Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Meni je iskreno bilo nebulozno kad su Puyolu dali ugovor do 2016
Kako god, bio je pravi kapiten i neugodan protivnik.
Mali trik uprave. Ispali su gospoda kada su prosle zime obnovili Xavija i Puyola uz frazu: "igrace u Barceloni dok budu htjeli"
Sada ce Puyol otici kao legenda i slobodan igrac uz oprostaj kakav mu dolikuje, a klub ce osloboditi 6 miliona neto. Plata Ter Stegena, Rafinhe i Deulofeua zajedno. Ide i Valdes, jos 5 miliona koje ce vjerovatno prebaciti Messiju
ja mislim da više nije...Keirrison = 15 bacenih miliona....i još mnogi takvi...to je bilo doba Laporte kad se razbacivao sa parama, glumio rockstara, kupovao igrace koje je kasnije slao na posudbe, zavalio Barcu u stomilionske dugove..a i sad joj pravi smicalice sa svojim marionetama.
skenderija04 wrote:
Nema jarane, za njih nema. Taj jebeni strah od promasaja se vuce od chigrinskog je neshvatljiv-
Ne znam o čemu su razmišljali kad su kupovali tog lika. Ni dan danas mi nije jasno. Ali opet da je bio jedini promašaj, pa vala ljudi rekli "nikad više", pa haj... Ali pogriješili su sa njim, keirrisonom, henriqueom, hlebom, caceresom, affelayem.. a da ne pričam za ibrahimovića.. Da stvar bude još gora.. Nijedna od ovih pozicija im nije bila prijeko potrebna kao što im danas trepa štoper ili desni bočni...
skenderija04 wrote:
Prostudiraj pa vidi. Zasto nkada nije dosao stoper nalon Chigre? Zasto svi treneri (trojica) vise vole transformirati vezne i bekove?
Nemam ja živaca da to prostudiram ali je fakat zanimljivo zašto neće da dovedu nijednog stopera a treba im k'o hljeb. Bezveze riskiraju osvajanje trofeja.
Nije se rodio stoper koji je idealan za Barcelonin sistem (gdje se praktično izlaže streljani). Osim najvećeg katalonskog sina Carlesa Puyola.
migeru @migerucb · 7m
Forget Pelé and Maradona, if Messi wins a World Cup with Romero, Basanta, Rojo, Gago... he will be up there with Jesus and Muhammad
migeru @migerucb · 7m
Forget Pelé and Maradona, if Messi wins a World Cup with Romero, Basanta, Rojo, Gago... he will be up there with Jesus and Muhammad
Veceras je u Barceloni odigrana utakmica Kolumbija - Tunis. Za Kolumbiju je debitovao Éder Álvarez-Balanta. Izgleda da je postignut nacelni dogovor sa igracem, i ako Tata odluci,ide se u Argentinu da se razgovara sa Riverom. Vidjena delegacija Barrcelone na stadionu Espanyola, novinari procackali i vjerovatno da imamo kandidata za ljeto. Ako budu dva stopera ovaj ce biti u igri zajedno sa Musacciom.