Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zipoo
#28751 Re: Premijer liga BiH
Sto se napati bezveze. Tacno cu poceti sumieve postove preskakati
1. kolo nista nije pokazalo. Jedina jaka utakmica derbi, a to je i jedina utakmica u svijetu gdje je na x kvota 1.
1. kolo nista nije pokazalo. Jedina jaka utakmica derbi, a to je i jedina utakmica u svijetu gdje je na x kvota 1.
-
sumirprimus
#28752 Re: Premijer liga BiH
Jes tacno derbi jaka utakmica ako cemo se lagat na finskom...
Doduse stoput ponovis laz i ubjedis se da je istina...
-
sumirprimus
#28753 Re: Premijer liga BiH
Heeeeej zito.
Al zito iza gola bukvalno
Eno i jasike
Bogam cemo u krupu u pecenjke...

Al zito iza gola bukvalno
Eno i jasike
Bogam cemo u krupu u pecenjke...
Last edited by sumirprimus on 25/07/2016 00:19, edited 1 time in total.
-
Samprotivsviju
#28754 Re: Premijer liga BiH
Ja ovog lika nista ne kontam 
-
zipoo
#28755 Re: Premijer liga BiH
Pa koja je bila jaca ovo kolo ?sumirprimus wrote:Jes tacno derbi jaka utakmica ako cemo se lagat na finskom...
-
sumirprimus
#28756 Re: Premijer liga BiH
Krupa mladost dva metra iza gola zito.kokuruz.Samprotivsviju wrote:Ja ovog lika nista ne kontam
Prava kokuruz. Liga.i kad mi kazu da nije.evo dokaza .pecenjak te jebo
Plus jasika pride.jasika drvo.iz.porodice vrba.
-
Samprotivsviju
#28757 Re: Premijer liga BiH
Jarane sta ti uzimassumirprimus wrote:Krupa mladost dva metra iza gola zito.kokuruz.Samprotivsviju wrote:Ja ovog lika nista ne kontam
Prava kokuruz. Liga.i kad mi kazu da nije.evo dokaza .pecenjak te jebo![]()
![]()
-
sumirprimus
#28758 Re: Premijer liga BiH
Pa zna se.zipoo wrote:Pa koja je bila jaca ovo kolo ?sumirprimus wrote:Jes tacno derbi jaka utakmica ako cemo se lagat na finskom...
Sloboda olimpic.totalna dominacija.golovi.posjed.lopte.plus nije bilo huliganskih ispada.cupanja stolica.gadjanja bakljama i tako to...sve fer i korektno...
-
sumirprimus
#28759 Re: Premijer liga BiH
Sarajevskim klubivuma bodove iz kola u koloSamprotivsviju wrote:Jarane sta ti uzimassumirprimus wrote:Krupa mladost dva metra iza gola zito.kokuruz.Samprotivsviju wrote:Ja ovog lika nista ne kontam
Prava kokuruz. Liga.i kad mi kazu da nije.evo dokaza .pecenjak te jebo![]()
![]()
A jes vruco.jel na hasetu sta ladnije .gor na brdu mora bit
- jeza u ledja
#28760 Re: Premijer liga BiH
Preskacite samo, ja odavno to radim. 
- Dr. Kuca
#28761 Re: Premijer liga BiH
Da ponovim Sa klubovi bi mogli sotati bez evrope i ove godine ako se sta ne promjeni. Prelosi smo. Bilo je dobrih utakmica, celik metalge odlicna tekma, puno sansi, sloboda rutinski, zrinjski rutinski, iznenadjenje vitez.
- vicious
#28762 Re: Premijer liga BiH
Jest bila u nekim fazama interesantna utakmica za gledati, ali to što je bilo puno šansi je rezultat loših odbrana, rupe na sve strane pogotovo pred kraj kad je čelik bacio sve karte u napad.Dr. Kuca wrote:Da ponovim Sa klubovi bi mogli sotati bez evrope i ove godine ako se sta ne promjeni. Prelosi smo. Bilo je dobrih utakmica, celik metalge odlicna tekma, puno sansi, sloboda rutinski, zrinjski rutinski, iznenadjenje vitez.
Derbi ne može biti mjerilo nizašta, previše su se i jedni i drugi bojali da ne izgube.
-
Papastadopulos
#28763 Re: Premijer liga BiH
sto su rodili kuruzi ove godine u krupi aaaa, izgleda fin teren, podsjeca me na ono kako smo prije igrali, iza gola kuruzi ili psenica i kad neko nabije loptu svi odemo i trazimo je po 10-15 minuta prodje me volja za fudbalom ahahha, ali bilo je zanimljivo
-
gold'n'brown
#28764 Re: Premijer liga BiH
Meni fakat nije jasna odakle tolika bahatost navijaca ekipe koja:sumirprimus wrote: Sarajevskim klubivuma bodove iz kola u kolo![]()
A jes vruco.jel na hasetu sta ladnije .gor na brdu mora bit![]()
1. u svojoj istoriji nikada nista nije osvojila,
2. ekipe kojoj dva sarajevska premijerligasa mogu uzeti bilo kojeg igraca kada zele bez obzira sto "igraju" evropske utakmice,
3. ekipe koja je prije dvije sezone igrala prvu ligu federacije,
4. ekipe koja ima katastrofalnu infrastrukturu da ne mogu igrati evropske utakmice na svom terenu,
5. ekipe koja grca u dugovima,
6. ekipe koja sve sto je postigla je postigla zahvaljujuci "sarajevskom" treneru,
7. ekipe koja je u evropi pokazala (kao i svi ostali) da se rezultat mize ocekivati samo od sarajevskih klubova
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Raigor Stonehoof
#28766 Re: Premijer liga BiH
Sta rece, kOkuruz? 
-
maida95
#28767 Re: Premijer liga BiH
Ivan Kostić.gold'n'brown wrote:Meni fakat nije jasna odakle tolika bahatost navijaca ekipe koja:sumirprimus wrote: Sarajevskim klubivuma bodove iz kola u kolo![]()
2. ekipe kojoj dva sarajevska premijerligasa mogu uzeti bilo kojeg igraca kada zele bez obzira sto "igraju" evropske utakmice,
4. ekipe koja ima katastrofalnu infrastrukturu da ne mogu igrati evropske utakmice na svom terenu,
6. ekipe koja sve sto je postigla je postigla zahvaljujuci "sarajevskom" treneru,
7. ekipe koja je u evropi pokazala (kao i svi ostali) da se rezultat mize ocekivati samo od sarajevskih klubova
Stadion nije Slobodin, nego gradski, kako je tako je, da je naš ne bi ovako bilo.
1:0, penal.
Ovo za trenera ne bih ni da komentarišem jer je presmiješan "argument"
-
Nadzorna_ploca
#28768 Re: Premijer liga BiH
Čak nema potrebe da se bilo sta i spominje, imaju oni svoj rang takmicenja.
- spreca
#28769 Re: Premijer liga BiH
Ako cemo posteno.... HurefBeg Musemic je Tuzlak...rodjen je u Janji na prepishaj hoda od Tuzle , gdje je ako se nevaram i igrao a onda je otiso preko karaule.....sarajevski trenergold'n'brown wrote:Meni fakat nije jasna odakle tolika bahatost navijaca ekipe koja:sumirprimus wrote: Sarajevskim klubivuma bodove iz kola u kolo![]()
-
FreakyStyley
#28770 Re: Premijer liga BiH
Nisam znao da se u nekim dijelovima BiH kaze kokuruz.
Uvijek su mi bile interesantne ove sitne razlike u jeziku, kao ono "upadoh sa stolice".
Uvijek su mi bile interesantne ove sitne razlike u jeziku, kao ono "upadoh sa stolice".
-
Samprotivsviju
#28771 Re: Premijer liga BiH
Kostic obori glavu nakon pregledanog snimka, vidjevsi da su jedu priliku imali za 90 min-LIBERO- wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28772 Re: Premijer liga BiH
Imas i verziju kuruzFreakyStyley wrote:Nisam znao da se u nekim dijelovima BiH kaze kokuruz.
-
Samprotivsviju
#28773 Re: Premijer liga BiH
ima i....kisne mi GloOva 
-
maida95
#28774 Re: Premijer liga BiH
ne znam ni ja otkud sumiru kokuruz, ja koliko znam kukuruz je brate mili 
-
gold'n'brown
#28775 Re: Premijer liga BiH
Ovo je napisano samo u bahatom stilu tvoga kolege.maida95 wrote:Ivan Kostić.gold'n'brown wrote:Meni fakat nije jasna odakle tolika bahatost navijaca ekipe koja:sumirprimus wrote: Sarajevskim klubivuma bodove iz kola u kolo![]()
Stadion nije Slobodin, nego gradski, kako je tako je, da je naš ne bi ovako bilo.
1:0, penal.![]()
Ovo za trenera ne bih ni da komentarišem jer je presmiješan "argument"