Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:
Britaniji je Eurosong zajebancija. Zašto bi se nešto posebno trudili kad su jedna od najvećih muzičkih sila
i industrija ikada, i kad njihovi izvođači razvaljuju tamo gdje je to bitno i gdje se to zaista računa.
zasto su onda ogorceni ovogodisnjim eurosongom? zasto su popljuvali Albanku?
Njeno pjevanje opisuju kao krike koje podsjeća na porođajne bolove, a na društvenim mrežama komentarisalo se kako je njena pjesma ali i pojava dovoljna da uplaši i najhrabrije. “Daily mail” komentariše kako je Rona nosila plastificirani vampirski kostim i da je cijela njena pojava u SM stilu.
dale cooper wrote:
Britaniji je Eurosong zajebancija. Zašto bi se nešto posebno trudili kad su jedna od najvećih muzičkih sila
i industrija ikada, i kad njihovi izvođači razvaljuju tamo gdje je to bitno i gdje se to zaista računa.
zasto su onda ogorceni ovogodisnjim eurosongom? zasto su popljuvali Albanku?
Njeno pjevanje opisuju kao krike koje podsjeća na porođajne bolove, a na društvenim mrežama komentarisalo se kako je njena pjesma ali i pojava dovoljna da uplaši i najhrabrije. “Daily mail” komentariše kako je Rona nosila plastificirani vampirski kostim i da je cijela njena pojava u SM stilu.
Ma tipični Engleski humor, ništa više. I za Engleberta su rekli da je izgledao na sceni kao da je
pred infraktom. Što možda i nije daleko od istine.
dale cooper wrote:
Ma tipični Engleski humor, ništa više. I za Engleberta su rekli da je izgledao na sceni kao da je
da su pobijedili, pricali bi drugu pricu, kao i mi
finansiraju eurosong, a nebitan im..jest malo sutra
dale cooper wrote:
da su pobijedili, pricali bi drugu pricu, kao i mi finansiraju eurosong, a nebitan im..jest malo sutra
Kao da je to Englezima problem. Da se stvarno potrude angažovali bi čitavu medijsku silu, lobiranje,
zavrtanje ruku (i pipa pojedinim zemljama ) i platili Adele da šta otpjeva.
čitam vas, pa dođoste do engleza...
evo šta oni predlažu, npr za srbiju -
"Gardijan": Dunja Ilić bi trebala da predstavlja Srbiju na Evroviziji
List "Gardijan" uvrstio je srpsku pevačicu Dunju Ilić na listu izvođača koji bi, prema mišljenju britanskih novinara, trebalo da nastupaju na Evroviziji.
radostan dan wrote:čitam vas, pa dođoste do engleza...
evo šta oni predlažu, npr za srbiju -
"Gardijan": Dunja Ilić bi trebala da predstavlja Srbiju na Evroviziji
List "Gardijan" uvrstio je srpsku pevačicu Dunju Ilić na listu izvođača koji bi, prema mišljenju britanskih novinara, trebalo da nastupaju na Evroviziji.
Uh, evo pišem svoj zaključni post vezano za ovaj tok rasprave
Promocija može biti korisna, ali vala ne mislim da može biti jača od komšijsko-dijasporske ljubavi Ipak, možda sam umjesto Britanije trebo navest primjer Portugala...
Njihova pjesma mi je možda i najviše falila u finalu...
Nako sličan tip pjesme ko i naša, ali po meni kvalitetnija, jer je imala i etno element i upečatljiviju melodiju... Mislim da je morala nać mjesto u finalu... Međutim, Portugal nema neke dijaspore u evropskim državama, nije bio ni član neke države koja se raspala na 6 dijelova, niti gaji bilo kakvu vrstu vjersko-bratskih sa drugim državama, a nisu baš ni u situaciji da se razbacuju sa promocijama za svog predstavnika... Tako se Portugal ni ove godine nije plasiro u finale (kao i skoro svake godine)...
Da li je zaista uspjeh biti ispred Portugala i sličnih država koje nemaju zagarantovanih 50 bodova odmah u startu?
cyprus wrote:Uh, evo pišem svoj zaključni post vezano za ovaj tok rasprave
Promocija može biti korisna, ali vala ne mislim da može biti jača od komšijsko-dijasporske ljubavi Ipak, možda sam umjesto Britanije trebo navest primjer Portugala...
Njihova pjesma mi je možda i najviše falila u finalu...
Nako sličan tip pjesme ko i naša, ali po meni kvalitetnija, jer je imala i etno element i upečatljiviju melodiju... Mislim da je morala nać mjesto u finalu... Međutim, Portugal nema neke dijaspore u evropskim državama, nije bio ni član neke države koja se raspala na 6 dijelova, niti gaji bilo kakvu vrstu vjersko-bratskih sa drugim državama, a nisu baš ni u situaciji da se razbacuju sa promocijama za svog predstavnika... Tako se Portugal ni ove godine nije plasiro u finale (kao i skoro svake godine)...
Da li je zaista uspjeh biti ispred Portugala i sličnih država koje nemaju zagarantovanih 50 bodova odmah u startu?
jesi navalio da nas potcijenis
pa eto s Hrvatskom smo isti u startu, pa nisu usli u finale
It_is_a_Leclerc wrote:Znači, neka moderna vrsta sevdalinke. S puno ritma, saza, gitara, violina i sličnog. Ima ovih mlađih interpretatora koji to rade vrhunski.
Imamo bogatu muzičku tradiciju i šteta je, ako ništa, ne predstaviti je
A ako već nećete to - Eldin H., Erato, Armin Muzaferija, Zooster, Dubioza Kolektiv, Nermin Puškar i...
I opet bi bilo, jako nikada nisam cuo/la za ovog...ko je ovo? ciji je on? itd. Mislim na prvo troje nabrojanih iako su svo troje jako, jako poznati javnosti, ali znate kakvi su nasi ljudi..
radostan dan wrote:ova bi danas poderala i švedsku i đuturume...turska 2004.
[/quote ]
e bravo, njih sam bas spominjala na ovoj temi
I ja te lijepo pitala: Athena ili MaNga?
Nisi morala ovoliko čekat' na odgovor
(mogla si sinoć saznat u moru postova i rekordnom prelasku sa stranice na stranicu )