Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ono što su radili muslimanima u Bosni četnici '90-ih godina prošlog stoljeća, to sada rade vehabije muslimanima Iraka i Sirije, ista je to bratija, identična.
Covjek koji je masakrirao 200000 DUSA. Strahota je vidjeti da ima ljudi koji ga podrzavaju, pa gdje ode ovaj svijet.
Čovjek je legenda. Legalno izabrani predsjednik, sirijski narod ga voli, pametan i mudar lider, pencilin za vehabo-cioniste, tekfirdžije, trofrtalje, primitivne i zatucane beduine...
Cekat cemo, pa vidjeti kako ce zavrsiti ovaj monstrum i svi oni koji ga podrzavaju ukljucujuci i tebe.
Pazzo wrote:
Sto bi rekao nas narod: Kapetan Gradascevic se okrece u grobu ko sve koristi (zloupotrebljava) njegovo ime.
Dug je dug.. a ja dužan ne želim biti..
Kako se ovdje svakim danom sve više delimitira kulturno-civilizacijski jaz između raje i "onih drugih" reda radi možda je vrijeme da .. iako veoma nerado.. budem malo aktivniji ovdje ne samo forme radi..
Kada ova gospoda očiste blato sa kaljača svojih naslijeđenih i u amanet ostavljenih.. nauče osnovne postulate suživota i poštovanja onda ponizno, (možda), u meni mogu tražiti zrno sugovorništva.. mnogo se razlikujemo i samim tim skoro nikako razumijemo..
A ovaj drugi.. kako vidim.. provokator od profesije.. sitnog kalibra.. kada u mikronskoj dimenziji svoje sive mase uspije generirati bilo šta što bi se moglo iole konsiderirati.. bujrum.. pa da to u zlato zavijemo..
Bolan nebio ne krijem ja iza svog avatara sitne provincijalske frustracije.. nikada mi se obratio nisi i sada sebi daješ pravo da o mome prosuđuješ.. ko si ?? a ako i dalje budeš tražio hljeb za svoje zube ... naći ćeš ga..
Cuj ti aristokrate... Stara sarajevska piljarska porodica iz '95
Teske droge, teske droge
The #Islamic_Front mujahideen remaining steadfast in #Aleppo against the advance of #Daesh. y2u.be/GEO_xH2YGSQ
Ma pusti moje nego.. sta ovo pazzo znaci.. dijagnoza ili naslijeđe pokoljenja pređašnih.. kako je veoma zahtjevno identificirati se sa određenim epitetima, ne želim vjerovati da svoje personalne osobine želite javno deklarirati..
Cyrax wrote:Plitak vam je vehabijski humor ko i pamet sto vam je
Nemoj dozvoliti da te isprovocira pa da u paketu ideš u ban.
_____
- Neko od fanova ove koljačke stoke je slagao da su Pešmerge silovale jezidsku ženu. Nisu. Ovaj izvor svjedoči da su to uradili pripadnici ISIL-a koji drže 5 do 7 hiljada žena kao seksualno roblje:
The woman said she had been raped so many times by ISIS militants (pictured) that she could no longer use the toilet, adding that the ordeal has been so harrowing that she plans to commit suicide even if freed
A vic dana nam stiže od ministra za informacije prelegalne i pregenocidne sirijske vlade "Podržajemo kurdski YPG u Kobanetu oruđem i municijom protiv dajša."
YPG je istjerao Assadiste na početku sukoba. Hebiga, povjerovale komunjare da će im gospodari iz Tel Aviva povući veze i dati nezavisnost. I ne samo da sada nakon ovog divljanja po Turskoj sigurno neće nikad dobit nezavisnost, već će nažalost slušajući komunjare ostati očišćeni iz nekih dijelova Sirije. Tako je to kad se uzdaš u komunizam i vjeruješ cionistima.
Sky News: IS i dalje nastavlja sa napredovanjem uprkos bombardovanjima koalicije!
Industrijski region u Deri Zouru nakon dva mjeseca bez borbi u prvom naletu u rukama IS-a.Planina Sindžar koja se smatra strateškim lokacijama ponovo je snage IS-a drže u okruženju.U iračkoj pokrajini Salahudin također IS napreduje, a pad Kobana u ruke IS-a bi značio i američki poraz:
husein_kapetan wrote:
Dug je dug.. a ja dužan ne želim biti..
Kako se ovdje svakim danom sve više delimitira kulturno-civilizacijski jaz između raje i "onih drugih" reda radi možda je vrijeme da .. iako veoma nerado.. budem malo aktivniji ovdje ne samo forme radi..
Kada ova gospoda očiste blato sa kaljača svojih naslijeđenih i u amanet ostavljenih.. nauče osnovne postulate suživota i poštovanja onda ponizno, (možda), u meni mogu tražiti zrno sugovorništva.. mnogo se razlikujemo i samim tim skoro nikako razumijemo..
A ovaj drugi.. kako vidim.. provokator od profesije.. sitnog kalibra.. kada u mikronskoj dimenziji svoje sive mase uspije generirati bilo šta što bi se moglo iole konsiderirati.. bujrum.. pa da to u zlato zavijemo..
Bolan nebio ne krijem ja iza svog avatara sitne provincijalske frustracije.. nikada mi se obratio nisi i sada sebi daješ pravo da o mome prosuđuješ.. ko si ?? a ako i dalje budeš tražio hljeb za svoje zube ... naći ćeš ga..
Cuj ti aristokrate... Stara sarajevska piljarska porodica iz '95
Teske droge, teske droge
The #Islamic_Front mujahideen remaining steadfast in #Aleppo against the advance of #Daesh. y2u.be/GEO_xH2YGSQ
Ma pusti moje nego.. sta ovo pazzo znaci.. dijagnoza ili naslijeđe pokoljenja pređašnih.. kako je veoma zahtjevno identificirati se sa određenim epitetima, ne želim vjerovati da svoje personalne osobine želite javno deklarirati..
Nastavi. Ovakva palamudjenja u zivotu nisam citao! Nastavi da ti se smijemo. Molim te!!!!
jastuk1 wrote:Nego Čeli, šta bi od sinoćneg i već entog pokušaja dezinformacija da su ovi koristili otrove u Kobaniju?
I ona "Jane Musa" što sebe naziva novinarom - do sada se izofirala i osramotila jedno 500 puta....
A ko ti kaže da je dezinformacija? Niti je to prvi slučaj u Kobaneu. Da bi se ta info potvrdila potrebno je stručno vještačenje. Ko će ga uraditi u onim okolnostima? Niko.
Evo šta žena priča:
Last nite there were claims of ISIS chemical weapon attack in #Kobane. As far as I know these R still claims; not backed up by evidence yet.
da se prisjetimo, prije tačno godinu dana sirijska vojska je bila u potpunom okruženju u Alepu, a kontrolisali su samo ovaj dio unutar crvene (pune) linije
Onda je deratizirana Safira i probijen koridor preko Kanasera. Od tada do danas je očišćeno preko 100 kvadratnih kilometara oko Alepa.
Maystor wrote:da se prisjetimo, prije tačno godinu dana sirijska vojska je bila u potpunom okruženju u Alepu, a kontrolisali su samo ovaj dio unutar crvene (pune) linije
Onda je deratizirana Safira i probijen koridor preko Kanasera. Od tada do danas je očišćeno preko 100 kvadratnih kilometara oko Alepa.
Pogledajte ljudi. Druga karta je mnogo uvecana u odnosu na prvu i teritorija SAA izgleda veca (u lijevo donjem uglu ima pokazatelj omjera karte). Cak se na drugoj karti ne vidi ni jezero koje se vidi na prvoj, jer je pobjeglo iz kadra. maystore necu reci da si neinteligentan...
Last edited by Laprdan on 22/10/2014 23:19, edited 1 time in total.
Maystor wrote:da se prisjetimo, prije tačno godinu dana sirijska vojska je bila u potpunom okruženju u Alepu, a kontrolisali su samo ovaj dio unutar crvene (pune) linije
Nikako mi nije jasan ovaj klin SAA desno od Sheikh Najjar industrijske zone, koja su to sela... i SAA je blize Termocentrali, nego je na mapi ucrtano... to je ovaj sivi kao trokutic, na pola puta izmedju Aleppo aerodroma i vojne baze Kuweyres. Tu su se ljetos vodile borbe, kod centrale, ISIL to drzi jos uvijek istina.
Irački parlamentarac Dr. Hanan Al-Fetlavi povodom američkog oružja i opreme koje je palo u ruke IS-a u Kobaneu
- Previše je grešaka od strane Koalicije...Nedavno su IS-u isto tako izbacili hranu umjesto stanovnicima Amerlija koji su u okruženju.Također, bombardovani su irački borci (šiitske formacije) i poginulo je oko 70 boraca, javnost o tome ne govori puno, i tada su nam rekli da su pogriješili.U Mosulu su prije nekoliko dana vojne formacije IS-a izvele veliku vojnu paradu, zar je moguće da Koalicija nije vidjela i da njihova vojna vozila nisu bombardovana? Nije li sve ovo igra a koju smo prihvatili a da toga nismo ni svijesni...Hoće li jednoga dana bombardovati i neko naše ministarstvo a poslije se izvinjavati da su pogriješili?