SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

noviclan

#28801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

The BEN10

#28802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by The BEN10 »

Aferim Stojniću! :thumbup:
skafiskafsnjak

#28803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by skafiskafsnjak »

Uopste je nije pretukao...samo malo popricao s njom.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#28804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Matijevic_Vlado »

Fina reklama za kafanu i za naseg sportistu.
tempuser

#28805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tempuser »

BHF_Manijak wrote:Kvota 1.20 da je ova priletila sa "ubi mi momka, ostavi mi momka". :oops: Na snimku se vidi, odmah priljece da "razdvaja", koliko znsko moze razdvojit dva grmalja. To je taj nivo IQ-a. Brude i njihove voljene trebice. :oops:
Nekad davno mi nesto supljirali ispred zgrade na Otoci, a lik ubi od batina curu ispred DZ Kumrovec, mi pretircimo preko, krenemo da ga skidamo s nje, kad ona krenu da vristi i da nas cerupa "neeeemoj ga, ubicete mi momkaaaaaa"... Sta's, vratili momka na nju da je lesi. :lol: Mislim da su bilo Romi.
skafiskafsnjak

#28806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by skafiskafsnjak »

A poznajem 2 slucaja gdje su djevojke tukli, a kasnije se udale za njih .
Pa majke mi takve ne zalim sekunde ...
splinter

#28807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by splinter »

Ne znam da li je ovaj klip fake, odnosno režiran od strane Denisa ili je fakat bilo ovako, ali se sjećam priče od prije nekih desetak godina koju mi ispriča vlasnik jednog od tada posjećenijih sarajevskih klubova:
Sjedi tako u svom klubu u sa odabranom ekipom petak ili subota navečer i ono lagana priča, zeza , krcato sve, raje mali milion, sve super, odjednom vriska, povici, neki lik lema trebu, ubi hljeb u njoj.
Ovaj gazda ustane, opali šamarčinu liku da je momentalno završio na podu i još par šamarčina dok je na bio podu.
Kad kaže nešto osjetim na leđima udara me, čupa, štipa. Okrenem se kad ta treba vrišti " Pusti ga siledžijo, ja ga volim i tako te nebuloze."
Frajer samo dade na dalje postupanje obezbijeđenju, tj da ih izbace oboje i uruče im doživotni ban.
Tako da, hmm sve je moguće.
tempuser

#28808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tempuser »

Sodom1 wrote:Ima nesto cudno u tim zenama :D
Pricao mi jedan poznanik ima on nekog komsiju , lola se napije ubije brasno u zeni , nakon par dana ko da nista nije bilo , vole se , zajedno idu u sumu traktorom u drva :D
Idu lik i treba niz stepenice prema Prucsakovoj, ona njemu govori, ma mores ti mene tuc, ne smeta to meni, al nemoj pred ljudima... :-)
Isto ona scena iz Praznika u Sarajevu, tuce li te jos? jok, samo ponekad samarom iz ljubavi!
elk

#28809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by elk »

sve "aktere" govnjivom motkom po ledjima.bez izuzetka.
SmokingMan

#28810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

skafiskafsnjak wrote:A poznajem 2 slucaja gdje su djevojke tukli, a kasnije se udale za njih .
Pa majke mi takve ne zalim sekunde ...

Nedosatak samopstovanja.Da sam zensko nikada ne bi presao preko udarca ili samara,jednom kada to precutno odobris velike su sanse da ce to postati ucestala pojava u vezi ili braku.
made_in_sarajevo

#28811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by made_in_sarajevo »

reklama ili ne svaka mu cast sto je bar nesto uradio. bruku raje bi samo okrenulo glavu kao i ona 2-3 auta sto su prosli,a nije da nisu mogli vidjeti jer se na ulici sve desava.

gore jedan spominje krav maga, kakve joj fajde kad je to pileci mozak. znao sam ja jednu koja je dolazila na treninge krav maga i kad se radi situacija napada,pokusaj silovanja i slicno ona kaze "pa jebiga ja bi ga pustila nek me jebe, nek zavrsi svoje i eto". dzaba takvim mozgovima svaka borilacka vjestina na svijetu kad njoj ovo i odgovara.
Tomahawk11
Globalni moderator

#28812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

made_in_sarajevo wrote:reklama ili ne svaka mu cast sto je bar nesto uradio. bruku raje bi samo okrenulo glavu kao i ona 2-3 auta sto su prosli,a nije da nisu mogli vidjeti jer se na ulici sve desava.

gore jedan spominje krav maga, kakve joj fajde kad je to pileci mozak. znao sam ja jednu koja je dolazila na treninge krav maga i kad se radi situacija napada,pokusaj silovanja i slicno ona kaze "pa jebiga ja bi ga pustila nek me jebe, nek zavrsi svoje i eto". dzaba takvim mozgovima svaka borilacka vjestina na svijetu kad njoj ovo i odgovara.
Čekaj, znači treba se tući zbog trebica pilećeg mozga koje hodaju sa ovim krkanima?
Još da me ona opali torbom preko leđa što joj bijem momka...
Stojnić je vidio priliku da se malo pokaže, inače bi i on okrenuo glavu.
_someone

#28813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _someone »

Ja se jednom umjesao u to kad sam bio prisutan, iako iz vidjenja poznajem oboje aktera nisam znao sta se kasnije desilo sa njima.Ali evo skoro sam ih vidio skupa kako setaju, okrecu glavu od mene oboje :D Izgleda ona ljuta sto tad nisam dopustio da je namlati dovoljno a vjerovatno i on, levati oboje.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#28814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by konektovan »

Ja nisam mogao oka sklopiti kad sam pregledao video.....
DaffyDuck

#28815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaffyDuck »

Tomahawk11 wrote:
made_in_sarajevo wrote:reklama ili ne svaka mu cast sto je bar nesto uradio. bruku raje bi samo okrenulo glavu kao i ona 2-3 auta sto su prosli,a nije da nisu mogli vidjeti jer se na ulici sve desava.

Čekaj, znači treba se tući zbog trebica pilećeg mozga koje hodaju sa ovim krkanima?
Ma jok, samo treba okrenuti glavu. Kad se tuce zena, dijete, bode dijete nozem u tramvaju... SAMO glavu okreni, ko mu je kriv. Pa kad osvrne u crnoj hronici, onda ga operi na ruke sa ostatkom mahale. :bih:
SmokingMan

#28816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

Okreni glavu a kasnije kritikuj. :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#28817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

DaffyDuck wrote: Ma jok, samo treba okrenuti glavu. Kad se tuce zena, dijete, bode dijete nozem u tramvaju... SAMO glavu okreni, ko mu je kriv. Pa kad osvrne u crnoj hronici, onda ga operi na ruke sa ostatkom mahale. :bih:
Šta napriča, bolan, o kakvoj ti djeci :-)
Govorim za konkretnu situaciju, čak si i sam poslije to komentarisao, ali hajde, forumski Betmeni su mi najjači.
SmokingMan wrote:Okreni glavu a kasnije kritikuj. :thumbup:
Pogledaj snimak. Meni se čini da je Stojnić dobio torbom po glavi za ovo junačenje :D
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#28818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by un1ted »

Samo okretati glavu, ukoliko ne poznajes osobu. :bih:
SmokingMan

#28819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

Toma,pogledao sam ja,ništa spektakularno,čak je i naalov bio bomastičniji od videa.Očekivao sam tabačinu sa lokvom krvi ispod aktera. :D
Haris.ba

#28820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Haris.ba »

un1ted wrote:Samo okretati glavu, ukoliko ne poznajes osobu. :bih:
Ukoliko traži pomoć - pomoći ako možeš.

Ali, ako ne traži - veće su šanse da će biti slučaj "ja njega volim".
Dovoljno je nazvati policiju.
made_in_sarajevo

#28821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Tomahawk11 wrote:

ne treba okrenuti glavu i treba prici pogotovo u slucajevima kad ovakvi pederi glume silu nad curama. nema veze jel ona pileci mozak treba "mangupu" par samara opaliti i otici. pileci mozak ce tad skontati ili nece nikad ali ne mozes pustiti da nekoga tuku na ulici,a vidis da nije neko ciscenje racuna i okrenuti glavu.
JThomas

#28822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

ali ona njega voli bolan :mrgreen:
SmokingMan

#28823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

Umjesto žestokog seksa nakon svađe primjenjuju blaže varijante riješavanja problema.
made_in_sarajevo

#28824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

pa dobro nek se oni vole i nek se jebu odma na ulici i okace na spam spam :mrgreen: ali opet "mangupu" treba par samara opaliti. on sila jer ga je ona nesto odbila, isfurala ga pred rajom sta li
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#28825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by un1ted »

Haris.ba wrote:
un1ted wrote:Samo okretati glavu, ukoliko ne poznajes osobu. :bih:
Ukoliko traži pomoć - pomoći ako možeš.

Ali, ako ne traži - veće su šanse da će biti slučaj "ja njega volim".
Dovoljno je nazvati policiju.
Da, slazem se, ali opet treba procijeniti situaciju. Kako god, vise se moze najebati, nego koristi uciniti.
Post Reply