SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
vješalica

#28751 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Niemand wrote:
vješalica wrote:
:thumbup:
shvatio si poentu
Shvatila :chmoljava:
sorry :P :mrgreen:
vješalica

#28752 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

relativno84 wrote:eh steta sto nije bio i neki zastitar da i njega nalupa :D
i zaštitar bi dobio pancerice
AmirBaa

#28753 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

Eeee moji junaci, najlakse preko foruma pametovat. Sta da je tvoje (buduce) dijete neko ovako unakazio? Bi li isto tako govorili ma svakako su svi na rubu zivaca ?
Niemand

#28754 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Niemand »

Ja mescini rece da ne podrzavam marisanje. Al isto tako, svi aplaudirate na recenice "ja bi za svoje dijete sve uradio i ubio ako treba". Cemu sad ibret? Sto je lik policajac il sta vec, koji je na skijanju nekog prebio. Mogo je biti i forumas komotno.
AmirBaa

#28755 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

Niemand wrote:Ja mescini rece da ne podrzavam marisanje. Al isto tako, svi aplaudirate na recenice "ja bi za svoje dijete sve uradio i ubio ako treba". Cemu sad ibret? Sto je lik policajac il sta vec, koji je na skijanju nekog prebio. Mogo je biti i forumas komotno.
Pa koliko to cesto vidis po vijestima da je neko osvetio svoje dijete ? Eno onima kcerku svirepo ubili, onom na ilidzi dijete ubili usred dana haman pa jesu li ti ljudi isli i svetili se? Za njih ne vaze isti zakoni kao za tog policajca :thumbup:
Niemand

#28756 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Niemand »

AmirBaa wrote:
Niemand wrote:Ja mescini rece da ne podrzavam marisanje. Al isto tako, svi aplaudirate na recenice "ja bi za svoje dijete sve uradio i ubio ako treba". Cemu sad ibret? Sto je lik policajac il sta vec, koji je na skijanju nekog prebio. Mogo je biti i forumas komotno.
Pa koliko to cesto vidis po vijestima da je neko osvetio svoje dijete ? Eno onima kcerku svirepo ubili, onom na ilidzi dijete ubili usred dana haman pa jesu li ti ljudi isli i svetili se? Za njih ne vaze isti zakoni kao za tog policajca :thumbup:
Jao. Pokusacu ispocetka. Mozda mi uspije.

Ja, Niemand, marisanje- ne podrzavam. Dok drugi forumasi, jedno pola foruma, to- podrzava. Stoga, meni, Niemand, nije jasno-sta se ibretite.

Policajac na skijanju-obicni lik. Pekar na skijanju- obicni lik. I policajac i pekar mogu biti- forumasi.

Forumasi, anonimno, vele-ja bi za svoje dijete sve uradio. Niemand, stoga, nije jasno- zasto se ibretite.

Jel ista jasnije? :roll:

A ti primjeri o umrlima i osveti, mislim stvarno. Sta vam je vise svima. Pustite bar mrtve na miru.
AmirBaa

#28757 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

Niemand wrote:
AmirBaa wrote:
Jao. Pokusacu ispocetka. Mozda mi uspije.

Ja, Niemand, marisanje- ne podrzavam. Dok drugi forumasi, jedno pola foruma, to- podrzava. Stoga, meni, Niemand, nije jasno-sta se ibretite.

Policajac na skijanju-obicni lik. Pekar na skijanju- obicni lik. I policajac i pekar mogu biti- forumasi.

Forumasi, anonimno, vele-ja bi za svoje dijete sve uradio. Niemand, stoga, nije jasno- zasto se ibretite.

Jel ista jasnije? :roll:

A ti primjeri o umrlima i osveti, mislim stvarno. Sta vam je vise svima. Pustite bar mrtve na miru.
Meni nije jasno zasto ti mene citiras kad ja ovo ne podrzavam nikako a vec treci put govoris ,,sto se ibretite". Znas citati ?
Niemand

#28758 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Niemand »

:zid:

Dear Lord :D
vješalica

#28759 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

AmirBaa wrote:
otkud mi znamo šta je bilo
dečko kaže da je udario u drota
a izvještaj policije da je udario u dijete pa dobio pancerice
niti smo bili niti smo vidjeli na licu mjesta šta se desilo

osim toga ovdje je tema disciplinski postupak na njegovom radnom mjestu i lukačev postupak i fup-a

a to je nešto sasvim drugo od krivičnog postupka

dečko se naklatio da sjebe drota kroz disciplinski postupak i radno mjesto
toliki su slučajevi bili protiv službenika
samo je ovaj došao do parlamenta
zanimljivo
seoBIH

#28760 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by seoBIH »

Udario u dijete na skijama. Pa nije se zaletio i udarao šakama jbte. Ko da nikad niste bili na skijanju i vidjeli takve nezgode.
Niemand

#28761 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Niemand »

Pa normalno da ga nije trebo prebiti. Al poenta cijele price-nije taj policajac nista drugaciji od drugih roditelja sto vjecito daju te silovite izjave, koje se simpatisu i podrzavaju. A ja jos ne vidjeh na forumu da je neko reko nekom roditelju-to ti nije ispravno.

Problem je sto je lik policajac koji je prebio drugog lika. I tek onda nastaje klik u glavi- vidi neko prebio lika. Dok, na tastaturi je to za hvalospjevke. Tako se voli svoje dijete. A kad neko to pretvori u djelo, ostaje ocito bez forumske hvalospjevke. Jos policajac. Lijepo za popljuvati.

Simpaticno.
vješalica

#28762 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

da se djetetu šta desilo druga bi se polemika ovdje vodila

uostalom nije ga službeno istukao dok je bio na radnom mjestu
otišao čovjek porodično da mu odmor sjebe neki studentčić što jurca okolo bez kontrole i pažnje
Niemand

#28763 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Niemand »

A haj znaj sad sta je bilo.
Qoom

#28764 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Qoom »

Kratak je onaj fitilj na plućima kakav bi mu ja napravio da je moje pokupio.
Niemand

#28765 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Niemand »

Ne razumijem sta se dobije s tim. Dijete odjednom bude oke, slomljena ruka zacijeli istog momenta kad nekom raspalis samar il sta? Djetetu das fin primjer kako se (ne)ponasa?

Ne razumijem oko za oko fazon. Al haj.

Gud lak.
radiša

#28766 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by radiša »

Niemand wrote: Ja, Niemand, marisanje- ne podrzavam.
batina je izasla iz raja.
MOSALJOZE

#28768 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MOSALJOZE »

Djevojka ne shvata da šutnjom,čini medjedju uslugu svojoj porodici prvenstveno.Mislite da ce Dzenanov otac mirno spavati,a neko ko mu je ubio sina da bude na slobodi.Zatvor i kazna tom čovjeku nisu bitni.
Ne kontam samo kako je nisu pritisnuli da prizna.Pa jedan inspektor ce natjerati odraslog muškarca da prizna i što jeste uradio,i što nije,a ne jednu balavicu.
Tercius

#28769 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

http://www.avaz.ba/clanak/172238/mladic ... -ocevidaca

Hm.....Evo pokusavam da se sjetim kada sam zadnji put vidio dijete od 5 godina na sred skijaske staze sto samo sto u pratnji roditelja, nikad.Znaci ova malecka je morala biti negdje gdje je bilo i ostale djece.E sad nesto kontam kakav ti moras biti kloc kada zavrsavas zicu i prilazis masi ljudi izmedju ostalog i djece da ne gledas ispred sebe, ili mozda gledas ali se ne mozes zaustaviti jer prebrzo vozis.U oba slucaja degenek je zasluzen pa jel od policije u uniformi jel od policije u skijaskim hlacama i pancericama.Znajuci M.S koji je maximalno rega lik, blag, miran,tih, bas ko curica sto bi se reklo i gledajuci ove rezove po stomaku, i dalje sam misljenja da su povrede nastale usljed pada. :run:
Mescini evo ga predzadnji uz platformu...
zateznistub

#28770 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

nisam neki lik koji trazi i pravi belaj, gldedam svoje i ne barcem druge...e sad...

kako vjesalica rece nije niko od nas bio na licinom mjestu pa da zna sta i kako...samo jedno...ako ja pazim svoje dijete e pa nece ga neki nadobudni bojan krizaj rasklopiti jer misli da zna skijati...ako je istina da se zakuc'o u malog nije ni zasluzio bolje...nesrece se desavaju tacno, samo me interesuje da li je dijete bilo gdje se voze stariji ili je ovaj uletio gdje su djeca...
Fauja Singh

#28771 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Fauja Singh »

Ne znam sta je bilo i ne kazem da mozda ovaj momak nije zasluzio neku vaspitnu samarcinu, ali prebiti ovako momka da mu odstrane zucnu kesu, pa to moze samo divljak ili osoba sa dijagnozom "granicni poremecaj licnosti"
To sto je specijalac i sto jednoj takvoj osobi mi dajemo platu je jos tuznija stvar, od policajca/specijalca ocekujem da provodi zakon, odrzava javni mir i red i da je u sluzbi gradjana, a ne da pretuce momka da mu se bore za zivot.
Bas me zanima, da je umjesto ovog momka bio Denis Stojnic ili recimo Tomo Spahovic, da li bi na njega ovako nasrnuo, bi al u kurcu, nego vidi slabiji od njega i ponijelo ga batinjanje.
kox

#28772 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kox »

Fauja Singh wrote:Ne znam sta je bilo i ne kazem da mozda ovaj momak nije zasluzio neku vaspitnu samarcinu, ali prebiti ovako momka da mu odstrane zucnu kesu, pa to moze samo divljak ili osoba sa dijagnozom "granicni poremecaj licnosti"
To sto je specijalac i sto jednoj takvoj osobi mi dajemo platu je jos tuznija stvar, od policajca/specijalca ocekujem da provodi zakon, odrzava javni mir i red i da je u sluzbi gradjana, a ne da pretuce momka da mu se bore za zivot.
Bas me zanima, da je umjesto ovog momka bio Denis Stojnic ili recimo Tomo Spahovic, da li bi na njega ovako nasrnuo, bi al u kurcu, nego vidi slabiji od njega i ponijelo ga batinjanje.
:thumbup:
hladan.preminger

#28773 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hladan.preminger »

Fauja Singh wrote:Ne znam sta je bilo i ne kazem da mozda ovaj momak nije zasluzio neku vaspitnu samarcinu, ali prebiti ovako momka da mu odstrane zucnu kesu, pa to moze samo divljak ili osoba sa dijagnozom "granicni poremecaj licnosti"

I ja nesto kontam, opaliti mu par šamara i slično.
Ali ovo je krvničko izivljavanje koje nije često ni kod marisanja navijača.
Po ovoj logici sad bi trebao otac od ovog malog ovom drotu bar oko izvaditi i jednu ruku otkinuti.
zateznistub

#28774 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

To je isto ono ŠBBKBB da je kojim slučajem dijete završilo na traumatologiji zbag nadobudnog skijaša?

Kako stoji, niko ne zna šta je i kako bilo...možda si totalno u pravu a možda dijametralno griješiš i glede batina i glede Stojnica...
supercali

#28775 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

Je li toj djevojcici specijalca odstranjena zucna kesa i sl
Sta god bilo nije zasluzio da ga se ovako bukvalno namlati
Locked