Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2876 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Klik na profil. 
- Veliko Stopalo
#2877 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
porasla je dovoljno, vidish da ima vozachku.burek_in_space wrote:A jesi primijetio shto kenjka vec par dana?Veliko Stopalo wrote:burek, daj vodi ovu malu da ne kukumavche vishe, dachu ti ja stan ako nemash gdje, imate kikirikija i hljeb od juche.![]()
Rek'o sam joj, kad poraste, mozhda imadne shansu kod chika bureka.
- JThomas
#2878 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a ko je to tvrdio?Nokija wrote:Ne znam cemu to vrijedjanje. I ta neka intelektulana nadmenost. Ociti primjer frustracije i inferiornosti.JThomas wrote:na silu se folirate i pravite pametne. svijet je još uvijek vrlo daleko od ravnopravnosti muškarca i žene, i to je surova činjenica, a naročito kad je riječ o pozicijama moći. i to je mizoginija, kao negativna riječ i negativan fenomen...al' lakše je staviti tri smajlija da se učiniš zajebanom kokom nego pročitati kao treba.
Naravno da je muskarcu lakse napredovati u karijeri nego zeni cak i kad imaju iste kvalifikacije. U prosjeku su zene danas obrazovanije od muskaraca ali ne grade karijeru i losije su placene nego muskarci za isti posao.
Tvrditi da zene svoj posao na shvataju ozbiljno i svojski je ipak sovinizam.
- burek_in_space
#2879 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Cheteres'...za jednu deceniju.sha_ba wrote: ma pustite zenu ba... ionako je preozbiljna za vas![]()
nego pitanje koliko je vama godina? ono cisto informativno
Nisam ni imao namjeru, i svako poshtovanje zheni, ali mi ne ide u glavu odakle izvlachi ovakve zakljuchke.dale cooper wrote: Ne diraj Nokije, jer će doći do problema. Jel' jasno bureče?![]()
![]()
-
Nokija
#2880 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Dale je zauzet i premlad za tebesha_ba wrote:ma pustite zenu ba... ionako je preozbiljna za vasburek_in_space wrote:AKo Nokija nastavi ovako braniti zhene, bicesh uskoro, vjeruj mi...dale cooper wrote:
Rekoh ti zadnji put da nisam u tom folu.![]()
- burek_in_space
#2881 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma to se samo curica fura da ima vozachku.Veliko Stopalo wrote: porasla je dovoljno, vidish da ima vozachku.
- Veliko Stopalo
#2882 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nauchi je ti da vozi, pokazhi joj kako se mijenjaju brzine, daje gas, pritisne kochnica...burek_in_space wrote:Ma to se samo curica fura da ima vozachku.Veliko Stopalo wrote: porasla je dovoljno, vidish da ima vozachku.
-
Jay Gatsby
#2883 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ovisi od karijere. U mojoj branši i u slučaju ljudi koji rade sa mnom, muškarcima nije ništa lakše nego ženama i obratno. Postoji precizno definirani skup kriterija šta ko treba uraditi da bi išao dalje u karijeri i to se i dešava - bez obzira na spol. I plate su svima potpuno iste (ovisno o platnim razredima).Nokija wrote:Ne znam cemu to vrijedjanje. I ta neka intelektulana nadmenost. Ociti primjer frustracije i inferiornosti.JThomas wrote:na silu se folirate i pravite pametne. svijet je još uvijek vrlo daleko od ravnopravnosti muškarca i žene, i to je surova činjenica, a naročito kad je riječ o pozicijama moći. i to je mizoginija, kao negativna riječ i negativan fenomen...al' lakše je staviti tri smajlija da se učiniš zajebanom kokom nego pročitati kao treba.
Naravno da je muskarcu lakse napredovati u karijeri nego zeni cak i kad imaju iste kvalifikacije. U prosjeku su zene danas obrazovanije od muskaraca ali ne grade karijeru i losije su placene nego muskarci za isti posao.
Tvrditi da zene svoj posao na shvataju ozbiljno i svojski je ipak sovinizam.
-
sha_ba
#2884 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma pustite zenu ba... ionako je preozbiljna za vas
[/quote]
Dale je zauzet i premlad za tebe
[/quote]
odkud premlad??? to zauzet je druga prica... al premlad je stvarno neozbiljno tvrditi sa tvoje strane Nokija
Dale je zauzet i premlad za tebe
odkud premlad??? to zauzet je druga prica... al premlad je stvarno neozbiljno tvrditi sa tvoje strane Nokija
- dale cooper
#2885 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jel' hoćes da kažeš da sam star?sha_ba wrote:ma pustite zenu ba... ionako je preozbiljna za vas![]()
Last edited by dale cooper on 03/12/2012 21:05, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#2886 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
I tako od borbe protiv mushkaraca, na pomolu imamo chick fight...i haj ti ostani normalan sad 
-
sha_ba
#2887 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jel' hoćes da kažeš da sam star?
[/quote]
jok kaze da si puter

jok kaze da si puter
- dusa_raskopuša
#2888 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kakav je to POKUSAJ provociranja?

- dale cooper
#2889 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
To me ona malo hvali.sha_ba wrote:
jok kaze da si puter![]()
Last edited by dale cooper on 03/12/2012 21:07, edited 1 time in total.
-
sha_ba
#2890 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma kakvi, dzaba se nadas ne fajtam ja sa zenama... bezze mi to... a i nisam neki chickburek_in_space wrote:I tako od borbe protiv mushkaraca, na pomolu imamo chick fight...i haj ti ostani normalan sad
- burek_in_space
#2891 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nisam ni rekao da se nadam, nego da me izludiste vashim promjenama raspolozhenja svaki chassha_ba wrote:
ma kakvi, dzaba se nadas ne fajtam ja sa zenama... bezze mi to... a i nisam neki chick![]()
Shefe, zashto bih je uchio, kad je vec pukla ko tromblon?
- Veliko Stopalo
#2892 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nishta onda, nek se okrene vjeri.burek_in_space wrote:Nisam ni rekao da se nadam, nego da me izludiste vashim promjenama raspolozhenja svaki chassha_ba wrote:
ma kakvi, dzaba se nadas ne fajtam ja sa zenama... bezze mi to... a i nisam neki chick![]()
![]()
Shefe, zashto bih je uchio, kad je vec pukla ko tromblon?
-
sha_ba
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2894 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Čiča kod doktora:
-Doktore,kad' sam bio mlad bio sam tako potentan ,da sam imao probleme sa obaranjem potencije..Ja sam to lomio,lupao od stol,ma nikako da ga savijem,a sad ga savijem sa dva prsta!!!
Diktor: Pa šta tu nije jasno???
-Doktore,ja bih volio da mi objasnite samo,od kud meni odjednom tolika snaga!!!!
- honky tonk
#2895 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
da priuSpitam ove ''muskarce'', volite'l se vi fajtat sa svojim zemskinjama?
ne mislim da joj zube izbijete i da modra hoda, vec neko bezopasno razmjenjivanje snage...
ne mislim da joj zube izbijete i da modra hoda, vec neko bezopasno razmjenjivanje snage...
- dale cooper
#2896 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Lover not a fighter.honky tonk wrote:da priuSpitam ove ''muskarce'', volite'l se vi fajtat sa svojim zemskinjama?
- honky tonk
#2897 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
uff.. sto smo romanticHni..dale cooper wrote: Lover not a fighter.
-
sha_ba
#2898 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ja i dalje ne mogu da vjerujem da si premlad....dale cooper wrote:Lover not a fighter.honky tonk wrote:da priuSpitam ove ''muskarce'', volite'l se vi fajtat sa svojim zemskinjama?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2899 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Počupamo se samo tako.
-
gerberica
#2900 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sad fol niko ne udara a kazu da je u BiH svaka 5 zena zrtva nasilja