB ili sa svima njima,ili sa PDA sada
ON nema većinu ali ima FACEBOOK popularnost
Da bio je
KPJ
LDS
NS
KP BIH
SDP+DF+SDU
SDP
Dok je bio KP 2014 niko nije znao za njega-stotinjak glasova
Pobjedio je na priči Kontra SDA,što se bivši načelnik nije kandidovao
Zamisli pobjediš a čeka te:
Dug 4 Miliona Vladi TK,izvršan uz prijetnju blokade računa
SDA(SBIH) većina u OV
Dug Volonterima 2 miliona
Ostali Dugovi ko zna koliko
Imamo Izbore u Maju,Opoziv Izbori gdje se on bori protiv Tajkuna ucjena slikanja glasova kupovine ali uza se ima Grupu građana na FB,s nama piše kao Peđa
Ima spor s Član NS preko Medija
Ja bi predložio NS da u onim Kantonima ili Izbornim jedinicama gdje nemože Proći prag-Pokušati ići u koaliciji s nekim(SDP DF GS i slično)(Neznam položaj BHNL i NZBLOKA kakvi su oni kome su bliži šta predstavljaju) Da bi se kroz koaliciju Prag Prošao,a da sad ne ulazi u KS u koaliciji ni s kim,nek bude Neutral oko svega,osim ako ima Kvalitetnog Kandidata za Premijera
Ja poštujem NS ukoliko eventulno budu na Zajedničkoj Listi za TK ako do nje dođe sa (sdp df ta +),što se spominjalo,podržat ću ih
Sretno za NS
-
jefff
#28815 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bez NS u kantonu Sarajskom nema nove Vlade. Oce se omrsit nakon 10. godina gladovanja. 
- kmirsad
#28816 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mislim da bilo kakva koalicija, bilo s kim, prije izbora je nepotrebna i štetna po NS... poslije izbora, kada se bude znalo s kojim kapacitetima NS raspolaže... o tom po tom... važno je , ne izdati principe i čistotu... doči će vrijeme kad će se i ti kvaliteti cijeniti...sabina1 wrote:I koalicije...malo sa Konakovićem a malo sa Radončićem.....onako tipično SDP-ovski...po potrebikmirsad wrote:Naravno KGB... jedini su izlaz...samo treba strpljenja...KB9 wrote:cekaj, pa zar vi ozbiljno ocekujete nesto od ove stranke?
Dotle traba biti dan i noć aktivan na terenu, pojedinačno ubjeđivati glasače,objašnjavati,izaći iz stranačkih prostorija na teren, na društvene mreže... biti mnogo aktivniji... ne tražiti ulazak u vlast po svaku cijenu, kasnije se to ko bumerang vrati i zvizne te po glavi...
- sabina1
#28817 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma cim prodju izbori , treba iskoristiti potencijal i Radoncic i Konakovic su odgovorni politicari , prvenstveno borci , kako na prvoj liniji odbrane u agresiji tako i kasnije u izgradnji ove nase mlade drzave....odlucno i odgovornokmirsad wrote: Mislim da bilo kakva koalicija, bilo s kim, prije izbora je nepotrebna i štetna po NS... poslije izbora, kada se bude znalo s kojim kapacitetima NS raspolaže... o tom po tom... važno je , ne izdati principe i čistotu... doči će vrijeme kad će se i ti kvaliteti cijeniti...
Dotle traba biti dan i noć aktivan na terenu, pojedinačno ubjeđivati glasače,objašnjavati,izaći iz stranačkih prostorija na teren, na društvene mreže... biti mnogo aktivniji... ne tražiti ulazak u vlast po svaku cijenu, kasnije se to ko bumerang vrati i zvizne te po glavi...
A tu je i stari-dobri Beslagic kom je nekadasnje clanstvo u SDP-u zapravo olaksavajuca a nikako otezavajuca okolnost...vazno se zvati Selim
I oko Busuladzica ce se vjerovatno nakon izbora pronaci konsenzus
-
putokaz1
#28818 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kakva koalicija NS i SBB koliko se svađaju ko Muž i žena
Nego
Ko je Lijepa mlada Plava Dama pored Sabine Ćudić?
Nego
Ko je Lijepa mlada Plava Dama pored Sabine Ćudić?
-
Haman2
#28819 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemam pitanja. Beznacajna stranka koja nema nikakav uticaj na politicki zivot u BiH. Dobra samo da se neki uhljebe koji zahvaljujuci toj stranci pristojno zive.
-
hrasno
#28820 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ti si onaj koji 100% posto govori nema se za koga glasati ili dobar je on ali ja cu za nase...Haman2 wrote:Nemam pitanja. Beznacajna stranka koja nema nikakav uticaj na politicki zivot u BiH. Dobra samo da se neki uhljebe koji zahvaljujuci toj stranci pristojno zive.
-
furlan
#28821 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa ako nemas pitanja sta onda trazis ovdje?Haman2 wrote:Nemam pitanja. Beznacajna stranka koja nema nikakav uticaj na politicki zivot u BiH. Dobra samo da se neki uhljebe koji zahvaljujuci toj stranci pristojno zive.
- kmirsad
#28822 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam jel se šprdaš ili znaš nešto više od nas...sabina1 wrote:Ma cim prodju izbori , treba iskoristiti potencijal i Radoncic i Konakovic su odgovorni politicari , prvenstveno borci , kako na prvoj liniji odbrane u agresiji tako i kasnije u izgradnji ove nase mlade drzave....odlucno i odgovornokmirsad wrote: Mislim da bilo kakva koalicija, bilo s kim, prije izbora je nepotrebna i štetna po NS... poslije izbora, kada se bude znalo s kojim kapacitetima NS raspolaže... o tom po tom... važno je , ne izdati principe i čistotu... doči će vrijeme kad će se i ti kvaliteti cijeniti...
Dotle traba biti dan i noć aktivan na terenu, pojedinačno ubjeđivati glasače,objašnjavati,izaći iz stranačkih prostorija na teren, na društvene mreže... biti mnogo aktivniji... ne tražiti ulazak u vlast po svaku cijenu, kasnije se to ko bumerang vrati i zvizne te po glavi...![]()
A tu je i stari-dobri Beslagic kom je nekadasnje clanstvo u SDP-u zapravo olaksavajuca a nikako otezavajuca okolnost...vazno se zvati Selim
I oko Busuladzica ce se vjerovatno nakon izbora pronaci konsenzus
Prihvatam razgovor sa bivšim SDA-ovcem Konakovićem i sa bivšim SBB-eovcem Radončićem... moraju napustiti stranku čiji su članovi... ili biti istjerani iz nje...da bi uopšte dobili šansu da budu sagovornici... oko njihovog prijema u NS-u.
Selima mi ne diraj... nadam se da će svojim djelovanjem u NS, učiniti da se mnogi u SDP-u postidite što su ga ispustili... i da zatraže ispisnicu i prijem u NS.
- kmirsad
#28823 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
hrasno wrote:Ti si onaj koji 100% posto govori nema se za koga glasati ili dobar je on ali ja cu za nase...Haman2 wrote:Nemam pitanja. Beznacajna stranka koja nema nikakav uticaj na politicki zivot u BiH. Dobra samo da se neki uhljebe koji zahvaljujuci toj stranci pristojno zive.
- kmirsad
#28824 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nešto pokušavam da zamislim... Sud časti SBB...donio neopozivu odluku o isključenju Fahrudina Radončića iz članstva u stranci...iz razloga javnog iznošenja stavova suprotnim proklamovanim stavovima stranke i rušenja njenog ugleda...

- JThomas
#28825 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
to će ti biti isti dan kad izgubi podršku dnevnog avaza...