FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dezurni_ucenik

#2876 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

Centralno pitanje(bilo nekad davno na cd.u) :

Milorad Dodik je :

a.Dobar
b.Los
c.Zao

I onda se krenu javljati gledaoci ,npr Senci stavi Dodikovu sliku i onda krene pljuvacina kao kod Orwela u 1984 u slucaju Emanuela Godlsteina.

I recite da mu dnevnik nije cirkus i lakrdija najobicnija.
Styling

#2877 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

ultima_palabra wrote:
Shahab wrote:Ko god misli da je lako voditi firmu u današnjim uvjetima...bujrum neka uloži svoj kapital i životni ritam, pa neka proba. Hadžifejzović je skupio hrabrosti pokrenuo poslovni projekat u katastrofalnom ambijentu. Samo da devera sa finansijama i bankama, dosta mu je, a ne da i dan danas vodi najbolji dnevnik u državi.
Tačno tako, mogao je raduckati na ALJ i primati 10 milja hladno. Samo mi se čini da odluka da pokrene televiziju nije rezultat ozbiljnog poslovnog promišljanja, nego iluzije o vlastitoj veličini... pospješenoj velikim količinama viskija i bijelog :oops:
Te iluzije plaćaju uposlenici FACE TV-a koji se smjenjuju kao na traci nakon što ne dobiju 3-4 plate zaredom...
Subhanallah, a čovjek na hadžu bio. Gluho bilo. :? :shock:
Styling

#2878 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

plain vanilla wrote: ja ga uopste ne gledam ni tu njegovu televiziju :mrgreen:

a to je da ratni drug..to on i hoce, da nas stalno podsjeca na rat i na svoju ulogu u ratu...
i ja sam ratni drug i vecina nas ovdje..ali on je jedan od rijetkih koji jos ubire plodove svog ratovanja

ma ja, ti volis mrke :P
Od "ratovanja" u BiH Christiane Amanpour napravila svjetsku karijeru i postala novinar čije mišljenje se sluša. Šta ima u tome loše? Bitno je biti u pravo vrijeme na pravom mjestu.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2879 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

Styling wrote:

a to je da ratni drug..to on i hoce, da nas stalno podsjeca na rat i na svoju ulogu u ratu...
i ja sam ratni drug i vecina nas ovdje..ali on je jedan od rijetkih koji jos ubire plodove svog ratovanja

Od "ratovanja" u BiH Christiane Amanpour napravila svjetsku karijeru i postala novinar čije mišljenje se sluša. Šta ima u tome loše? Bitno je biti u pravo vrijeme na pravom mjestu.
jah, Senad i ona u 5 deka...

ne vadi mi rijeci iz konteksta, bgt
Edin H.

#2880 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

Styling wrote:
ultima_palabra wrote:Tačno tako, mogao je raduckati na ALJ i primati 10 milja hladno. Samo mi se čini da odluka da pokrene televiziju nije rezultat ozbiljnog poslovnog promišljanja, nego iluzije o vlastitoj veličini... pospješenoj velikim količinama viskija i bijelog :oops:
Te iluzije plaćaju uposlenici FACE TV-a koji se smjenjuju kao na traci nakon što ne dobiju 3-4 plate zaredom...
Subhanallah, a čovjek na hadžu bio. Gluho bilo. :? :shock:
Da se popravis jarane, ako si se zacugao :oops:
Shahab

#2881 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Shahab »

ultima_palabra wrote:
Shahab wrote:Ko god misli da je lako voditi firmu u današnjim uvjetima...bujrum neka uloži svoj kapital i životni ritam, pa neka proba. Hadžifejzović je skupio hrabrosti pokrenuo poslovni projekat u katastrofalnom ambijentu. Samo da devera sa finansijama i bankama, dosta mu je, a ne da i dan danas vodi najbolji dnevnik u državi.
Tačno tako, mogao je raduckati na ALJ i primati 10 milja hladno. Samo mi se čini da odluka da pokrene televiziju nije rezultat ozbiljnog poslovnog promišljanja, nego iluzije o vlastitoj veličini... pospješenoj velikim količinama viskija i bijelog :oops:

Obično to tako bude, od deset poslovnih poduhvata uspije jedan ili nijedan.
Styling

#2882 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

plain vanilla wrote:
Styling wrote:

jah, Senad i ona u 5 deka...

ne vadi mi rijeci iz konteksta, bgt
Jeste, u 5 deka kad je ratovanje u pitanju. O tome je tvoj post.
plain vanilla

#2883 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

Styling wrote:
ne, procitaj malo bolje, pa ces vidjeti o cemu je moj post
Styling

#2884 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

plain vanilla wrote:
Styling wrote:
Ja jako dobro znam čitati. Čovjek ubire plodove svog ratovanja. Zna koristiti situaciju. E, sad, to što ga ti ne voliš ne znači da nije dobar.
plain vanilla

#2885 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

Styling wrote:
plain vanilla wrote:
Styling wrote:
Ja jako dobro znam čitati. Čovjek ubire plodove svog ratovanja. Zna koristiti situaciju. E, sad, to što ga ti ne voliš ne znači da nije dobar.
odlicno, ubire plodove ratovanja...slazem se
Havatar

#2886 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Styling wrote:

:thumbup:
bosanska rijec

#2887 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bosanska rijec »

plainvanila ne trudi se vise ziva bila da nam ti dokazujes bilo sta sto se tice i Komse i Senada, ti si dokazana
manipulatorica na ovom forumu. Slucajno poricata odve dvije tri stranice i iznenadi se od pregrst gluposti, a kad vidjeh da ti kreator e onda splahnu i moje iznenadjenje. Kako ti samo ne dotuzi.....
BHCluster

#2888 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

08.10.2013
plain vanilla

#2889 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

bosanska rijec wrote:plainvanila ne trudi se vise ziva bila da nam ti dokazujes bilo sta sto se tice i Komse i Senada, ti si dokazana
manipulatorica na ovom forumu. Slucajno poricata odve dvije tri stranice i iznenadi se od pregrst gluposti, a kad vidjeh da ti kreator e onda splahnu i moje iznenadjenje. Kako ti samo ne dotuzi.....

:nasolji:
Sabirni centar

#2890 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

CVIKERASH wrote:
Postavi clip gdje prica na engleskom . :oops: (ako ga zna uopste) :run:
Govori engleski jezik. :-)

Poznajem Senada, ratni drug..ne znam šta pokušavaš (do)kazati s tom spikom o jeziku. :?

lik5

#2891 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lik5 »

KatarinaKosaca wrote:
lik5 wrote:senad nebi spominjo nedzada dj da mu je ovaj dao kredu,a cim mu nije dao kredu,krenuo je pljuvanjem po njemu kao sto to avaz godinama radi kad neko nije sa njima.i taj face je prava JA Tv,tolikog samohvaljenja nema nigdje,lik je zesci narcis,pa on one stare dnevnike tvsa,i tvbih prisvaja kao da je to njegovo djelo :lol: kao da je on izmislio dnevnik :lol:
jedino mu je face to face dobar,al toga rijetko kad ima,ocito zato sto narcisu to smeta ,jer tad on nije u fokusu.
Ok, recimo da je motiv spominjanja ramiza dž nedobijanje kredita. Ali, samim tim će u javnost izaći kome idu krediti (od naših para, jer je to banka u vlasništvu Federacije), kolike su im plaće, a šta rade, a šta ne, ko kako i kad i na koji način se zaposlio, zašto građani ove zemlje nemaju pristup tim kreditima za otpočinjanje malog biznisa (pa i tv kuće, zašto da ne), zašto građani ove zemlje nemaju šansu da se jave na natječaj u Razvojnoj banci, jer je ta banka privatna prćija SDA-HDZ gdje sretno uhljebljuju (ukruhljuju) svoje bližnje, kao što su ljubavnica Farisa G ili sestrična tajkuna Oruča po zanimanju slastičar.. Ponekad se objavi natječaj u Glasu Srpske. U tim i takvim odnosima me zaista ne zanima šta je Senadov motiv (iako ne vidim šta je čudno da ga je ponukalo to što nije dobio kredit), nego neka se o tome čuje, sazna i govori.
Jednako kao i najavljena priča o Nevenu K koja slijedi i tiče se jakih petljavina LAGUMDŽIJE.
To i jeste razon d etre novinarstva. Motivi su mi sasvim supsidijarni.
pa da mu je dao nedzad kredu,senad ga nebi nikad negativno spominjao
lik5

#2892 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lik5 »

ultima_palabra wrote:

pa on je narcis,on mora imat svoju tv.vraga bi on na alj mogao onako se lezerno ponasat.
Styling

#2893 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

Hoće čovjek da bude svoj gazda. Kome se ne sviđa neka ga ne gleda.
luckylaka

#2894 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Sabirni centar wrote:
CVIKERASH wrote:
Postavi clip gdje prica na engleskom . :oops: (ako ga zna uopste) :run:
Govori engleski jezik. :-)

Poznajem Senada, ratni drug..ne znam šta pokušavaš (do)kazati s tom spikom o jeziku. :?

E neka si mu odgovorio jes covjek naporan sa tim engleskim jezikom
dezurni_ucenik

#2895 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

On ovdje prica na bosanskom ne na engleskom.I nisam naporan,danas ako hoces da se smatras uspjesnim novinarom MORAS da znas engleski.

Al hajd da opet da ponovim,kad nam je Avaz najcitanija novina,Farma najgledanije emisija,Gile i Memo pojam uspjesnih Bosanaca,i ne cudi sto Senada smatraju uspjesnim novinarom.

"Novinar" koji od Karleuse pravi "cd licnost godine". :lol:
luckylaka

#2896 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

CVIKERASH wrote:On ovdje prica na bosanskom ne na engleskom.I nisam naporan,danas ako hoces da se smatras uspjesnim novinarom MORAS da znas engleski.

Al hajd da opet da ponovim,kad nam je Avaz najcitanija novina,Farma najgledanije emisija,Gile i Memo pojam uspjesnih Bosanaca,i ne cudi sto Senada smatraju uspjesnim novinarom.

Cudi me sad da nisi napisao,,kakav je Senad novinar kada ne zna ruski,, :-)
StupskaBitanga

#2897 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

ona je i najadekvatnija osoba da bude ličnost godine za Senadove standarde
Smetnje

#2898 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Smetnje »

Pa i treba da ga nacepi, ako novootvorena bosanska televizija sa domacom produkcijom koja pri tome zaposljava bosansku djecu sa biroa, ne dobije kredit od razvojne banke ja onda ne znam ko treba da dobije
akcid

#2899 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by akcid »

Smetnje wrote:Pa i treba da ga nacepi, ako novootvorena bosanska televizija sa domacom produkcijom koja pri tome zaposljava bosansku djecu sa biroa, ne dobije kredit od razvojne banke ja onda ne znam ko treba da dobije

To je onda zloupotreba frekvencije u privatne svrhe, iskorištavanje javnog TV prostora u ostvarenju vlastitih interesa. Ako ima saznanja o protupravnim radnjama Ramiza Dž., zašto ih nije prikazao nadležnom tužilaštvu, zašto nije zatražio njegovo procesuiranje kroz pravosuđe, na legitiman način?

Zamisli da Ramiz Dž. iskoristi svoju poziciju direktora banke i svakog kreditnog komitenta ucijeni zabranom saradnje sa Hadžifejzovićem... :-)
wolf07

#2900 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

akcid wrote:
Smetnje wrote:Pa i treba da ga nacepi, ako novootvorena bosanska televizija sa domacom produkcijom koja pri tome zaposljava bosansku djecu sa biroa, ne dobije kredit od razvojne banke ja onda ne znam ko treba da dobije

To je onda zloupotreba frekvencije u privatne svrhe, iskorištavanje javnog TV prostora u ostvarenju vlastitih interesa. Ako ima saznanja o protupravnim radnjama Ramiza Dž., zašto ih nije prikazao nadležnom tužilaštvu, zašto nije zatražio njegovo procesuiranje kroz pravosuđe, na legitiman način?

Zamisli da Ramiz Dž. iskoristi svoju poziciju direktora banke i svakog kreditnog komitenta ucijeni zabranom saradnje sa Hadžifejzovićem... :-)

E sad sta je tu privatno a sta javno dalo bi se pricati! Osim toga, zbog cega Ramiz Dzaferovic ne tuzi Senada ako ovaj laze?
Locked